Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogselyem
aktív tag
válasz Ádám16 #32037 üzenetére
En most jovok ki belole, mult het vasarnap a 27 fokos szobaban libaboros voltam ugy "faztam", ejszaka 2 vekony pokroccal takaroztam, mert faztam ejszaka.
Levegot csak a szamon kaptam alvas kozben, de csurgott a taknyom es a nyalam.
A megszokott nyari langyos vizes furdes utan razott a hideg, ugy fajtak az ujjbegyeim, mintha lefagytak volna.
Szoval durvan megfaztam vagy elkaptam vmit.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
8
senior tag
válasz Ádám16 #32045 üzenetére
azóta sok pzs fogy?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
-
8
senior tag
válasz Ádám16 #24035 üzenetére
https://www.clubsmart.shell.hu/catalog
Shell clubsmartban a pontjaidért vehetsz emag utalványt, amit aztán beválthatsz az emagnál
Két lehetőség van, 990 pontért 1000Ft utalvány, 4990 pontért 5000Ft utalvány52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
válasz Ádám16 #24039 üzenetére
Apba Kupon részletei
Ott alul lesz egy link arra kat, és bejön az ami a képen van, és ott Megnézem az ajánlatokatAmúgy nem olyan sok mindenre jó [kép], [kép]
Amúgy a két kupon nem megy egyszerre
Amúgy ha már rendeltek ez is jó áron
Pur Lemon kézi mosogatószer, 4500ml
[link]
3.159 Ft[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
CHIPman
nagyúr
-
Ádám16
addikt
válasz Ádám16 #11784 üzenetére
Cuki volt a közelemben lévő Dm-es nőci, telefonon keresztül megkértem, hogy rakja félre a 4-et, ami még maradt meló utánig. Szeretem ezt az illatot, régen volt már ilyen jó árban Coccolino.
Jön a SUPREME által linkelt Arielekből is 4-4db, most megint elleszek egy bő fél évig szerintem mosószerrel, nagyon köszi nektek!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Ciccuka
veterán
Szerintem kímélő mosáshoz megfelel oda is. A gyártó se írta rá pontosan milyen ruhákhoz ajánlja. Ha univerzális van ráírva, akkor univerzális
axlfsi Az öblítő se rossz (Lidl - Aldi öblítő nincs nagy különbség), talán kiadósabb is, más nevesebb gyártók mostanában túlhígítják. Régen koncentrátumot lehetett kapni, most meg ilyen híg vackot adnak helyette.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
nyikszi
őstag
Én ki se bontanám, hanem eladnám Íze semmilyen, de legalább jó drága a kapszula hozzá. Mi tavaly beruháztunk egy automata kávéfőzőbe és nem bántuk meg. Főleg ha a családban több kávéfogyasztó is van, akkor nagyon megéri. Egy év alatt ott vagyunk árban, ahol a kapszulással lennénk. A minőségről meg ne is beszéljünk. És nem kell horror áron venni jó minőségű szemes kávét. Nem vagyok barista, nem is méricskélem a hőmérsékletet, csak megveszem a szemes kávékat és iszom Egy-két kávé tesztet megnéztem és most van egy, ami nagyon bejön, ráadásul magyar és 5000 alatt van kilója. Akit esetleg érdekel, privátban szívesen leírom miről van szó.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest