Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
The handmaids tale. S03e06, jézusom. Eddig is tudtam, hogy ez egy kemény sorozat, de amikor a
ofgeorge-nak össze volt konkrétan fémmel varrva a szája, eltoltam egy aztak*rva szót. crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
Jó lett a záró rész a Chernobyl-ból, a magyarázat érdekes volt,
, tök jól meg lehetett érteni, hogy mi is történt és miért.konkrétan ez a xeon dolog nekem teljesen új volt Alapvetően én rosszul vagyok a doku. filmektől, de ez nagyon jól el lett találva, nem is véletlen az IMDB helyezése, mert sikerült egy doku. filmet egy jól eladható mázba becsomagolni, amivel szinte mindenki vevő lett rá, mint pl. én is.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. 2. részét nézem már az aktuális évadból, de csak nézek ki a fejemből. Ennyire nincs már meg a story nálam fejben, vagy tényleg egy katyvasz az egész?!
-
hemaka
nagyúr
Chernobyl E04
Jó rész volt ez is, most inkább a pszichés nyomás volt nagyobb, nem a vizuális, de nekem tetszik továbbra is.
Azért az a 90mp-s jelenet elég meredek volt. A tojástartón meg csodálkoztam, hogy mi a franc lehet az, aztán leesett, amikor már mutatta a pali. Bár nem tudom mennyit érhetett, ha csupasz kézzel dobálgatták fel a tetemeket utána a platóra... valószínűleg annyit, mint a maszk az arcuk előtt. Ahogy halad a történet, arra tudok gondolni,
De jövőhéten ki fog derülni úgy is.hogy Bécsben mégsem mondja el majd az igazat és az első részben lévő kezdő jelenet annak a következménye lesz, hogy felmondja szalagra, aztán eljuttatja oda mégis, hogy kiderüljön mi is történt valójában. A mai menü melóban: utolérem magam Absentia-val, meg elkezdtem elölről a Lost-ot , az kitart egy ideig, amíg jönnek az új részek a Dark, Archer, Black Mirror, Handmaids tale-ből.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Fecogame #45492 üzenetére
Durva, 2 napja még csak 9,5 volt, akkor lett első helyezett IMDB-n, be is írtam, most meg 9,7...
-
hemaka
nagyúr
GoT, várható volt, hogy nem fogunk sokkolódni az izgalmaktól, úgy is lett. Az utolsó kb. 10 percet már végig szenvedtem olyan unalmas volt.
Aki megnyerte a kardos széket(mégsem, mert a sárkány megolvasztotta ) : [link] Baki nélkül természetesen nem maradhattunk az utolsó részben sem.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
The Big Bang Theory, jó kis sorozatzáró rész volt, voltak tök jó lezárások
és az utolsó Sheldon(lift, megnyerték az oscart...) is jól sikerült.beszéd
Már csak megszokásból néztem, de kicsit azért fog hiányozni, jó sorozat volt ez összességében.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
Befejeztem a Lucifert,
a 200 eve huzott nyalas resz utan, vegre elhangzik a szeretlek, erre visszamegy a pokolba. Eh, lesz meg ebbol uj evad vagy ki tudja? crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
Csernobil második része már jobban tetszett, mint az első, nézném tovább, ha lehetne...
-
-
hemaka
nagyúr
Egyébként aki látta már az 5. részt elmagyarázná nekem, hogy a
Varys-szal mi a tököm lett? Az egészből semmit nem értettem, hogy most ő kit árult el, mikor, hogyan és kinek, wat? crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
GoT S08E05 címe lehetne mondjuk:
Hack 'n' Slash
Utolsó részre versenyben maradtak:[link] [ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz feka007 #45123 üzenetére
En nem tudtam rola semmit, gondoltam hbo, valami millio dollaros bebi lesz ez is. De akkor ugy tunik ez inkabb doku film, ugy is kell ra tekinteni. Bar a story eros, siman elviszi a hatan ezt a mini sorozatot barmilyen is legyen a cgi, az ilyen es hasonlo katasztrofakert elnek-halnak az emberek, koztuk en is. 😂
Az a jelenet, Olyan tipikus, akar nalunk is jatszodhatna, most 2019-ben is.amikor ket vagy harom sugarzasmero is kialadt es a fejes csak legyint, biztos szar. crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
Megneztem a csernobyl elso reszet. Eleg vegyes erzeseim vannak, a story nyilvan adott es izgalmas, de a szineszek es a megvalositas eleg gagyi, valami alacsony koltsegvetesu magyar produkcio is lehetne.
De azert vegig porgetem, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole. Bar kicsit megszomoritott, hogy meg nincs kint csak az elso resz...Addig is nezem az uj luficer evadot, bar ez is gagyi, de legalabb vicces es vannak benne jo csajok. 😂
-
hemaka
nagyúr
Befejeztem a Killinget, nem volt rossz, ha valaki szereti a zsernyakos, nyomozos sorikat. 8/10-et adtam neki imdb-n.
Ez a csernobil amit itt emlegettek fent van hbo gon? Mert lehet ledaralom akkor en is.
-
hemaka
nagyúr
A "kardos székért" még versenyben lévő versenyzők a 4. rész után:
[link] kgergely23
Az nekem sem tiszta, hogy mivel szeretnének harcolni majd ellenük. A másik, hogy a nyílpuskás csávó, akinek nem tudom a nevét, az miért nem tartotta fontosnak, hogy elmondja amúgy van olyan fegyverük királyvárban, amivel oneshootolják a sarit a francba. Főleg úgy, hogy szeretné a Cercei legyőzését... A másik, hogy a köztudottan bolond Cercei elé odamentek vagányba a faltól pár 100 méterre, hátha agyonlöveti őket és akkor az utolsó pár részt már le sem kell forgatni. [ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
GoT S08e04, sponsored by starbucks. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Valakinél láttam itt a Killinget emlegetve, az első évadot ledaráltam, nem rossz szerintem, nézem tovább, mert érdekel merre megy tovább a story.
-
hemaka
nagyúr
válasz -secret- #44908 üzenetére
Kedvencem az volt, amikor
Ayra az elején két oldalról kapta a zombikat, de keményen gyakta őket kettesével, meg hármasával. Aztán a könyvtárban meg már bújócskázott 5 percen keresztül 5 zombival, mert hú de nagyon be volt szarva... [ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Cs1csó #44887 üzenetére
Meg azert valtozik is az ember a hosszu evek alatt, mert pl a MacGyvert imadtam, amikor ment a tv-ben, aztan par eve eloszedtem, hogy ujra megnezem, hat nem sokaig birtam... 😂
Most a Lost-on gondolkodom, hogy elkezdem ujbol, mert azt is imadtam anno, megdobbenve lattam, hogy 15 eves a sorozat elso resze. 😯
-
hemaka
nagyúr
válasz Cs1csó #44861 üzenetére
Dark♥ elmúlt évek legjobb sorozata, persze csak nálam.
Gsx-rr
Nekem az elejétől kezdve tetszett a sorozat, egyedül a német hanggal szenvedtem, de pár rész után már nem zavarta a fülem. Érdemes, ha szereted a misztikus és sci-fis dolgokat, ha nem, akkor felejtős.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Legközelebb a GoT készítők tehetnének rá egy kis fényerőt, ne nekem kelljen már ezzel is szarakodni, hogy lássak valamit a soriból. Egyébként nem volt rossz rész ez az e03, de a vége felé már untam a sok kaszabolást, vártam hogy történjen is végre valami érdekes.
-
hemaka
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #43275 üzenetére
Whatnexten is az van szoval wtf.
-
hemaka
nagyúr
Befejeztem a Nightflyerst, hat ooo erdekes, talan ez a legjobb szo ra. Nalam 6/10-nel tobbet nem er es remelem nem lesz 2. evad.
-
hemaka
nagyúr
Elkezdtem a Nightflyerst, nem rossz. Latom Martin bacsi irta, gondolom hullani fognak benne majd az emberek rendesen.
-
hemaka
nagyúr
A mostani Criminal Minds is elegge szenvedos szamomra. Jo, eddig sem vetett szet az izgalom, de eddig messze a legpocsekabb evad eddig. Csodalkoznek, ha lenne kovetkezo evad.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Fogalmam sincs hogy lehetett, de a Vikingek valahogy nalam teljesen kimaradt.
Elkezdtem, a masodik evadnal jarok, de eddig tetszik. Egyetlen negativum eddig, hogy a Ragnar neha indokolatlan vigyorgasa eleg furcsa szamomra.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
válasz Fitzgerald #42673 üzenetére
En meg csak az elso ket reszt neztem meg, de teljesen rendben van. Okes, Spacey egy eros karakter volt a soriban, de azert boven jo igy is, legalabbis nekem tetszik.
-
hemaka
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #42470 üzenetére
Azt nem is tudtam, hogy kaszaltak, akkor whatnext-en kieszedem az "uj evadra" var mappabol.
-
hemaka
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #42427 üzenetére
Akkor meg par reszt megnezek, hatha... kosz.
-
hemaka
nagyúr
AHS, 7. evadot kezdtem el, az elso reszt vegig szenvedtem, bun rossz. Az egesz evad errol fog szolni? Mert ha igen, inkabb kihagyom es johet a 8. 😂
-
hemaka
nagyúr
válasz FoxiestFox #42075 üzenetére
Ja, mondjuk ahogy lezarult az elozo evad, meg pont a storyba is tovabb tudjak vinni nelkule is, de nekem akkor is o volt a huzo nev, meh.
-
hemaka
nagyúr
válasz VágniValó #42023 üzenetére
Tetszeni tetszett, csak eléggé össze voltak csapva, nekem legalábbis pár rész után ez volt az érzésem.
szente
Fringe, Dark
Erre a kettőre érdemes ránézni. Utóbbi német nyelvű, de nekem nagy kedvencem a frissebbek közül.[ Szerkesztve ]
-
-
hemaka
nagyúr
válasz SunMount3r #41941 üzenetére
Ha nagyon nincs mas, egynek elmegy, de nagy csodat ne varj.
-
hemaka
nagyúr
Volt itt emlegetve a black mirror, gondoltam meglesek par reszt. Aztan lattam, hogy eleve par reszbol all egy evad.
Ami egyebkent azert szomoru, mert viszonylag erdekes es aktualis probelmakat feszeget, csak nagyon ossze vannak csapva a reszek, kicsit hosszabbra is nyujthattak volna.
Legalabbis en igy gondolom, hogy ez igy sem rossz, de sokkal-sokkal utosebb sorozat is lehetett volna belole. (Meg csak a 2. evad kozepen jarok...)crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
-
hemaka
nagyúr
válasz asuspc96 #41798 üzenetére
En konyv nelkul neztem nekem nagyon tetszett. En mindig forditva szoktam pont ezert, elobb a film/sori, aztan a konyv. Ugy olyannak hat, mintha kiegeszitened vele, nem csalodsz utolag a sorin, hogy csomo minden kimaradt.
-
hemaka
nagyúr
Pls valaki mondja, hogy a 3. evadban vegre megtudja a csaj, hogy Lucifer mifele. Kezdem unni a varakozast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Path of Exile 2
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Asszociációs játék. :)
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest