Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jonnyjoker01
veterán
-
k-adi
nagyúr
Munkaügyek tényleg jó volt, lehetett érezni a fejlődést évadról évadra. Sok ismerős, híres(ebb) arc is feltűnt benne, volt "értelmes" átívelő történet, stb.
Persze annak is voltak gyengébb részei, de abban több és változatosabb személyiségű karakterek voltak, így mindenkiből volt egy kicsi 20perc alatt, pont elég volt... míg itt van Jancsi, meg a retardált haverjai... akik még ráadásul mind béna színészek is. -
OPiiPO
veterán
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Mik76
senior tag
Nincs rajta fent minden, de nagyon sok minden. Van proba honap, probald ki. Eros net kell hozza foleg ha csucsidoben akarsz streamelni. Vannak rajta viszont "netflix original" filmek es sorozatok amik csak naluk erhetoek el. Pl Black Mirror.
Ha nem tetszik az egy honap lejarta elott ki lehet lepni es nem kezdi el vonni a havi dijat.
A kulso felirat dolog engem is erdekelne ha valaki tud ra megoldast...http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
törölt tag
Én pont fordítva érzem. Az első két részt szenvedés volt végignézni, kezd már nagyon ötlettelen lenni a dolog. Nem csoda, hogy már-már sorozatminimum a nézettsége.
Remélem (még nem láttam a harmadik részt), visszahozzák azt a szálat, amikor a tavalyi évadban Dean beszélgetett a női kaszással és az univerzum(ok) "sorsáról" volt szó..[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Most láttam a hírt Azt nyilatkozták a készítők, hogy hatalmas cliffhanger van a végén, hogy semmiképp ne kapjon kaszát a sorozat, de azt kapott és elnézést kérnek. Most hogy kezdett jóra fordulni a sorozat kap egy kaszát. Kész vagyok. Előbb az expanse most meg ez.
Üdv. Johnny
-
Janaboy
Topikgazda
-
félisten
-
jonnyjoker01
veterán
Miiii már megint egy szünet lesz? Ne már
Más:Lucifer új részével kapcsolatban: már unom egy kicsit ahogy húzzák a szálakat, most kiderült végre valami nagy dolog erre még több kérdés került a levegőbe. Persze nem emiatt nézem a sorozatot elsőként, tehát nem mintha ezentúl nem nézném tovább a sorit, imádom lucifer alakításait
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
petipetya
nagyúr
Nem tudom, nem használok ilyen szolgáltatásokat. De ha a feliratkészítők a jövőben is folyamatosan nyűglődni fognak, illetve ezzel párhuzamosan minden sorozat fent lesz egy ilyen Amazon Prime szerű szolgáltatáson hivatalos magyar felirattal, akkor elgondolkodom a használatán.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
vond
MODERÁTOR
Gengszterkorzó / Boardwalk Empire?
Még nálunk is megtekintésre vár, de ahogy olvastam róla, gengszter/illegál témában eléggé alapmű. Ha a Peaky Blinders tetszett, akkor szerintem ez is fog.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tertius
tag
Animációs sorozat.
Részemről felnőtt fejjel is teljesen élvezhető volt.
szerk:
Láttam, többen nézik a The 100-ot. Spoiler nélkül kérdezném, hogy ez mennyire újhullámos apokalipszises tiniszerelmes dolog? Nagyon erőltetik benne a (tini)románcot, vagy van valami értelmes története is?
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
A kérdés igazából úgy hangzana, hogy: "szinkronnal jobb vagy eredeti hanggal?"
De ez igazából nem is lehet kérdés, hisz a szórakoztatóipar ezen területén még nem fordult elő, hogy a szinkronizált verzió jobb legyen, mint az eredeti, belenyúlás mentes.
_________Most nézem, TWD-re még egy hónapot várni kell. Azt hittem, szeptemberben jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest