Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy az Amazon Prime-on, a The Grand Tour esetleg kapott e visszamenőleg szinkront?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
What if...
3. rész
Ez is simán jó volt, ismerős helyszínekkel (Az egyetemi rész azért meglepetés volt, hogy behozták ide), megkavart dolgokkal és egy remek befejezéssel. Ami egyből WTF is.
Live-Die-Respawn
-
lemmy9
őstag
Ez a Kominsky hatalmas.
KathleenTurnerrel jól elbánt az idő, nem úgy mint Jane Seymourral.Szerintem!
-
paatrick
őstag
válasz headhunter86 #57593 üzenetére
Most olvasom hogy a Lost in Space 3. évadot is eltolták valahova augusztusról. Egyre jobb ez a nap
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
headhunter86
senior tag
Úgy emlékszem eléggé húztátok a szátokat itt a What if...? pilotja után. Eskü nekem bejött, de lehet azért mert nem voltak vele szemben nagy elvárásaim.
Tetszik, hogy olyan fluid a grafika. Szerintem tök jó pörgős volt, szinte már túlságosan is. Jó a humora, a beszólogatások és a filmekre kikacsintást se mellőzi az egysorosokkal. -
paatrick
őstag
Fakkk. Rosszul írtam fel a naptárba akkor na így aztán várhattam...
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
Alapítvánnyal mi a helyzet? Elvileg tegnap volt az első rész, de sehol semmi. Imdb-n se értékelte még senki. Eltolták vagy mi van?
-
k-adi
nagyúr
válasz RetepNyaraB #57586 üzenetére
aha, aha
-
Maxxy10
addikt
válasz RetepNyaraB #57583 üzenetére
Esetleg itt nézd meg ha tudod: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz RetepNyaraB #57583 üzenetére
Nálunk nem elérhető, nincs magyar címe még.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
rétisün
veterán
válasz headhunter86 #57580 üzenetére
valahol mintha azt olvastam volna, hogy a rendezője(?) valamelyik másik sorozatával (filmjével?) foglalkozik, addig ezt 'félretette'
azaz tulajdonképpen kaszát nem kapott.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Maxxy10
addikt
Your Honor 2. évad berendelve.
-
Maxxy10
addikt
Flastbush Misdemeanors 2. évad berendelve.
-
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #57571 üzenetére
Orville
azt nem kaszálták? -
jonnyjoker01
veterán
válasz negyven2 #57496 üzenetére
Jól néz ki! Mást sajnos nem nagyon tudtam levenni a trailerből (bár Jarred Herris mindig plusz pont ), klisésnek tűnik a sztori felvezetése, de egy jó scifi eye candynek elmegy (star trek discoveryből bepótoltam az eddigi legfrisebb évadot nemrég, nem voltam elragadtatva tőle de legalább jól nézett ki ). Expanse-t újranéztem a nyáron és hát sajnálom, hogy vége lesz, remélem valami át veszi a helyét majd.
Apropó scifi A The Orville-el mi van? Hiányzik már Seth baromkodása egy picit
Üdv. Johnny
-
nagyúr
válasz RetepNyaraB #57565 üzenetére
Volt a könyvnek koncepciószinten folytatása, 668 - The Neighbour of the Beast munkacímmel, csak aztán nem lett belőle semmi. Én inkább nem ásom el előre, ha ugyanaz a gárda csinálja, hasonló keretek között, akkor még jó is lehet.
Katla jó volt, többnyire nagyon jó, a pár közepes meg 1-2 ordas nagy problémán nagyvonalúan túl tudok lépni
Arra előre készültem, hogy egy szolgáltató által finanszírozott sorozat első szezonja valami orbitális cliffhangerrel ér véget - ráadásul paradox pozitívumként ez a cliffhanger annyira rossz volt, hogy még csak minimálisan sem érdekel, mi lesz belőle [ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
paatrick
őstag
válasz madgie #57547 üzenetére
Az egész szürke. Színpaletta fekete/fehér/barna viszontlátás. Vagyis látás nincs. Azért vicces egy olyan sorozatnál ahol mindenki vak beraknak egy ilyen ingerszegény mindent. Igazából mindegy is hogy látnak-e vagy nem. Így a néző se érzi hogy csórik bármiről lemaradnak azért mert nem látnak.
Én csak kb 2 részt bírtam, utána már csak végigpörgettem a részeket.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Maxxy10
addikt
Find me in your memory (Netflix)
Ez az a sorozat amit sok hozzáfűzni való remény nélkül kezdesz el és a végére dara lesz belőle. Nekem a 16 rész ami egyenként egy órásak két nap alatt ment le.
A sorozat egyben nagyon szomorú, gyönyörű és izgalmas. Minden amit egy igazán jó dràmàtól várnál. A két fő karakter közötti kémia zseniális, teljesen magával ragadja a nézőt. A mellékszereplők története pont annyira van adagolva amennyire ezt elvárnàd tőlük. A storyline szépen építkezik folyamatosan oda szögezve a nézőt a képernyő elé.
A színészek igazán kitettek magukért aminek látszik is a gyümölcse.
10/10 -
RetepNyaraB
veterán
válasz Bad Pritt #57550 üzenetére
Nagyon brit, ez a sármja. Második évad sucks, Neil Gaimannek elfogyott a pénze nyilván. Egy komplett lezárt príma könyvből mi a sz@rt erőlködnek...
Ui.: Katla S01 Darkos beütés, de az idegesítő tini szál és egyéb bullshit nélkül. Viszont van helyette más bullshit és a végét nagyon túltolják egy bizonyos irányba, ami sztem nettó káros a kamasz pszichére. Plusz ótvaros S02 felütés (nem tudom megvették-e). Egyébként erős.
A cseresznye új íze vagy mi a jófene, a címét se bírom megjegyezni. Ez is erősen pszicho, Angyalszív utánérzés (csak feelingben), akármi is lehet. Három rész után leköt.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
kukulec
őstag
valaki nyugtasson meg, hogy
a sense8. második résznél tartok, de már kezdek túladagolásban szenvedni.nem állandóan az lmbtq közösség életéről fog szólni Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
tag
válasz Maxxy10 #57557 üzenetére
hát nem lettem meggyőzve.. talán majd egy trailer segít benne (kíváncsian várom a zenéjét)
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Maxxy10
addikt
Motherland: Fort Salem 3. évad berendelve. És ezzel kaszálva is a sorozat.
Bump 3. évad berendelve.[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
További képek: [link]
-
negyven2
veterán
The Morning Show — Season 2 Official Trailer
Szeptember 17. | Apple TV+
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
kukulec
őstag
válasz Maxxy10 #57545 üzenetére
Elkezdtem a sense8-at. Mondjuk már unom a sok pc jelenetet, de ígéretes. Időutazós sztorikat nem szeretem, kivéve a jöttünk, láttunk, visszamennénket.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Good Omens... hát nagyon brit, ennél többet nem írok. Kíváncsi leszek a második évadra.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nitro16
senior tag
válasz grizlisandor #57548 üzenetére
Jaja Pénteken már kint lesz az első rész.
-
nubreed
veterán
See
Az anyját, de jó ez a sorozat. Abszolút top, még csak 4 részt láttam de már eddig is teljesen levett a lábamról.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
kukulec
őstag
hali, tudtok a netflixen oa-hoz hasonló sorozatot mondani? (stranger things, nightflyers volt)
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Tajték
senior tag
Üdv!
Tudnátok a "The Fix - Igazság játszmája" hasonló sprozatot ajánlani?
Jó kis fordulatos bűnügyi, krimi cuccot.Köszi
-
grizlisandor
veterán
Ted Lasso S02E05
Roy Kent!
-
brownus
veterán
válasz RetepNyaraB #57537 üzenetére
jahh, lehet. nem tudom hogy lehetett volna szebben befejezni. KW nagggyon jó volt, ahogy látványosan "leépült" a végére az összeomlás
-
tag
Már rég óta itt porosodik a várólistámon.. még be kell fejeznem előtte pár megkezdett sorozatot, aztán sorra kerül - nem is emlékszem kinek az ajánlására került nálam előtérbe
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
RetepNyaraB
veterán
válasz brownus #57535 üzenetére
Undoin' vége azért rendesen el lett bénázva, nem? Plusz utsó két részben erősen látszik már, hogy nem futhat ki más fináléra, mint amire kifut. Ettől még kiemelkedő a sok fos közül, csak Mare sztorija Ms. Winslet (de igazából mindenki) alakítása miatt nekem erősebb. Illetve a hiperbombanő KW ezt nagyon bevállalta és maxiriszpekt neki érte. Mindig jó színésznőnek gondoltam (mint amúgy Kidmant is, ha hagyják játszani), de ez beütött.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Maxxy10
addikt
Record of Ragnarok 2. évad berendelve.
-
bul07
nagyúr
válasz Janaboy #57532 üzenetére
Köszi
Killjoys- jó lesz ha ráveszem magamat felirattal , mert látom 5évad van én nincs magyar szinkron, és ha eddig nem vette meg valaki ekkor ezek után se fogja hogy legyen magyar szinkron
Dark matter - szintúgy
12 monkey - fú a film nagyon nem jött be remélem más kicsit, ránézek
Battlestar Galactica- vagy 3x végignéztem az egészet, filmeket, sorozat részeket
Hát lehet meg kellene tanulni folyékonyan angolul, mert egyre kevésbé érnek el magyar szinkronig a jó sorozatok
The Expanse se tart sokáig mert ha nézem akkor nézem, két nap két évad, most éjszaka lehet meglesz a 3évad
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Tudnátok írni pár SyFy fémjelzet sorozatot ami azért egy évadnál többet élt meg, Sci-fi vonalon
The Expanse nézem most és hátha van még ehhez hasonlóan jó sorozatuk amit nem láttam
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Enzolord
addikt
válasz bobalazs #57527 üzenetére
Jack Ryanből 2 részt néztem meg, beindul?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Di Natale #57523 üzenetére
Oh. Annak is meglehet a maga bája, olyan férfiasan hangozhatnak a vezényszavak és a nagy monológok oroszul..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Mik76
senior tag
Ez a Kaminsky Method harom epizod utan egy laza 10/10. Gondolom sokan lattatok mar.
Tenyleg pazar.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Di Natale
aktív tag
válasz Enzolord #57520 üzenetére
A Spartacust már 3x láttam. Először magyarul, aztán annyira tetszett, hogy hallani akartam a színészek eredeti hangját, majd 3. alkalommal már orosz szinkront nyomtam be, mert olyan érdekfeszítő és izgalmas alkotás, hogy a páromnak is megmutattam.
A végén meg elpityeregte magát amikor Spartacus elhunyt. -
grizlisandor
veterán
válasz CharlieDrop #57516 üzenetére
Legyen 2 x 30 perc, vagy több.
Animációs részen ugye a DC erősebb, főleg a könnyed story-kkal. -
Enzolord
addikt
válasz Maxxy10 #57519 üzenetére
A Badlandsnek az utolso èvadát nem láttam. Megéri?
Spartacust láttam de lehet, megnézem ismét. Köszi.Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Tudtok olyan sorozatot ajánlani, ami olyan, mint a Banshee, brutál fightok, óvatos gondolkodás, inkább csak dara..
-
addikt
Mare of Easttown
Kellett ez a szervezetemnek nagyon. A sorozat az égvilágon semmi újat nem mutat azoknak, akik látták a The Killing-et, és évente legalább 1-2 skandináv krimit kiolvasnak, mégis: A szerkezete nagyon jó, ahogy az infókat adagolják + a remek színészek és a hangulata/színvilága is a beszippantós fajta. Kerek sztori, nagyon korrek lezárással. 10/9, azoknak is ajánlom akik nem krimi vagy thriller fanok, de csak úgy kipróbálnának valami ilyesmit.The White Lotus
Fuuu b+ Ez egy jó kis "nem gondolkodós csak leülök és nézem" sorozat ami egy szálloda vengégeinek és dolgozóinak 6 napját mutatja be. A könnyed, nem törődöm stílusa mellé rejtélyes zenék és néha meglepően obszcén jelenetek, nem is tudom mihez hasonlítani..talán filmhez: A Grand Budapest Hotel megfűszerezve egy kis Bad Times at the El Royale-al?
10/10 ha ez egy olyan stílus, amit eddig nem ismertem, hasonlóhoz szívesen fogadok ajánlást.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
CharlieDrop
veterán
válasz grizlisandor #57513 üzenetére
30 percben komolyabb sztori?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
k-adi
nagyúr
elstartolt a b99, az első 2 rész nem volt akkora durranás szerintem.. viszont érdekesség, hogy hetente 2rész jön 1nap, nem 1.. tudja valaki miért?
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott az Everything's Gonna Be Okay.
Terror Lake Drive 2. évad berendelve,
Carpool Karaoke: The Series 5. évad berendelve. (És végre átkerül a sorozat az Apple Tv+-ra.)
Kaszát kapott a Punky Brewster. -
Pitterix
őstag
Stargirl201.:
A főszereplő kiscsaj, bár 20 elmúlt, még mindig cuki.
SuaLo215.:
Nos a nagy csatát egész hamar lezavarták. Pár idegesítő hülyeséget leszámítva egész jó évad volt.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
nubreed
veterán
válasz S e t h #57509 üzenetére
Nekem még volna pár javaslatom a tartalomgyártók számára, hogy miből kellene még sorozatot csinálni de ennek is nagyon örülök én is. Pl: Dan Simmons Hyperion/Endymion vagy az abszolút kedvenc könyvem, Alastair Reynolds - Napok Háza. Ha ezek közül bármelyiket is megcsinálnák azzal egy álom válna valóra nekem.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Maxxy10
addikt
Never Have I Ever 3. évad berendelve.
-
brownus
veterán
válasz FollowTheORI #57495 üzenetére
én már mindent láttam, mindet is :d
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest