- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogselyem
senior tag
válasz
Ádám16 #32037 üzenetére
En most jovok ki belole, mult het vasarnap a 27 fokos szobaban libaboros voltam ugy "faztam", ejszaka 2 vekony pokroccal takaroztam, mert faztam ejszaka.
Levegot csak a szamon kaptam alvas kozben, de csurgott a taknyom es a nyalam.
A megszokott nyari langyos vizes furdes utan razott a hideg, ugy fajtak az ujjbegyeim, mintha lefagytak volna.
Szoval durvan megfaztam vagy elkaptam vmit. -
bul07
nagyúr
-
Ádám16
addikt
válasz
Ádám16 #11784 üzenetére
Cuki volt a közelemben lévő Dm-es nőci, telefonon keresztül megkértem, hogy rakja félre a 4-et, ami még maradt meló utánig. Szeretem ezt az illatot, régen volt már ilyen jó árban Coccolino.
Jön a SUPREME által linkelt Arielekből is 4-4db, most megint elleszek egy bő fél évig szerintem mosószerrel, nagyon köszi nektek!
-
-
Ciccuka
veterán
Szerintem kímélő mosáshoz megfelel oda is. A gyártó se írta rá pontosan milyen ruhákhoz ajánlja. Ha univerzális van ráírva, akkor univerzális
axlfsi Az öblítő se rossz (Lidl - Aldi öblítő nincs nagy különbség), talán kiadósabb is, más nevesebb gyártók mostanában túlhígítják. Régen koncentrátumot lehetett kapni, most meg ilyen híg vackot adnak helyette.
-
nyikszi
őstag
Én ki se bontanám, hanem eladnám
Íze semmilyen, de legalább jó drága a kapszula hozzá. Mi tavaly beruháztunk egy automata kávéfőzőbe és nem bántuk meg. Főleg ha a családban több kávéfogyasztó is van, akkor nagyon megéri. Egy év alatt ott vagyunk árban, ahol a kapszulással lennénk. A minőségről meg ne is beszéljünk. És nem kell horror áron venni jó minőségű szemes kávét. Nem vagyok barista, nem is méricskélem a hőmérsékletet, csak megveszem a szemes kávékat és iszom
Egy-két kávé tesztet megnéztem és most van egy, ami nagyon bejön, ráadásul magyar és 5000 alatt van kilója. Akit esetleg érdekel, privátban szívesen leírom miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Maxlink 19 portos POE Switchek!
- KIHAGYHATATLAN áron dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V16 /R7-8845HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 165 Hz FHD+ IPS/
- Dobozos ÚJ Asus Tuf A15 /R5-7535HS/16GB/512 GB SSD/RTX2050 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari 2027.03.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest