Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Keef_Lee #6610 üzenetére
Tisztító szereket, tisztálkodási szereket, tartós élelmiszereket szoktunk venni nagyobb tételben. Kb 30-40 ezret szoktunk spórolni egy körrel. Aztán fél évig elvagyunk belőle. Néha ruhát is veszünk, de azokhoz nincs mindig türelmünk. Zoknit meg boxert azt mindig hozunk. Meg vannak jó piacos cuccok párnák, huzatok, takarók olcsón. Vannak olyan cuccok amiket eu-ban nem forgalmaznak, de kint még megkapod.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
bul07
nagyúr
válasz Keef_Lee #6675 üzenetére
Igen csak nem olyan nagy az akció rajta
[kép]Nekem a ropogós gabonás valahogy nem ízlik, a csoki íze számomra nem az igazi
Lidl-be vagy a Penny-be láttam pénteken ezt a piros csomagolású rizses csokit hatalmas táblába akciósan
Amúgy most a pennybe is jó édességek vannak, és van amelyik akciós is
Én a Mascarpone-erdei gyümölcs ízűt szeretem
És egy sós a végére
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Keef_Lee #6783 üzenetére
Ez tetszik. Nálunk is (Miskolc) jó lenne a víz, mert hiába panel, de nem kell sokat kiengedni és jó hideg, de annyira rettenet klóros. Szerintem adok neki egy esélyt.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
válasz Keef_Lee #7799 üzenetére
Ez ételmoly. Remélem megöltétek, mert ha nem, elszaporodhat nagyon a lakásban (mi pl 1 év alatt tudtunk csak megszabadulni tőlük), és megfertőznek rengeteg élelmiszert a kukacaikkal. Akár hónapokig vagy fél évig is tarthat, mire kikelnek a petéi, ezért tart sokáig megszabadulni tőlük.
Ja, és nem hat rá a levendula, ez nem ruhamoly.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MODERÁTOR
válasz Keef_Lee #8224 üzenetére
Boltban sosem vettem rossz húst, vagyis egyszer a Lidliben. Visszavittem, nem győztek bocsánatot kérni. Viszont hentesnél vettem száraz, büdös, vagy csupa cafat húst. Legalább drágán. Azért van jó hentes is felém de kiesik, nem járok oda.
Nekem csak a henteseknél volt eddig rossz tapasztalatom. Nem akarok hitvitát nyitni, biztosan van olyan Tesco ahol szar húst kapni.[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
JóGéza
aktív tag
-
bul07
nagyúr
válasz Keef_Lee #8634 üzenetére
Annyira nem
Sokat lehet olvasni róla de az öblítő mellőzését mindenhol leírják
[link], [link](#8635) AssAssynn
Öblítő esetén a gépen az adagolót nézem mivel felül töltős az ajtaján van az adagoló és átlátszó a nívója, amikkor meglátom hogy eléri a min szintet akkor hagyom abba a töltést
Amúgy ha véletlen mostanában vetettek Whirlpool mosógépet el ne felejtsetek regisztrálni az ajándék Ariel mosószer- és öblítő csomagra (2021.10.30-ig él, vagy készlet)
[link]
A Promóciós csomag („Promóciós csomag”):
2 x 2,64 l Ariel Colour mosógél (2 x 48 mosásra elegendő mosógél),
2 x 2,64 l Ariel Mountain Spring mosógél (2 x 48 mosásra elegendő mosógél),
3 x 28 db Ariel Allin1 mosókapszula (Ariel Allin1 PODS Mountain Spring vagy Ariel Allin1 PODS Colour&Style variációban),
1 x 210 gr Lenor Unstoppable Spring Awakening illatgyöngy (15 mosásra elegendő) vagy
8 x 0,93 l Lenor Spring Awakening öblítőszer (8 x 31 mosásra elengedő öblítőszer) vagy
4 x 1,8 l Lenor Spring Awakening öblítőszer (4 x 60 mosásra elegendő öblítőszer).De van Whirlpool mosogatógépre is ilyen akció
(2021.11.30-ig él, vagy készlet)
[link]
JAR mosogatógép-kapszula csomaggal, mely 6 x 48 (összesen 288) db JAR kapszulát tartalmazMindkét esetben fel vannak sorolva a típusok amikre érvényes
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
krizmo_
addikt
válasz Keef_Lee #8674 üzenetére
Ellenben Olaszországban, nagyon jó minőségűek még a sajátmárkás termékek is, nagy a választék, és árban is jobb mint itthon. Múlt héten voltunk néhány üzletben (Lidl, Aldi, Coop és helyi marketek), alaposan bevásároltunk, ahogy szoktuk, mert sok szempontból jobb minden...
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Keef_Lee #8723 üzenetére
Meseország jobban teljesít!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Zeki
nagyúr
válasz Keef_Lee #8723 üzenetére
Akinek lejárt a rögzített áras szerződése az energia szolgáltatójával, az 60-70% áremelkedéssel tud csak újat kötni. Az ipari szektorban elszabadultak az árak. Ez meg az üzemanyag áremelések durván begyűrűznek majd az ecceri ember pénztárcájába.. és lesz akkora infláció, hogy az gyomros.
-
bul07
nagyúr
válasz Keef_Lee #8850 üzenetére
Lidl-be minap láttam 3500Ft körül beszélőset
Berettyóújfaluba azt hiszem hétfőn, ha van közeledbe Lidl egy percet megér rászánni[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Keef_Lee #8878 üzenetére
Mi örökültünk egy ilye mérleget 4vvel ezelőtt és nagyon jól szolgál. Van egy méregdrága kivehető kijelzős amit akár hova tehetsz és ott mutatja az összes adatokat de a 4 db elem meg a párosítás nem volt valami kezes bárány. Ezt kiveszem a dobozból leteszem máris bekapcsol és mehet a mérés. Talán ennek a gombelem a hátránya ha sokat használják legyen kéznél és jó minőségű, hogy sokáig tartson.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
válasz Keef_Lee #9159 üzenetére
OK.
Voltam pár hete a Lidli én 100 pzs venni, de nem volt. Kérdeztem a hölgyet, hogy valami gond van? Mivel a Pennyben sincs, erre mondta, hogy azt is ők látják el papiraruval...?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
AssAssynn
őstag
válasz Keef_Lee #9153 üzenetére
Két éve járok a helyi Lidl-be, itt a kezdetektől fogva ez van, hogy olyan szűkek a folyosók, hogy két nagy kosár éppen, hogy csak elfér egymás mellett. Erre jön az általad említett raklapozás, ami konkrét forgalmi dugókat okoz. Ezt tovább tetőzi, hogy néhány kedves vásárló egy mp-et sem tud várni és ilyenkor szitkozódva tör utat magának és bunkóskodik mindenkivel. Persze ezek "hatalmas" emberek ugye, megtehetik... A biztonsági ilyenkor nincs sehol, de ha már lövök egy fényképet a feleségemnek, hogy kell-e ebből, vagy abból, akkor egyből előkerül rámugatni, hogy azonnal töröljem ki.
Az akciókkal kapcsolatban pedig nekem az a tapasztalatom, hogy sokszor csak éppen egy kartonnal van kitéve az akciós cuccból. Pl. felvágott esetében mindből van egy tonna, és ami éppen akciós, máskor abból is van rengeteg, na de amikor akció napja van, akkor üres a polc és csak egy karton. Ez olyan, hogy az első két vásárló meg is veszi a többiek meg potyára mentek be érte.
Nálunk az eladók rendesek."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
cd930
aktív tag
válasz Keef_Lee #9379 üzenetére
Nem ugyanabban a ligában játszanak és a Jar Platinum All in One most bitang jó áron van 26 Ft-ért.
Árban jóval magasabb a Jar legjobb terméke, a Platinum Plus, most abból is van félárasnak mondható akció (32 Ft/db)
Én ebből (is) betáraztam most[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
BiP
nagyúr
válasz Keef_Lee #9788 üzenetére
Ha a praktikum oldaláról nézzük, nekünk egy korábbi változatú Lidl-s konyha van - épp most növik ki, már nem nagyon használják, úgyhogy megy a tanakodás, hogy mi legyen vele. Ha már foglalja a helyet a sok műanyag bizbasz mellett
Már alapból használtan vettük, de (a keresztbe szögelt deszkáról jutott eszembe), hogy alapból meg kellett csavarokkal erősíteni, hogy egyáltalán használható legyen, annyira nyeklett-nyiklett. Szóval ez se satupadnak, se fésülködőasztalnak, de még gyerekkonyhának se volt használható megerősítés nélkül[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Keef_Lee #9970 üzenetére
Ja, régen bármelyik jó volt bármire, most meg.... Arról nem beszélve, hogy a boltban legtöbbször olyan a "minősége", hogy takarmányba nem menne el.
Más. Ma a Pennyben úgy jártam, hogy akartam venni puffancsot, oszt mindnek le volt járva a szavatossága már 27-28-án! Mondom az ott sertepertélő nőcinek, hogy csókolom, ezekkel mi van, erre nyomja a nagy süket dumát, hogy pont most akarta összeszedni. Persze rá se bagózott előtte. Úgyhogy csak óvatosan, mert jó szokás szerint ilyenkor minden sz..t is el akarnak adni! Nézzétek a szavikat mindenen.
-
pohár
félisten
válasz Keef_Lee #9970 üzenetére
akkor szerintem csak szartak bele az emberek, krumpli krumpli... és akkor is biztos volt többféle krumpli, ami inkább sütésre, vagy főzésre, vagy salátához jobb, de nem érdekelt senkit, ugyanazt vette ugyanarra a célra mindig, nem variáltak
sőt, merem állítani, hogy ez mondjuk már 50 éve is így volt, nem egy újkeletű dolog
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Beni2360
félisten
válasz Keef_Lee #9997 üzenetére
Van a neten matricára térkép a ki és behajtás is ott van leírva. Nézzél utána és már van olyan könnyítés, hogy ha belefutsz 1 órán belül meg veheted pótdíj mentesen a matricát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest