Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz callmeakos #46998 üzenetére
Ez a fiatalokat célozza meg, szóval no para :)
-
callmeakos
veterán
Na a Disney szépen suttyomban szőnyegbombázott egyett.
[The Mandalorian - Official Trailer
[Agents of SHIELD: Season 7 D23Expo Trailer
Plusz: [Ewan McGregor Confirms ‘Obi-Wan’ Series at D23; Filming Expected to Begin Next Year
[IGN gyüjtőcikk a bejelentésekről.
Többek között a 3 új Marvel sorozat, Clone Wars premierdátum és a többi.Azt hiszem a Netflixnek meg a többi streamingszolgáltatásnak nagyon fel kell költni a gatyeszt, mert ez a lineup már nem tréfa.
All→M8
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresnék ozark, hivatal, americans, híd, homeland minőségű, jellegű sorozatot.
Mit tudnátok ajánlani?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
volandy
senior tag
Igen! Igazat is adok neked ebben! "Igaz történet alapján" stb készített filmeket ha belefutok meg is nézem, mert hogy is mondják: az élet írja a legjobb forgatókönyvet! Szeretem ezeket a filmeket főleg ha jól meg vannak csinálva! Azért is álltam neki ennek is!
..."Ez annak jo hir akit jobban erdekel a valosag, a kb veget nem ero kuzdelem, a burokracia, a nagy gyozelmek helyett kis elore lepesek, az emberi faktor, stb."Az én véleményem csak annyi hogy simán beleférne egy ilyen filmbe egy csavar vagy valami amivel még minimum egy embert is megfog!
Biztos tovább fogom nézni még mert nem töröltem le!
Köszi az infót a filmről! -
Mik76
senior tag
válasz volandy #46985 üzenetére
A The Wire szerintem sokkal inkabb hasonlit a valodi eletre mint pl a True Detective. Ez annak jo hir akit jobban erdekel a valosag, a kb veget nem ero kuzdelem, a burokracia, a nagy gyozelmek helyett kis elore lepesek, az emberi faktor, stb. Nekunk tetszett ez is az is, szoval szerintem a ketto nem zarja ki egymast. Tobb turelemre van szukseg az elobbihez.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
BITBOYS
addikt
Tudom régi, de párnapja tudtam ledarálni a Kockafejeket. Az elejétől kezdtem, jó volt látni ahogy a képarány is fejlődik
Egyszerűen zseniális volt, nagyon nagyon jó humorral megáldva
Az olasz fordítós részen sírtam a röhögéstől -
volandy
senior tag
Elkezdtem nézni The Wire sorozatot!
Első évad 4. rész kb feléig bírtam. Nekem nem jött be idáig! Most olvasom a kritikákat illetve az ajánlókat!
„A Drót talán azért nem lehet a világ legjobb sorozata – bármennyien is állítják ezt, lásd: TIME, Chicago Tribune –,mert a nézőjétől intelligenciát, tájékozottságot, nyitottságot és empátiát vár el.”
Az els öt évad: küzdelem a bürokráciával és a bűnözőkkel annak érdekében, hogy ne az utcai dílerek, hanem az igazi tettesek kerüljenek rács mögé. Drót ugyanis finoman szólva lassan indul be, a címadó telefonos lehallgatás maga is az első évad kilencedik jelenetéig csak beszéd tárgya.
Lehet hogy egy Broen, True Detective 1-2 vagy egy Braquo-t vártam! Most egyenlőre szüneteltetem.
Majd folytatom. -
Maxxy10
addikt
válasz Atomantiii #46977 üzenetére
Kb egy előzmény. Hogyan is alakult az FBI-on belül az elemzés.
-
gyuromoj
veterán
Mindhunter S01
3 nap alatt letoltam, mert annyira bejött. Téma nagyon érdekes és szoktam is olvasgatni.
Zenéket jól eltalálták, karakterek is működnek, főleg a srác.
Végéna bajszos ölte akkor meg a nőt és a gyerekét az elején? Meg pár másik nőt? [ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #46846 üzenetére
Újabb (néma) magyar utalás a B99-ban (ami nem magyarázható országunk alulértékeltségével), s4e3: Csonka Storage. Lehet, hogy több is van, csak nem vettem észre.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Aventador91
őstag
ők lettek volna a legjobb színészek a witcher sorozathoz [link]
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
Pandora kezd alakulni, persze meg mindig van egy ilyen ZS kategóriás beutese, de a 6. rész már jobb volt mint az elején.
Janaboy
-
Ispy
veterán
Mr. Robot 3 évad
Na, letoltam, egyben az egészet, nem volt rossz, a zeneválasztás nagyon jó, néhol kicsit leült, de azért még elfogadható szintre.
Nagyon dúrva, ahogy az aktuálpolitikát keverik a fíkcióval,
Trumpot fikázzák rendesen. Nem is baj, hogy lezárják az egészet, szerintem amit lehet, azt kihozták belőle, kiváncsi vagyok lesz-e happy ending a végén.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Időbevándorlók (Beforeigners) S01E01
Jobban vártam, mint amennyire tetszett, de ettől még simán várós a következő rész is. Az első 5 perc konkrétan libabőrös volt, annyira bejött,
aztán ugrottunk kicsit az időben (nyilván nem is vártam hogy rögtön magyarázatot kapjunk hogy miért jönnek, hogyan stb.), de kb. egy elcsépelt zsarufilm lett az egészből, ami egyelőre semmit nem épít az egész alapszituációra. Lars (szegény ember Tom Hardyja) és Alfhildr párosa, ahogy kölcsönösen kiderülnek a sötét dolgok, a végére egész jól összekovácsolódott, bár az ismerkedés (első fél óra) elég unalmas volt. A poénok tetszettek. Érdekes volt hogy egy pillanatra azt hihettem hogy lesz valami misztikum, és rögtön az epizód végén ezt "le is leplezték". Amúgy nagyjából mikor megláttam a halott nőn a nyomokat, arra gondoltam, hogy biztos belegabalyodott egy halászhálóba - és tényleg. A fényképezés sajnos nagyon olcsó hatást kelt, a végén mikor beúszik a hajó a vízen a ködben, konkrétan ilyen '80-as évek tévéfilmje színvonal volt, de 1-2 (érdekes módon iszonyatos kontrasztként baromi jól eltalált) jelenetet leszámítva nem az igazi az operatőri munka, sokat lehúz a színvonalon. Így részemről 6/10 egyelőre. Remélem hogy csak időt kell neki adni. [ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Vladi
nagyúr
Gösta:
Ez mia fszom volt? A svédek átmentek valami posthuman allápotba, vagy hogy? Mindegy nézem a második érszt-
il sole non sorge più ad Est!
-
törölt tag
Sziasztok!
Kezdő sorozatnéző vagyok, szeretnék tőletek egy-két tippet kérni, hogy melyik sorozatokat ajánljátok nekem.
Amiket eddig láttam, és a kedvenceim közé sorolok: Breaking Bad, Black Mirror, Stranger Things, Dark, Mr. Robot, Chernobyl, Ozark, Love, Death & Robots.
Amiket félbehagytam, nem igazán tetszettek: Better Call Saul, Peaky Blinders, Bron/Broen, True Detective, The Boys
Mindenképpen olyan sorozatok érdekelnének, ami a kedvenc sorozataimmal nagyjából egyenrangú minőséget képviselnek.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Kösz az ajánlást és tegnap meg is néztem az egészet egyszerre. Nekem kevésbé volt Black Mirror-os, de érezhető volt benne azért. Jobban eszembe juttatta inkább a V, mint vérbosszú c. filmet.
. Legalábbis számomra jobban ez a film jutott eszembe a sorozatról, mint a Black Mirror.Talán amiatt, amilyen politikai helyzetet hozott létre Vivienne Rook. Nagyon hasonlított arra, amit a V, mint vérbosszúban volt látható De még egyszer kösz az ajánlást, mert alapvetően tetszett a sorozat, még ha voltak is jelenetek, amit átpörgettem, mert az a szál annyira nem érdekelt .
Az a durva, hogy a végén elgondolkodtam, hogy mennyi valóságos dolog van benne és mennyi aktuális témát érint a sorozat. Ui: Szeretem az ilyen angol sorozatokat/filmeket, szóval ha van még ilyen ajánlásod, akkor ne tartsd magadban . Utópiát láttam, szóval a Black Mirror, Utópia, V, mint vérbosszún kívül, ha van még ilyen, amit ismersz, akkor nyugodtan írd meg .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
törölt tag
Stranger Things 3
Srácok, ez az a sorozat tipikusan, amiről bármit el lehet mondani, és lehet értékelni, akár 0 és 10 között, attól függően, éppen milyen cipő van rajtam.
Történet:Hát, ennél nagyobb blődséget keresve is nehéz találni a sorozatgyártás történetében. Ráadásul harmadszorra próbálják eladni, tulajdonképpen ugyanazt.
Valakik ismét megpróbálják kinyitni a kaput, ezúttal azonban még csak utalás sincs arra, hogy miért, vagy kinek jó ez egyáltalán. Ráadásul most Szovjetek kellemetlenkednek, hogy legyen kis fantázia a történetben.
Na most kapaszkodj meg. Építenek egy plázát Hawkinsban, alá meg egy alagútrendszert, és ez még csak fel sem tűnik arrafelé senkinek. Ebből a plázából aztán, egy hagyományos, kódolatlan ráadióadással, jelnyelven szórják az éterbe az infót, amit gyakorlatilag bárki befoghat, és akár meg is fejthet.
A II VH-ban komolyabb technika volt ilyesmire.Aztán még a felsorolásba, már ami a marhaságokat illeti, ilyeneket lehet beletenni, hogy szimpla RFID beléptetőkártya a szupertitkos alagútrendszerbe, vagy az orosz (szovjet) specnazos bérgyilkos, aki nem tud eltenni egy kisvárosi rendőrt láb alól, de igaz, egy gyereket sem.
A hússzörny, aminek az égvilágon semmi célja, vagy értelme nincs, azon felül persze, hogy elkapja Elevent/Tizit, de hogy minek, azt tényleg nem tudom.Sorolhatnám napestig, hogy mennyi marhaság van ebben a sorozatban, és miért nem éri meg megnézni, de a poén az, hogy mindezek ellenére, ez a sorozat engem végig lekötött. Gyakorlatilag egy seggel daráltam le, egyetlen éjszaka alatt, az elmúlt hétvégén. És végig kellemesen szórakoztam. A történet egyszer sem ült le, vagy laposodott el, és bár maga a sztori a végletekig bárgyú, az egésznek mégis van egy akkora fergeteges hangulata, ami miatt lehetetlen otthagyni, hogy ezt gyakorlatilag elmondani nem lehet, mert ezt át kell élni.
A karakterek teljesen hitelesek, és a szinkron sem volt rossz, azt leszámítva, hogy a kölcsönzött hangok életkora, nem mindenhol passzolt.Nem pontoznám, de erősen ajánlott kategória. Egy délután alatt, vagy mondjuk 8 óra alatt le lehet zavarni, pisiszünetekkel az egészet. Azt nem tudom, hogy érdemes e folytatni még a történetet. Állítólag 4 vagy 5 évad van tervben. Szerintem már ez is felesleges volt, de ettől függetlenül sikerült megcsinálni.
Ha lesz még, én biztosan megnézem majd. -
Aventador91
őstag
válasz bagyulajuve #46958 üzenetére
a leszbi vonal hiányzott? full felesleges volt az is. értem hogy kell töltelék, de azt jobban is megoldhatnák. 1-2 maszek munkával vagy valamivel
-
bagyulajuve
addikt
egyetértek, nagyon jó volt, bár a Tench
fiú vonal nem hiányzott nekem ésManson meghallgatások tetszettek nekem, és az ellentmondás is érdekes, de nekem még mindig Ed Kemper a "kedvencem"Tex "csak" bizonyítani nem
tudták az atlantai gyerekgyilkosságokat, 2 felnőtt megölésért ítélték el végül - bár tudomásom szerint, miután elkapták Williamset, megszűntek ezek a fajta gyerekgyilkosságok arrafelé Resistencia eterna
-
Mik76
senior tag
Mindhunter S02
Jo latni hogy nem adtak le a minosegbol semmilyen szempontbol. Mind a tortenet, rendezes, latvany, szineszek, stb epp olyan remek volt mint az elso szezonban. Allitolag ot szezonra van tervezve a sorozat, remelem nem ket evente fognak kijonni a kovetkezokkel. Mondjuk a vegen kisse meglepodtunk mikor
De hat ha egyszer igy alakult a valosagban akkor nincs nagyon mit tenni.epilogusnak benyogtek hogy huszonegynehany gyilkossag maig felderitetlen maradt. Arra szamitottunk hogy ennel sikeresebb lesz az eles bevetese az uj nyomozasi metodusnak.
Egyik kedvenc reszem aManson interju volt, meg a "csaladtag" interjuja. Ket nagyon eltero narrativa egy kiemelkedoen brutalis tamadas sorozatra. A vicces az hogy egyik sem hangzott hihetetlennek. De az se volt semmi amikor vegul ugyan akit elkaptak az tuti felelos volt par gyilkossagert, de az anyakat tomorito szervezet nagyon csalodott volt hogy nem egy feher csuklyas feher ember lett lekapcsolva hanem egy "brother". Hat bazzz.... Persze abban az idoben arra fele a KKK meg mindig nagyon aktiv volt, nyilvan sokan talaltak kezenfekvonek hogy az elkoveto is tag lesz. Izgatottan varom a folytatast!
Tovabbra is 10/10.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Narxis #46955 üzenetére
Szerintem simán lehetett valamilyen szinten üzleti célból. Űrkutatás lévén jó ha növelik, de az is elég ha fenttartják az űrutazás utáni érdeklődést fogyasztható médiatartalom szempontjából. De az is tény, hogy mondta, hogy rajongó, lehet, hogy tényleg csak azért tartotta az életet a sorozatban mert megteheti.
Üdv. Johnny
-
Narxis
nagyúr
válasz Maxxy10 #46951 üzenetére
Úgy tudom Jeff Bezos nagy Expanse rajongó tehát a megmentése nem üzleti célból történt(ezért nem Amazont írtam) hanem érzelmi okokból. Szomorú, hogy a jó sci-fik nem életképesek, ha bele gondolunk a Star Trek is azért lett feltámasztva, hogy a CBS streaming platformját népszerűsítse. Nem tudom mi van manapság az emberekkel, hogy egy jó űrhajós, idegen lényes scifi nem érdekes számukra, vagy annyi embernek, hogy képernyőn tartsa, de ugyanez igaz a fantasy-ra is.
Mondjuk ott van a The 100 de jövőre az is véget ér bár az is megkapta a szappanopera jelzőt, azért szerintem legalább izgalmas.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Amur
addikt
Kicsit off:
A TV Show alkalmazás új funkcióval bővült, a sorozatok követése mellé berakták a movies kategóriát!
Tegnap este két órahosszán keresztül görgettem a filmeket, és pipáltam amit eddig láttam, de még nem értem a végére.. Nem jó semmire de na..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
bobalazs
nagyúr
Az erényes Gemstone-ék
Hát ez nagyon fasza. -
Narxis
nagyúr
válasz Maxxy10 #46945 üzenetére
Nagy hiba. Bár ha visszaemlékszem, hogy amióta sorozatokat nézek azóta mik kaptak kaszát akkor teljesen természetes, hogy ezt elkaszálják ahogy az is teljesen természetes, hogy a Dark Matter és Killjoys közül az utóbbit újították meg az előbbi kárára vagy, hogy az Expanse-t is kaszálták és Bezos-nak lehet köszönni, hogy még képernyőn van. A jó sci-fik ha túlzottan sci-fik(vannak benne űrhajók, idegen lények stb.) előbb-utóbb elesnek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
Akinek bejon a black mirror annak ajanlom a years and years sorozatot.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Maxxy10
addikt
Az NBC berendelte a New Amsterdam 2. évadját.
\o/
-
Aventador91
őstag
jó volt a mindhunter 2. évad is most végeztem vele. bár az utolsó 4 részt kicsit összecsapták. túl gyorsan teltek a hetek, események.
-
Narxis
nagyúr
válasz Maxxy10 #46924 üzenetére
A jó édes anyukájukat!!! Mondjuk szerencsére olyan nagy rejtély nem maradt hátra de azért ez egy durván jó sorozat ahhoz képest, hogy mennyire szkeptikus voltam vele kapcsolatban.
Más: Ezek az NCIS sorozatok szerintem csak azért vannak még mert jó propagandák, mindig mikor megnézek 1 részt legszívesebben már költöznék is Amerikába aztán megnézem a Last week tonight-ot és fejbevág a valóság. De van ez a Law and Order SVU és ami már 21. évadban van, nem vágom mi értelme, hogy ennyi ideig menjen egy sorozat, az amerikaiaknak ez olyan lehet mint a dél-amerikaiaknak a telenovella vagy nekünk a barátok közt. Már csak megszokásból is nézik.
-
xy.zsolt
őstag
van rá mód, hogy a letöltésben meglévő magyar feliratot ne csak a PC-n, laposon hanem a tv-men is lássam?...pl Mindhunter2-nél
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
brownus
veterán
euphoria, (hbogo), remek, +gyönyörűen fényképezve, eddig 3 részt láttam. Este folytkov.
-
elod22
senior tag
Ha valaki egy minőségi minisorozatot keres mondjuk holnap delutánra, akkor nyugodtan nézze meg a "When They See Us"-t. Picit felkavaró lehet ha az ember át tudja érezni a főszereplők sorsának alakulását, mivel igaz történet alapján készült. Egy biztos, hogy az utóbbi időben kevés ilyen szintű alkotást láttam.
-
Maxxy10
addikt
New Amsterdam
Gondolok nem vagyok egyedül akinek a kórházas sorozatokból a Dr. House volt az etalon.
Az első rész annyira jóra sikeredett, hogy már most érzem dara feelinget. Egy részben annyi minden történt mint egy másik sorozat teljes évadában úgy, hogy nem kavarodsz meg a történetekben. -
xy.zsolt
őstag
Sons of Anarchy kipipálva....az első évadtól annyira nem ájultam el, de utána lekötött és ledaráltam az egészet. És végszóra itt is van a Mindhunter
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Mik76
senior tag
válasz Aventador91 #46931 üzenetére
Jaja, az elso harom epizod mar megvolt tegnap este.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Aventador91
őstag
mindhunter még mindig nagyon jó
-
Komplikato
veterán
válasz woodworm #46928 üzenetére
A könyvtárban, besorolás alaján, a Gyűrűk Ura felnőtt(!) kategóriás volt, míg a Babó (de miért?!) azaz Hobbit meg gyerek kategóriás. Soha nem fogom megérteni. Így én az első kötetet a könyvtárban ülve olvastam el, utána megszánt egy haverom és kölcsön adta a három kötetet egy hosszabb időre.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
woodworm
veterán
Tudtommal Tolkien kikötése a volt fordításokhoz, hogy minden angol szót fordítani kell. A 80-as években a tündér szó elég mesebeli kifejezés volt, nem illett a regénybeli lényekhez, ill. komolyabb hangvételhez. Ma már talán más lenne a helyzet, de ehhez kellettek az azóta megjelent fantasy történetek.
Arról meg megint nem lesz konszenzus, hogy egy lengyel nyelven megjelent történet angol nyelvű játék- és filmadaptációja kapcsán melyik fordítás legyen a kiindulópont. Úgy látszik a szinkronosok az irodalmi alaphoz nyúltak.
Lehetett volna banyász is. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Viszlát
addikt
válasz vittgen #46923 üzenetére
Bárcsak olyan gonddal készülne minden fordítás, mint ahogy Réz Ádám és Göncz Árpád készítette a Gyűrűk Uráét... Ha szőrszálhasogatunk, akkor tegyük felkészülten, a direkt fordítás manó lett volna, csak ugye nálunk a germán mondakörből ismert manók egészen másmilyenek mint a kelta alapokon nyugvóak, gondolom emiatt lett szóalkotás a dologból, illetve jelentéscsatolás.
!!!!!!!!!!! «- Ha kihagytam volna párat, innen lehet pótolni.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Krypton.
-
vittgen
senior tag
válasz woodworm #46922 üzenetére
A Tünde, mint név Vörösmarty Mihály "találmánya"!! / Csongor és Tünde / 1830!!! Előtte nem létezett!!
Szerintem a regény,film és egyéb feldolgozásbeli "Tünde" megjelölés igazából "Tündér"-nek kellene lennie,
Gondolok itt a Faj jelölésre.
A hegyes fülű és hosszú hajú nép igazából nem "Tünde", hanem "Tündér" !!
Csak az idióta magyar fordítás /mint ahogy számtalan esetben/ kurvára félre tud fordítani!![ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
A Vaják...
Van amit jobb ha nem fordítanak!
Amúgy szerintem ezzel nagyot kaszál majd a Netflix.
Aki nem ismeri a regényt, az ismeri a lengyel fejlesztők játékát, ami fogalom, kis túlzással felnőtt rajta egy generáció. (magam is toltam az első két részt).
De tény hogy eredeti hanggal kell nézni, ez nem kérdés!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Gsx-rr
veterán
válasz Aventador91 #46916 üzenetére
Kiváncsi lennék neked mi a jó sorozat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
mayday00
őstag
Sziasztok.
Another Life milyen sorozat?
Érdemes belekezdeni?
Látom van belőle szinkronos verzió már. Teljes évad kijött szinkronosan.
Köszönöm.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
vond
MODERÁTOR
Kint a Mindhunter második évada magyar felirattal! Azt hiszem, teszek is mindent félre.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz S e t h #46904 üzenetére
Na, tegnap este én is kivégeztem a Boys-t.
Bitang jó volt, egyáltalán nem túlzó a közel 9 pont az IMDB-n. Aggódtam, hogy néha majd le fog ülni, de alaptalan volt a félelmem, végig nagyon pörgős. Rendesen haladnak az események, semmi rétestészta sztori nyújtás, semmi felesleges töltelék, semmi értelmetlen lelkizés, csak épp amennyi kell. Ritkán írok ilyet, de akár még több, ugyanilyen hosszú epizódra is el lehetett volna osztani az évadot.
A brutalitás, és a szókimondás nagyon jól állt neki. Én mondjuk azt hittem az első 1-2 rész után, hogy még durvább lesz, de egyáltalán nem volt vészes (azoknak írom, akiket esetleg ez tartana vissza).
A poénokkal sem fukarkodtak, de mégsem veszít a téma és a mondanivaló a komolyságából. A karakterek és motivációik nagyon jól el vannak találva, és tökéletesen "el is vannak játszva". De ezek közül is kiemelkedik néhány szereplő, és pár nagyon hatásos jelenet. Sok, még nem annyira befutott, vagy csak számomra eddig ismeretlen színészre fényes karrier vár.
Butcher
kb. ötször kellett visszatekernem, annyira király volt. De ez csak egy. Írhaték nagyon sokat.Spice Girls-ös monólógját Kifejezetten örültem a vendégszínészeknek is. Nagyon jól sikerült kiválasztani őket. SupNat Bobby megjelenése extra öröm, meg érdekes volt azt is látni, hogy ki lett az A.I.-s kissrácból.
Arra meg basszus most jöttem rá, hogy Queen Maeve miért is volt olyan ismerős. Náááájsz.
Közepes angollal magyar felirat nélkül, angol felirat rásegítéssel is élvezhető. Nem mondom, volt pár mondat, amit nem teljesen értettem, mert voltak benne ritka szavak és kifejezések. A képből se sokat láttam, amikor pörögtek az ilyen nehezebben érthető párbeszédek. De összességében nem szenvedett csorbát az élmény.
Kemény, odaszabós, tabukra, polkorrektségre, ilyen-olyan megfelelésekre fittyet hányó, komoly témákat friss és élvezetes stílusban boncolgató, hiánypótló sorozat. Maximálisan ajánlom.
De így befejezni, bakker. Rendesen kikészített, hogy nem tudtam tovább nézni.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Fitzgerald
veterán
The Deuce
Hát, ezt nem hiszem hogy tovább fogom nézni, legalább is nem most. Már kezdtem örülni amikor láttam hogy a The Wire készítői állnak mögötte, illetve annak kb. a fél szereplőgárdája szerepel ebben a sorozatban is.
Engem ez a stricis-kurvás vonal alapból nem érdekel, illetve taszít. Ettől a pár csúf prostitól kajak hányingert kapok, de közülük is magasan kiemelkedik Maggie Gyllenhaal, akinek az arca mindig a legszörnyűbb Grimm-történeteket juttatja eszembe. A James Franco-féle vonal még érdekelne is, de ahogy látom nem az lesz a fő szál. Egyenlőre ezt most jegelem, de talán végigszenvedem valamikor. Végül is a retek unalmas Ozark-ot is végignéztem. -
negyven2
veterán
Plusz a YouTube-on, a nyár végéig, YouTube Premium nélkül is nézhető a teljes első évad.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
F34R
nagyúr
Krypton S02E10
Lobo es Seg kozti beszelgetes mindent vitt... a sorozatrol meg csak annyit, hogy CGI-ilag es tortenetileg most nagyon jo lett. Braniactol meg mindig kiraz a hideg annyira profi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest