Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz Paxker315 #9850 üzenetére
Macskáink vannak, szeretjük őket, szóval a szőrszál nálunk egy elfogadott tény, amivel együtt élünk. (és asszonnyal sem vagyunk már 11évesek, úgyhogy szőrszál akad itt-ott.)
Viszont világ életünkben nem dohányoztunk, így a szájba került nikoretten igencsak meglepődnénk -
veterán
Na jó, mi az a másik PH?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Paxker315
addikt
Amúgy cigarettát én sem szívtam még, mert (milyen meglepő) rosszul vagyok a szagától. Főleg, mikor valakinek a ruhája-haja "árulkodik". Nyáron mint kognitív enhanszer próbáltam ki a rágót és meggyőzött.
Rám is fér, mert, a "másik PH" nem is esett le menthetetlen demens gyerek. -
Ciccuka
veterán
Az Aldi-ban további drágulások vannak.
Az ESL tej már 229 ill 249-be kerül (pedig 1-2 hónapja már drágult).[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
joey1980
lelkes újonc
válasz Ciccuka #9860 üzenetére
Nem csak az Aldiban, és nem csak ESL tej. Ahogy megy fel a gáz ára folyamatosan, úgy emelik. És ez még csak a kezdet. Ha kifut az összes eddigi hosszú távú szerződés a gyártóknál, akkor jön a ronda világ. Már most van olyan sajt pl. ami duplájára ment fel egy hónap alatt.
-
Ciccuka
veterán
Tartósan csökkentettük ismert márkát árait
Olcsóbb lett a bevásárlásunk az Aldiban és a Lidlben az utóbbi egy évben
Az ALDI állandó élelmiszer -árcsökkentései közé tartozik a darált hús, a steak, a tojás, a margarin, a kenyér, a tea, a kávé, a sajt, a tészta és a pelenka.
Az árcsökkentések eltérőek, egyes árcsökkentések akár 30%-ot is elérhetnek.Tovább csökkentek az élelmiszerárak: itt vannak a legfrissebb számok
stb.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
rgranc
aktív tag
válasz Ciccuka #9873 üzenetére
Februári cikk, még az energiahordozók árának valódi elszállása előtt. Hallgass állami híreket, hogy mennyire megvédték a rezsinket, aztán rakd össze, hogy a valódi és a rezsicsökkentett lakossági árak közötti különbség az majd a gazdaságban (a termelésben és a kereskedelemben) csapódik le, az pedig aztán az ilyen árakban... Nem nagyon fognak "tartósan csökkentettük az árakat" reklámok jönni most már.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Fú ne tud meg mi megy egyesek fejében
Öcsémet rendszeresen helyre kel utasítanom hogy hülyeségeket ne beszéljen már, a királyi csatornán meg face olvasottak alapján, mert őt fogják hülyének nézni
Mint volt hogy azt mondta hogy Karácsonynak még a érettségije sincs meg, mert látta valamelyik csatornán vagy a face-en
Gyorsba átküldtem neki a Wiki oda vágó részét hogy ne égesse már magát beszélgetésbe, ilyen fals információkkalMost sokakat kilóra megvesznek a adó-visszatérítéssel meg a 13havi nyugdíjjal, közben meg a magyar államadósság megközelíti a 2008-as válságkor lévő szintet
Hitelből bárki tudja szórni a pénzt[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
123xyz
aktív tag
Így is van, térjünk vissza az akciókhoz
Pl. az Aldiban csütörtökön - pénteken a következő jó dolgok lesznek:
- félkész mini / hosszú bagett, 300g, 199 ft helyett 145 ft [link]
- pörkölt kesudió a szokásos akciós áron, 999 ft helyett 729 ft [link]
- ostyarúd szintén leárazva, 299 ft helyett 219 ft [link][ Szerkesztve ]
-
Ármester
Csak annyi megjegyzés függetlenül mindentől is, hogy azért a Wiki sem szent, tekintve hogy bárki szerkesztheti.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #9879 üzenetére
Oké persze
De egy felkapottabb névnél azért hamar bukik a valótlanság........
Amúgy nem tudom ma volt az emberekkel
Reggel 9kor olyan tömeg volt a Berettyóújfalui Lidl-be amit még sose láttam
Diós / Gesztenyés bejgli kifogyott sütni se tudtak mert nem volt mit
A 10e Ft-ért járó ajándék valamikkor hétfőn már elfogyott
Amúgy még 11napig érvényes a kupon de ajándék már rég nincs, eladó nem tudta megmondani hogy kapnak e még
De azt mondta hogy a vásárlóktól nem szép szavakat kap mikor közli hogy már nincs ajándék[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Nikaré
őstag
válasz erdey_a #9886 üzenetére
Mondjuk ezt jól írtad, illetve kiegészítetted, hogy az "anyagi szint"
Ez is számít!
(a vödrös nápolyit meg ne is mondd )#9887 nrg_52
Erről tudnék pár hosszú mondatot kerekíteni mert látom a tehetősek stílusát...
inkább nem minősítem azt a harácsoló, eltipró életvitelt amit művelnek.
(személyesen ismerek kettő olyan anyagi lehetőségek között élőt, hogy csak na, de emberileg nullák! )#9891 MADcat
Jó látni, hogy ennyire megértő vagy
(kérlek ne sértődj meg)Csak kiegészítem annyival, hogy sajnos nem tudok hatékonyan a spórolós topik hasznos tagja lenni, de azt nagyon köszönöm, hogy oly sokan időt szánnak a megosztásra.
Én annyival lépem meg ezt kifelé, hogy nemsokára indulok egy idősek otthonába, egy anya otthonhoz, és három családhoz akiknek viszek a topik által biztosított lehetőségek közül megvett és összeállított csomagokat.
Nevükben köszönöm nektek![ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
Aki debbie affiliációkkal bír: FullDiszkontokban 220 ft a Queen Cola, Queen Zero és Gyömbér is : ) a 2.25 literes palackosak. https://fulldiszkont.hu/tartalom/akcios_ujsag/akcios_ujsag.pdf [link] katalógus nem írja, de ott van a polcon
-
őstag
-
krizmo_
addikt
Ingyen fenyőfa:
[link]Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
zsiz
őstag
Nem tudjátok véletlen, hogy a Tesco-ban a karácsonyi cuccokat (díszek, fák, csomagolópapír, stb...) mikor szokták leárazni? Hétfőn nyitáskor már öldöklés megy értük?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest