Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
addikt
válasz SyMbioTe #9288 üzenetére
Nekem pedig úgy tűnik, hogy már elég ügyesen mozogsz a konyhában.
Örülök, hogy jól sikerült a zsemle receptem.#9291 Skillet
Mindig a hozzávalókat kell összehasonlítani, mert nem mindegy milyen kenyérről beszélünk, amit a boltban megveszel legolcsóbb kenyér abban van mindenféle, és nem túl jó minőségű fehérített BL55-ös lisztet használnak.
Ha azt nézem, hogy egy 750 grammos kovászos fehérkenyér 1000 forint körül mozog, és én 500 forintból kihozom ugyanezt, úgy hogy királybúza lisztet, vagy manitóbát használok, nem egyszerű BL80-as lisztet, akkor sokkal jobban megéri...Kenyérgépben sosem lehet olyan jó kenyeret sütni, mint sütőben. A jó kenyérnek kell a kezdeti magas hőmérséklet, a kenyérgép erre nem képes...
Itt van néhány receptem, hasznos tanácsom ha van kedved szemezgess : [link]
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
Nahát, mi történt Valaki összegezné nekem privátban ami törölve lett?
-
csondes
tag
Szerencsi Kakaó10-12% Kakaóvaj tartalom, 1 kg 1409 Ft
-
Keef_Lee
senior tag
Aldiban 25-től az alábbiak lesznek. (A hallgató csak a nyitási akcióban.)
Ez a porszívó teljesítmény elegendő vajon? (kellene egy olcsó akksis, de azért használni is lehessen.)EASYHOME 2 az 1-ben akkus porszívó 17 990
• teljesítmény: 90 W
• max. szívóteljesítmény: 4,0 kPa
• töltési idő: 4,5 - 5 óra
• max. üzemidő: 38 perc
• vezeték nélküli porszívó
• 2 sebességfokozat
• beépített Li-ion akkumulátor
MAGINON Vezeték nélküli fülhallgató 4999
• üzemidő: kb. 3,5 óra
• töltőtok (akár 4 feltöltés)
• beépített mikrofon telefonáláshoz
• Siri és Google Assistant vezérléssel az egyszerű kezelés érdekében
• zenelejátszás Bluetooth® 5.0 funkció segítségével -
Beni2360
félisten
válasz Top cat #9318 üzenetére
Büntetés az a kávé. 1x kaptam, gyorsan tovább ajándékoztam. Egyébként is darálós gépem van. Nálam a minimum Tcbibo Barista kremonal kezdődik.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz krizmo_ #9321 üzenetére
A napokban volt éppen erről kérdés a Genuiszban. Én már olvastam régebben erről.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
-
Soulfly842
addikt
válasz Top cat #9328 üzenetére
Meg az egyetem, a külföldi diákok... meg a költési erő, meg szabolcsban a legnagyobb a munkanélküliségi ráta. Nincs is annyira központosítva, mint Hajdú Bihar... ott az emberek sokkal nagyobb része Db-be összpontosul munkavégzés miatt...
S nem csak a BMW gyár miatt, az ipari szektor-ban állami koncepció, hogy második fővárost csináljanak Db-be sacc/kb. S a gazdasági erő a vállalkozásokban Db-ben erősebb. Sok ott az ok-okozat, ami miatt ott magasabban vannak az árak.
-
Soulfly842
addikt
Nem tudom, hogy azt egyébként megfigyeltétek-e, hogy Aldi-ba zárás előtti 1-2 órában kifejezetten jó bemenni pl. zöldségekért, gyümölcsökért... rohadt jó akciókat lehet kifogni (vasárnapokon pl. kifejezetten)
Tegnap 590-ért vettem pl. a barna csiperke kilóját... ma este egy jó kis gombapörkölt lesz belőle
de ez úgy általánosságban igaz... sokszor lehet fogni így jó árakat.
-
krizmo_
addikt
válasz Soulfly842 #9331 üzenetére
Amikor este mentem minden zöldség és gyümölcs fonnyadt volt, és alig volt valami, de ez szinte mindegyik boltra igaz volt eddig.
-
Ra3
őstag
Nálunk is igaz ez, hozzá kell tenni hogy itt az Aldi kissé kiesik a Tesco-Lidl tengelyből, és láthatóan mindig kisebb a forgalom, tehát nincs soha lerabolva a készlet, gondolom emiatt több a leárazott gyümölcs meg a sárga címkés lejáró termék is.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
csondes
tag
Flóraszeptek 499 ft par valtozat ha mast is rendelnel
-
agroman
senior tag
zoldseggel kapcsolatban a rohadt jo minosites eleg felreertheto.
------
-
maroni
aktív tag
Ha valaki megy lidl-be és érdekli az 500-as papírtörlő féláron akkor elküldöm a qr kódot és élesítem a törlőt! 1000lap 750ft!
-
krizmo_
addikt
válasz Soulfly842 #9334 üzenetére
Én BP-en tapasztaltam, amit leírtam...
-
JóGéza
aktív tag
válasz Soulfly842 #9340 üzenetére
A legújabb engedi ismét.
-
BiP
nagyúr
A múltkor írta valaki hogy lehet megint. (Én nem próbáltam még)
Szerk: próbáltam, tényleg engedi.
[ Szerkesztve ]
-
maroni
aktív tag
Igen kipróbáltam azután írtam be! Én az előző körben vettem 10 db, és erre megint beadta!
-
bul07
nagyúr
Igen
Én is bajba voltam, nem írt darabszámot csakhogy egy alkkalommal
Megkérdeztem az egyik feltőltőtt ugye pénztáros is ha sokkan vannak
Azt mondja hogy csak az elsőre érvényes, oké
Megyek a pénztárhoz ép nem volt mögöttem senki így kérdeztem, mondja szerinte töbször is csak egy alkalommal
Mondom akkor tegyünk póbát és üssön be 4db-ot és ha rendesen stórnóza a 2tekercs árrát akkor hozzok még azt két tekercset, és stórnózta 2db árátt kellet fizetni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest