Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasokaa
csendes tag
válasz Lord Seraf #3400 üzenetére
eh.. legyen fél érték.. azért gondolom a 4 csaj ellen nincs kifogása senkinek :-)
-
kasokaa
csendes tag
-
Lord Seraf
csendes tag
Na, mindenki element inni vagy mi?
Nincs a világon szebb mint a cici
-
NoLF
veterán
na akkor a mai menü kérem egy világos és két barna staropramen, itthon meg egy 2 arany ászok félbarna azt hittem nem bírom ki
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
senior tag
én egy korsó sopronit ittam ma.
úszás után jól esett ilyenkor úgyis leesik a vércukorszintem kell az energiaYouth hides the key to salvation
-
Lord Seraf
csendes tag
Heini lesz majd ebédre hihi De lehet, hogy Rum lesz belőle és este. Most úgy megkivántam A nagy Unizást meg elhalasztom, egy héttel, akkor jön a kess
-
MODERÁTOR
A hűtőben vár egy 7,5 dl-es barna kasteel, vmikor meg kéne inni
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kasokaa
csendes tag
Benéztem ma is az alkoholista lelkitársaim közé. Estére nagy ivászat lesz nálunk. Tesómnak szülinapja van!
-
NoLF
veterán
ha lehet szorítkozzunk a sörökre ezen topicon belül, aztán ahogy nézem lehet hogy szükség lesz egy alkoholista topik megnyitására
-
kasokaa
csendes tag
válasz Lord Seraf #3412 üzenetére
20.. Úgyhogy remélem holnap még életet tudunk verni belé. Szerintem lesz minden. 1 üveg tömény meg vagy egy üveg bor vagy 3 doboz sör a beugró. Remélem jó sokan leszünk!
-
kasokaa
csendes tag
válasz Lord Seraf #3415 üzenetére
Nem Coronita? Lassan már alapoznom kellene.. :-)
-
Lord Seraf
csendes tag
Eszembe jutott lawenbrau. Az a kedvencem )) Mondjuk jó hogy nem vágom a nevét
-
darnellsmith
senior tag
válasz Lord Seraf #3418 üzenetére
löwenbrau ha egyre gondolunk
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
kasokaa
csendes tag
válasz darnellsmith #3419 üzenetére
Nagy itt a sörfanatizmus kérem! :-)
-
NoLF
veterán
válasz Lord Seraf #3417 üzenetére
vannak annál sokkal drágább sörök is, amik sörök, nem olyan híg löttyök mint a corona...
finom belga trappisták, vagy a jófajta angol ale-ek... mmm
mondjuk itthon még mindig olcsóbb egy john bull pl, mint kint angliábanThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
NoLF
veterán
válasz Lord Seraf #3422 üzenetére
persze hogy teljesen más az angol pub mint az átlagkocsma, semmihez sem hasonlítható
csak fura hogy azt a sört itthon olcsóbban iszom mint amennyiért ott kicsapolják nekem
a zsiráf az bulialkalmatosság, ha magadnak veszed akkor mire megiszod megdöglik a vége, már próbáltam :|The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Lord Seraf
csendes tag
Igen, volt nekem is szerencsém meginni egyet egyedűl, vagyis társaságban, csak mindenki egyet kapott Suszterban, ha nem reklám, ott viszont csak két zsiráf van, vagy volt amikor mi voltunk. Szóval az a gond ha egyedűl iszod, hogy hiper gyorsan felmelegszik Jégkocka meg nem dukál, de pont ugyanitt, lehet remek német sereket kapni, főleg búzát, amihez jogi alapon adnak fél kiló citrom karikát
-
senior tag
Ma egy üveg Beck's volt. Nem rossz sör ez az olcsóbb kategóriából talán ez a legjobb. Szigorúan szvsz természetesen.
A Coronitát nem ismerem vagyis persze láttam már e inni még nme ittam soha. Azt sem tudom mennyi egy üveggel de én a Rochefort 10est 850Ft-ért vettem anno. Természetesen a 3decis kiszerelést és természetesen nem vmi vendéglátóipari egységben hanem boltban.
Bár aztán lehet hogy ennél drágább. /Mondjuk akkor meg ottvannak ezeknek a belga sörörknek a nagyobb 0,75-ös változatai amik azért már belekerülnek pár ezresbe/Youth hides the key to salvation
-
NoLF
veterán
válasz DelArco #3425 üzenetére
tuskóban asszem ilyen 450 körül lehet kapni szal nem oylan vészes az, bár ahhoz képest hogy milyen semmilyen, drága.
citromot tesznek bele a júzerek mer az trendi, és ettől lesz íze de ha magában kóstolod, smemi íze sincs szinte. tipikus híg lötty, a mexikói dokkmunkásoknak, itthon meg európa más részein meg státusszimbólum, aki a dizsiben coro-t iszik az jee.tegnap én megint letoltam 2 arany ászok félbarnát, nem tudom megunni bemelegítettem előtte egy csapolt heinekennel, a levezetés pedig egy löwenweisse volt.
-
kisbaby11
csendes tag
Már nincs senki?! :-(
-
NoLF
veterán
válasz donperce #3430 üzenetére
én szoktam whiskeyt és whiskyt is fogyasztani, leginkább az amerikai áll közelebb a gyomromhoz, woodford reserve, jim beam, jim beam black, esetleg jack daniel's, jack daniel's gentleman jack, ha nagyon úr vagyok akkor jack daniel's single barrel
egy jéggel, esetleg szódával.
de ma este átlagos nap lesz, egy dreher meg egy arany ászok félbarna van bekészítve.
-
NoLF
veterán
válasz william75 #3441 üzenetére
milyen barnákat próbáltál eddig? télen nagyon jó tud lenni egy kis testes barna.
vannak láygabbak, erősebbek (erős: dreher bak, amstel bock, lágyabb: staro barna, szalon barna stb)
ha pedig édeskésre vágysz, akkor a szlovák barnákat ajánlom, topvar, saris, zlaty... ezekből irtó finomak a barnák!The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
donperce
csendes tag
Lett egy kis szabadidőm, úgyhogy benéztem a fórumba. :-) Úgy hallottam, hogy a héten lesz egy ingyensörös BME buli. Ti tudtok erről valamit? Én csak a villamoson hallottam, amikor beszélték.
-
NoLF
veterán
válasz william75 #3443 üzenetére
elég ha elugrasz párkányba (sturovo) az nincs olyan messze, én szoktam járni néha sörbevásárló túrára
nagyon finomak és nem drágák.
deonperce: én nem hallottam róla, este megkérdem egy BME-s haverom hogy tud-e vmit.
-
icepick16
csendes tag
nekem a legjobban az energiaital unikum jön be a leginkább. mi búvárnak hívjuk. hallott már erről valaki?
Blue is the colour, football is the game
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest