Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Én is belekezdtem az idobevandorlokba, kicsit furcsa, nem megszokott alapvonalu sorozatnak indul, de kezd érdekes lenni.
Viszont a Terror 2. évad nekem bejon, az első 2 rész kifejezetten tetszik.
Igaz, semmi köze (talán) az 1 évadhoz, de ez is összeszedett, alapos munkának tűnik.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gyuromoj
veterán
Mindhunter S02
Vártam hogy kiderüljön valami a szemüveges-bajszos fickóról, de úgy néz ki hogy még tartogatják a későbbiekre.
Az Atlantai ügy pedig a végére sajnos nagyon elsikkadt...
5. rész volt a legjobb ebben az évadban.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
vond
MODERÁTOR
válasz brownus #47091 üzenetére
A Good Fight-ot fel se hozd. Ott vár az is rám, de most bejött mellé a Jett is. Meg közben be akarom pótolni a Newsroom-ot is (gáz, nem gáz, ez sem volt még meg).
Várakozik a Mr. Robot S3 második fele, True Detective S3, Aranyélet S3, Mr. Mercedes S2, Altered Carbon, Black Mirror, Bodyguard, Happy, Legion, Ozark, The Expanse, The Take, Yellowstone, Vinyl, Utopiából pár rész, Supernatural-ból meg majdnem az egész utolsó évad. Nyakunkon a Peaky Blinders S5, Mr. Robot S4.
Áhhh, a világ össze ideje nem lenne elég erre a sok filmre, meg sorozatra.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
brownus
veterán
ami tetszik a jett-ben, a stílusa, a hangulata. nem tudom, talán viszlát, azaz ő biztosan szépen megtudná fogalmazni. kicsit olyan noiros a sorozat. érdekes az operatőri munka, ritka az ilyen, sok igényes sori van de ez ezen kívül többet ad. főleg a nagy váltások, ahogy elcsúsztatják a képet, imádom.
ok, ha végeztünk a good fight és a good omens sorozatokkal, akkor ez lesz a következő
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz brownus #47088 üzenetére
doom patrol nem az igazi, viszont a the boys-t én is csak ajánlani tudom. Rendhagyó kis sori.
Egyébként Power 6.évad is elstartolt! Elég jól, hozta a kötelezőt az első rész.
Én is kérdeznék: city on hill sorozat? elég túlhájpoltnak tűnik, nézi vki?
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
brownus
veterán
a jett sorinak mindjárt vége, utána folytatjuk a good omenst, majd az american gods kettőt. utána a boys (erről csak jót hallani, antiszuperhősös) jön. de még van pár rész a good fight-ból is. és belefutottam egy blogon a doom patrolba, az jó?
-
Maxxy10
addikt
Elite 3. évad berendelve.
-
brownus
veterán
the new pope 2. évad trélere: [link] khm
és jön jm is, szuper! remélem az hbogo mihamarabb streameli -
oriic
HÁZIGAZDA
Titans Season 2 Full Trailer | DC Universe | The Ultimate Membership
Még mindig nagyon várós, de olyan furcsa egyelőre, mintha az első évad végi eseményeket semmisnek tekintenék.
Live-Die-Respawn
-
Időbevándorlók (Beforeigners) S01E02
Egy kicsit kuszán indított a rész, de az előző végén is
valahogy kicsit olyan randomnak hatott nekem hogy kitalálta Lars hogy hálóról van szó, és most már rögtön tudják hogy mit kell keresni. Ezt leszámítva nagyon tetszett a folytatás, erre vártam, előkerültek az (idő)bevándorlás hétköznapokra gyakorolt hatásai (pl. hogy itt nem is fejthetem ki mire gondolok, mert ez nem politika topic ), és egy csomó olyan kérdés merült fel, amikre most már tudni szeretném a választ (és szerencsére nem estek át a ló túloldalára ezzel). Voltak jó poénok, érzelmes részek, és Lars és Alfhildr párosa szuperül működik (kicsit unalmasabb is volt a rész első fele, amikor nem voltak összezárva). A cliffhangertől pedig konkrétan borsódzott a hátam (sajnos feleségem letörte a lelkesedésem, mondván, OK, hogy nem az érkezéskor halt meg a nő, de hát eleve honnan vették hogy egyébként tényleg akkor halt volna meg, csak tippeltek, nem?). Fő kérdés hogy Neve és HC(?) lesznek-e a főgenyák, és kik azok, akiknek ők is csak jelentenek? És persze mit szólnak hogy lekapcsolták a két cromagnon securityt meg a csajokat... És akkor most megint lehet várni egy hetet.... az első két rész alapján ajánlom mindenkinek hogy adjon a sorozatnak egy esélyt. A zenéje pedig külön elsőrangú (továbbra is).
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Apollyon
Korrektor
Dettó. Remélem lesz legalább olyan jó évad mint a 3. volt. Bár igazából 2 év telt el az előző évad óta, szóval sokkal frankóbbnak kéne lennie, mint a legütősebb részeknek valaha összesen.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Yuumi
csendes tag
Sziasztok!
Évek óta keresek egy sorozatot, aminek nem tudom a címét. Egy képmegosztón láttam belőle évekkel ezelőtt egy .GIF-et, amin ha jól emlékszem 3 afroamerikai férfi ment szemben a kamerával és ha minden igaz, akkor börtönben voltak. Ennyi van meg belőle. Ez alapján tud valaki segíteni melyik lehet ez a sorozat?
-
KROK640
nagyúr
Most így az 55-56ik rész után, azt kell mondanom még mindig elképesztően zseniális ez a MEGTÖRVE (Carpisma) sorozat. A párbeszédek és a drámai szálak nekem a GOT-ot idézik, csak az egész modern, feelinges török köntösbe lötöztetve! Az akció jelenetek is eléggé rendben vannak, és nagyon jó egyensúlyban vannak a többi szállal. Érdekes, hogy még 50+ rész után is, szinte minden részben van egy HŰŰŰŰ BAZZ! vagy "na ezt nem gondoltam volna" fordulat/jelenet. A feszültséget folyamatosan képes fent tartani.
10/10 és várom a folytatást.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
k-adi
nagyúr
válasz Apollyon #47074 üzenetére
gondolom megint olyan elbszott lesz mint az előző évad belőle..
de itt egy érdekesebb:
The Spy | Official Trailer | Netflix starring Sacha Baron Cohen
-
Apollyon
Korrektor
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
CptAdamica
veterán
Euphoria
Ez a sorozat kellett, mint egy falat kenyért. Elég könnyen ledarálható az első évad. Az első rész elég mellbevágó, utána pedig elkezdi kibontogatni a karaktereket. Színészi munka szerintem remek, szerethető karakterek és az atmoszféra, amit teremtettek...„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
xy.zsolt
őstag
Végeztem a Money Heist S3-al IS.....amennyire vontatottnak tartottam az első évadot annyira pörgős lett a 3. 10kor szándékoztam aludni menni, de "kitámasztott szemekkel" néztem 3ig
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
törölt tag
Ha valakinek kicsit is van affinitása felé, és szereti a cirkuszt is, akkor ez kötelező darab.
Hyperdrive - Netflix trailer
belenéztem az első részbe. American Ninja Warrior, csak vadállat autókkal. Első évad kint van Netflixen.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Harrow S02
Jó volt ez, jobb mint az első évad, annak ellenére hogy sokszor kiszámítható.
Remélem lesz 3. évad20 éve a Prohardveren
-
törölt tag
De akkor az S03-al végeztél tegnap este.
OroszokbólSzovjetekből gondolom ....De tényleg! Én szinkronnal néztem, de néha átkapcsoltam, és megnéztem egy-egy jelenetet eredeti nyeklven is. Például az ominózus
És mintha tényleg russiant mondtak volna.megfejtést a plázában. [ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
Tegnap este vegeztem a Stranger Things S02-vel.
Elegge vegyesek az erzelmeim, de azert a jobbik fajtabol. Ami jo volt benne az nagyon jol sikerult. Egyes jelenetek akar szereplok miatt akar a helyszin vagy cselekmeny miatt, onkentelenul is fulig vigyort csaltak az arcomra. Peldaul . Lehetne sorolni egy darabig. Amik benak lettek ugyanezen indokokbol, azok sem voltak katasztrofalisak, inkabb csak amolyan kissebb facepalm kategoria.Hopper szerencsetlenkedese a gyerekekkel az elso reszben, a moziban a Vissza a Jovobe, a duett, stb.
Gyerekek kozul egyertelmuen Dustin, Max, es Lucas akiket jonak tartok, a tobbiek inkabb a kozepest hozzak.Persze most hogy ujra a vilagpolitikaban az oroszok lettek a fo mumus, ezert sajnos ez a narrativa ide is bele kerult, szerintem foloslegesen. Ezek a
. Na mindegy. Azert meg nem dobok ki egy mercit mert valaki behorpasztotta...hallasbol leforditom az orosz kodot es meg ki is talalom mit jelent marhasag mar kicsit sok volt. A trukkok java reszet eleg sokaig bamultam ugyhogy nagy meglepetesek nem ertek ilyen szempontbol, de jo volt vegre megerteni hogy pontosan hogyan is kapcsolodnak ossze azok a snittek. Nemelyik trukk kisse benara sikerult, de azok nem tolunk jottek hala istennek.
Egy szo mint szaz, nekem bejott. Lehetett volna jobb is de boven az ajanlott kategoria.
7.5/10http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Bad Pritt
félisten
Mindhunter S2 előtt külön érdekes volt a Once Upon a Time in Hollywood, amiben szerepel Manson (ugyanazon színész kelti életre, duplán durva) és Tex is. Szóval tulajdonképp amiről Tex beszél a sorozatban, az részben látszik a filmben, még úgy is, hogy Tarantino nyilván kicsit hmm... alternatív módon állt a témához.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Amur
addikt
válasz #48613632 #47061 üzenetére
kár..
nekem nem csinálta egyszer sem, ezért nem olvasgattam utána a hibáknak.
Én androidon tolom egy xiaomi redmi 5 plussal, de van webes felületük is.Az tuti nem crashel.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
Nem nehéz tényleg. Kár hogy kevesen tolják,mert egész jó!
amúgy csak utánam uram! A ranglista frissült!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
QuizUp-ot toja valaki?
Van sorozatokról is kvíz topic, igaz angolul vannak a kérdések, de szerintem az itteni csapat 80%-ának ez nem gond. Kell valaki akivel tudok versenyezni, mert úgy vezetem a magyar ranglistát, hogy ma raktam fel a programot...
Az app linkje pedig: quizup google play
(appstore-ban is elérhető)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
HUTCHDB
nagyúr
Én is így vagyok ezzel, vagyis, hogy nehéz nekem is tetszőket találni.
Most tévedtem ide, ebbe a topikba, remélem azért az itteni ajánlásokkal előrébb leszek." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
elod22
senior tag
Szerintem olyan sorozat, hogy megnézed az első részt s aztán indítod is a következőt és így tovább.
Ha nem szippant be az eljétől akkor abba kell hagyni és kész. De ez elég valószínűtlen szerintem. Mondjuk kicsit elfogult vagyok a spanyol produkciókkal, mert nagyon tudják, hogyan kell bevinni a misztikumot a filmekbe, sorozatokba, hogy rabul ejtse a nézőt. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #47024 üzenetére
Belekezdtem a Peaky Blinders-be, de valahogy nekem nem adja.
A 1/3. résznél tartok, de olyan semmilyen nekem.
Erőltessem, mert ki fog alakulni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Van második évad??
Köszi az infót!Szerk: Ez lenne az?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
elod22
senior tag
Azt nem tudjátok mikor folytatódik a La Casa de Papel? A tegnap ledaráltam a 3. évadot, de elég nagy cliffhangert baszarintottak a végére Ha így tudom, akkor megvárom a negyediket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Boys
Hm, ez kifejezetten jó volt. A végére kicsit más vártam, de jöhet a következő szezon, kíváncsi vagyok, hogy hova fut ki a sztori.l
Live-Die-Respawn
-
F34R
nagyúr
Az uj Terror szezont nezi valaki? Mennyire jo?
-
brownus
veterán
kis infó, hogy 7 dollár lesz per hó, és 7 reg. az egész jó...
de ha csak ilyen sw meg marveles új cuccok lesznek akkor nálam ez nem lesz opció. marad virágosbolt... az a rengeteg film+sorozat, amit kb már mindenki látott 2x, azért minek?
még infó, https://www.techradar.com/news/disney-streaming-service-disneys-all-inclusive-streaming-package-explainedszóval a komolyabb, felnőtt tartalom "marad" a netflix/hbogo/amazon/?/-nál
-
Jumbozorz
senior tag
Dark S02-vel most végeztem. Wow. Mindfuck..és a vége. Mikor lesz a 3.évad? Aki nem néztem meg, ajánlom!
-
brownus
veterán
új kedvenc: jett ,
4 rész után verilájk, talán mint a banshee, csak itt "fordítva" imádom ezt a tökös nőt :d -
k-adi
nagyúr
Különös dolgok
Stranger Things SEASON 3(milyen fura magyarul leírni a címét )
Na ez az a sorozat ami egyszerre szar és jó is. Totális hullámvasút az egész.
Kezdjünk a színészekkel.
A cast többsége gyerekszínész, ami alapvetően intő jel, de ennél a sorozatnál pont illik. Viszont nekem egyáltalán nem szimpatikus Millie Bobby Brown, nem is értem mit esznek rajta az emberek. Valaki elmagyarázná nekem miért kell őt kiemelni minden második kritikában?? Bambi fejet sok tini tud vágni (pl. Natalia Dyer hogy ennél sorozatnál maradjunk), az erőlködős jedi-s jelenetei meg..hát, igen.. inkább viccesek.
Tinik közül is inkább Joe Keery-t és társát, illetve a kicsik közül Priah Ferguson-t emelném ki, a többiek most elég bénácskák voltak.Story.
Na az ugyanaz mint eddig volt. Döbbenet, hogy képesek ugyanazt lenyomni a néző torkán. A ruszki szálat totál felesleges volt behozni, az egész úgy ahogy van értelmetlen, ezer sebből végzik már az elejétől kezdve, ahol konkrétan nincs megmagyarázva semmi. Se a kezdete, se a célja, fúrunk és kész.Hangulat.
Na azt viszont tényleg eltalálták, most is. És ez az igazi aduásza a sorozatnak. Ugyan a story harmadjára már unalmas, a gyerekszínészek bénácskák, a felnőttek is esetlenek de a hangulat az mindig ott van.Tehát összességében megint elmondható, hogy akármennyire is bugyuta az egész és sokszor bénák is a színészek, tele van klisével és szánalommal (a ruszki terminátor bénázása külön díjat érdemelne ), de a retro hangulat miatt beszippantja a nézőt a sorozat 3. évadja is.
-
k-adi
nagyúr
iZombie SEASON 5 finale
(2015–2019)Na így kell befejezni egy jó vicces zombis sorozatot.
Szerencsére a sorozat sose vette magát túl komolyan és pont emiatt volt élvezetes.Az utolsó záróévad is egész jó volt a többihez viszonyítva, a legtöbb nyomozós ügy izgalmas volt zombis-comedyhez mérve.
A dark-zombis humor talán ebben az évadban volt a legjobb.
Minden rész miatt új, azaz Rose McIver ezerféle karakter-alakítása remek végig és a sorozat végére már Malcolm Goodwin is fel tudott nőni hozzá, így remek párost alkotva.
Mellékszereplők közül egyértelműen kiemelkedik David Anders és Bryce Hodgson páros de Rahul Kohli is említést érdemel, a végére ő is belejött a szerepébe.A sorozatban ennyi volt, örülök neki, hogy ezt felismerték és befejezték, illetve az is pluszpont, hogy úgy lett vége, hogy tényleg lezárták a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz volandy #46995 üzenetére
Végeztem a Condor-ral nem volt rossz.
Köszönöm mégegyszer az ajánlást.Jön a Billions, a Tyrant, de előttük a Peaky Blinders.
[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
válasz BITBOYS #47022 üzenetére
Nekem az nem gyere be. Nagyon vartam, de sajnos a zenet leszamitva minden tekintetben csalodas volt.
Meg a motorozo/sarkanyrepulozo (vagy mi a tokom is volt) gyerek kiverte a biztositekot mindjart az elejen. Es sajnos kesobb sem ereztem benne semmi javulast.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Mik76
senior tag
válasz nubreed #47006 üzenetére
A Disney mar parszor bebizonyitotta hogy szart sem ert a Star Wars-bol. Ebbol sem hiszem hogy barmi mas fog kijonni mint SW szosszal nyakon ontott moslek.
Mindig minden film elott beindult a trailer hype hogy na majd ez, ez lesz az igazi, csak mert ugyanolyan hanggal zugott el egy tie fighter a kamera elott mint regen. Aztan jott a nagy pofara eses. Reszemrol a Disney mehet a levesbe ugy egy az egyben, leszamitva a pixar filmeket.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
drachoHUN
senior tag
Kint van a 13 Reasons Why 3. évadja.
Az elsőt nagyon szerettem, a másodikat kevésbé. Kíváncsi vagyok az új évadra.Forza JUVE!!!
-
woros
őstag
válasz callmeakos #46998 üzenetére
Agents of Shield S07 trailer 2020 nyár... mikor jössz?
-
sugarforce
addikt
válasz callmeakos #47009 üzenetére
Idovel lehet, de ahhoz a disneynek nagyon jol kell csinalja, csak star wars es marvel cuccokbol nem fognak tudni megelni, akkor sem ha ennek a ketto termeknek hatalmas rajongotabora van.
-
callmeakos
veterán
válasz sugarforce #47001 üzenetére
Tény, kissé elhamarkodottam írtam azt a Netflixes dolgot, de az is tény hogy komoly konkurencia lehet.
All→M8
-
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Star Wars: The Clone Wars. A már berendelt 7. évad lesz az utolsó.
-
nubreed
veterán
Vannak emberek akiket nem érdekel semmilyen Marvel cucc, én is közéjük tartozom, a Star Wars sorozat meg még érdekes is lehet, ha nem a 12 éves korosztály a célcsoport. De a Disneyt ismerve nem sok esélyt látok arra, hogy 18+ -os legyen.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyelőre nem izgatott fel egyik sem. Mandalorian jól néz ki, de semmi extra. A három új Marvel sorozat meg WTF?
Live-Die-Respawn
-
sugarforce
addikt
Persze, tokjo lineup, de azert pont a netflix az, aminek nem kell felkotnie a gatyat, annyi uj tartalmat gyartanak folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest