Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
mit vártatok? utolsó év amikor kaphatott.
tudjuk, hogy működnek ezek a díjátadók. -
Maxxy10
addikt
Forrás: [link]
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
The Spy (2019)
Hoppácska, hát ez micsoda meglepetés volt! 6 rész, amiből mind a 6 jó? na ilyet se látunk mindennap. Újabb remek mini-sorozat iratkozott fel az idei listára (pl. a Loudest Voice, Chernobyl mellé)A másik meglepő maga Sacha Baron Cohen, aki egyszerűen remekel az évad során. Én most láttam először komoly szerepben és meg kell mondanom, engem meggyőzött már első rész után.

A történet is izgalmas, jól ütemezett, intelligens párbeszédekkel teli.
Egyetlen negatívum talán a feleség jelenetei, dehát ezt is be akarták mutatni, illetve gondolom kellett pár üresjárat jelenet, mert ha kivágnák ezeket akkor -1 rész lenne
Tetszett, hogy próbáltak minél hitelesebbek lenni a készítők és nincs benne túl sok bullshit, illetve a valóságos véget se hagyták ki. (
)bad ending -
V.Stryker
nagyúr
Zseniális rövid sorozat. Számomra "Borat" kilépett a fényre. Egy pillanatig nem jutott eszembe Sacha Baron Cohen előző nevetséges karakterei. Komoly, korrekt karaktert hozott.
A film eszméletlen jó és izgalmas, a megfelelő dramaturgiával. Egy pont levonás csak a szinte semmilyen filmzene miatt kap, ami visszaemlékezve talán nem is volt, nem is létezett. Ezt leszámítva, nagyon nagyon jó anyag.9/10
-
törölt tag
Sziasztok!
A The Haunting of Hill House sorozathoz hasonló sorozatokat tudtok ajánlani?
Nemsokára befejezem, és hiányozni fog!A lényeg, hogy hangulatban legyen hasonló, és ugyebár dráma legyen.
Köszönöm.
-
jonnyjoker01
veterán
Future Man S02
Kicsit döcögősen indult ez az évad, de a felénél jól beindult és szerintem nagyon jól lett lezárva az évad. Kifejezetten tetszett, hogy az idővonalakra is kitértek és viszonylag reális következményei voltak az időben ugrálásnak, nem csak el lett intézve a fő szál és csá. Várós a következő évad!

-
Humbucker
senior tag
Más is [link] tűkön ül már, nem csak én?
-
Szelep
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Az utóbbi pár évadban már vannak összefüggések, de szvsz nyugodtan nézheted. Ad pluszt, ha egy karaktert vagy utalást felismersz. Ha viszont nem tudsz róla, nem ront az élményen.
-
gyuribácsi88
addikt
American horror storynak az évadai összefüggőek, vagy különálló minden évad? Mert a mostani elég bejövős az előzetes alapján.
-
Mik76
senior tag
Unbelievable
Nagyon jo kis sorozat. Hasonlit kicsit a Mindhunter-re, de azert van boven elteres hogy ne erzodjon egy kozonseges masolatnak. Szerintem remekul van elkeszitve kb minden teren. A rendezestol a szineszeken at a kepi vilagig, egy nagyon jo iparos munka. Nem kiemelkedo, de siman a felso kategoria aljaba befer.
Meg ket epizod van hatra.
Eddig 8.5/10 -
.LnB
titán
Én is befejeztem tegnap a The Boys-t.
Nagyon fasza az egész, de nem tökéletes. Mindegy is, majd folytatom ha lesz 2. évad. De azon lesokkoltam, hogy ki alakítja Homelander-t. Nekem nem esett le egész végig.
Egyébként nagyon jól esett az egész, mert már besokalltam a rengeteg képregény adaptációtól, szinte hányni tudnék az egésztől. Ez viszont ötletes. És jók benne a csajok.

-
BITBOYS
addikt
A főcímzene nekem is nagy kedvencem lett

Az látszik, hogy nem nagy költségvetéssel dolgoznak, meg van mit csiszolni a jeleneteken de alapvetően érdekes a sztori. A drónos jelenet is érdekes volt, a használatának magyarázata meg kicsit vicces 
mivel tudni lehet valójában melyik típusú drónt használták a készítők. Még nem végeztem vele, szóval nem szeretnék belemenni nagyon a részletekbe. Gondolom egyre több emberről derül majd ki, hogy bevándorló és nem jelenkori születésű. Szóval van benne kraft, kérdés mennyire tudják megfelelően mozgatni a szálakat a készítők. -
updog
őstag
válasz
BITBOYS
üzenetére
Van egy nagyon jó alapfílingje, az sokat nyom a latba
(meg Krista Kosonen is
). Illetve a főcímzenéje (Ain't no love...) azóta is az egyik kedvencem
Lehet hogy az elvárásaim nem stimmelnek (ha aktuális problémákat akar feszegetni, akkor feszegesse, ha scifi akar lenne, akkor ideje volna
, ha nyomozós sorozat, akkor nyomozzanak, ne csak mindig közöljék hogy megtaláltuk a következő láncszemet), de így hogy csak 6 rész az első évad, szerintem eléggé nem tartanak még sehol, remélem ütős lesz az évadzáró. Eddig minden részben volt(ak) olyan jelenet(ek), amikor utána még percekig csak járt az agyam, ez az 5. rész után elmaradt.Na jó, most hogy felidéztem, azért eléggé érdekel hogy mit és honnan tud (még) a hittérítő (nem emlékszem hogy mondta volna a nevét, most áttekertem de nem találtam). De komolyan, honnan jön ez az "időlyuk"?
Nem a jó értelemben kezdett el érdekelni, hanem a felvezetetlenül bedobunk valamit, majd nem magyarázzuk meg módon... -
updog
őstag
Időbevándorlók (Beforeigners) S01E05
Kezd sok lenni a WTF és nem a jó értelemben
Központilag digitálisan vezérelt órák amik egyszerre mutatnak 0:00-t a mobiloktól az ébresztőkön át a mikrosütőig, ha a gonosz emberek meghekkelik, és nem is lehet könnyen visszaállítani?
Most akkor mit is akar ez az Ada csaj? Nyilván akihez ment, az valami főgenya, de baromira nem így kell felvezetni egy főgenyát, hogy félnek tőle a méhek. Bedobták hogy "időlyuk". Én nem emlékszem hogy ez valaha elhangzott volna már... Alfhildr és Lars párosa is kifulladt ebben a részben. Miközben korábbi szálakat teljesen elfelejtenek. 1-2 közepesen érdekes dolgon kívül sajnos ez a rész bukta volt. A következő rész évadzáró, hát nagyon fel kell kötnie a gatyát hogy (részemről mindenképp) ne sorozatzáró legyen, pedig ígéretesen indult. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Úgy érdemes egyébként nézni, én is totál függetlenítettem az előző Narcos-októl, nem is volt vele semmi gond. Teljesen jó volt az!

-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Azért az általad nagy ikon nevű rüféregnek volt igen erős beteges indíttatása, hogy minél többen ismerjék és áldják a nevét, a Rodriguez család meg kifejezetten nem kedvelte a feltűnést. No meg enyhén profibbak is voltak

Pici analógia.....Európa ismeri a mi minielnökünk nevét, de mi is Norvégia min.elnökének a neve? (no comment)
Egyébként, akik nem egy folytatást vártak a 3. évadtól, azok közül sokaknak talán még jobban is tetszett utóbbi.
-
dellfanboy
őstag
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép napot.
Elkezdtem nézni a narcost. Első két évad nagyon bejött. Szinte egyben daráltam le. A 3. már kicsit unalmas, vontatott...
Végignézem már nem hagyom abba. 5.résznél járok.A Narcos Mexiko jobb lesz egy fokkal? Lesz olyan jó mint az első két évad? Vagy vontatott lesz az is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sugarforce
üzenetére
Persze jogos. Remenykedem h jo cucc lesz.
-
Syl
nagyúr
Újra működik a whatnext.eu!
-
lanszelot
addikt
Hello
Olyan sorozatot keresnék, mint pl: Sherlock Holmes, Mrs Marple, Poirot, Mr Monk, Mentalista, Dr House
Azaz, mikor valaki többet lát mint az átlag, és ezzel old meg dolgokat.
Esetleg tudna vki ilyesmi sorozatot javasolni? -
oriic
HÁZIGAZDA
Battlestar Galactica Reboot. Megint...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Hoppa most nezem indult Titans S2
-
GSP
aktív tag
Mindhunter és Seal Team, amiket tudok ajánlani.
Wu Assassins pedig teszteles alatt (Katheryn Winnick miatt). -
Maxxy10
addikt
Szeretném folytatnia a Agent of Shield sorozatot.
Pár éve abbahagytam kérlek segítsetek
hol volt az ahol ott hagytam abban, hogy valamilyen barlangba voltak ami összeomlott plusz ha jól emlékszem akkor a csajnak apját megölték. -
Fitzgerald
veterán
OZ (HBO)
Megint egy olyan sorozat amit már évek óta el akartam kezdeni, de valahogy egészen idáig nem vitt rá a lélek. Szarul indult, és sok benne a rossz casting döntés. Viszont mégis rajtamaradtam, pedig az első 3 részen vagy 4 nap alatt sikerült csak átvergődnöm. Negyedik évad közepén járok.
Ez valahol a Sopranos-nak és a The Wire-nek is az elődje bizonyos értelemben, a szereplőgárda igen nagy része szerepelt is e két sorozat valamelyikében (vagy mindkettőben) később.
Viszont a gyártás minősége még a negyedik évadban is inkább a '90-es évek elejét idézi, mintsem 2000 környékét.
Van pár érdekes karakter, de nincs köztük igazán kiemelkedő eddig, akinek úgy tényleg érdekelne a sorsa.
Mint pl. a Wire-ben Bubbles, vagy Omar.
Végignézem. Egyelőre nem hinném hogy kedvenc lesz belőle, de még kb. a fele hátravan, szóval változhat a véleményem. -
Janaboy
Topikgazda
Preacher meg mindig egy beteg sorozat.
-
negyven2
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ez nem csont ugyanaz, mint a film? BS Playerrel indítsd el, ha van felirat, az megkeresi. 😁
-
volandy
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csatlakozom! Nagyon jó ez a sorozat! Döbbenet az egész amit mondanak, tesznek!
A halottkém (Coroner) sorozatról van valakinek valamilyen infója?
-
AD4MINATOR
nagyúr
A legharsányabb hang
The Loudest Voice 2019Na így kell ezt csinálni. Kötelezően leadatnám még suliban is némelyik részét.
Remek színészi játék (és nem csak RC!), döbbenetes story, kiváló narratíva, szuper fényképezés, izgalmas párbeszédek. Mi kell még??Úgy néz ki idén a rövid-sorozatok nagyon mennek, nemrég az HBO-s Chernobyl, most meg a The Loudest Voice... már kezdem magam elkényeztetve érezni.
-
Zizmand
aktív tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
+1 tényleg az, tegnap fejeztem be, nagyon ajánlom én is.
-
gyuromoj
veterán
-
Maxxy10
addikt
Jött a napokban/hetekben valami újonc sorozat amit érdemes figyelni?
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszönöm.

-
törölt tag
Sziasztok. Hülye kérdés, de Thúróczy Szabolcs melyik Aranyélet részben van atlétában, fegyverrel kint az utcán?
-
volandy
senior tag
Akkor most már én is nekiállok! Már meg van egy ideje, de tologattam! Most végzek az American Crime Story első évadával! Túltolták a rasszizmus témát? Akkor pont fog kapcsolódni fog a két sorozat!
De lehet, hogy pont emiatt jobb ha előtte megnézem A legharsányabb hang sorozatot!
Jókat írt róla (#47225) doeeg! -
vond
MODERÁTOR
Neki fogok ugrani én is hamarosan.

Én tegnap este a When They See Us-t pörgettem le. Meglepő, hogy előttem össze-vissza két ember írt róla a topikban, holott világszinten is elég nagyot ment, az USA-ban meg főleg.
Amitől féltem, az kicsit beigazolódott. Csöppet túltolták a rasszizmus témát. Politikai indíttatás is van az elkészültében, nem is kevés. Meg utánaolvasva az ügynek, elég sok minden máshogy is történhetett valójában. De ezt ugye senki nem tudja biztosan megmondani.
Szóval itt ért egy pici csalódás, viszont ha ezeket félretesszük, és az alkotás drámai részeire, az emberi sorsok, kapcsolatok, az élethelyzetek, társadalmi problémák bemutatására koncentrálunk, akkor egy nagy élményt kaphatunk. Főleg a harmadik rész volt nagyon erős.
A színészi játékra, a karakterek megformálására meg szinte szavakat sem találok. Elképesztően jól hozta szinte mindenki a szerepét. A gyerekszínészek hallatán mindig egy kicsit elhúzom a szám, mert sokszor ezen szokott megbukni egy-egy alkotás. Viszont itt nagyon rendben voltak ők is, sőt.
A fényképezés, a zenék, az 80s-90s hangulat, az NYC utcaképek is mind ott voltak a szeren. Ja, és szerintem nagyon jó volt ez a kicsit furcsa történetvezetés is.
Mindenképp megéri azt a nagyjából öt órát.

-
updog
őstag
Befejeztem a Legharsányabb hang-ot. És most csak ülök és nézek magam elé. A véleményem csak erősödött, mint drámai sorozat, tökéletes, mint dokumentumfilm, durva.
Ha tökös lenne pl. az RTL Klub, megvennék, és a legelső idősávban amikor már 16-os karikával adhat valamit, leadná, és folyamatosan ismételné. A többi sajnos nem ide tartozik.
-
S e t h
nagyúr
Ez vmi Thanos csettintés méretű filmszakadás. Nálam még az maradt meg, hogy
.börtönbe kerülnek az évad végén
Utána viszont ahogyan nézem a negyedik évad egyik epizódját, ? Wtf? Mondom lyézusom ,John Shelby él , ami ellen talán nekem is volt kirohanásom.az olasz szál, Adrien Brody elképesztő akcentusával
Szerintem azt agyam próbált szabadulni ettől az "élménytől".
Most viszont az ötödik évad első része után elismerően csettintek én is mint Thanos, mintha térnének vissza a helyes útra, mármint a sorozat és a Shelby fiúk is.
-
netflix-accidentally-posted-the-witchers-release-date/
December 17 lesz.
-
bagyulajuve
addikt
netflixes Aljas 8-as "minisorozat" miért nem elérhető itthon?
tud valaki hozzá feliratot?
-
S e t h
nagyúr
Az megvan amikor elkezdesz nézni egy sorozat folytatást és rájössz, hogy lemaradtál egy évaddal?
Most vagy kómában voltam egy ideig, vagy itt nem volt nagy forgalom a Peaky Blinders negyedik évadával kapcsolatban. -
nubreed
nagyúr
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Végeztem a Sneaky Pete első évaddal és nagyon tetszett. Hihetetlenül jól felépített a story és ez bebizonyította, hogy nem csak úgy lehet jó gengszter sorit csinálni, hogy mindenkit halálra gyilkolnak benne. Bryan Cranston nem csak színészként nagyon jó de forgatókönyvíróként és rendezőként is, de az összes többi színészi alakítás is jó a sorozatban. Csak azért nem kezdtem még bele a 2. évadba mert most van egy csomó más is amit meg kell nézni (pl Preacher S4, az új Peaky Blinders, a The 100 6. évadát most fogom befejezni és a 3. évad még hátra van nekem az Into the Badlands -ből).
-
BITBOYS
addikt
-
updog
őstag
Időbevándorlók (Beforeigners) S01E04
Az eddigi leglaposabb rész volt, viszont
a vízbe esett kiscsaj esete feldobta az eddigi legérdekesebb kérdést: mindkét irányban működnek a villanások? De akkor mi történt az eltűnés és a visszatérés között? Kíváncsi vagyok, átmegyünk-e scifibe... -
Maxxy10
addikt
Egy leak( szóval nem biztos) szerint 97 nap múlva jön a Witcher sorozat.
-
HUTCHDB
nagyúr
A hétvégén végeztem a The Spy-al.
Nem hibatlan, de ennek ellenére valamiért mégis tetszett.
Még ma is eszembe jutott, gondoltam az egész miliőre, ami a korból, a helyszínből átjött.
Én ajánlom. -
-
Enzolord
addikt
Ha már animáció, tudtok ajánlani jóféle sci-fi, űrös, űrhajós animét? Sorozat, film, mind1. Mint a Deadspace volt? vagy filmben az Event Horizon.
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
A whatnext nem igazán akar visszajönni, mit ajánlanátok helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

száni

). Illetve a főcímzenéje (Ain't no love...) azóta is az egyik kedvencem
Központilag digitálisan vezérelt órák amik egyszerre mutatnak 0:00-t a mobiloktól az ébresztőkön át a mikrosütőig, ha a gonosz emberek meghekkelik, és nem is lehet könnyen visszaállítani?
Végignézem már nem hagyom abba. 5.résznél járok.

hol volt az ahol ott hagytam abban, hogy