Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok!
Másnak is rosszalkodik mostanában a spoti? Szinte minden alkalommal előfordul hogy azt hiszi, offlineban vagyok (nyilván nem vagyok
). Listákat nem tölt be, a kezdőképernyőről csak homokórázik amikor nem letöltött playlistet választok, keresésnél azt írja, hogy nincs offline találat. Wifi van, működik más appnál. Ha lecsattanok róla, mobilnet is van, az is működik. Mindkettőnél ugyanaz a hiba.Korábban telefon restart segített, most már az sem, újra kellett telepítenem. Pár héttel ezelőttig nem volt ilyen. Évek óta prémium vagyok, eléggé felqr a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Listákat nem tölt be, a kezdőképernyőről csak homokórázik amikor nem letöltött playlistet választok, keresésnél azt írja, hogy nincs offline találat. Wifi van, működik más appnál. Ha lecsattanok róla, mobilnet is van, az is működik. Mindkettőnél ugyanaz a hiba.