Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz VágniValó #45272 üzenetére
Nem akarok senkit átverni, de lehet félre érthető voltam. Ez az epizód szinte végig dumálásból áll, kb. mindenki mindenkivel mindenről. De cserébe kiderűl, miről szól a szezon!
Az egyetlen erőszakos rész meg amit a spoilerbe írtam, az meg ilyen belassított, bulet time-os, képregényes jelenet felvillanások rövid sora. A pörgősség szvsz a következő részben kezdődik. tudod, gyűrött arc, szakadt kabát, sál meg egy üveg pia."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
k-adi
nagyúr
Teljesen megértelek. Belegondolva már én se tudom miért nézem ezeket... talán megszokásból..ha már lement 5 évad, akkor a 6. .ba is belenézek...bár nem kéne.. biztos van erre egy psziho kifejezés.
Love, death + robots
Már mindent leírtak erről előttem, én is csak isteníteni tudom.. 1nap alatt ledaráltam, jo kis netflixes, kemény zenével és hajat leszedő sztorikkal... voltak persze jobb és rosszabb epizódok, de amelyek pl. rendesen cgi animálva voltak, azok tényleg gyönyörűek, részletgazdagok voltak
Remélem lesz folytatása, ha igen valaki mindenképp kommentelje be ide mikor jön
-
Janaboy
Topikgazda
válasz sugarforce #45295 üzenetére
Azokbol en is csak a Flasht meg Supergirlt tartottam meg.
Janaboy
-
k-adi
nagyúr
válasz Janaboy #45292 üzenetére
Flash SEASON 5
Az évadot XS dominálta, ami a nézők számára egy nagy szívást jelentett Az évad nem szarabb mint az előtte lévő, de ez nem jelenti azt, hogy maga a sorozat ne lenne még mindig fos.
Igazából már tekerve is szar, de van egy olyan érzésem, hogy még mindig kevésbé lesz szarabb mint a got finálé.
-
Janaboy
Topikgazda
Flash evadzaroja erdekes volt. Közepes szintet meg mindig hoz, szerencsére rinyap..at mar nincs annyit az előtérben.
Janaboy
-
HellGreg
őstag
válasz feka007 #45273 üzenetére
Nekem a chernobyllal az az egy nagy bajom van, hogy teljesen illúzióromboló az angol nyelv, főleg kommunista fejesek szájából. Tudom hogy amerikai meg minden, de sokat dobott volna rajta, ha ukránul, illetve oroszul beszélnének. Amúgy jó színészek vannak benne és jól meg van csinálva úgy overall.
-
Enton
addikt
Black mirror s5 june 5:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megújítottam Netflix előfizetésem és valahogy elém került a Shadowhunters: The Mortal Instruments. Annyira tele van kínos dolgokkal de valahogy mégis nézeti magát. (3. évadot kezdem most)
Live-Die-Respawn
-
bobalazs
nagyúr
válasz feka007 #45273 üzenetére
Nekem is tetszett mindkét rész. Olyannyira hogy végignyálaztam az angol wikipédiát hogy mi hogyan történt. Meglepő módon jó pár dolog egyezik a sorozattal.
-
gyuromoj
veterán
Disney megvette a Hulu irányításának a nagy részét, cirka 5,8 milliárd dollárért.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
feka007
veterán
Chernobyl E02
Nagyon jó lett ez a rész is.
Az atomfizikusnéni egy kicsit talán tényleg kilóg a sorból, de elhiszem, hogy muszáj volt kitalálni egy karaktert, aki a több száz különböző atomtudóst és fizikust reprezentálja, akiknek köszönhetően sikerült megelőzni egy még sokkal nagyobb katasztrófát. De ha nem hallottam volna róla már előtte, hogy fiktív karakter, talán fel sem tűnik közben.
Egy kicsit viszont hiányoltam a mentésben részt vevő Ikarusokat. Ezek szerint a forgatási helyszínt adó Litvániából már teljesen kikoptak -
addikt
válasz Komplikato #45270 üzenetére
Köszi a hype-ot, ma vagy holnap nézem én is az új részt. Remélem pörgősebb lesz a legutóbbinál.
Bunyóból eddig nekem a legjobban az évad első részében a viccesre sikeredett beleken/véren csúszkálós verekedés tetszett https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Komplikato
veterán
Happy! S02E07
Kezd érdekesen alakulni a fő szál.S.H. még sem akkora manipulátor, ha ennyire könnyen meg lehet vezetni. Az a bullet time-os verekedés a pincében meg fenomenális. Előkerűlt a piás üveg is, szóval következő részben patak vér fog folyni.
Happy meg belelépett ... az élet iskolájába."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
attiati
veterán
Ray Donovan S06: mégiscsak jó lett, az első 1-2 részt leszámítva
Az utolsó rész zseniális és elég beteg
-
xy.zsolt
őstag
Lehet már elhangzott, de indult a Mary Kills People 3. évadja is! Nekem nagyon bejött az első kettő.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
válasz jessicahyde #45260 üzenetére
Közvetlenül a következő rész trailere után. Nem nagyon van elválasztva.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
dokee78
félisten
TV Time alkalmazásban meg nézett sorozataimat valahogy meg tudom osztani,listaként ismerőssel?
Ha igen hogyan? -
veterán
Agents Of Shield 6x01 - kis felvilágosítást kérhetnék esetleg?
Az 5. évadnak ott lett vége hogy
Talbotot megölték, Coulson egy szigeten kötött ki, Fitz pedig meghalt mikor a betondarabok ráomlottak. Most ott folytatódik hogy Fitz le van fagyasztva és keresik az űrben.Valószínű hogy valamit nagyon benézek, de Fitz ugye 5x05 környékén indult el Enoch-al az űrbe egy 74 éves utazásra, ahova viszont meg is érkezett. Viszont akkor most mit keres ugyanott? iPhone 16 Pro Max
-
Cs1csó
félisten
Olvastam két könyvet is a csernobili katasztrófáról az egyik magáról az eseményről szólt de a másik izgalmasabb volt. Egy vegyész mérnők akit mint tartalékos behívtak és egy átalakított sugárvédős BTR-el egy 3 fős személyzettel járták a zónát és méréseket végeztek a sugárterhelésről.
Több mint elképesztő dolgok vannak leírva benne gyakorlatilag első kézből.Ez szerintem a témában írt legjobb és leghitelesebb regény: Szergej Mirnij: Az élőerő
-
-
hemaka
nagyúr
Csernobil második része már jobban tetszett, mint az első, nézném tovább, ha lehetne...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Janaboy
Topikgazda
Shield 6x01
Aze Simmons önzősege, mindig ezek okozzak a bonyodalmat.. Janaboy
-
MODERÁTOR
Chernobyl S01E02.
Na így kell ezt csinálni.
Régen izgultam végig így egy dokumentumfilmet.
Az első rész sem volt rossz, de ez még annál is sokkal jobb.
Várom a folytatást.20 éve a Prohardveren
-
jonnyjoker01
veterán
-
-
attiati
veterán
Trónok harca szinkronos verzió nem 2 hét késéssel jött a korábbi évadokban?
Azon gondolkodom, hogy így az utolsó évadra át kellene állnom eredeti nyelvre, mert mire kijön a szinkronos, addigra elspoilerezik a végét. 7 évad után furcsa lesz átállni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz KaitouP #45128 üzenetére
Chernobyl
[S01E02]Nem veszett el a lendület az első rész után, amivel berobbant ez a sorozat, továbbra is végtelenül felkavaró, meghökkentő, hátborzongató módon meséli el immár a robbanás utáni órákat. A maradék három rész is hasonló lesz remélem.
(#45242) lezso6
De legalább az epizód végi mini-dokuban
bevallották, hogy a hölgy fiktív karakter. [ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
nagyúr
válasz Nordic #45244 üzenetére
Nem kimondottan, inkább csak általában amit soroltál hogy ez meg az karakteridegen, szerintem nem... a többieknek elmondta amit akar... Jonnak is előtte, előző részben Tyrionnal is megbeszélték... igazából szerintem ennél nem kellett több... ebben a dologban szerintem kimondottan nem baj, hogy már szavak sem kellettek... sőt szerintem erre mentek rá... Tyrion is megfogta a kezét... szerintem senkinek semmit nem kellett mondania, mindenki tudta mi a szitu.
Előző részekben mindenki elmondott mindent mindenkinek már többször is.Sőt már előtte mikor Tyrion és Dany beszélnek, ott is csak pár szó van, hisz mindenketten már tudták mi a szitu és a szavak úgyis későn jönnek már... ahogy végén Tyrion mondta neki. Ha már baj van a résszel az nem itt van/volt. [ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FollowTheORI #45230 üzenetére
Ha a Varys-es kommentrészemre gondolsz... persze egyszer szólt Varys, hogy ezt nem kéne, de ennyi, "egyszer mondott ellent". Nekem ha lennénet tanácsadóim, azért csak kíváncsi lennék arra, hogy miért is tette azt amit. Ehhez képest csak kimondta az ítéletet és ennyi. Akár honnan nézem, ez így karcsú, és olcsó befejezése a karakternek. [ Szerkesztve ]
-
Chernobyl - episode 2
Még mindig hihetetlenül jó. Egyetlen dolog bánt engemet...
Nagyon látszik, hogy ebbe a sorozatba is belekerült az amerikai vörös farok. Azt érdemes tudni, hogy gyakorlatilag az összes fő karakter létező ember (volt), kivéve egyet.
Az Ulana Khomyuk nevű atomfizikus nőt senki ne keresse sehol, mivel nem létezik, csak azért hozták létre, mert csupa férfi lett volna mindenki. Nyilván nem az a gond, hogy nő, hanem hogy nagyon érződik, hogy nem létező karakter, aki mesterségesen van beleírva a sztoriba. Ez pedig kissé illúzióromboló. Jó, persze egy Star Trek Discovery-hez képest ez semmi. [ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
addikt
Lazán 18 éves a Six feet under (sírhant művek) bemutatkozása, anno HBO-n jópár részt láttam, de csak hébe-hóba, és pár éve elhatároztam, hogy 'újra'nézem normálisan, felnőtt fejjel. Tegnap jutottam el idáig, végre megnéztem az első részt, nem érezni egy rész alapján réginek vagy foszíliának, nem csoda, hogy kiemelkedett már akkor is a tömegből.
Ez egy jó kis hullámvasút lesz, amúgyis le kell valami minőségivel öblíteni azt amit perpill produkál a zászlóshajójával a csatorna. Továbbá, akárcsak a Mad Men esetén, ennél a sorozatnál se fogom a nyitó credits-et eltekerni, mert nagyon jól felkészít a következő 45 perc hangulatára.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Deck
titán
-
Apollyon
Korrektor
válasz RetepNyaraB #45232 üzenetére
Már megírta a könyvet, kész van, csak nem fogják addig kiadni, amíg le nem cseng a tévéből a sorozat.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
dokee78
félisten
Chernobyl S01E2
Nem írok róla annál többet,hogy továbbra is érdekes és fantasztikus.
-
Cs1csó
félisten
válasz RetepNyaraB #45234 üzenetére
Imádtam mindet, filmek közül a csúcs számomra a 3. rész volt, a könyvek közül talán a 6-ik.
fejezetszerkesztés ehhez nem értek, de így, hogy kiemelted tényleg nagyon jól felépített mű mindegyik.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Cs1csó #45233 üzenetére
Jó a csaj egy unikum; nem tudsom mennyi regényírói előélete volt, de semmiképp sem a szakmája. Aztán rittyentett egy "kis" sorozatot. Miközben olyan dramaturgiai érzéke van, mint nagyon keveseknek. Valójában már az első könyvek fejezetszerkesztését tanítani lehetne. A fimekről nem beszélünk, azok hozták a pénzt és ennyi a szerepük. Kivéve talán az utolsó néhány, ahol a narráció sikeresen felnőtt a könyvekhez.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Cs1csó
félisten
válasz RetepNyaraB #45232 üzenetére
Amit művel ez a fickó és látványosan szenved kezdem értékelni Rowling-ot aki KŐ KEMÉNYEN befejezte a Harry Potter-t pedig ha jól tudom az első 4 rész volt csak kész mikor befutott, ha ott leteszik a lantot is simán ott a helye a leggazdagabb britek között valahol Sir Paul McCartney és a Királynő között.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Cs1csó #45231 üzenetére
A vénembert már szidták eleget, be is ígérte, hogy annyi Starkot nyír ki, ahányszor megkérdik tőle mikor fejezi be a regényfolyamot. Most meg már érdekes kérdés, érdemes-e egyáltalán megírnia, ha megszállná az ihlet. Mondjuk szerintem igen, amennyiben képes függetleníteni magát ettől a fostengertől, amivé a gyermeke vált a végére.
E05 - meglepetésre minden résszel sikerül alulmúlnia magát, egyre több pénzből. Akár a magyar politika. Őszintén remélem, végelszámoláskor rendeset bukik az HBO ezzel az agyatlan cgi halommal, amivé degradáltak egy ármányos-baszós-drámázós kis gyöngyszemet.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Cs1csó
félisten
válasz VágniValó #45228 üzenetére
"Madj azt mondjuk anyádnak, hogy megettük." A jó öreg George ha megírta volna amit megígért akkor lehet máshogy alakulnak a dolgok - egyetlen részt láttam belőle azt sem végig de arról tudok hogy George bemondta az unalmast - és akkor az írót is lehetne szidni persze így is lehet.
-
nagyúr
válasz Nordic #45207 üzenetére
Ezek benne voltak, hisz már részek óta győzködték Dany-t, pont arról és úgy amit írsz pont ezek az emberek... csak senki nem akart elégni, ezért "annyira" nem forszírozták tovább. Tyron is a végén könyörgött hogy ne csinálja... Igazából, ha az akció mellett a párbeszédekre is figyel az ember és az apróbb részletekre is, akkor minden megmagyarázható (ha akarja az ember). Engem sokkal jobban zavartak ebben a szezonban az olyan logikátlanságok, hogy hogyan lett ismét serege Dany-éknek (a 3. részben kvázi az egész megsemmisül)... vagy a plot armor, ami mindenkit megment... Arya hányszor meg kellett volna hogy haljon, tűzben, omlásban stb... erre csak ő marad egyedül életben az egész utcán? WTF?
Jamie-t kétszer komolyan megdöfik... erre simán a rész végéig sétál még Cersei-vel mintha semmi baja lenne? (bár igaz, volt az az orosz csávó is aki késsel a hátában kiment még cigizni a kórházból )
Euron vagy hogy hívják meg egy hasszúrástól azonnal elvérzik? WTF?A fő történésekkel nincs szerintem baj, az a baj hogy hiába dolgoztak rajta + 1 évet, nem látszik... hiányoznak a részletek... minden csak oda van dobálva ahogy épp a történet követelte hogy tovább mehessen a kijelölt irányba és... no meg saját magukat (is) zárták ebbe azzal hogy rövdített a szezon, mintha gyorsan túl akarnának lenni az egészen végre (totál ilyen érzés a szezon, kivéve az első két rész, az olyan szépen építkezett még)... amire szintén nincs magyarázat, főleg így utólag nézve. Mert még ha jól csinálták volna... de így.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz ProEvoFan #45213 üzenetére
Azért ha nem annyira kritikus szemmel nézed, akkor meglepték először... és az a sárkány le volt sérülve, bénán repült... utána rájuk próbált repülni és akkor sem találták el, bár megfutamodott. Azóta kibeszélték a stratégiát és próbáltak utalni is rá, hogy magasról jön ahova nem tudnak annyira lőni, majd hirtelen alacsonyra vált... mutatták hogy ehhez mindet át kellett állítani, ami idő. És a "legerősebb" sárkány maradt a végére... Szóval ez csak félig jogos. [ Szerkesztve ]
-
addikt
-
bobalazs
nagyúr
-
jonnyjoker01
veterán
-
Ellia
addikt
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Nordic #45207 üzenetére
Trónok Harc spoiler!
Nekem alapjában tetszik a film, viszont egy valami nagyon "érdekes". Egy sárkány elintézi az egész pereputtyot', arany kompániástól az egész hajó flottát és a több 100(?) sárkányölő hadigépeket, mikor nem is olyan rég egy pár hajónyi kis flotta kb 15 másodperc alatt szarrá aprított két sárkányból egyet... Persze mindenbe belelehet kötni, de akkor is, ezt elég bénán oldották meg. [ Szerkesztve ]
-
-
feka007
veterán
válasz RetepNyaraB #45200 üzenetére
Cerseinek annyi lett ebben a részben, szóval ez már ugrott. Szerintem havasjani lesz a trónkirály. Vagy lehet bevezetik a közvetlen demokráciát, azt jónapot [ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Cheesus #45205 üzenetére
Annyira keserű szájízzel gondolok arra, hogy mennyire elb*szták az egész évadot minden szempontból, és ezen az se javít, hogy amúgy volt minden részben olyan rész, amire elismerően bólintottam. Viszont itt totál átbillent a mérleg nálam, és nem a sorozat javára...Az a baj, hogy elkapkodták ezt. Vártam pl az utolsó szó jogán, hogy Varys pl nekiesik Danynek, hogy miért is árulta el őt, ezzel egy pici plusz lökést adni a többieknek legalább, hogy elkezdjenek kételkedni benne, mégha nem is szólalnak fel a kivégzés ellen. Ehhez képest mindenki állt kukán, aztán meg meglepődik mindenki, hogy porig égeti a várost mindenkivel együtt. Totál értelmetlen/karakteridegen húzások mindenkitől. Hol van az a Jon aki kiállt annak idején mondjuk Sam mellett? Vagy Tyrion aki logikusan gondolkodott 6 évadon keresztül, Miért nem érvelt a barátja mellett, hisz tudta mit miért tesz Varys, sokakkal ellentétben ő értette a csávót és a gondolkodását. -
Cheesus
senior tag
válasz hemaka #45202 üzenetére
Game of Thrones s08e05
Mivel Tyrion elmondta neki, hogy Jon igazából Targaryen, rögtön meglátta benne azt a személyt, aki jobb király lehetne mint Daenerys, ezért elkezdett leveleket írogatni (és valószínüleg el is küldeni) arról, hogy Jon lenne a törvényes király. Tyrion viszont beárulta Varys-t, hogy az megpróbál másik embert a Vastrónra ültetni, és ezen árulás miatt kellett neki elégnie. De legalábbis ha jól értettem a dolgokat. [ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
sugarforce
addikt
Na megvolt az 5. GoT is. Nem volt olyan dühítő, mint az itteni kommentekből vártam, már a got sem a régi
-
hemaka
nagyúr
Egyébként aki látta már az 5. részt elmagyarázná nekem, hogy a
Varys-szal mi a tököm lett? Az egészből semmit nem értettem, hogy most ő kit árult el, mikor, hogyan és kinek, wat? crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Ellia
addikt
válasz RetepNyaraB #45200 üzenetére
En kb ebbe remenykedek es egyben varom a kegyetlen sorsat is
Nem mellesleg szerintem magasan a legjobb szineszno az egesz sorozatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest