- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Sziasztok. 12 éves lányoknak keresek olyan sorozatot, ami lovakról szól, lovas sztori van benne, magyar szinkronnal. Köszi ha van ajánlás.
-
MODERÁTOR
Az a baj, hogy nem akkor néztem amikor megjelent. Akkoriban lehet, hogy nagyobbat ütött mert még nem voltak annyira jó sorozatok mint manapság. A breaking badet 2012-ben kezdtem el nézni, az 1. évadon még nem szenvedtem ennyit, sokat elmond, hogy idén fejeztem be Ha jól számoltam akkor ~25 sorozatot nézünk, de mindig bővül a lista.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
CptAdamica
veterán
The Act
HBO GO-n kerestem új sorozatot és belebotlottam. A sztori igaz történet alapján készült és amúgy elég megdöbbentő, hogy az emberek ennyire debilek és ilyenekre képesek. (Bár nem tudom, hogy miért lepődök meg ezen mindig) Szerintem egyszer megéri megnézni, nem hosszú, csak 8 részes. Szerintem 10/7,5
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
nubreed
veterán
A Vikingek visszatér egy utolsó 20 részes 6. évaddal. [link]
Nagyon nagyon várós!!
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Janaboy #46667 üzenetére
Szerintem újra kéne nézned az előző évadot
Syd csomószor kommunikált a jövőből az előző évadban arról, hogy David el fogja pusztítani a földet, de nem tudtuk mire vélni a dolgot. A mostani részben láttuk hogyan utazik az időben (bement az "ajtón"). Melanie és Oliver az asztrális dimenzióban élnek (Melanie megcsókolta farouk testét, akkor kiment belőle farouk lelke és elájult, Oliver pedig David kínzása után le lett fagyasztva ha jól emlékszem - mindketten megőrültek és amiatt kerültek az asztrális dimenzióba, ahol az "elveszett elmék" vannak, amit a mostani részben magyaráztak meg). Üdv. Johnny
-
BITBOYS
addikt
Még szerencse, hogy régebben kihagytam a sorozatokat, így van mit bepótolnom.
Pár napja a Silicon Valley kezdtem ledarálni, nem csalódtam...nagyon jó
Bertram Gilfoyle..imádom -
woros
őstag
Agents of Shield 6x11
micsoda fordulatok! A 2 órás finálé meg egyenesen....
lesz..
[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
City on a Hill (Város a hegyen). Sorozatot ajánlom! Én most kezdtem el a 2. résznél tartok!
Egyenlőre nagyon profi, mind az atmoszféra-teremtésben, mind a pár akciójelenetben, mind pedig a kilencvenes évek megidézésében! Nekem egy kicsit a True Detective sorozatra hasonlít! -
Ispy
veterán
Elsőre megnéztem mr robot első három részét, úgy néz ki barátok leszünk. És van már 3 évad? Indulhat a darálás.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Pitterix
őstag
Igencsak sötét, barátságosnak egyáltalán nem nevezhető sorozat.
Tetszett a hangulata, a színészi játék, a helyszínek, tök jó volt úgy egybe, de valami mégis hiányzott belőle.
Majd a 2. évad talán pótolja azt a pici hiányt."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Mik76
senior tag
válasz Aventador91 #46669 üzenetére
Vegre!!
Kemper for president!! Na jo ezt azert megse...http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
mepet
addikt
válasz szatomi30 #46660 üzenetére
The Wire
Minden idők egyik legjobb sorija. Igaz történet alapján. Nagyon-nagyon lassú, nagyon-nagyon vontatott. Drogdílerek és a nyomozók sztorijai mennek külön szálakon, sosem tudja a néző, összeérnek-e valaha...
Nem mellékes, hogy pár éve az HBO az analóg szalagokról átvette nekünk HD-ba, aki még nem nézte újból, az szerintem vegye fel a listára!
A legdurvább az a soriban, hogy 100% élethű. Valódi emberek valódi tapasztalataira épül; a valódi Baltimoreban évekig éltek az adott közegben azok, akiknek a munkájára alapozták a sorozatot. Ez nagyon látszik rajta. Kb nincsenek benne túlzások sem. Amikor adták anno, talán 15 éve, akkor botrány volt belőle, mert volt benne nem egy olyan trükk, amit a valódi bűnözők a sorozatból lestek el. (Jó, ennyi erővel a Kékfényt kéne betiltani először... hülyeség.)
A nézőt elvarázsolja az igazság, amit lát. Meg fogsz döbbenni, mikor az egyik igazi gettó néger díler gyereket (ez nem spoiler, a szereplők felére igaz a leírás) aljas módon kinyiratják. De nem azon, döbbensz meg, hogy mi történt, hanem azon, hogy igen, te éppen azt a köcsög herka dílert sajnálod. Ismerted. Tudtad, miért teszi, amit tesz, ismerted a félelmeit és a vágyait. És így megérthetted, mi történik vele. Megérthetted mi és miért történt akkor, ott Baltimoreban. És megtanulhatod, hogy a rossz után mindig még rosszabb jön!
Technikatörténeti szempontból is érdekes a sori, figyelemmel lehet kísérni, hogy a mobil kommunikáció hogyan kerekedik felül a vezetékesen.
Kérdés, hogy a bűnözők és a rendőrök valósága érdekel-e. Ha igen, és nem vágysz hollywoodi baromságokra, akkor a The Wire kötelező.
-
nubreed
veterán
válasz Aventador91 #46669 üzenetére
Ez jó sori? Most hallok róla először. Megnéztem a trailert, az kb. ilyen True Detective szerű, dark/misztikus/nyomozós cucc?
-
vond
MODERÁTOR
-
Aventador91
őstag
mindhunter s2 augusztus 16
-
Maxxy10
addikt
- Az Amazon berendelte a Carnival Row 2. évadját.
- A TNT berendelte az Animal Kingdom 5. évadját. -
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #46665 üzenetére
Vhol lemaradhattam..
Hogy kerül Syd a jövőbe? Amugy sajna nem emlékszem az előző évadból Melanievel meg Oliverrel mi lett. Janaboy
-
omfgk
veterán
Archer 11. évad mégis lesz.
Elvileg a 10. évad lett volna az utolsó, de mégis lesz 11. is.
Nem hinném ,hogy a 10. évad kiugró nézettsége miatt vágnak bele...Viszont ami jó hír:
They’re going to play on the fact that Archer has been in a coma for three years and they’re going realistic with it:
He’s going to have a cane. That’s something we can give away (az egyik írótól van az infó).Hátha ez nem lesz egy nagy kupac szemét mint a mostani éved.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
jonnyjoker01
veterán
Legion S03E06
Fantasztikus rész volt. Magyarázatot kaptunk arra, hogy
Kicsit fillernek hatott a rész, mivel a fő szál nem haladt előre lényegesen, viszont olyan zseniálisan volt megcsinálva, hogy erre csak most gondoltam a rész vége után. A Kerry-CarrieSyd hogy is került a jövőbe, jó volt újra látni Olivert a bölcsességeivel és Melaniet is. is nagyon tetszett, főleg Carrie analógiája, hogytestváltás egy hatalmas kérdőjellel? nem is tudom mi volt ez szerintem tök vicces volt.amit Kerry csinál azt egy székből is el tudja intézni, de amit ő, azt nem Szóval igen. Nagyon jó rész volt ez is, igy kell filler epizódot csinálni
Ennek nagyon örülök, köszi, hogy itt is megosztottad!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
k-adi
nagyúr
Wentworth, a nők börtöne
7. évad
Meglepő, de még mindig tudnak újat mutatni... mármint ami ebbe a sorozatban még nem volt. A 2 részre bontott finálé pedig egyenesen jó és izgalmas.
Az évadnak egyetlen gyengesége van, de ez már az előző évadban is gond volt, az maga Liz szála, a folytonos szenvedése, szerencsétlenkedése nagyon idegesítő még mindig.Berendelték a 8. évadot nagy meglepetésre, 20résszel ha jól tudom
-
bobalazs
nagyúr
válasz nubreed #46661 üzenetére
4.5 kevés neki szerintem, így negyedik résznél azt mondom nézhető. Nekem úgy tűnik sok jelenet egyenes koppintás máshonnan, pl. alien, vagy akár több más film is eszembe jut. Gagyinak tűnik néha a forgatókönyv, és erőltetett. Egyik témából át vág a másikba olyan hamar hogy úgy érzem még az előző részt se zárták le rendesen. Talán mást vagy többet vártak tőle azok akik annyira alul értékelik. Ha bírod a scifit, még ha gagyi is, érdemes megnézni, hisz nem sok van belőle... Sok jobb sorozat van ennél azért ha úgy érzed, nem vesztesz semmit azzal ha nem nézed.
-
nubreed
veterán
válasz Maxxy10 #46627 üzenetére
Már páran dícsértétek ezt a sorit. Tudom, hogy az IMDB nem minden, sőt, de csak van valami oka, hogy 4.5 -ön áll. Vajon miért? Mi lehet az oka? Pedig a sci-fi a kedvenc műfajom és Katee Sackhoff meg örök kedvenc a BSG miatt de nem visz rá a lélek, hogy belekezdjek az Another Life -ba.
-
szatomi30
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem sorozatot ajánlani?
Amik eddig nagyon tetszettek:
Homeland (4. évadig láttam, tetszett)
Vikingek (2 évadot láttam, tetszett, a következő évadokról nem halottam jókat)
Narcos (egyik legjobb sorozat amit eddig láttam)
Chernobyl
True Detectivet elkezdtem de nekem nagyon komor, "sötét" volt.Ezekhez hasonló sorozatot keresnék. Amit eddig találtam az a The wire, mit gondoltok róla?
Tomi
-
Ispy
veterán
válasz bagyulajuve #46654 üzenetére
Mi volt a gond az another life-al?
Azért nagyon gáz lehetet, ha még az első részt sem nézted végig.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Expanse, BG megvolt, Orvillet megpróbáltam, de nem érzem, hogy tovább kéne nézni, Dark, ST megvolt, Black Mirrort valamikor régen megnéztem, de az első rész vegyes érzelmeket hagyott maga után, így parkolópályára raktam, volt mit nézni, de az Electric dreams érdekes, azt bepróbálom, köszi.
-
Louro
őstag
Lost in space nem rossz. Egész szép lett a végére.
Mr Robot első évada kifejezetten erős. Utána gyengült (szerintem).
Az Another Life-ot nem néztem.Amit tudok ajánlani, ha űrdráma kell: Expanse, Battlestar Galactica, Electric dreams, Orville,,...
Ami még scifi, de nem űr: Fringe, Helix, Dark, Stranger Things, Black Mirror (van rész, ami űrben játszódik ) ...Mess with the best / Die like the rest
-
Ispy
veterán
Another life-ot nézte valaki? Érdemes belevágni? Már úgy ki vagyok éhezve egy jó kis scifire, na meg ott van Kati is, ugye.
A Lost In Space-t is elkezdtem, aztán valahogy nem szippantott be, azt nézte valaki?
Most bepróbálom a Mr Robotot, buzulás ide vagy oda, RM most már kevésbé idegesítő jelenség, amióta eljátszotta Freddie-t.
[ Szerkesztve ]
-
Ma dobta fel a youtube egy hirdetésben a Beforeigners / (Időbevándorlók WTF ) trailerét, az első másodperctől megfogott, nagyon várós. Van egy kis Flashforward beütése az alapnak (remélem nem lesz hasonló a sorsa).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz nubreed #46649 üzenetére
Szerintem ez a sorozat tényleg megérdemelne még pár évadot.
CM HAF700 Berserker, Seasonic Vertex GX-1200, ASUS ROG CH X870E Hero, R9 9950X, Thermalright Peerless Assassin SE, Kingston Fury 64GB KIT DDR5 6000 CL30, Sapphire 7900XTX Nitro+, Kingston KC3000 NVMe gen4 512GB (Win11 pro)/Kingston KC3000 NVMe gen4 2TB (STEAM), LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
Louro
őstag
válasz nubreed #46647 üzenetére
Az egy kiemelkedő sorozat a verekedős sorozatok között.
Sajnos befejezték, de én imádtam. A második évadnál kezdtem el nézni és hamar beszippantot. Elég jól felépített világ és a sztori se túl bonyolult és elég sok és elég jól koreografált akciójelenetek vannak benne. Mondjuk a 3. évadra tényleg túltolták a misztikumot szerintem, de muszáj volt, mert MK-jel ez volt az irány.
Ráadásul annyira sznob sorozat volt, hogy mindenkinek külön ruhája volt és kétszer ugyanazt csak akkor vették fel, amikor visszaemlékeztek. Nem hasznosították újra a darabokat.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
nubreed
veterán
Into the Badlands -et nézi valaki? Nagyon jó sorozat, pedig először majdnem feladtam az első két rész után. Azt megnéztem, aztán olyan ímmel-ámmel vettem rá magam kb 2 hét múlva, hogy folytassam. De akkor ott elkezdett beszippantani és milyen jól tettem, hogy nem adtam fel. Most a 2. évadot nézem már.
Teljesen meglepett,hogy Quinn túlélte... azt hittem tényleg megdöglik a rohadék az 1. évad végén. De mégcsak nem is ő számomra a legidegesítőbb karakter. Aki nálam igazán kezdi kiverni a biztosítékot az Veil, Sunny csaja. Nem tudom mit eszik ezen a nőn sunny, az az érzésem, hogy megfogja még bánni, hogy vissza akar menni hozzá, át fogja verni őt is a csaj, az kezd benne nagyon idegesítő lenni, hogy senkiben nem bízik, mindenki szemétköcsög csak ő egyedül helikopter ebben a világban. Ráadásul az egész arcjátéka, karaktere, minden idegesítő ebben a nőben. Na nem mintha az özvegy sokkal jobb lenne, nálam akkor ásta el magát, amikor kitalálta, hogy szövetségre akar lépni a visszatért Quinnel. Előtte még neki "drukkoltam". De egyre jobban látszik, hogy ebben a világban nincsenek értékek, egyik báró sem jobb a másiknál, mindenkit csak a végső hatalom érdekel bármi áron. A 3. évad szerintem eddigi legerősebb jelenete a 6. részben, amikor az apátokkal harcolnak Sunnyék. Azt valami hihetetlenül jól megcsinálták, abszolút teli találat. Sajnos még csak idáig jutottam. We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
törölt tag
-
xy.zsolt
őstag
válasz #16121600 #46640 üzenetére
Hasonlóan gondolom ezeket én is.....nekem pl még a "kevésbé felkapottak közül" a Sneaky Pete vagy a Good Behavior is naggyon bejött. Better Call Saul persze szerintem is kötelező és azt csiripelik, hogy hamarosan lesz Ozark 3 is
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Enton
addikt
válasz #16121600 #46640 üzenetére
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
Sziasztok!
Az Ozark 1. évadját fejeztem be éppen. Nagyon tetszett!
Már előre érzem, hogyha végignézem a második évadot is, utána nagy hiányérzet fog kialakulni bennem.
Esetleg hasonló sorozatokat tudtok ajánlani nekem? Ami az Ozark-ban leginkább tetszett az a hangulat és a karakterek, meg hogy olyan drámai. A Breaking Bad-et már láttam, ami a másik nagy kedvenc.
A Peaky Blinders is hasonló elvileg, az tervben van, bár különösebben nem izgat az a kor, amiben játszódik.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
The Chef Show 2. évad berendelve.
-
Ellia
addikt
Ez a The Boys elég komoly lett, őszintén sokkal könnyedebb hülyeségre számítottam (képregényt nem ismerem).
Viszont így talán még jobban bejön
-
gyuromoj
veterán
A The Witcher első évada Geralt, Ciri és Yennefer találkozása előtt játszódik majd
Sokára jön a John Wick sorozat, de megtudtunk pár dolgot róla
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Another Life
1. rész
Még csak az első epizódot tudtam megnézni és alapból tetszik is, de egy dolog azért elég nagy facepalm.
A hajó AI-nak ne már hogy nincs semmi vész-utasítás beprogramozva, hogy lázadás esetén kizárjon mindenkit a rendszerből vagy hasonlót cselekedjen... Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
-
Janaboy
Topikgazda
válasz bagyulajuve #46622 üzenetére
Szintén zenész, tényleg érdekes sori, kivi vagyok hova fut ki.
Janaboy
-
Maxxy10
addikt
Az amazon Prime berendelte : The expanse 5. èvadját is.
Plusz információ
Már most megkapta a Jack Ryan a harmadik évados berendelèst úgy,hogy a második még ki se jött.
bocsánat a dupláèrt.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Another Life S01
Ma reggel kezdtem el nézni most fejeztem be. Hiánypótló Sci-fi sorozat volt számomra. Nagyon rég láttam ilyen jó cselekmény sorozatot. Szinte tökéletes színjáték mindenki részéről
a "doktornőt" nem tudtam megemészteni. A zenei válogatás tökéletes volt nagyon szép válogatás volt, jár érte a piros pont. Bátran ajánlom mindenkinek. Én várom a második évadot -
MODERÁTOR
-
BITBOYS
addikt
I Love You, Now Die
Nem volt egyszerű ez a doku, rendesen megosztja az embereket. Nem is tudom mit gondoljak erről az egész históriáról. -
volandy
senior tag
The Hot Zone egy nagyon izgalmas Mini sorozat!
Az Ebola-vírus eredetéről szól, arról, amikor 1989-ban Afrikából Amerikába érkezett és megjelent egy labor csimpánzaiban. A középpontban egy katonaorvos, aki egy titkos kommandós csapattal dolgozik, hogy megakadályozza, hogy az emberekre átterjedjen a kór. [ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Stranger Things S03 szinkronos a Netflixen!
-
törölt tag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Aventador91 #46616 üzenetére
Ez így nem igaz, itt találod a magyar feliratos dolgokat. Egyébként én nagyon ajánlom az angol nyelv középszintű megtanulását, egy világ nyílik meg az ember előtt média tartalom téren
Üdv. Johnny
-
sp8787
addikt
Ez a The Boys ez egesz jol indul.
-
Janaboy
Topikgazda
Elkezdtem nézni a Pandorat, hat nem is tudom, elmegy
Janaboy
-
Enton
addikt
Another life: [link]
Első rész után hozza tipikus neflix szinvonalattele van balgasággal meg kiszámítható helyzetekkel de jo a körítés és eddig hozza a misztikumot, sejtett jo lenni.
Ha nem esik le a szint egynek jo, mint a danger will robinson volt.
Talán jobb is. De elöbb érjek a végére.Final Space s2:
4 rész után ujjult erövel tért vissza. Ez is ajánlott.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
gyuromoj
veterán
Matt Duffer, a Stranger Things egyik készítője szerint
egy esetleges 4. évadban a legnagyobb, ami történni fog, hogy megnyílik kicsit a világ, ugyanis a portálokon keresztül Hawkins-on kívülre is el lehet majd jutni. Amúgy pár napja belefutottam egy videóba, ahol Mike mutterja azt nyilatkozta hogy októberben kezdik a forgatást.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Maxxy10
addikt
A Netflix elkaszálta a Designated Survivor-t.
-
freeknight
őstag
Sziasztok
YOU című sorozatból úgy láttam létezik cenzúrázott, és uncensored verzió is. Mi a különbség? Csak a káromkodásokat vágták ki, vagy belenyúltak a jelenetekbe is?
-
Arcképgyáros
Harrow 2. évad szinkronjáról valakinek infója?
-
jonnyjoker01
veterán
Én sem örülök hogy vége, nagyon egyedi a sorozat ezért nincs más amit helyette tudnék nézni De legalább kerek történet lesz, annak örülök. (elvileg, majd meglátjuk hogy lesz vége)
@Gergo20 nekem a Roanoke és az Apocalypse a kedvenceim, de a bohócos is nagyon jó (ez így az utolsó három évad).
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest