Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz darnellsmith #3300 üzenetére
még mindig a belgian peaches meg egy achel barna de hetek óta rossz a torkom szal nem akarom inni őket. vagyik akarom de nem lehet..
Youth hides the key to salvation
-
ngabor2
nagyúr
uhhh... nagyon durva az erdinger dunkel habja. igazi búzasör, ha a kanál nem is, de a gyufa megáll a habjában. kicsit gyorsan kezdtem önteni, egy deci úgy felhabzott, hogy kitölötte a poharat. egy fél perc kellett, hogy a sör megjelenjen a korsó alján. a többit már óvatosabban öntöm.
-
ronson
őstag
válasz Stalker-2572 #3294 üzenetére
A Borsodi kimondottan jó sör.
Bár nálam a Hoegaarden az abszolút befutó.
-
ronson
őstag
válasz darnellsmith #3306 üzenetére
A White-ot szeressük.
-
ngabor2
nagyúr
értek én, mikor megvolt a napi 2-3 üveg (búzából is), akkor nem habzott. csak most ez hirtelen jött. korábban egyben ki tudtam önteni, hogy ne habozzon. lehet, hogy nem volt elég hideg a korsó. amúgy erdingeres korsóm van, szép hosszú.
a barna tényleg jobb, mint a fehér, csak ne lenne majdnem mégegyszer annyi kénytelen vagyok az edelweiss dunkelnél maradni, az se rossz... bár az erdinger jobb, ebben nincs vita.
-
senior tag
hm ma volt egy üveg borsodi. nem olyan rossz sör az. meg lehet inni. persze nem volt behűtve hogy kíméljem a torkom..
hoegaardenből én eddig csak a forbidden fruitot ittam de ahhoz képest hogy azt hittem hogy ez vmi jó gyümölcsös sör lesz valami középszerünek is alig mondható izét kaptam
-
senior tag
válasz darnellsmith #3313 üzenetére
jaja sztem egyre gondolunk asszem ez volt a neve nekijje...
de most iszogatom a belgian peaches söröcskémet az viszont egészen jó. Ennek már van gyümölcsize is egészen barackos. Mondjuk a floris sörök jobbak de ezis megteszi.
Olyan sör ez amiből egy meleg nyári napon megiszon egy ládával. Asszem Balatonra veszek is belőle pár üveggel. Mondjuk az a baj hogy a Floris is meg ez is 500ft igy nagyobb mennyiség esetén egészen a zsebébe kell hogy nyúljon az egyszeri ember. Dehát majd nyárra biztos gazdag leszek már vagy mi.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
válasz darnellsmith #3315 üzenetére
Remek sörök ezek nemis sajnálom rájuk a pénzt
van egy jó belga söröző pesten én oda akarok ellátogatni egyszer [link]
bár ez se lehet olcsóYouth hides the key to salvation
-
NoLF
veterán
na tegnap megint volt egy kis póker a barátommal, meg is koronáztuk persze pár finomsággal
2 arany ászok félbarna, 3soproni 1895, egy paulaner hefe weiss, egy pilsner urquell, egy edelweiss dunkel, egy soproni fekete démon, egy szalon búza, meg egy szűretlen meg egy szűrt ilzerbe belekóstoltam... (ilzer mekkora fos, jesszusom)
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
senior tag
válasz sanyixXx #3319 üzenetére
nmetom én sörtöl még sosem rúgtam be pedig ittam már párszor.
nekem inkább az a baj hgoy felkeveredik tőle a gyomrom ha sokat iszom belőle és akkor visszajön. de mondjuk 10 sörtől nem rúgok be bár mozgáskoordinációs zavarok természetesen előfordulnakYouth hides the key to salvation
-
Mawyx
őstag
Ilyen házi sörcsapokba lehet kapni alkoholmentes sört? Még sose láttam nagy 5l-es mentes sört.
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
senior tag
válasz darnellsmith #3324 üzenetére
jaja az már régóta ottvan a saturnban énis nézegettem nekem tetszik.
ilyenkor irigyle haverékat akiknek a koliban van kettő is. bár azok ennél vmivel komolyabbak szterintem.ilyen gösser ice-ot ivott már vki? ma majdnemhogy vettem egyet de aztán mégse mert 250-ért gonodltam már egy normális sört is kapok ami biztos jó szal elötte megkérdezem milyen lehet. Úgy tudom ez vmi gyengébb söröcske kifejezetten meleg nyári napokra vagy mifene...
-
darnellsmith
senior tag
válasz DelArco #3325 üzenetére
most ahogy végig néztem a polcomon két féle gösser ice-ot is látok, vagy csak a csomagolás lenne más?! na mind1 annyi rémlik hogy szerintem egy átlag sör, 1x meg lehet kóstolni de szerintem 250es áron huzamosabb mennyiségbe nem kell inni, csodákat ne várjál tőle
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
Mawyx
őstag
válasz darnellsmith #3324 üzenetére
Nagyon tetszetős kis motyó és hamarosan jön a szülinapom... Már írom a listát, csak alkoholos italt nemigen iszunk, 5l meg garantáltan sose fogyna el
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
NoLF
veterán
válasz DelArco #3325 üzenetére
a gösser ice számomra pont olyan mint a miller meg a corona, semmilyen ízük nincs igazából... a miller meg a gösser ice is jégen szűrt, ennyi a különlegesség bennük, de lehet hogy pont ezáltal nincs ízük...
a corona meg csak a világ minden táján ismert kultuszsör, bezzeg a hazájában az utolsó suttyó munkásemberek söre, olyasmi mint nálunk sok import álsör...
nem tudom miért istenítik ezeket annyira. csak azért mert világos az üveg és trendi a csomi?The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
sanyixXx
senior tag
nah! névnap, akkor sör! csak tudnám milyet igyak
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
NoLF
veterán
válasz darnellsmith #3330 üzenetére
ittad már citrom nélkül is? semmi íze...
sanyi: bódog névnapot! mindegy milyen csak minőségi legyen és ne legyen kevés
én tegnap megint végigittam egy 8as szériát, ma viszont sztem csak 2-3 félét fogok tolni, ebből egyiknek a fele már ent kucorog, egy 12es topvarThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
na mára a pókerhez be van készítve egy soproni bulihordó meg némi kozel
tuti nyerek.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
senior tag
tegnap mi is bulihordót akartunk venni de amit kinéztünk abból 5K volt az 5 literes. Heinekenes az csak 3 volt ede az bénán nézett ki.
igy maradt egy üveg világos leffe meg egy üveg paulaner pils.
a leffe az most vhogy nme jött be nekem. a barna szvsz jobb sokkal.
a paulaner viszont viszonylag jó volt egész kellemes sörYouth hides the key to salvation
-
NoLF
veterán
-
sanyixXx
senior tag
voltam Párkányban és Taksony (Galánta mellett) a hétvégén. Szlovák sörből csorgott is le rendesen. Legalábbis azt mesélik
Viszont a helyiekkel megjártam, mert tiszteletbeli tagja lettem a taksonyi kalózoknak, viszont ennek örömére rumot is kellett inni velük. Na abból remélem soha többet!És csak megerősödött bennem az, hogy a csapolt sör jobb, mint a többi
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
senior tag
ehh tegnap túl sokat ettem ahhoz hogy sörözni tudjak. egy üveg borsodit ittam estefele de azis alig akart lemenni túlságosan fullon voltam ahhoz hogy bármitis igyak
(mondjuk a borsodi legalább elég hideg volt ami nem hátrány)Youth hides the key to salvation
-
ngabor2
nagyúr
sört mostanában nem iszom... viszont a söröspohár-és korsógyűjteményem ma is erősen gyarapodott... szerintem már elég nehezen férne el az összes az asztalon... a bartell-kereskedelem jó dolog
-
senior tag
válasz darnellsmith #3343 üzenetére
igen ott ott.
szemétdrága egy hely volt már régen is de néha néha beülünkYouth hides the key to salvation
-
NoLF
veterán
na végre ma felvettek, újra van melóm!
asszem ennek örömére valami finom nedűt nem ártana letolni
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ngabor2
nagyúr
válasz darnellsmith #3346 üzenetére
ma "csak" 36 darabbal bővült a készlet... hatot gyorsan tovább is ajándékoztam
Új hozzászólás Aktív témák