Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Hanna 2. évad berendelve.
-
törölt tag
Köszönöm a sok ajánlást, majd visszajelzek, hogy melyiktől esett le az állam.
Remélem olyan jók lesznek, hogy egy nap többször is leesik az állam! -
Aventador91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
lassan meg kéne nézni újra
-
-
törölt tag
A Mr. Robot első évadját láttam csak. Az áll-leesős kategória nálam nyilván a 10 pont.
A Mr. Robot első évadja csak 9 pontos nálam.A True Detective első részét épp ma néztem meg, nem volt rossz, annyira nem győzött meg hogy folytassam, de azért kíváncsi lennék rá.
Mindhunter sorozatból az első pár részt néztem, jó sorozat, de annyira nem kötött le, így abbamaradt.
Köszönöm az ajánlásokat, a többi is ismerős, majd megnézem őket.
-
Viszlát
addikt
Igen, soha rosszabbat.

Engem inkább az zavart, hogy mennyire kiszámíthatóvá vált már a harmadik évad is, ugyanaz a recept, egyre jobban elhúzott csattanóval.
óriási hiba volt, és nem is sikerült pótolni, emiatt Tommy karaktere is jelentősen fakóbb lett. De a legjobban az zavart, hogy a negyedik évadra teljesen elvesztettük a stabil dramaturgiai nézőpontot, összevissza ugrál a szereplők között, no meg csupa karakteridegen dolog is történik (Michael tesztelése például durva wtf volt). A lezárás meg... a bugyuta Star Trek szintű sorozatokban elmegy, hogy három másodperc alatt előhúzunk a varázskalapból egy technológiát, ami mindent megold, de ebben übergáz volt. Konkrétan felhúztam magam rajta, hogy elnyújtják a konfliktust az egész évadban, még az utolsó rész elején is ugyanazt látod, majd egyGrace ki(ny)írása Ezt hívják úgy, hogy "poor writing".beszélgetés Alfie-val és aztán 10 perc alatt lerendezik a dolgot egy olyan húzással, aminek se előzménye, se semmije. Na de összességében valóban a jobbak közül való, hangulatban nagyon erős és többnyire remekül válogatott a szereplőgárda.

-
vond
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Ha nagyon nem szokványost is néznél, akkor pl. Utopia. De ebből csak egy évad van.
Én sokszor eldobtam az agyam a Mr. Roboton is. Főleg az első évadon.
Ami még most eszembe jut vegyesen, és nagyon tetszett: True Detective S1, Trapped, Mindhunter, Sharp Objects, Mr. Mercedes, The Terror, The End of the Fucking World.
De sokszor le lehet dobni az ékszíjat az Aranyéleten is simán. Főleg, ha a 80-as években voltál gyerek, tinédzser.

-
Janaboy
Topikgazda
Magicians 4x12 nagyon joooo volt!
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Viszlát
üzenetére
Kicsit
de még így is kiemelkedő sorozat. Mondjuk az első évad volt talán a legjobb.felülreprezentálták a ruszkikat (vagy az a harmadikban volt?), meg Adrien Brody is túltolta a szerepét, 
(#44583) Aventador91: Hadd döntsem már el én, hogy hol és mitől ejtem le az állam. Köszi!

-
törölt tag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan sorozatot ajánlani, amitől leesik az állam?
Maximum 4 évadja legyen eddig, ne legyen olyan régi.
Amiket eddig láttam, és áll-lesős volt:
-Stranger Things
-Breaking Bad
-Black Mirror
-Dark (az atmoszférája miatt inkább)
-Love, Death & Robots egyes epizódjaiKöszönöm! Minden műfaj jöhet, de leginkább a fentiekhez hasonló.
-
oriic
HÁZIGAZDA
És még mindig:
-
Maxxy10
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
-
callmeakos
veterán
Rákaptam most a Netflixre, le is daráltam a TBBT 11. évadát, semmi extra, de az Sheldon esküvője meglepően érzelmesre sikeredett. Nekem tetszett.
Viszont a F1: Drive to Survive sorozat piszok jóra sikeredett, semmi extrát nem vártam, de rengeteget hozzáadott, azt hirtelen azon kaptam magam hogy egy este/éjjel alatt ledaráltam az egészet
Viszont ordított az egészről hogy a Merci és a Ferrari nem ment bele a dologba. Utóbbit megértem mert ők amolyan durcafiúk ebből a szempontból, de hogy a Merci miért nem ment bele, az rejtély. -
Maxxy10
addikt
Az első 4. évados Lucifer-epizód 48 perces lesz.
-
brownus
veterán
egy kis bulvár
[link]
the new pope, zsneiális egy sori, ha valakit érdekel a téma annak kötelező! -
gyuromoj
veterán
Future Man 3. évad berendelve és kaszálva is a sorozat.
-
jonnyjoker01
veterán
Netflix feldobta nekem az Archert és elkezdtem előről nézni, és uramatyám már nincs rekeszizmom. Teljesen elfelejtettem hogy ennyire rohadt viccesek voltak a korábbi részek
-
woodworm
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Youtube-on, az IGN csatornáján.
Alien 40th Anniversary Short Film: "Containment"
Alien 40th Anniversary Short Film: "Specimen"Az elsőn látszik a költségvetés, elég gagyinak hat, de a második jól hozza a félhomályos hangulatot.
-
-
válasz
brownus
üzenetére
Skandináv fanként leszedtem az első 3 részt, plusz Czernobog (Peter Stormare) miatt. Nos, az elsőt még végigszenvedtem, a másodikat már kinyomtam és hagytam a francba. Ez így nagyon kevés, súlytalan, se nem izgi, se nem vicces, talán egy jó 10 évvel korábban kellett volna jönnie.
Egy esélyt azért adj neki, ízlések és pofonok.
-
brownus
veterán
Swedish dicks jó?
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Preacher. A már berendelt 4. évad lesz az utolsó.
-
Maxxy10
addikt
Úgy néz ki 2020-ban érkezik a 3. "The walking dead" sorozat.
-
mayday00
őstag
Killing Eve 3. évad berendelve.

-
mayday00
őstag
08.12-én érkezik az AMC-re a The Terror 2. évadja, a The Terror: Infamy.

-
Maxxy10
addikt
Most láttam ,hogy elstartolt a marvel cloak and dagger S02

-
Enzolord
addikt
A Killing Eve-ről mi a véleményetek?
-
trialboj
őstag
Valamelyik tv csatornán ment 3-6 éve egy műsor amiben az állatvédők, cápavadászok után nyomoztak, sőt sokszor össze is csaptak velük a tengeren. Egy régi podcastban hallottam róla, de nem emlékszem a műsör címére és nem tudom megtalálni.
Valakinek nem ugrik be miről lehet szó?
Kösz
-
V.Stryker
nagyúr
Na végre egy újabb jó sci-fi sorozat. Kifejezetten tetszik így a 4-ik résznél is.

-
bagyulajuve
addikt
Harcos/warrior - egynek elment, 1800-as évek vége, San Fransisco-ban a kínai negyed alakulásáról és a bandaháborúkról szól, kung-fuval és sok pucérkodással. Egynek elment, lehet nézni fogom. Bruce Lee jegyzetei adják állítólag az alapját...
-
jozsi252
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Köszi!
Westworld-ön már egy ideje gondolkozok de akkor bele fogok kezdeni, ugyanez a Black Mirror. Black Mirror-ról is nagyon sok jót olvastam de valamiért még nem kezdtem bele, de most pótolni fogom. Orville viszont még új nekem, ahogy trailert elnézem inkább a viccesebbek közül való?
(#44535) jonnyjoker01
Osmosis-ról is olvasgattam ezt azt, ez ugye az amit pár napja dobott ki a Netflix?
-
válasz
Janaboy
üzenetére
Milyen CGI ? A nem letezo ? Dalek jelmezbe bujt ember ,stb? Meg 2005 ben is ultragagyinak tunt . Mar az 1995 ben keszult Babylon5 is tobb CGI-t tartalmazott. Vagy a 1997es Stargate SG1 szinten . Ami azert egy scifinel lassuk be alapkovetelmeny. Persze ettol fuggetlenul en szeretem az elso evadokat is, de ma masok az elvarasok, es nem valo mindenkinek ,foleg egy Expanse vagy StarTrek utan.
Pl egy velemeny a Dr Who topicol. -
válasz
Janaboy
üzenetére
Where should someone new to Doctor Who start watching?
"DO NOT start with the first season of the new series (2005; the Christopher Eccleston/Billie Piper season)
Even though this is the start of modern Who, it's incredibly cheap-looking, even compared to what followed a year later, and the stories are frequently ham-fisted (especially the inexplicably celebrated Dalek""DO NOT start with the second season of the new series (2006; the David Tennant and Billie Piper season)
The FX are better, but the writing is execrable for the most part, with a few exceptions. And The Doctor and his companion are unbearably smug" -
gyuromoj
veterán
Supnat 14x17
Nick
tuti nem most szerepelt utoljára.
Maryviszont nem hiányozna.
Jackmég a végén jó főgonosz lesz az utolsó évadra Empty mellett vagy vele közösen. -
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
Pár hónapja kértem segítséget hogy milyen scifit tudnátok ajánlani megnézésre. Ezeket láttam
Csillagkapuk ide értendő film sorozat összes, ahogy a BSG is.
Star Trekek is kihúzva
Babylon 5
Agents of S.H.I.E.L.D
Nightflyers
Expanse
Continuum
Dark Matter
Firefly
Fringe
Lost In Space
The 100
Under The Dome
KilljoysEzeket a sorozatokat ajánlottátok akkor.
Origin - megnéztem
Extant - megnéztem
Altered Carbon - megnéztem
Travelers - megnéztem
Falling Skies - megnéztemOrigin jött be a legjobban, szerintem nagyon jó sorozat volt, nyilván nem egy Expanse de jó volt. Esetleg tudtok még valamit ajánlani az éhínség csillapítására?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jövő héten jön új rész.
-
jonnyjoker01
veterán
Mi történt az orville-el? Már két hete nem volt új rész

-
vittgen
senior tag
Stan Lee: Lucky Man
Elkezdtem....
Hmmm... , de elmegy!Nem egy sodró lendületű akciófilm
Nincsfröcsögő vér, bődületes bunyók....
Viszont vanmagánéleti válságban szenvedő nyomozó,kesze-kusza történet,geci főnök.... Szerintem jó sorozat!
-
negyven2
nagyúr
Westworld creators Jonathan Nolan and Lisa Joy have signed on with Amazon Studios
The pair will leave existing overall deals with Warner Bros., but they will continue to write and produce Westworld for HBO for “multiple additional seasons.”
-
jonnyjoker01
veterán
-
Maxxy10
addikt
Chilling Adventures of Sabrina
Megérkezett a Part 2
Az első három rész után azt mondom,hogy tetszik hozza azt amit vártam de ez a
Theo dolog nálam kicsapta a biztosítékot..
vagyis inkább az,hogy ennyire nyomják úgy,hogy ez még csak egy középsuli..
én mindenkit elfogadok világbéke stb. De ezt azért ne.. simán nézi ezt olyan korosztály akiben biztos vagyok,hogy sok kérdést felvet magában, mivel még fejlődik.. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nem volt rossz, csak én úgy éreztem hogy kicsit lazább volt. De ettől függetlenül tetszett. Még két epizód van, kíváncsi vagyok mit hoznak össze.
-
gyuromoj
veterán
Better Call Saul S05 2020-ban érkezik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek Discovery
2x12
Kicsit laza rész volt szerintem.
Ami tetszett, hogy megint TOS érából származó jelenet töredéket láttunk, ugye Pike a sugárzás után került abba a furcsa székbe az eredeti sorozatba, most meg kicsit modernizálva láthattuk ugyanazt. A folytatás már egy fokkal érdekesebb lesz, a trailerben például látható a Xahea bolygó, onnan származik ugye a Short Treks mini sorozat The Runaway című részéből Po. Szóval valszeg visszatér Tilly láthatatlan barátnője is.\o/ Amúgy sokan úgy hozzák fel más fórumokon is, hogy a Borg születésének lehetünk tanúi, én továbbra is kétlem ezt, de egyre jobban várom hogy felbukkanjon Zora a jövőből mint a hajó AI formája.
Főleg ezek után simán lehetséges, hogy az a bizonyos evakuálás amiről anno Zora beszélt a Calypso-ban, az ez ami most történik majd. -
oriic
HÁZIGAZDA
"well now we know @tomellis17 has really settled in here at @netflix 👀 #lucifer"
-
Deck
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pontosan így van

-
AD4MINATOR
nagyúr
Munkaügyek tényleg jó volt, lehetett érezni a fejlődést évadról évadra. Sok ismerős, híres(ebb) arc is feltűnt benne, volt "értelmes" átívelő történet, stb.
Persze annak is voltak gyengébb részei, de abban több és változatosabb személyiségű karakterek voltak, így mindenkiből volt egy kicsi 20perc alatt, pont elég volt... míg itt van Jancsi, meg a retardált haverjai... akik még ráadásul mind béna színészek is.
-
Deck
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Munkaügyekbe érdekelt az összes szereplő és mindegyik jó volt. Itt meg botrányos az egész.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
Szerintem senki se erre számított. Hogy ennyire szar lesz. A Munkaügyekben is ugyanezt a formát alakítja, de ott kevesebb játékidőt kap epizódonként, emiatt elviselhető a többi karakter mellett.
Mucsi jó színész, az tény, ezért is reménykedtem,
A másik gond pedig az, hogy a többi szereplő se segít neki, sőt, Balázska a magyar színészek szégyene. -
-
Deck
titán
válasz
sugarforce
üzenetére
Én az első 30-at megnéztem de botrányos :/
Munkaügyeket imádtam, egyre jobb lett évadról évadra.
-
törölt tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Nálam az első 3 epizód után kasza lett, pedig nagy reményekkel vágtam bele. A Munkaügyek viszont egészen vállalható volt, de legalábbis voltak jó pillanatai.
-
sugarforce
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem vagyok a hirtelen dontesek hive sorozatoknal ( a flasht es az arrowot meg mindig nezem
), de a toth janost az elso resszel kaszaltam. Valahogy nem erre szamitottam. -
hhenry
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most már én is láttam kiírták facere
-
Janaboy
Topikgazda
Oriic Magicianst nezed meg?
-
gyuromoj
veterán
Holnap a Sabrina elvileg rögtön magyar felirattal kerül ki a Netflixre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LEGO klub
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vagyis inkább az,hogy ennyire nyomják úgy,hogy ez még csak egy középsuli..
én mindenkit elfogadok világbéke stb. De ezt azért ne.. simán nézi ezt olyan korosztály akiben biztos vagyok,hogy sok kérdést felvet magában, mivel még fejlődik..