Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [Lalikiraly:] Gigabyte G5 MF notebook bemutató
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Daneeka
senior tag
Ha nem akarsz keseruseget csak illatot akkor aztasd a komlodat 70-80 fokos vizbe 20-30 percig. Ha akarsz izt is akkor menni fog vele nemi keseruseg is, 10-20 perc forralastol mar menni fog iz is de nem tul sok keseruseg. Ha tovabb forralod akkor se iz, se buz csak keseruseg lesz.
Utana ebbol a teabol ontsel hozza a leveshez amig jo nem lesz, vagy ha mar eleg jo belotted mennyi komlot akarsz beleteheted a levesbe is szerintem.
Komlot itthon a beerodalomtol vagy innen vehetsz, nala tobb fele van mint a beerodalomnal amugy a beerodalom vagy tole szerzi vagy mindketten ugyanonnan, a brouwlandtol.