Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
[link] nyári sorozatok
-
S e t h
nagyúr
válasz brownus #45991 üzenetére
Évekig kerékpárral jártam dolgozni.
A család nyomására már nem teszem, hiszen egyre gyakrabban keveredtem olyan szituációba, ami alapján a gyermekem félárva státuszba kerülhet.
Valami elképesztő mértékben megnövekedett a forgalomban lévő járművek száma, sok út elérte az áteresztőképessége határait, a parkolásról nem is beszélek, áldatlan állapotok mindenhol.
A közlekedési kultúra mellett nem éri el a minimum szintet az emberek hozzáállása sem.
Mindenkinek a seggéhez van nőve a kocsi, 10 métert sem sétálna senki, folyamatos konliktusok bölcsődék, ovik, iskolák, közegészségügyi intézmények előtt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vond
MODERÁTOR
Szerintem ennyi elég is lesz a tisztálkodási tippekből.
______________________(#45998) S e t h: Bár ez sem ideillő téma, de ez a dolog engem is rettentően bosszant. Hihetetlen micsoda lusták, kényelmesek, nemtörődömök az emberek. Két sarokkal odébb már csak kocsival képesek közlekedni. A gyereket is persze muszáj a iskola ajtajáig és ajtajától fuvarozni, nehogy sétáljon napi 1-2 km-t. Minden szabad négyzetméterre felhúznak egy társasházat (mert most még van lóvé az építkezésben). Parkoló nuku, az úthálózat már rég nem bír el ennyi járművet, és akkor még a légszennyezésről nem is beszéltem. Elkeserítő a helyzet ezen a téren (is).
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-
Cs1csó
félisten
válasz brownus #45993 üzenetére
+1 zuhany, 2002 óta váltottam és azóta zuhanyozom és 2012 óta kád sincs, csak zuhanykabin.
De a zuhanyozni sem úgy zuhanyzom mint a filmekben hogy vereti magát órákig hanem bevizezem magam elzárom a vizet, madj tusfürdővel megmosom magam megint megnyitom a zuhanyt leviszi rólam a habot és kész.
[ Szerkesztve ]
-
-
brownus
veterán
válasz Cs1csó #45992 üzenetére
yep, itt jön képbe az állam, a mindenkori kormány felelőssége, mint "szülő", hogy gondoskodjon azokról akikről kellene. (lol, főleg itt, orbániában)
nehéz ez, lásd brazilia új okos, nagyon okos elnöke. lásd trump, aki szerint nincs globális felmelegedés, stb...
f.szkivan, tényleg. én a saját gyerekemet már most arra nevelem, pedig még csak 2,5 éves, hogy ne pacsáljon otthon a fürdő kádban. mert van ahol a víz kincset ér, és napi kvóta van 2019ben! és én fürdök meg a gyerek vizében, pedig tuti, hogy belepisált
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz brownus #45991 üzenetére
Ez egy ördögi kör:
- emlékszem mikor egy egyetemi szociológia tanár nagy Píszí jegyében felszólalt a szegregált oktatással szemben miközben az ő gyereke valamilyen magániskolába vagy olyanba járt ahol nincs is szükség szegregált oktatásra mert nem is jut be olyan gyerek.
- amikor a micubicsipádzsérós budai hegyoldalban lakó panaszkodik hogy télen rossz a levegő mert sokan szénnel vagy épp azzal tüzelnek amijük van, meg mikor az ilyen férgek a tévében nyilatkoznak, hogy büntetni kellene stb. Meg amikor valami tudós csávó nyilatkozik, hogy mivel nincs szél, légmozgás ezért inkább ne tüzeljen ilyen anyagokkal. Sajnos az ilyen embereknek sokszor nincs pénze arra hogy bevezesse a gázt vagy arra, hogy jó minőségű keményfával tüzeljen. (sokszor az otthonuk szigetelése is elégtelen, a kazánjuk is elavult.) úgyhogy feltettek maguknak egy kérdést: vigyázok a levegő tisztaságára és megfagyok vs. nem fagyok meg.
Ők pedig döntöttek.Majd elfelejtettem: az nem jut az eszükbe, hogy valamilyen módon támogassák ezeket az embereket? Szigetelni az otthonaikat, valós mennyiségben (nem 1 hétre való) tüzelőt adni nekik.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
igen. az a baj, hogy a mai modern és jóléti ember (nálunk ez európa) mindent akar azonnal, és olcsón! és el is várja, hogy mindezt meg is kapja.
lásd autózás, pár százezer kp-ért vesznek egy 10x éves autót, és azzal járnak munkába. miért ? mert megteheti, és azért mert egy lusta kis geci! bocsánat a szóhasználatért. és nem érdekli őket a többi ember, az, hogy megfulladunk a meleg szmogban
a másik, az, hogy: úgy se rajtam múlik, akkor én miert figyelnék oda arra, hogy nem szemetelek, hogy nem veszek zacskós félkész termékeket, stb, stb, stb...
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz brownus #45979 üzenetére
Szerintem a fő kérdés itt az, hogy a emberek akarnak-e változtatni ezen, feladni az esetleges kényelmüket, az "olcsóbb" megoldásokat. Én úgy látom, hogy nem nagyon. Valamelyik filmben vagy sorozatban volt egy olyan mondat, hogy a tudomány meg tudja változtatni az emberek életét, kérdés, hogy az emberek akarják-e, hogy megváltoztassa.
-
brownus
veterán
fent van a big little lies 2. évad első része / hbogo
-
Imilenni
addikt
válasz jessicahyde #45677 üzenetére
Én nézem, alig várom hogy jöjjön az utolsó rész is.
A régebbi Black Mirror részek minőségét érzem, valami hatalmas az egész, mindemellett kicsit tartok tőle, hogy bármennyi is megvalósuljon belőle.
Bár túlságosan is elképzelhetőek ezek a dolgok.
Hát még a mostani rész..
Remélem tervezik majd folytatni, esetleg ilyesmi témában még sorozatot gyártani, mert ez valami elképzelhetetlenül jó!Press "F" to pay respects.
-
k-adi
nagyúr
A mi kis falunk
1-2-3 évadMeglepően jó a sorozat, az aranyélet és a válótársak mellett ez a 3. olyan sorozat amit bátran fel merek vállalni mint magyar sorozat.
Gyuri és Erika páros (Lovas Rozi, Lengyel Tamás) szuper, Károly polgármester (Csuja Imre) szintén és persze ki nem hagynám a felsorolásból a 3 közmunkást (Debreczeny Csaba, Kerekes József, Molnár Áron) akik a 3. évadban szerencsére már sokkal több szerepet kaptak.Stoki (Szabó Győző) viszont halál gyenge, a kocsmáros (Bata Éva) szintén.
Reviczky Gábor, Udvaros Dorottya párosról meg tiszteletből nem írok semmit. -
Sonja
nagyúr
Megnéztem a Good Omens pilot részét. Részemről hanyagolom. Borzalmas volt számomra. Alig vártam, hogy vége legyen.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
brownus
veterán
[link] A csernobili hazugságok kényelmetlenül ismerősek a klímaváltozás korában
-
brownus
veterán
válasz #20749568 #45968 üzenetére
ebben egyetértünk, de megértem pitepetit és kadit is, mert mi (szerencsére) már más, új és modernebb világban élünk és nekünk nehéz elvonatkoztatni attól, hogy ma milyen kapcsolat van sok ember és háziállata között, azaz: az emberek többsége csak léleksimogatónak tartja az állatot, mert sivár az élete, magányos, stb... ezek az emberek az én szememben is állatkínzók. pont. ahol dolgozom, a lkodályköröndnél, a környéket csak úgy hívjuk, hogy "szaradi". sok vén és nem vén nyanya és tata több nagy testű kutyát is tart a 50nm lakásában. biztos kurva jó lehet a kutyáknak.... és egyenlőség jelet tesznek ember és állat közé, de nem tisztelik a többi ott lakót, stb,stb... ha rajtam múlna adót vetnék ki a nagy testű kutyákat tartókra a belvárosban, ahol még kert sincs.
aztán lehet rosszul gondolom!?
-
fecaga21
senior tag
Ez a Beretvás Ellenzősök elég jónak ígérkezik Csak megérte megnéznem a Peaky Blinderst jó a története, tök érdekes időben is játszódik, várom a következő részt. Szerintem megéri megnézni, nem egy gagyi hétköznapi sorozatnak tűnik.
-
OPiiPO
veterán
Szerintem pedig ez pont így volt jó, a 4. epizód pedig pont a látszólagos elnyújtottsága miatt jó rész - számomra az egyik legerősebb rész a sorozatban. Szinte süt belőle ahogy a naiv tiniből hitét vesztett cinikus katona lesz.
Minden mást lásd (#45968) Aweriot.[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
janos666
nagyúr
Black Mirror: Bandersnatch
Szeretem a sorozatot. Perszer volt olyan része, ami kicsit laposabb, de azért szinte mind megéri az idejét, és volt olyan is, ami "mélyebben megérintett" (egyszer pl. több hónapra félretettem egy részt a közepénél, mert nem akartam még depisebb lenni a betippelt befejezésétől --- aztán végül egész boldog vége lett ).
Ez a rész ... érdekes, de kicsit ... lelombozó. Valahogy többet vártam.
Kétszer ugrottam neki, aztán úgy döntöttem feladom a 2.5/5 pontozásommal, és megnézem neten "a nyertes befejezést", erre kiderült, hogy gyakorlatilag az összes tipikus befejezést láttam már (legalább is ezeket az IGN listáról) a -et kivéve ("history repeats itself" ).és ja, most már látom, hogy ez lett volna 5/5
Szóval olyan érzésem volt a kvázi kimaxolt végigjátszásból is, mint ha nem lett volna még igazán vége, hanem ezután csúcsosodna ki az a sok apróság, amin többszörösen átrágattam előtte. De úgy tűnik nem.
Ez talán inkább szól csak arról, hogy folytassa a néző magának az egyes szálakat, amik aztán nem futnak össze a képernyőn.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
törölt tag
válasz #20749568 #45966 üzenetére
Minden tragédiának megvan a maga súlya a történetben, és ebben természetesen, benne vannak az állatok is. De már megbocsáss, hol, vagy hogyan érzed kiegyensúlyozottnak pár magára hagyott háziállat elpusztítását, egy Európát közvetlenül érintő, több milliókat veszélyeztető katasztrófával kapcsolatban?
Része a történetnek, ez igaz, de szerintem is túlzás volt, egy egész epizódot ennek szentelni. -
brownus
veterán
FY [link] ‘Dune’ Series Ordered at WarnerMedia Streaming Service, Denis Villeneuve to Direct
-
k-adi
nagyúr
válasz RetepNyaraB #45962 üzenetére
Az a rész egy felesleges töltelék jelenet-sorozat volt. Akartak valami "nagyon megrázót"... gyerek, puska, cuki állat...kész a recept.
-
RetepNyaraB
veterán
A kutyás részben egyáltalán nem ez volt a középpontban, legalább is nekem (de ezt már leírtam). Az csak ürügy volt arra, hogy bemutassák, egy "ártatlan" kamaszból hogyan lehet egy hónap alatt kiégett háborús veteránt faragni és, hogy ez a lehetőség bármelyikünkben sajnos ugyanúgy ott van.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
vond
MODERÁTOR
válasz DopeBob #45958 üzenetére
Nem az a gond, hogy belerakták. Értem, hogy mi volt a céljuk ezekkel a jelenetekkel. Csak szerintem feleslegesen sok időt szántak erre a szálra. A fele is sok lett volna. Helyette, mellette ezernyi más dolgot is bemutathattak volna.
-
DopeBob
addikt
Pont tegnap este néztük meg mi is a negyedik részt, nagyon megrázó volt, pont ezek miatt a jelenetek miatt.
Szerintem _sajnos_ ez kellett bele, hogy be tudják mutatni a borzalmat, ami utána volt. Szerintem 100-ból 95 embert ez sokkal jobban megvisel, mint hogy meghal egy ember bármilyen szörnyű kínok között is akár. Azt már egyszerűen megszoktad. MZ/X
-
paatrick
őstag
válasz lezso6 #45955 üzenetére
Én a múlt héten néztem meg a Love Death & Robots-ot, szintén a sok jó értékelés/ajánlás miatt. Hasonlóan csalódtam benne mint te
Van benne vagy 4-5 jobb rész a többi viszont simán egyszer nézős vagy egyszer se. A Hitleres, a joghurtos meg a sivatagban úszkálós nekem értelmezhetetlen volt.
A legjobb számomra egyértelműen a Zima Blue volt.
Most nézem imdb-n a legjobbra értékelt rész a "Beyond the Aquila Rift", az is jó akkor ha mondjuk nem láttad az 1995-ös Memories anime antológia első részét a Magnetic Rose-t. Eléggé áthallásos a dolog, nem csodálkoznék ha innen jött volna az ihlet.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
k-adi
nagyúr
Milliárdok nyomában
Billions
SEASON 4Továbbra is remek sorozat, intelligens párbeszédekkel, szuper színészi játékkal és kiszámíthatatlan csavarokkal. Meglepő, hogy nincs nagyobb hírneve, mert tényleg jó.. még mindig.
-
Yay. Bár én nagyot csalódtam benne, de egy 7/10-et megér. Túl sokat vártam tőle, mert aki ajánlotta az úgy harangozta be, hogy olyan, mint a Black Mirror. Csak amíg én a tartalomra gondoltam, ő a formára.
Na de, hogy valami jót is írjak róla, mert tényleg jó: a látvány nagyon ott van, de emellett a tartalom se rossz, bár igazából nem mond úgy igazán semmit, inkább érdekes. Szóval ha egy normális film egy jó kávé, akkor a Love, Death & Robots olyan, mint az instant kávé: finom meg minden, sőt akár egész nap fogyasztanám, de azért tudom, hogy ennél azért van nem kevés jobb is.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Love, Death & Robots - Jön a 2. évad!!!!
szerk: slowpoke vagyok, sry.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
-
F34R
nagyúr
Most nezem, hogy a Swamp Thing kasza :S
nem ertem, egyebkent, mert a DC-nek egy sotetebb horror oldalat mutatja be. Just like Justice League Dark. Imdb-n is szepen kapott. Nah m1. [link]
-
Maxxy10
addikt
Designated Survivor s03
Adott egy politikai sorozat ami csak két évadot élt utána kaszát kapott, közben meg pár hónapra rá jött a hír,hogy mégis lesz 3. èvad.
Erre meg nem csak,hogy jött a harmadik évad de egy olyan évadot raktak le ami hatalmas változást hozott úgy,hogy az alapokat megtartsa. Minden egyes rèsz egy valós amerikai problémát mutatt be úgy,hogy lásd milyen lenne ha egy elnök nem politikus lenne hanem egy szimpla ember aki a népnek tényleg csak javát akarja. Tudom tudom, ilyen csak a filmekben létezik de ez az egész arról szól mi lenne HA s ezt hogyan éli meg. Voltak meglepő csavarok benne számomra nagyon pozitív élmény volt, bátran ajánlom mindenkinek.
-
törölt tag
válasz koncsik #45944 üzenetére
Már egy jó ideje az első helyen van.
Az utolsó epizódja, a "Vichnaya Pamyat" c. rész egy-két napig 10 pontos volt, aztán visszaugrott 9.9-re.A port.hu-n 9.8 ponton áll jelenleg.
A filmkatalogus.hu oldalon pedig a toplista legelejére került.
Sőt már a mafabon is a sorozatok toplista legelején foglal helyet.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
k-adi
nagyúr
WHAT / IF (2019)
Renée Zellweger miatt kezdtem el nézni, már rég láttam képernyőn, de a sorozatot egyértelműen Jane Levy viszi el a hátán. Eleinte kicsit zavaros, de végül a mellékszálak is kifutnak valamerre, így ugyan RZ szála a fő story, de közben fut mellette másik kettő ami kicsit izgalmasabbá teszi az évadot.
Maga a történet amúgy kiszámítható, a karakterek sajnos sokszor viselkednek hülyén ami néha eléggé idegesítő, viszont tetszett a szinte folytonos sejtelmes zene a párbeszédek alatt. RZ mondatait sikerült túl cifzárni, vannak olyan jelenetek amikor kb. össze-vissza beszél a karaktere... de a "kedvencem" még mindig Lisa-Sean közötti "mi bajod van?-nem mondom el" párbeszédek tömkelege ami már-már komikussá teszik az amúgy "komor" sorozatot.
Amilyen jól indul olyan szarul záródik, s2 halott lesz -
Humbucker
senior tag
Ozark
Nem egy Bencsíí
Első rész kipipálva. Na ez egyelőre úgy tűnik az a sorozat amit kerestem, köszi az ajánlást
Még csak egy részt láttam, így korai lenne véleményt írni, de ahhoz képest volt benne kis feszültség, izgalom, kíváncsiság amit egy legelső résztől el lehet várni Alig várom, hogy folytassam[ Szerkesztve ]
-
válasz jonnyjoker01 #45936 üzenetére
Nem hiszem, mert aki hetero férfi, az férfiként akar nőket dugni. Aki nőként akarja magát férfival dugatni az vagy nő, vagy transznemű férfi vagy perverz (hetero) férfi. Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz lezso6 #45935 üzenetére
+ a másodikhoz
Itt még a nő testében lévő csávó is mondta, hogy az orgazmus össze se vethető a saját orgazmusával. Ebből feltételezhetjük, hogy a VR cucc tud női orgazmust szimulálni, ami elvileg intenzívebb, mint a férfi orgazmus, férfi aggyal én azt mondom ha lenne ilyen cucc, tuti egy csomó hetero férfi ráfüggne Üdv. Johnny
-
válasz Aventador91 #45934 üzenetére
Pedig az a legjobb rész. A másik kettő az elég gyenge, legjobb esetben is egyszer nézős, több szót nem is érdemelnek.
Az első részhez az olvasottak után én is kissé félve álltam neki, de semmi buzulás nincs benne. Buzulás az nuku. Fizikailag legalábbis. Itt inkább két kérdés vetül fel:
1) ha te férfiként egy női testet dugsz, aki valójában férfi, akkor most buzi-e vagy? Szerintem rohadtul nem, mivel a fizikai rész dönti el, hogy homoszexuális vagy-e vagy sem. Ha férfiként nőt dugsz, akkor heteroszexuális vagy és kész, teljesen mindegy, hogy milyen identitású belül a másik. 2) ha te férfiként egy női testben megdugatod magad egy férfival, akkor buzi-e vagy? Nem, mert a homoszexuálisok férfitestben akarják magukat más férfiakkal megdugatni. Legfeljebb inkább transznemű vagy, de az is elképzelhető, hogy ez "csak" egy beteg perverzió, miközben más téren ugyanolyan hetero férfi vagy, mint a többi. [ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Létezik olyan sorozat, ami az NTSB-t helyezi a középpontba, kitalált balesetekkel (olyan, mint pl. az FBI sorozat)?
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Humbucker
senior tag
válasz Aventador91 #45929 üzenetére
Az az amish kiscsaj elég jóféle, bár ilyen is csak sorozatban fordul elő, pláne hogy kb a 3. menetnél tudod meg a keresztnevét
-
jonnyjoker01
veterán
-
Maxxy10
addikt
Elérhető a Designated Survivor 3. èvadja.
-
Humbucker
senior tag
Irígylem ennek a Hood serifnek a jó dolgát
-
Black Mirror - Season 5 Episode 1 - Striking Vipers
Ez a tökéletesen megvalósult Torrente-féle "te kivered nekem, én kiverem neked, de semmi buzulás". És tényleg nuku buzulás, nem homoszexuálisok. Legfeljebb az egyik szereplő esetleg transznemű, de még ebben sem vagyok biztos. Az epizód bennem rengeteg kérdést felvetett, nagyon gondolatébresztő.
Én nem érzem, hogy gyenge lenne, legalábbis most az első rész után. Sőt, ez a rész konkrétan 10/10.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Tegnap este/éjjel berántottam én is. Nem volt nehéz végigülni ezt a ~6 órát, hamar beszippantott, és nem is engedett.
Az elején kicsit fura volt, hogy a környezet, meg az ismert események ellenére majdnem mindenki angolul beszél, de egy idő után már nem figyeltem rá.
Hiánypótló, minőségi alkotás, remek színészekkel, részletgazdagon elénk tárt szovjet hangulattal, jónéhány megrázó jelenettel, és fontos mondanivalóval, tanulsággal.
Végig nagyon erősnek éreztem, de a néhol túltolt drámaiság, meg a
lehúzták egy kicsit az összképet. Viszont a befejező rész ritkán tapasztalható magasságokba emelkedett, így visszajött közel tökéletesre. Egyelőre egy erős 9/10-re értékeltem, de ez lehet, hogy változni fog még egy esetleges újranézés alkalmával.negyedik rész feleslegesen elnyújtott kutyás jelenetei (tényleg nem értem, hogy erre ilyen mértékben miért volt szükség, fele ennyi is sok lett volna belőle) Az utolsó epizód életem egyik legjobb filmes/sorozatos élménye volt. Letaglózóan jól zárták le az egészet, azzal a tárgyalással, az események rekonstruálásával, a tudományos magyarázattal, a morális kérdésekkel, az emberi sorsok és a rendszer bemutatásával, meg úgy összességében az egész hangulattal. Teljesen befeszülve, lélegzet visszafojtva néztem végig. Minden elismerésem. Még sok ilyen alkotást.
U.I.: Felháborító ez az emberi önzőség és mohóság. Szörnyű, hogy a hatalom érdekében mit művelnek egyesek a bolygónkkal.
[ Szerkesztve ]
-
-
callmeakos
veterán
Agents of SHIELD 6x04
Tök jó lett volna ez a rész, ha még mindig nem szenvedne ez az évad némi identitászavarban. A múlt előző részben vicces volt a két csaj mental tripje, de a mostani rész kretén részei már nagyon nem kellettek, vagy legalábbis nagyon túllőttek a célon vele készítők, akik szerintem a csajokhoz hasonlóan beszedtek abból a bogyóból párat. Érdemes hozzátenni, hogy az idegesítő macát a sorozat készítőpárosának egyik tagja alakította, egész jól egyébként.Arról nem is beszélve hogy a Daisyt alakító Chloe Bennetbe most estem szerelembe végleg All→M8
-
törölt tag
"1986. április 26-án történt az ukrajnai (akkor Szovjetunió) Pripjaty és Csernobil városok melletti atomerőmű tragédiája, amely az atomenergia felhasználása történetének - a tévhittel ellentétben - „csupán” a második legsúlyosabb katasztrófája. Létezik ugyanis egy másik nukleáris tragédia is, amelyről – államtitokká minősítése okán 30 évig – jóval kevesebbet hallhattunk eddig."
-
Janaboy
Topikgazda
Csak engem lepett meg a 3% folytatása?
Janaboy
-
k-adi
nagyúr
Black Mirror SEASON 5 2019
Az előző interaktív filmes eléggé wtf volt, most visszatértek az epizódikus megoldáshoz... Sajnos csak 3 rész van, nagyon kevés. Bár megint mindhárom kemény rész, mégis valahogy olyan érzésem van, hogy a mostani évad gyenge lett. Egyedül az Ashley too rész volt kicsit is érdekes, de az is nagyon.. nem is tudom.. olyan klisés?
Remélem a köv. évadban több rész lesz és a minőség is picit javul.
-
Humbucker
senior tag
válasz Aventador91 #45907 üzenetére
Nem lesz már több része a 4. évadon kívűl?
-
Humbucker
senior tag
Banshee-t egész megkedveltem Főleg a 3. részben amikor rommá
Ilyen szimpla nézős sorozatnak egész jó, kell ilyen is lehetveri azt a szemét bokszolót, az tetszett, még izgultam is rajta, hogy verje szét a fejét annak a köcsögnek -
Laraxior
titán
válasz Aventador91 #45902 üzenetére
A Kurszknál is ugyanigy hazudoztak. Pont most volt abbol is film... Vicc ez az orosz vezetőség... Volt..es most is az.... Meg gondolom valtozni sem fog.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
En kíváncsi leszek az oroszok altal keszitett Chernobyl filmre. Szerintem egy igazi kémfilm lesz, mondhatni orosz James Bond
En mindenkeppen megnezem.
Amugy nem tudom mit kapaloznak, a Földön kb az emberek 90%-a tudja, hogy mi, hogy tortent. A maradék 10% meg az agymosott Eszak-Korea.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest