- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz livezsolt #35522 üzenetére
"Kicsi Sparban nincs" - dehogynem. Az aktuális Spar újságban is szerepel az ajánlatok között, szóval nem csak az Intersparban árulják, hanem a Spar üzletekben is. Az más kérdés, hogy mekkora készlettel rendelkeznek a kisebb üzletekben.
Egyébként a Spar / Interspar vonalon jövő hét péntekig érvényes az akciós ár, a Lidl-ben hétfőig (kedden nem nyitnak ki), az Aldiban pedig szintén 499 ft-ra lesz leárazva a bejgli, de náluk csak holnaptól (keddig).
-
123xyz
aktív tag
Ezt anno írtam is, amikor jött a hír az új rendszerről, elég hálátlan így a pontgyűjtés
Mivel 1 pont 1 forintot ér, ezért a vásárlás értékének 1-5 ezrelékét kapod meg pontok formájában, tehát például bronz szintről indulva, 60 000 ft-os havi költés után (legfeljebb) 60 forintod lesz belőle a következő hónapra...[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz bobalazs #34038 üzenetére
Ha megnézed a leírást az ármegosztón (vagy a képen ránagyítasz), ott szerepel, hogy a Lidl-ben ez regionális akció, szóval csak a kijelölt üzletekben érvényes. Szinte minden héten van az országos akciós újság mellett külön 2-3 újság amik csak adott települések adott üzleteire érvényesek. Fel kell menni a Lidl weboldalra és át kell nézni az újságokat ilyenkor, hogy pontosan hol van akcióban a kérdéses termék, ha nem országos az ajánlat.
-
123xyz
aktív tag
Sörökhöz annyira nem értek, de ez egész kedvező árnak tűnik a netes keresések alapján, ajándék korsóval 10.17 csütörtöktől lesz a Tescoban
-
123xyz
aktív tag
Szerintem ne vitázzunk arról, hogy mennyire egészséges az energiaital, mert a topik szempontjából ez irreleváns. Nem kötelező fogyasztani, és másokat sem kell mindenáron "megtéríteni" hogy hagyják abba. Ez is egy termék, aminél ugyanúgy lehet keresni az akciókat és a különböző spórolási módokat, mint bármi másnál. Ennyi erővel azokat is lehetne csesztetni, akik sörök és egyéb alkoholos italok kapcsán osztanak meg akciókat...
Más vonalon egy kis érdekesség:
Nem egészen értem, ez miért jó biznisz a Sparnak, mindenesetre kétlem, hogy bármit is olcsóbban adnának majd, mint a Rossmann a saját üzleteiben.[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz INGJOKE #33536 üzenetére
"Szintjedet az előző hónapban, a Bizalomkártyád beolvasása mellett elköltött összeg határozza meg. Ha adott hónapban minimum 75 000 Ft értékben vásárolsz Bizalomkártyád beolvasása mellett, akkor a következő hónapban automatikusan az ezüst szintre lépsz."
Valamint
"A pontokat Auchan áruházainkban, online vásárlásnál vagy benzinkúti tankoláskor tudsz gyűjteni" -
123xyz
aktív tag
A bizalomprogram megújult működéséről itt lehet olvasni:
https://auchan.hu/bizalomkartyaMondjuk szerintem nem sokat ér ez a pontozás így önmagában, tekintve hogy a vásárlás értékének 1-5 ezrelékét kapod meg pontok formájában, tehát mondjuk 60 000 ft-os havi költés után (legfeljebb) 60 forintod lesz belőle a következő hónapra, ami vajmi kevés
De most valóban lehet aktiválni 1000 forintot érő kupont. Valamint a szülinapi csomagjuk kedves, ha az úgy ingyen beváltható.
(Ettől függetlenül ez az új rendszer nem olyan nagy durranás szvsz.)[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Lidl-ben a cheddar sajt is jó áron lesz, 250g 799 ft hétfőtől szerdáig. És a gyömbér shot 3 vásárlása esetén 266 ft/db csütörtöktől vasárnapig. Valamint Cs - Sze : fagy. spenót 450g 199 ft, reggeli keksz 6-os (300g) 659 ft.
Pennyben Cs - Sze : parenyica 319 ft (hátha ez végre finom lesz ), fagy. serpenyős zöldség 750g 799 ft, zabrudi 3* 95 ft, fagy. tavaszi tekercs 999 ft.
Interspar + Spar, Cs - Sze : Kinder csoki 100g 539 + 269 ft (404 ft/db), moments ostyaszelet 3* 132 ft, jogobella ivójoghurt 199 ft.
-
123xyz
aktív tag
válasz fcbarca #32916 üzenetére
Az az időszak, ami országosan engedélyezte az egyszerű élelmiszer boltoknak is a SZÉP kártya elfogadását, az tényleg megszűnt év végén. Alapból meg ugye tiltott nekik a dolog, hideg élelmiszert nem lehet hivatalosan így fizetni. De előtte is voltak és azóta is vannak olyan boltok, amik valamilyen kiskapuval megoldják, hogy elfogadják a SZÉP kártyát, akár csak élelmiszerre, akár mindenre.
(Miskolcon pl. egy pár hónapig ment még a Best Shopban, meg egy Spar partner üzletnél is a dolog, azóta sajnos megszűnt ezeknél, de van olyan kis Coop, ahol továbbra is elfogadják szó nélkül ezt a fizetési lehetőséget.)[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz Atomantiii #32720 üzenetére
Nem mondom, hogy nem történhet meg a dolog, de nekem tényleg nem volt még olyan gond, hogy avas lett volna a gyárilag darált mák.
Mindegy, legközelebb majd nem írom be ide, ha ennyire elutasító a hozzáállás. -
123xyz
aktív tag
Kis kiegészítés
Lidl
Cs - Sze : fagy. karfiolrizs 500g 649 ft, darált mák 200g 3* 463 ft (LIDL+)
Cs - V : répa 299 ft/kg, prágai sonka felvágott 389 ft, többféle készétel 330g 689 ft (LIDL+), Pilos túró rudi 5-ös 299 ft
H - Sze : magszegény piros szőlő 500g 599 ft, lecsópaprika 449 ft/kg, hagyma 189 ft/kg (LIDL+), krémtúró 90g 139 ft (LIDL+)Aldi
Cs - Sze : kékszőlő 799 ft/kg
Cs - Szo : gmo-mentes egész csirke 1199 ft/kg, kockázott bacon 500g 899 ft, saját márkás dobozos "vitamin ital" üdítő 250ml 139 + 50 ft, bodzás energiaital 139 + 50 ft
V - Sze : hűtött nokedli 500g 549 ft, reggeli keksz 6-os 300g 649 ftPenny
Cs - Sze : banán 379 ft/kg, grill sajt 200g 599 ft, fagy. leveles tészta 4*125g 399 ft, szuperédes kukorica konzerv 299 ft, watt energiaital 149 + 50 ft, Penny ostyaszelet 2* 109 ft, reggeli keksz 50g 99 ft
Cs - V : répa 289 ft/kg, kígyóuborka 219 ft, cékla 279 ft/kg, snack kolbász 100g 429 ft, krémfehér sajt 200g 369 ft
H - Sze : 7days max kakaós-vaníliás croissant 229 ft, omlós keksz 250g 279 ft, tejberizs 200g 179 ftInterspar, Spar
Cs - Sze : magszegény szőlő 500g 499 ft, Kubu play 2* 199 + 50 ft, fagy. rántott gouda sajt 500g 999 ft, banán 399 ft/kgAuchan
Cs - Sze : banán 397 ft/kg, édesburgonya 498 ft/kg, ÁSZ készétel 899 ft
2 héten át : Iglo fagy. paraj 450g 2* 299 ftTesco
Cs - Sze : zabrudi 3* 96 ft, szőlő 669 ft/kg, kígyóuborka 215 ft, lilahagyma 389 ft/kg -
123xyz
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #32606 üzenetére
ez több éves bug
- mint amikor az önkiszolgáló pénztárnál azzal kezdem a vásárlást, hogy leolvasom a supershop kártya QR kódját, amit egyértelműen visszaigazol a rendszer, de azért fél perc múlva megkérdezi, hogy beolvastam-e a hűségkártyámat -
123xyz
aktív tag
Múltkor nekem is így lehetett előhozni a szerencsekerék jutalmat, hogy az értesítéseknél megnyitottam az adott vásárlást, mert a főoldalon nem szerepelt se szerencsekerék, se kaparós. Viszont ma ez sem működik, mert az értesítéseknél nincs ott a vásárlásom. Pedig a havi összes költésbe beleszámolta a rendszer. Ez valami bug lehet a Lidl appban...
-
123xyz
aktív tag
Nem tudtam, hogy a Lidl-nél is van ilyen lehetőség, de a fogyasztói szabályzatuk 5-ös pontja szerint tényleg létezik náluk is:
"Amennyiben Ön elégedetlen a nálunk vásárolt élelmiszer minőségével, hozza vissza azt a vásárlástól számított 1 hónapon és minőség megőrzési időn belül bármelyik üzletünkbe! A vásárlást igazoló blokk felmutatásával visszafizetjük Önnek a vételárat!"Ez alapján hiába húzzák a szájukat, a szabályzatukra hivatkozva kötelesek visszavenni a terméket.
-
123xyz
aktív tag
válasz 123xyz #32281 üzenetére
Zárójeles kiegészítés: az Aldinak jár a piros pont, mert a pénzvisszafizetési garancia tényleg működik.
Naívan kapásból 4 darab "parenyicát" vettem az akció miatt, szóval a kóstoló után megmaradt 3 darab, gondoltam akkor kipróbálom ezt a garancia lehetőséget. Elvittem ma a nyugtával együtt a termékeket egy üzletükbe és szó nélkül visszaadták a maradék 3 vételárát[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Dobok be parenyica témát, olyan úgyis ritkán van
Néztem az Aldi újságban, hogy új termék jelent meg náluk, akciós bevezető áron.
Kíváncsi voltam, ennyi pénzért mit tud, mert a saját márkás (Milsani / Milfina) termékkel alapvetően elégedett vagyok (az Aldi-s jobb egy fokkal mint a hasonló Lidl-ös, azt hiszem), és az akciósan mostanság 400 ft körül szokott lenni.Tudom, hogy a Kokárdás márka általában az alsó kategória, de úgy voltam vele, néha ott is lehet azért ár/érték arányban korrekt termékeket találni. Na hát ehhez képest...
1, Az összetételen látszik, hogy hol spórolnak. A Milsani terméknél ez a lista: pasztőrözött TEHÉNTEJ, étkezési só, oltóanyag, TEJSAVbaktérium-kultúra. Ehhez képest az olcsóbb verzióban van pluszban tartósítószer és szilárdító anyag. Gondoltam, egy próbát azért így is teszek.
2, Az állaga nem az igazi - ahhoz képest, hogy a drágábbat körben "ki lehet tekerni", és látható egyfajta szálas struktúra (nem tudom jobban leírni), ennek tömör a belseje.
3, Ami a nagyobb baj, hogy az ÍZE sem jó, konkréten POCSÉKSzóval ha netán bárki gondolkodna rajta hozzám hasonlóan, hogy kipróbálja ezt, akkor javaslom, hogy inkább ne tegye, mert ez egy elcseszett termék, szerintem a vállalhatatlan kategória
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz sherlock82 #32155 üzenetére
Mihez képest premium ?
Talán a legalja, vizes jégkrémekhez képest. De szerintem is megtévesztő / zavaró ez a megnevezés. -
123xyz
aktív tag
válasz mephi666 #32068 üzenetére
A Lidl - Aldi - Penny vonalon a saját márkás gyulai kolbász bár a nagy infláció idején megugrott 1000 ft fölé, az utóbbi hetekben - hónapokban rendszeresen akciózzák 899 ft-ra. Mivel tényleg Gyulai néven fut, ezért a minőség is valamilyen szinten garantált, úgy értem az olcsóbb kolbászokba gyakran tesznek ízfokozót, de ezekben a gyulai termékekben nem szokott lenni.
Legközelebb a Pennyben lesz éppen leárazva hétfőtől
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Változatosság kedvéért toalettpapír téma
Jövő héten csütörtöktől lesz 1 héten át az Aldiban ez a saját márkás termék, ennyiért egész jónak tűnik. (Nem tudom, milyen minőségű lehet, mennyire vékony az anyag) -
123xyz
aktív tag
Mert ha nem 100%-os, akkor annak az összetétele klasszikusan úgy indul, hogy X% gyümölcslé, víz, cukor... Aztán ha spórolni akarnak (a korábban már tárgyalt adón), vagy ha alapból "light" a termék és cél a kevesebb kalória, akkor cukor helyett édesítőszer kerül bele.
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz evitiguF #31314 üzenetére
Ez amúgy annyira tipikus náluk, hogy az XXL termék kilós ára nem szokott olyan kedvező lenni, mint amikor a sima terméket akciózzák... Ráadásul az XXL termékek árusításának kezdete után alig 1-2 héten belül képesek a normál kiszerelést leárazni, hogy még feltűnőbb legyen a dolog.
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok.
Ez a fajta toalettpapír mennyire jó vétel? 135 ft / tekercs áron, 4 rétegű, 180 lap / tekercs ha jól látom a képen. A Lidl-ben csütörtöktől lesz 1 héten át akciós. -
123xyz
aktív tag
válasz 123xyz #31268 üzenetére
Muszáj vagyok pontosítani a Pennyben javasolt jégkrémről az infót. A képen láthatóhoz képest már más a csomagolás, eltérő lehet az összetétel is. Valószínűleg, mint minden hasonló esetben, itt is a spórolás a változás oka, mindenesetre a tény az, hogy tejszínt nem tartalmaz a jégkrém. Ugyanúgy tej és savó alapú mint a kategóriában lévő termékek többsége. Pedig meg mernék rá esküdni, hogy még a régi kiadásban volt tejszín is, ami hozzájárult a jó krémes állaghoz. (Persze biztosra nem tudom mondani, mert ahhoz kéne egy régi fajta jégkrémes doboz, amin olvasható az összetétel).
Na mindegy, ez van, csak meglepődtem rajta. Remélem azért az íze jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz raziel01 #31264 üzenetére
Ez a fajta a Lidl-ből annyira nem finom szerintem, eléggé vizes. Persze ennyi pénzért jó lehet annak, akit ez nem zavar.
Ellenben ami az ármegosztós listából kimaradt: szinte minden hétre jut valamilyen, 900-1000 ml körüli akciós jégkrém, most a Pennyben a prémium tricolor lesz 999 ft, csütörtöktől vasárnapig. Ez szvsz kifejezetten jó ízű, és ha nem tévedek, víz helyett nagyrészt tejjel és tejszínnel készül
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Szerintem akad most elég sok jó ajánlat, amivel bővíteni lehet a listát
Lidl
Cs - Sze : barnarizs chips 209 ft (Lidl plus), táblás csokoládé sós karamella darabokkal 100g 359 ft
H - Sze : snack kolbász 100g 399 ft (szokásos akciós ár), cheddar sajt 200 v 250 g 719 ft (ez viszont kilós áron kifejezetten jó, cheddar esetén), coleslaw saláta 350g 699 ft (időszakos termék)Aldi
Cs - Szo : fehérjés puding 200g 299 ft, lencse chips 80 / 90 g 349 ft, sós mogyoró 500g 899 ft
V - Sze : fagy. csirkemell csíkok cornflakes / chilis-sajtos panírban 500g 899 ft, sajtkrém (vajkrém) 200g 349 ftPenny
Cs - Sze : gyümölcspüré 149 ft (ez is a megszokott, de kifejezetten jó akciós árnak számít), krémfehér sajt 200g 369 ft (MyPenny kártyával)
Cs - V : sushi 355g 1899 ft (kedvező kilós áron), krémtúró 90g 135 ft
H - Sze : magvas joghurt 250g 189 ft
06.13-06.26 : többféle ízesített grillkolbász 240g 599 ft (ez nagyon korrekt ár érte), mogyi crasssh hagymás-tejfölös 235 ft, hell kávé 279 ft[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz Laca1212 #30977 üzenetére
Talán 5-ből 2 alkalommal nyertem eddig, egy balaton szeletet meg még valami apróságot. De nem tudom amúgy, hogy ezeknek a szinteknek mi értelme van, hova lehet vele eljutni. Annyira nem is érdekel, hogy utánanézzek Nem is játszom minden nap, csak néha amikor eszembe jut, megnyitom arra az 1-2 percre az appot.
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok. Ketchup témában lenne kérdésem.
Ismertek olyan márkát, relatíve olcsón, amelyik készít csökkentett cukortartalommal ketchupot úgy, hogy közben nem tesz mellé édesítőszert? Egyedül az Univerről tudom, hogy gyártanak ilyen terméket, de elég ritkán kerül akcióba, jó lenne valami olcsóbbat találni helyette. Eddig pedig a többinél, amiket láttam, mindegyikben édesítőszerrel "pótolják" a kihagyott cukrot... nekem viszont pont az lenne a jó, ha kevésbé lenne édes a ketchup, nem akarok bele feleslegesen édesítőszert. -
123xyz
aktív tag
Jégkrémből akad még 1-2 ajánlat
Lidl, Cs - Szo : sztracsatella 1 literes, 999 ft - Prémium sztracsatella jégkrém - a Lidl-ben
(a sós karamellás csak szombaton lesz akciós, de ez már csütörtöktől)
Penny, Cs - Sze : szintén sztracsatella (1 literes) vagy karamellás (900ml) jégkrém, 1099 ftNéhány további termék:
Lidl
Cs - Sze : LM gyümölcsös joghurt 180g 199 ft
Szo : Pilos LM túró rudi 5-ös csomag 399 ft
K - Sze : tortilla lap 740g 999 ftAldi
Cs - Sze : hell kávé 279 ft
Cs - Szo : hűtött leveles tészta 275g 299 ft, belga praliné 250g 999 ft ([ez a fajta] , ennyiért szvsz igen jó vétel), nedves toalettpapír 2*70 lap 499 ft, tömlős sajt 139 ft (%-osan nézve ez is elég jó akció, 190-200 ft helyett)
K - Sze : gnocchi 500g 449 ftPenny
Cs - Sze : fagy. hallé sűrítmény 200g 279 ft, paradicsomos szardínia 359 ft (hűségkártyával)
K - Sze : fagy. hasábburgonya 1kg 699 ftSpar, Interspar (második termékes akciók vannak összeadás jellel)
Cs - Sze : félkész baguette zsemle 300g 399 + 199 ft, spar light üdítő 1.5L 269 + 129 ft, spar kakaópor 20-22% 250g 1099 + 259 ft, spar grillsajt 200-240g 769 ft, mogyi crasssh 245 ftAuchan
Cs - Sze : Kinder csoki 100g 369 ft, foodbox készétel 799 ft (hűségkártyával), Auchan 4 tojásos tészta többféle 500g 399 ft, sztrapacska / nokedli tészta 1kg 999 ft (hűségkártyával) -
123xyz
aktív tag
válasz warcat #30665 üzenetére
Ha nem a felhasználóktól szereznének pénzt a weboldal fenntartására és némi profit céljából, akkor milyen más üzleti modell lenne szerinted működőképes?
(Nem védeni akarom őket, tényleg érdekelne, hogy szerinted mi lenne az alternatíva a szolgáltatást nyújtó cég számára.)
Ideális esetben, ha a user több pénzt spórol, mint amennyibe a szolgáltatás kerül, akkor elvileg megéri fizetnie érte. Kérdés, hogy mennyien vannak, akik ezt meg is teszik. De idővel biztos ki fog derülni, hogy a fizető ügyfelekből meg tud-e élni a cashmap. -
123xyz
aktív tag
Aldi, 05.09 csütörtöktől, egy héten át: ismét akciós lesz a gyümölcspüré
-
123xyz
aktív tag
Ha már az Aldiból felvetted az ezer forintos jégkrémet a listára, akkor szerintem a Pennyből is elférne az aktuális ajánlat, annak ellenére, hogy egy százassal drágább és csak egyetlen ízesítés lesz akciós Akinek a közelben nincs Aldi, de van Penny, annak ez egy jó ajánlat lehet.
-
123xyz
aktív tag
Penny, egész jó ajánlatnak tűnik
-
123xyz
aktív tag
Látom, szereted a sajtokat
Lesz amúgy cheddar is az Aldiban, 350g 1299 ft, csütörtöktől szombatig. Ugyanott:
Cs - Szo : krémfehér sajt 200g 349 ft, ha minden igaz laktózmentes meg sima is
V - Sze : a szokásos gyulai / csabai páros kolbász 250g 899 ft; mikrós popcorn saját márkás, 3-as csomag 369 ft; Hajdú grillsajt 240g 799 ftIntersparban lesz még egy héten át a zabrudi 99 ft
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Valóban van benne némi fahéj a leírás alapján:
cukor, zsírszegény kakaó (23%), jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodát), fahéj, niacin, E-vitamin, pantoténsav, B6-vitamin, riboflavin.Viszont a Nesquik is tartalmaz:
Cukor, Zsírszegény kakaópor* 23%, Emulgeálószer (SZÓJALECITIN), Étkezési só, Vitaminok (nátrium-L-aszkorbát (C-vitamin), kolekalciferol (D-vitamin)), Természetes aroma, Fahéj.Lehet a CHOCEUR-be több kerül belőle.
Oldódással kapcsolatban amúgy én nem vettem észre problémát, de lehet csak régen vettem már utoljára ebből. Mindig ott (Lidl / Aldi / Penny) veszek ilyen kakaóport, ahol éppen akciós, szóval nem rémlik, mikor vásároltam utoljára pont az Aldiban.
Mondjuk egyszer kipróbáltam a Spar saját márkás termékét is, kék csomagolásban, na az tényleg pocsékul oldódik... annyira feltűnő volt a gond, hogy megjegyeztem és inkább nem veszek belőle többet[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Aldiban most kedden és szerdán lesz akciós a kakaó italpor, ami Nesquik helyett elég jó alternatíva, főleg ennyiért
-
123xyz
aktív tag
Úgy érzem, némileg másképp látjuk ezt a témát. De elfogadom, és nem is áll szándékomban megszólni azokat, akik csak beírják, hogy éppen mit vettek
(A mostani az kivételes eset, mert nála rendszeres és már bennem volt hogy megkérjem, kicsit gondolja át.)
Ettől még szerintem hasznos, ha a komment célját is leírja valaki, amennyiben van konkrét szándék az üzenet mögött. -
123xyz
aktív tag
Én nem a moderáció irányából közelítve, hanem józan paraszti ésszel átgondolva próbáltam megírni, hogy szerintem miért nincs értelme az ilyen semmitmondó kommenteknek.
Nem az a gond hogy leírja hogy mit vett hanem az hogy azt nem hogy honnan és mennyiért
- Azt egyébként gyakran le szokta írni, hogy hol vásárolt, de így is teljesen felesleges, ha nem derül ki, hogy mit is szeretne közölni igazán.Csak a példa kedvéért álljon itt egy kitalált mondat: "Tegnap vettem egy doboz tojást a Sparban, 50 ft/darab áron volt kapható" - na egy ilyen kijelentéssel mit tudnak kezdeni a topiklakók? Tény, hogy vásárolt a kommentelő, eddig oké. De bántóan hiányzik valamiféle folytatás, amiből kiderülne, hogy miért érdekes / hasznos ez nekünk.
- érdekli esetleg, hogy szerintünk ez jó ár-e? Akkor írjon valami olyasmit mellé, hogy "szerintetek ennyiért jó vétel? A közeljövőben lesz rá akció az újságok alapján?"
- keres esetleg olcsóbb alternatívát / fajtát, vagy másik boltot, ahol jobb a minőség vagy alapból kedvezőbb az ár? Akkor tegye hozzá, hogy "szerintem kicsit drága... tudnátok ajánlani ilyen-olyan szempontok alapján másik terméket vagy boltot, xy hely környékén?"
- kapott netán valami hasznos vagy érdekes infót egy eladótól, pl hogy 1-2 hónapon belül drágább lesz ilyen-olyan indok miatt? Akkor írja meg azt, hogy "ti esetleg hallottatok olyan pletykát / hírt, hogy új szabályozás vagy akármi miatt drágulás várható a közeljövőben? Mert nekem azt mondta egy dolgozó, hogy..."Remélem érted, mire gondolok. Egyszerűen egy olyan kijelentés, hogy "vettem valamit", még ha oda is írja hogy hol és mennyiért, önmagában értelmetlen. Szerintem kell a kontextus, vagy valami folytatás, hogy kiderüljön, miért is osztotta ezt meg, és ez alapján a többi topiklakó mihez kezdjen vele
De úgy érzem, kellőképpen túlragoztam, szóval inkább térjünk vissza arra, hogy mi minden lesz jó áron húsvét után.
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz perempe #29952 üzenetére
Ne haragudj, de muszáj vagyok leírni, hogy mennyire zavaróak az ilyen jellegű hozzászólásaid. És ez nem személyeskedés (legalábbis szerintem), hiszen nem szidlak, nem is küldelek el a fenébe, hanem megpróbálom normális hangnemben közölni, ami tartalmilag nem tetszik.
Szóval... ahogy az összefoglalóban is olvasható, alapvetően a topik célja "élelmiszerek, háztartásban felmerülő fogyóeszközök kibeszélése, ajánlása, akciók összegyűjtése". Legtöbbünknek így az számít hasznos információnak, hogy mi az ami éppen most vagy akár hosszabb távon jó áron kapható, és melyik boltban.
Ezzel szemben nálad rendszeresen jellemző (és az elmúlt napokban is megtörtént legalább kétszer), hogy olyan hozzászólásokat írsz, amikkel a topik céljait figyelembe véve nem igazán lehet mit kezdeni:
*Húsfutártól vettem lókolbászt és császárszalonnát
- az, hogy mit vettél, ismeretlen áron, abszolút haszontalan információ. Örülünk neki, hogy vásároltál, fogyaszd egészséggel, de semmire nem megyünk vele. Ha úgy érzed, valami jó akció keretében vetted a terméket, akkor annak lenne értelme, ha leírnád, hogy adott helyen XY helyett YZ áron kapható most egy termék és szerinted megéri ott vásárolni.
*egy korong Tolle trappista (2099Ft/kg)
- ebből nem derül ki, hogy ez az ár miért jó nekünk. Szerinted ennyiért megéri? Vagy olcsóbb volt, mint máskor szokott lenni? Magyarázat / kontextus nélküli árral elég nehéz mit kezdeni.
*6*UHT tej 268Ft, 2*ESL tej 315Ft, 3*túró 500g ...
- Ez szerinted miért hasznos nekünk, hogy a komplett bevásárló listádat megosztod? Abszolút érdektelen a közösség számára, hogy miből mennyit vettél egy napi bevásárlás során. És megint csak: sorolva az árak, de semmi magyarázat, hogy most éppen akció volt-e, vagy miért érezted úgy, hogy a vásárlásod részletei a közösségre tartoznak.
* A kommented (amire válaszolok) többi része pedig, hogy mennyit cipekedtél, kivel beszélgettél és mennyit fogsz szellőztetni (vagy a szokásos "milyen koncerten jártál" téma) szimplán csak feleslegesnek érződik. Nem azt mondom, hogy néha nem fér bele, de nálad nagyon gyakori a hozzászólásokban az irreleváns tartalom.Kérlek, a továbbiakban, mielőtt kommentelnél valamit, gondold át alaposabban, hogy mit is akarsz közölni a topiklakókkal, és előrébb viszi-e a beszélgetést vagy hasznos-e másoknak, amit írni készülsz
-
123xyz
aktív tag
válasz mephi666 #29700 üzenetére
"elfogadnak szépkártyát" - Ez azért így általánosságban nem igaz. Inkább úgy fogalmaznék, hogy van olyan Coop, ahol elfogadják, de nem garantált. Szóval ha olyan Coopba mégy vásárolni, ami számodra még ismeretlen, akkor inkább kérdezz rá a pénztárnál még a vásárlás előtt, hogy náluk éppen mi a helyzet ilyen téren.
(Például a közelemben van egy Nyírzem fenntartású kis Coop üzlet, ahol elfogadják élelmiszerre a szép kártyát, nem sokkal távolabb egy Észak-Kelet Pro Coop üzemeltetésű nagyobb boltban viszont nem lehet azzal fizetni.)
-
123xyz
aktív tag
-
123xyz
aktív tag
1-2 érdekesebb ajánlat csütörtöktől
Lidl, ha esetleg valaki húsvét környékén is vágyik a bejgli ízére
Penny:
+ a 0,5 literes LM light kakaó 249 ft[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Lidl
Cs - Sze : mizo tejital 279 ft (ez jellemzően 329 ft-ért szokott menni)
Cs - V : banán 399 ft/kg, sajtburger 2db 320g 799 ft (kupon)
Szo - V : karalábé 199 ft
H - Sze : pure szeletelt szalámi 100g 349 ft, fagy. kemencés burgonya 1kg 899 ft, cheddar sajt 400g 1399 ftAldi
Cs - Sze : darált mák 200g 499 ft (ez nagy akció, jó ár érte), narancs 369 ft/kg, teljeskiőrlésű liszt 1kg 249 ft
Cs - Szo : gyümölcspüré 100g 149 ft (gyerekeknek jól jöhet)
Cs : sushi box 999 ft
V - Sze : fagy. rántott trappista 500g 749 ft, kaliforniai paprika 999 ft/kg, gabonapehely 250g 399 ftPenny
Cs - Sze : Kinder csoki 100g 399 ft, gyulai kolbász felvágott 100g 419 ft, fehérjés puding 200g 299 ft, pizzakrém 349 ft, mogyorós piskóta szeletek 10-es csomag 749 ft, zabszelet 2* 99 ft, fagy. zöldbab 450g 399 ft, paradicsomlé 1L 399 ft
Cs - V : tepertős pogácsa 119 ft, gyulai májkrém 125g 2* 199 ft
H - Sze : sajtos perec 199 ft, krémtúró 90g 139 ft, debrecziner 200g 569 ft, sütnivaló kolbász 420g 899 ft, túrós táska 117 ft(Zárójeles megjegyzés: tudom, hogy apróság, és talán másokat nem is zavar, de nem lehetne mellőzni a "lityi" szó használatát? Semmivel sem rövidebb, mint a "liter" - legfeljebb ragozva lehet spórolni 1-2 karaktert - , de szerintem nagyon hülyén hangzik. És így az összhatást tekintve komolytalanságot sugall. De nem szeretnék erről hosszan tartó vitát indítani itt a topikban, csak gondoltam megosztom a véleményem, aztán vagy figyelembe veszed, vagy nem )
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz sherlock82 #29449 üzenetére
Az ökölszabály szerintem az, hogy mindenféle -föl, ami nem tejföl néven fut, az ilyen növényi zsíros utánzat
-
123xyz
aktív tag
válasz DrBubo77 #29430 üzenetére
Szvsz több értelme lenne inkább szabályozni, hogy milyen kiszerelésben lehet árusítani adott termékeket / kategóriákat. Ezzel elejét lehetne venni a zsugorflációnak, mert ennek eredményeképpen nem tudnák össze-vissza csökkenteni a termékek tömegét.
Például ilyen értékek lehetnének rögzítve, hogy a gyártó ezek közül választhat:
- tejföl: 200g, 500g, 1kg (vödrös)
- túró: 250g, 500g, 1kg
- chips: 60g, 100g, 150g, 250g
stb.Egyből megszűnne az ilyen 400g-os túrók meg 77g-os chipsek világa
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Pennyben lesz amúgy csütörtöktől ez a wc papír akciós:
3 rétegű, 180 lap, 120 ft/tekercs áron
-
123xyz
aktív tag
Elég szűk listát hoztál most össze, szerintem akad még azért pár jó ajánlat
(Szokásos disclaimer: nem mondom, hogy mindegyik releváns mindenki számára, de azért lehet belőle szemezgetni)
Lidl
Cs - Sze : 3in1 instant kávé saját márkás 449 ft, dióbél 500g 1999 ft, tortilla lap 370g 695+199 ft (kuponnal, kb. szokásos akciós ár)
Cs - V : gyulai páros kolbász 250g 899 ft, hűtött leveles tészta 289 ft (kuponnal)
Szo - V : répa 269 ft/kg, néhány fajta készétel 649 ft, reszelt gouda sajt 200g 519 ftAldi
Cs - Sze : céklalé 1L 399 ft, sztrapacska készétel 899 ft
Cs - Szo : hurka 420g 549 ft, egész csirke 889 ft/kg, sushi box 1099 ft, Kinder csoki 100g 399 ft, vegyes praliné 500g 1499 ft, t.k. korpovit keksz 349 ft
P - V : húsos csont 699 ft/kg, narancs 369 ft/kg
V - Sze : gyulai páros kolbász 250g 899 ft, zabszelet 119 ft, szardínia 299 ftPenny
Cs - Sze : nápolyi 250g 2* 299 ft (szokásos akciós ár), fagy. hasábburgonya 1kg 689 ft, karfiol 599 ft/db, gyulai páros kolbász 250g 899 ft, fagy. sztrapacska tészta 1kg 749 ft, zöldborsó konzerv 2* 299 ft, rántott trappista sajt 500g 849 ft, adrenalin energiaital 159 ft
Cs - V : karalábé 199 ft, snack kolbász 100g 399 ft
Szo - V : barackos / epres rudi 5-ös csomag 279 ft
H - Sze : zúza 500g 529 ft, gabonapehely 250g 399 ftInterspar
Cs - Sze : Liegeois puding 2* 129 ftInterspar, Spar
Cs - Sze : brokkoli 500g 349 ft, egész csirke 899 ft/kg, fagy. sajtos pogácsa 1kg 1499 ft, hell kávé 279 ft
P - V : gofri 125g 299 ftSpar
Cs - Sze : Detki csokival félig mártott keksz 180g 479 ft (supershop)Auchan
Cs - Sze : citrom 378 ft/kg, édesburgonya 548 ft/kg, hűtött sztrapacska tészta 1kg 1599 ft, fagy. zöldborsó 1kg 699 ft, Milka nagy táblás csoki 899 ft
+ extra: legalább 1999 ft Milka termék vásárlása esetén ajándék müzlis tálka -
123xyz
aktív tag
válasz Skillet #29285 üzenetére
SPAR szilikonfedél 2 db | SPAR ONLINE SHOP szerintem ez lesz az
Egyébként most a saját márkás tejberizs az, ami akciós. (Nemrég a Belriso volt leárazva, a szokásos 199 forintra) -
-
123xyz
aktív tag
Néhány további ajánlat:
Lidl
Cs - Sze : tejszelet 4-es 349 ft, babapiskóta 400g 689 ft, saját márkás tortilla chips 150g 269 ft
Cs - V : ír vaj 250g 639 ft (kupon), karalábé 199 ft, mascarpone krém 500g 869 ft
Szo - V : fagy. fűszeres burgonya gerezd 750g 549 ftAldi
Cs - Sze : lasagne tészta 499 ft, ropi / kis perec 400g 599 ft, hell kávé 279 ft
Cs - Szo : ananász konzerv 599 ft, mikrós pop corn 3-as 369 ft, szájvíz 500ml 399 ft
V - Sze : parenyica sajt 399 ft, melegszendvics krém 300g 469 ft, szósz alappor 169 ft, karamella válogatás 600g 999 ftPenny
Cs - Sze : narancs 369 ft/kg, Kőrösi juhtúró 100g 269 ft, hamburger zsemle 6-os 399 ft, banános csoki 200g 469 ft, hagymás karika 80g 197 ft, wild touch energiaital 99 ftInterspar
Cs - Sze : Spar 4 tojásos tészta 500g 369 ft, gyulai májkrém 125g 199 ftInterspar, Spar
Cs - Sze : s-budget elősütött zsemle (bagett) 6db 349 ft, spar tejberizs 169 ft, s-budget fahéjas négyzet gabonapehely 750g 999 ft, s-budget energiaital 2* 149 ftAuchan
Cs - Sze : vaj 200g 499 ft
+ még egy érdekesség, ami gyerekeknek jó lehet:
-
123xyz
aktív tag
Aldi nyereményjáték csütörtöktől közel 1 hónapon át. Aki ott vásárol, tartsa meg a blokkot (a facebook linken olvashatók a részletek, de a lényeg az hogy a blokk adatait feltöltve lehet részt venni a sorsoláson)
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz f4lcon #28493 üzenetére
Ez jogos, hogy nem voltam elég pontos. Mentségemre szóljon, hogy ezeket magamnak szoktam összeírni, szóval én tudtam, hogy melyikről van szó csak aztán néha megosztom itt is a listát, vagy legalább egy részét, főleg amikor ZsZso gyűjtésében nagyon kevés termék szerepel
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz f4lcon #28480 üzenetére
Pont ennek a fűszeres burgonyának nincs íze?
Burgonyahasábok fűszerpanírban - a Lidl-ben
Hasonlót vettem már a Pennyben korábban és nekem bejött -
123xyz
aktív tag
Én ezekkel tudnám kiegészíteni. A Sparokban az Alpro növényi tej (nem minden fajta), a Tesco hiperekben pedig a 100-as pzs lesz kifejezetten jó áron
Lidl
Cs - Sze : barnarizs chips 299 + 119 ft, pulyka darált hús 500g 799 ft
Cs - V : saláta mix 170g 299 ft, cékla 215 ft/kg, csirkemell sonka 130g 449 ft, rudi 5-ös csomag 319 ft, light kakaó 0.5L 249 ft (kupon), gyümölcs szelet 5-ös csomag 699 + 199 ft
Szo - V : hurka csomag 420g 499 ft
H - Sze : brokkoli 549 ft, fagy. burgonya hasáb 1kg 799 ft, szendvicskrém 300g 549 ft, sajtos rúd 200g 639 ftAldi
Cs - Sze : gabonás joghurt 250g 169 ft
Cs - Szo : dörzstarhonya 250g 279 ft, zabpehelyliszt 500g 399 ft
V - Sze : natúr krémes túró 500g 499 ft, tejcsoki szeletek 200g 649 ftPenny
Cs - Sze : light kakaó 0.5L 249 ft, xxl csokis puszedli 240g 379 ft, levestészta 250g 279 ft
Cs - V : narancs 389 ft/kg
Szo - V : snack kolbász 100g 399 ft
H - Sze : grapefruit 489 ft/kg, vödrös joghurt 800g 679 ft, tízórai keksz 83 ftInterspar, Spar
Cs - Sze : 7days max kakaós-vaníliás 2* 174 ft, tyúk 669 ft/kg, belriso tejberizs 199 ft, fagy. magozott meggy 450g 2* 419 ft, Alpro növényi ital 4* 599 ftAuchan
Cs - Sze : kalif. paprika 998 ft/kg, fonott kalács 250g 299 ft, gabonapehely 250g 399 ft, Midi piskóta szeletek 10-es csomag 899 ftTesco
Cs - Sze : narancs 1kg 379 ft, édesburgonya 479 ft/kg, darált hús 20% 889 ft, tészta készétel 999 ft (kártyával), PZS 100-as 219 ft (kártyával), saláta mix 350g 499 ft -
123xyz
aktív tag
Lidl, hétvégén. Ennyiért jónak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz erdey_a #27939 üzenetére
Reggel fél 8 körül mentem Miskolcon az egyik Lidl-be. Lehet csak szerencsém volt, de itt nem kellett küzdeni a bejgliért Éppen akkor készült el egy adag gesztenyés, de a többiből is volt 2 oszlopban is, és az emberek sem tolakodtak, pedig azért voltunk páran. Azt persze el tudom képzelni, hogy forgalmasabb helyeken, vagy "csúcsidőben" más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz 123xyz #27629 üzenetére
Akciós újságokkal kapcsolatban újabb info:
Lidl - szerdától érvényesek a friss ajánlatok, ezen a héten (de csak szombatig)
Aldi - szokásos Cs -> Sze intervallum
Penny - szintén szerdától vannak új akciók, de náluk már jövő hétre, sőt január 2-3-ra is szerepelnek ajánlatok
Spar - a héten nincs már váltás, jövő hétre szól a következő újság
Auchan - szokásos Cs -> Sze
Tesco - csütörtöktől a hét végéig érvényes a friss újság a weboldal szerint
Ahol nincsenek még jövő hétre érvényes ajánlatok, ott napokon belül várható az újabb kiadvány.
Ja igen, csak hogy a bejgli témára is ráfűzzek, ami szintén szerepelt a korábbi üzenetemben:
Lidl-ben holnaptól a bejgli akciósan 799 ft helyett csak 499 ft-ba kerül -
123xyz
aktív tag
válasz LurkerSheik #27665 üzenetére
Lidl-ben erre a "sima", helyben sütött bejglire gondoltok? Esetleg van vélemény arról, hogy a kilós árat nézve nem sokkal drágább "deluxe" milyen, megéri-e a felárat?
-
123xyz
aktív tag
Penny, 4 rétegű toalettpapír, 150 ft/tekercs. Ennyiért jónak tűnik
-
123xyz
aktív tag
válasz Timeola #27628 üzenetére
Egyes Coop-okban (ahol alapból van Fornetti részleg) is kapható lehet, én pl. a Nyírzem hálózathoz tartozó jövő heti Coop újságban láttam, bár 300 g-os 900 ft-ért nem annyira olcsó.
A korábban említett Tesco-s bejgli viszont akciós lesz jövő csütörtöktől, szintén 300 g-os, 579 ft az újság szerint.
Itt jegyezném meg, hogy a következő időszakban majd figyeljetek oda az akciós újságokhoz tartozó érvényességi időkre, mert ezekben a hetekben elég változóak tudnak lenni a megszokott csütörtök-szerda ritmushoz képest
Például a Sparnál a jövő héten induló időszak csütörtöktől másfél héten át, egészen dec. 24-ig tart. Hasonló módon a Penny is dec. 23. szombatig adta ki az újságját. A Tesconál ellenben csütörtöktől csak keddig érvényesek az ajánlatok, így várhatóan dec. 20. szerdától jönnek még újabb akciók náluk. -
123xyz
aktív tag
válasz perempe #27437 üzenetére
Ez így ebben a formában nem közérdekű információ szerintem. Az ő dolga, nem tudunk vele mit kezdeni. Nem tettél fel semmilyen kérdést, nem keresel akciós májkrémet, ennek a kommentednek így semmi értelme nem volt a közösség számára.
Legközelebb, mielőtt beírsz ide, tedd már meg légy szíves, hogy átgondolod, mit is szeretnél elérni az üzeneteddel
(Tudom, személyeskedés, de nem bántani akarlak, nem is írtam semmilyen sértő dolgot szerintem, csak tényleg nem értem, mi haszna az olyan kommenteknek, amik sem értelmes információt nem hordoznak, sem ajánlást / segítséget nem kérnek.)[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz erdey_a #27397 üzenetére
Félreértettél. Nem azt írtam, hogy a 135 ft-os ár legyen az alap, hanem hogy ahhoz viszonyíthatunk, amikor akcióba kerül a termék. (Például ha egy boltban / webshopban 160 ft-os áron akciózzák, akkor nem biztos hogy megveszem, mert tudom hogy volt már többször is 135 ft és akkor lehet várok inkább, hátha megint 135 ft / tekercs áron fogják valahol árulni. Aztán persze mindenkinek a saját döntése, hogy neki mennyiért éri meg )
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Nem vagyok otthon a Zewa áraiban
Hónapokon át 150 ft / tekercs körül árulták akció esetén, az utóbbi pár hétben viszont már többször is láttam ezen a 135 ft / tekercs áron. Szerintem már vehetjük utóbbit a viszonyítási alapnak, ha valaki azt szeretné eldönteni, hogy éppen jó áron van-e a Zewa -
123xyz
aktív tag
válasz Soulfly842 #27188 üzenetére
Érdekes. Lehet helyi akció volt, vagy valamikor úgy is volt kedvezmény, hogy az újságban nem hirdették meg
-
123xyz
aktív tag
válasz Soulfly842 #27182 üzenetére
Az elmúlt pár hétben valamikor vitték le az árát 1399 ft-ra. (A hasonló, saját márkás terméket a Lidl is ennyiért adja már és talán a Penny is). Most lesz ahhoz képest még olcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Némi kiegészítés
Lidl
Cs - Sze : gyros / krumpli fűszerkeverék 74 ft, barnarizs chips 3* 199 ft (kuponnal, ez a szokásos jó akció)
Cs - V : körte 459 ft/kg, szeletelt szalámi 100g 499 ft
Szo - V : kivi 699 ft, répa 249 ft/kg
H - Sze : egész mogyorós táblás csoki 319 ft, marlenka mézes / kakaós 235g 1999 ftAldi
Cs - Szo : cukros kakaó italpor (nesquik alternatíva) 800g 1199 ft ! , mikrós popcorn 129 ft, Kinder csoki 100g 399 ft
V - Sze : nokedli 500g 549 ft, energiaital classic 149 ft, sütőpapír 30 ív 399 ft !Penny
Cs - Sze : tejcsokoládé mikulás (nem kakaós bevonó) 60g 199 ft ! , citrom 389 ft/kg, fagy. hamburger pogácsa 1kg 1299 ft (kártyával), csokis puszedli 500g 869 ft, francia drazsé 189 ft, toalettpapír 3 rétegű 4-es csomag 449 ft, puff. kukoricapehely 100g 99 ft (kupon)
Cs - V : darált hús 20% 500g 899 ft, gyulai májkrém 125g 199 ft
Szo - V : húsos csont 759 ft/kg, kelkáposzta 299 ft/kg
H - Sze : tejberizs 179 ft, hamburger zsemle 6-os 399 ft, fonott kalács 300g 349 ft, rizseshús készétel 799 ft, natúr rudi 5-ös 279 ft ! , banán 399 ft/kgInterspar
Cs - Sze : Kubu play 2* 219 ft, Spar üdítő 1.5L 2* 199 ft, tortilla lapok 320g 399 ft
Spar, Interspar
Cs - Sze : Rama sütőmargarin 500g 699 ft[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz TheMartin03 #27093 üzenetére
Nem tudom, láttad-e már, de a Pölöskeinek van webshopja
Diab Szörpök | Pölöskei Szörp - A Család Színes Pillanataiért (poloskeiszorp.hu) ha az itteni, tea ízű szörpökre gondolsz, ezekből simán lehet rendelni. Ha nem néztem be, akkor 749 ft / darab, de 6-ot kell legalább venned + még házhozszállítási díj (GLS). -
123xyz
aktív tag
Aldi : jövő hét csütörtöktől toalettpapír akció.
3 rétegű, 150 lap, 85 ft / tekercs áron elég korrektnek tűnik
-
123xyz
aktív tag
Ha már úgyis megint vízszűrő a téma: esetleg Laica Bi-Flux típusú betétből tud valaki kompatibilis, de olcsóbb változatot? Az eredeti gyártmány akciósan 2000 ft körül szokott lenni darabja, nagyon ritkán talán picit olcsóbb is, de tök jó lenne ebből is ilyen 1000 ft körüli áron találni valami utángyártott terméket
(A 2 kommenttel előttem linkelt betét pl a leírás szerint Laica Bi-Flux kompatibilis, de a kommentek között írják a vásárlók, hogy ez egyszerűen nem igaz. Ezért örülnék, ha valaki személyes tapasztalat alapján tudna esetleg ajánlani valamit, ami bevált.)
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Spar + Interspar, reggeltől a készlet erejéig
(hivatalosan szerdáig, de gyanítom sokkal hamarabb elkapkodja a nép)
-
123xyz
aktív tag
Lidl
Cs - Sze : pikok pure csirkemell felvágott 100g 349 ft ! , fagy. rántott trappista 500g 849 ft (kuponnal), cérnametélt 250g 279 ft, Kinder tojás 262 ft
Cs - V : répa 249 ft/kg
Szo - V : édesburgonya 479 ft/kgAldi
Cs - Sze : mandarin 469 ft/kg, édesburgonya 479 ft/kg, répa 249 ft/kg, toffifee 200g 1099 ft
Cs - Szo : hurka 420g 499 ft, fagy. mexikói zöldség keverék 1kg 599 ft, leveles tészta 275g 299 ft !
P - V : fagy. csirkemellfilé teljes kiőrlésű panírban 700g 1349 ft
V - Sze : fagy. hasábburgonya 1kg 849 ft, karalábé 179 ft, grandessa nutoka duo 750g 1299 ft, Milka táblás csoki 339 ftPenny
Cs - Sze : fagy. serpenyős zöldség 750g 849 ft, Adrenalin energiaital 169 ft (kártyával)
Cs - V : juhtúró 100g 249 ft (kártyával)
H - Sze : karalábé 179 ft, krémsajt 200g 359 ft, nokedli 500g 549 ftÍgy első nekifutásra ennyivel tudnám kiegészíteni. A Lidl-ben a csirkemell felvágott és az Aldiban a hűtött leveles tészta szerintem nagyon megéri a kedvezményes árát
(Én is úgy látom, hogy most kevesebb a jó akció, mint általában szokott lenni, bár nekem vannak olyan kategóriák, amiket nem annyira követek, pl alkohol, állateledel, stb. Szóval előfordulhat, hogy akadnak még remek akciók, amikkel nem vagyok képben)[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz Atomantiii #26575 üzenetére
A kék volt. Bár én nem figyeltem annyira, hogy változott-e a minősége az utóbbi hetekben / hónapokban.
-
123xyz
aktív tag
válasz Beni2360 #26463 üzenetére
Frigotti gyorsfagyasztott leveles tészta 4 x 125 g (500 g) - Tesco Online, Tesco Otthonról
Ha nem tévedek, ez az. Nem tudom, alapból mekkora méretűek ezek a 125 g-os lapok, de az biztos hogy felengedés után nem csak hogy lehet, de kell is nyújtaniHogy aztán milyen méretű lapot lehet belőle nyújtani, az már egy jó kérdés, sosem mértem még. Van olyan leveles tésztám, ami nem a fagyasztott fajta, hanem csak hűtött, és az alapból ki van nyújtva (ilyesmi: [link] , Lidl-ben és Aldiban 400 ft körül kapható manapság). Annál a 275 g-os kiszereléshez 24*40 cm-es lapot írnak. Így logikus becslés lenne, hogy az akciós frigotti-ból egy 125 g-os lap kb fele akkora lehet kinyújtás után, nagyjából 24*20 cm területű.
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Saját gyűjtésemből némi kiegészítés:
Lidl
Cs - Sze : teljes kiőrlésű búzaliszt 1kg 239 ft, darált pulykahús 500g 799 ft, PZS 100-as csomag 219 ft, fagyasztott csirke nuggets 300g 899 ft (kupon)
Cs - V : kígyóuborka 179 ft, cékla 269 ft/kg (kupon), csirkemell sonka 130g 499 ft, reszelt gouda 200g 519 ft, savanyított káposzta 1kg 549 ft, jelly beans 250g 699 ft, káposztasaláta 350g 699 ftAldi
Cs - Sze : mandarin 499 ft/kg, karalábé 179 ft
Cs - Szo : mascarpone 500g 1099 ft, kakaópor 20-22% 125g 399 ft, mézeskalács ízű nápolyi 180g 369 ft
V - Sze : lecsókolbász 300g 399 ft, juhtúró 100g 269 ft, nemzetek joghurtja 150g 139 ft, PZS 100-as csomag 249 ftPenny
Cs - Sze : répa 279 ft/kg
Cs - V : édesburgonya 499 ft/kg, snack kolbász 100g 399 ft (kártya)
Szo - V : szeletelt szalámi 100g 499 ft, magvas (müzlis) gyümölcsjoghurt 250g 189 ft, fagyasztott leveles tészta 500g (4 lap) 379 ft
K - Sze : hell coffee 279 ft, tésztabundás pörkölt mogyoró 190g 418 ftTesco
Cs - Sze : francia drazsé 70g 189 ft, kígyóuborka 175 ft, mandarin 499 ft/kg, tiramisu jégkrém 900 ml 919 ftLehet azért találni jó ajánlatokat, de persze sok múlik azon, hogy kinek mire van éppen szüksége, és mit vesz észre az újságokból hogy tényleg akciós
-
123xyz
aktív tag
Az elmúlt hetekben a Pick sertés párizsi több nagy multinál is volt akcióban, a 400 grammos kiszerelés 799 ft-ért, az kb 2000 ft/kg. (Most éppen a Tescoban kapható leárazva: PICK Sertés párizsi 400 g - Tesco Online, Tesco Otthonról )
Ez a kilós ár bőven olcsóbb, a szerintem vállalhatóbb (tehát viszonylag magas hústartalmú) sonkák árához képest[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Penny, csütörtöktől vasárnapig (de úgyis hamarabb elfogy). Juhtúrót nem is emlékszem, mikor láttam utoljára ennyire olcsón Persze piacon meg itt-ott biztos lehet jobb minőségűt kapni, de mint átlagos bolti termék, ez szerintem elég finom.
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Interspar is, csütörtöktől (csak figyelni kell, hogy pontosan melyik ízekre vonatkozik az akció)
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz raziel01 #25694 üzenetére
Gyulai/Csabai kolbász 900 Ft/25 deka
- az utóbbi hónapok akciói során inkább ezres körül volt vagy még felette is akár a különböző boltokban (Lidl, Aldi, Penny), szóval ennyiért teljesen jó szerintem
Vasárnaptól az Aldiban a szeletelt gyulai / csabai kolbász is kapható lesz, 499 ft / 100g áron, az szintén egész korrekt manapság. -
123xyz
aktív tag
Aldi, csütörtöktől elvileg szerdáig, bár gondolom hamar készlethiányos lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia