Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7761) adster


adster
tag

Most hétvégén felruccantam kicsit Pestre, és érdekes módon sörözés lett a vége. Először csak a Csakajóba néztünk be, viszont amikor belelendültünk volna, elkezdett bezárni a hely. Nem tudom, mennyi lehetett az idő, de azt mondta Gergő, hogy 21:00-kor sajnos zárni szoktak.
Addig lement egy Brewdog IPA is DEAD - Amarillo; egy Brewdog Jack Hammer; meg egy Brewdog Electric India. Ez nagyjából a tetszési sorrendet is jelöli, az Amarillo egy gyümölcsösen jóízű, a Jack Hammer egy karcos, keményvonalas IPA, az Electric kissé visszafogottabb, de ugyancsak jóleső főzet.
Amikor benyúltunk egy Ayinger Celebratorért, azt már csak elvitelre lehetett volna, úgyhogy inkább hagytuk.

Másnap hazafelé jövet a vonatra várva felmentem a Sörspecialista honlapjára, és azt hittem leesik az állam a felhozatal láttán. Igazi ritkaságok megint, szuper! Egyből arrafelé is vettem az utam, és beújítottam pár nagyágyút, és ha már ott voltam, akkor gyorsan bevágtam egy De Molent, és egy Brutal Bittert.
Itthon szembesültem vele, hogy a De Molen típusát nem jegyeztem meg, a honlapon viszont nem az van feltéve, az egészen biztos. Pedig az valami fantasztikus volt, elképesztő... Minden gyümölcsös IPA fan számára kötelező. Aztán ha valaki tudja, meg is oszthatja a nevét! :) Mármint a sörnek! ;)

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.