Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spe88
senior tag
válasz
looser
üzenetére
Ha előre kifizeted, nincs ilyen probléma, legalábbis nekem nem volt, vásároltam párszor tőlük.
A kiküldés meg szerintem nem gond ezek az üvegek elég masszívak alakjukból, anyagukból kifolyólag is. Legalábbis szerintem. Múltkor pl. járólapra ejtettem le egy teli üveget és nem tört össze, monduk az mák volt.

Szerintem nem lesz gond. -
looser
addikt
Annyit mondanék, hogy 20db black friday-os sör vásárlásakor kosárba tettem, kifizettem, sajnos csak 5 nap múlva mentem érte és azt mondták, hogy lassú voltam (már az internetes vásárláskor), 5 sört nem tudnak adni a megrendeltekből. A fennmaradó összegért a teljes árúakból válogathattam. Sok jó volt így is benne, de nekem ez így nagy csalódás volt.
-
nzozz
aktív tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Most reggel láttam ezt én is, de sajnos nekem elég messze van.
Arról van valami infótok, hogy a belga sörmesternél mennyire megbízható a csomagpontos (elméletileg foxpost -os) kiszállítás illetve a csomagolás (azaz nem a csomag posta/szállító cég általi falhoz verése fogja kibontani az üveget, hanem én
)? Múltkor rendeltem egy cégtől fali lámpát, postán maradó csomagként, aminek az üveg része kb. 8 darabban volt, mire átvettem... -
A belga sörmesternél jó kis akció lesz: [link]
Más. Tegnap vettem pár üveg Esthajnalt, annyira dicsértétek. És tényleg jó.
Az édességéből visszavennék, de ettől függetlenül betárazok belőle, ennyiért nagyon megéri. -
[CsuCsu]
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Ezekkel mondjuk en is igy vagyok.
Akkor zavaro igazabol, amikor tobb sort szeretnel kiprobalni a pubban es jeghidegen lager homersekleten csapoljak. Markolaszhatod fel oran at mire ertelmes lesz. Volt Omnipollo TTO, ott ez nagyon idegesito volt. Az egyetlen megoldas, ha kikered az oszeset amit ki akarsz probalni es egyszerre bemelegednek egy ora alatt.
-
-
proci985
MODERÁTOR
nekem imperialokra egy feherboros pohar (alul) es egy whiskeyspohar (felul) szerelemgyereke van, kb 360mles meretben. szoval az aljanal kenyelmesen meg lehet fogni anelkul, hogy az ember felmelegitene.
elvileg a magyar coopban is lattam negyes csomagban es a masik harom (rendes 0.6os belga kehely, pintes pohar alekre es egy kb 350es szuk pilsner pohar) is hasznalhato.
de pl a Delerium Tremens kelyhe is szerintem nagyon szep, bar az inkabb belgakra.
lagerre meg van itthon egy 0,25os atlaszo Löwenbrau.
-
Dorian
félisten
Sztem mindenhez a klasszikus sörös kehely a legjobb (max lager meg ilyesmi esetén felesleges).
-
spe88
senior tag
Hab miatt nem para a 330-as teku? Hogy van ez? Van egy csík 330-nál mondjuk és feljebb még fér a hab, magyarán a teljes térfogata nagyobb, mint 330?
Illetve sok helyen a stoutokat ilyesmi normál vizespohárból szolgálják fel. Ez szerinted gáz? Nem autentik?

-
Dorian
félisten
Kóstoltátok már az új Lidlis stoutot?
Ennyiért sztem igen fasza. Nem finomkodó, hanem egyszerűbb, de határozott ízvilágú. -
[CsuCsu]
őstag
Teku-bol a kisebbet ajanlom. Az IPA tumblereknek nem vagyok a hive, ugyanis szerintem csak sima es session IPA-hoz jo. En tobbnyire DIPA/TIPA fuggo vagyok, es ilyen poharral vannak a legjobb tapasztalataim.
Imperial Stout-okhoz pedig vegyel snifter-t. Itt cognac/brandy poharnak irjak, de a stout is ebbol a legjobb. 505ml, de soha nem toltod tele, max felig. En is eppen ilyet vettem.
-
Jhonny06
veterán
Fú én tavaly véletlenül berendeltem egy 420ml-es Teku-t (2dl-eset akartam) és szerintem borzasztó..
Megfogni se lehet normálisan, hülyén is néz ki és szerintem megöli a Teku lényegét, mert ennek a 420ml-esnek már nagyon nagy a szája, nem olyan szép keskeny, mint a kicsinek. -
spe88
senior tag
Szeretnék venni pár söröspoharat: IPA, Teku, búzasörös, korsó stb.
1. Van valami oldal, ahol nem horror áron vannak? Sajnos tud fogyóeszköz lenni nem szívesen adok ki 1000–1500 Ft-okat egy pohárra. Itt találtam párat viszonylag olcsón
2. Ha rendelek egy IPA-s poharat, annak mekkorát érdemes rendelni a 330-as nem túl kicsi a hab miatt? Ahogy néztem ezekből vannak 420-as meg 570-es is. Utóbbi nyilván a fél litereseknek szól, de kraftban az ritka, szóval 330-as vagy 420-as?
Köszi
-
Dilikutya
félisten
Pénteken a Lidl-ben találkoztam az Urpinerrel. Sose hallottam még róla. Hoztam egy Extra Hoppy Special Pale Lager 6%/14° és egy Exclusive Pale Lager 7%/16° dobozosat, 185 Ft voltak. A kisebbiket most megbontottam, és volt is nagy meglepetés! 185 Ft-ért ez a sör nem egyszerűen rendben van, hanem ár/érték bajnok! Simán párban van a 300Ft-os sörökkel ízben.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány
üzenetére
az a blonde ale ha gyakorlatilag egy triple, akkor az rendesen tarolva birja. a goseben nem vagyok biztos. a tempestet meg ahogy nezem fel eves szoval annak mindegy.
Brekerietekre kivancsi vagy, mit szolsz.
-
Aranypatkány
tag
Készülök az ünnepekre...
Brekeriet Berliner Spazz 5,3%
Brekeriet Berliner Raz 5,3% Berliner Weisse
To Øl Liquid Confidence
Mikkeller George IPA 12% Imperial Stout
Omnipollo Selassie 11%, Imperial Coffee Stout
Põhjala Cherry Bänger 12,5% Imperial Stout
Evil Twin/Two Roads Geyser Gose (cans) 5,5%
Dugges We are Beer Edinburgh 11% Imperial Stout
Tempest The Alligator Man 9,2%, DIPA
Mikkeller X-MAS: Hoppy Lovin' X-mas IPA 7,8%
The Bruery Or Xata 7,2%, Blonde AleA Bruery-re meg a gejzír gose-re nagyon kíváncsi vagyok. Jót tesz ezeknek amúgy ha sokat áll? A Mikkeller Gyurit meg egyenesen San Diego-ból röptették Európába, ottani főzet úgy tudom.
-
Jhonny06
veterán
A Cookie Monster-t próbálta már valaki? A Beerselectionben elvileg még van belőle bőven. Ahogy látom, még nem említette senki itt a topicban.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
hat remelem. a gastonrol lemaradtam, szoval marad ez... bar eddig ahogy nezem ez a legdragabb fonteinen.
bokkerydert es de camot meg itt nem lattam.
a cantillon a lindemanshoz es a boonhoz hasonloan neha atmegy ecetbe. a komplexitasa mindharomnak jo, de az ecetsavat a gyomrom nekem kevesbe toleralja.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
proci985
üzenetére
En is imadom a 3 Fonteinent, a Golden Blend nagyon jo, nem fogod megbanni. En egy Hommage-t vettem egy honapja.
Szeretem meg a Bokkeryder, Cantillon, es De Cam fozeteket. Cantillonbol mondjuk csak a friss gyumolcsosek jonnek be, a sima gueuze tul arcletepos. Mult heten epp felraktak egy UK webshopba 2 lada Fou Foune-t, de lemaradtam rola.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
systembolaget, a sved allampi alkoholmonopolium. az ehavi special release egesz jo volt, mellette meg jon egy oskar blues ten fidy, egy mikkeller göran es ujevre egy dupont avec les bons voeux.
ez mondjuk eleg draga uveg volt, de ugy neztem a 2018as release untappeden 4.5+on es ratebeeren 4,09en all (utobbi stilus top10), szoval rendeltem egyet. plusz 3 fonteinen a dupont es a rodenbach mellett a kedvenc spontan belga fozdem. es az 1-2-3mas fozetuket minden alkalommal nagyon szerettem.
-
proci985
MODERÁTOR
na addig olvastam a karacsonyi rendeleseket amig karacsonyra jon ide is egy 3 fonteinen golden blend.
-
Luser2000
addikt
válasz
looser
üzenetére
looser!
Ha jól emlékszem, akkor talán Lőrinci, vagy Kispesti illetőségű vagy.
Találtam "neked" valamit! :-) . Ma vettem észre, amikor a Margó Tivadarról kanyarodtam a Lidl felé.LŐRINCI Sörfőzde. Kszálltam, fotóztam, bekukucskáltam. Csak elvitelre van, 1 és 2 literes műanyag palackokban, talán 6 (vagy 8?) féle volt ma este, olyan 500-500 Ft/liter. Vasárnap kivételével minden nap 08:00-20:00.
Egy próbát megér, már csak azért is, mert helyiek. :-)
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
mekker
üzenetére
Udvozollek az AB-Inbev vilagaban. Ahogy ismerem a folyamatos koltsegcsokkentesre epulo uzletpolitikajukat, ne lepodj meg, ha holnaptol a Leffe is a szomszedbol jon.
Nem azt mondom, hogy ne vegyen toluk az ember semmit, mert nehez megkerulni oket. De a Stella, Leffe es hasonlo markak vasarlasaval csak megerositest kapnak, hogy megeri a regi jol bevalt soroket megvenni es tonkretenni.
-
-
spe88
senior tag
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Azert a pakkert egy petakot nem adnek. AB-Inbev az osszes, es jol le is rohasztottak ezeket a soroket eredeti allapotukhoz kepest. Nem tamogatom ezt az uzletpolitikat. Vegyunk meg egy jol meno, jo nevu nagy multu fozdet, a brandet megtartjuk, de a sort leolcsositjuk. Belgiumban gyartjak oket az teny, de nekem ezek mubelga sorok.
Az olcsosagnak az az ara, hogy legkozelebb lehet az ember kedvenc kraft fozdejet daraljak be hasonlo modon. Beavertown felkeszul...
@spe88
Arany Aszokhoz kepest nem rosszak, de meg egy kozepes igazi belga sortol is messze vannak. -
spe88
senior tag
-
-
looser
addikt
A 6-os LIDL belga pakk (Gulden-es) most 2000 Ft, ha valaki még nem unja.
-
looser
addikt
Köszi, hogy szóltál!
Erre a Heavyweight Stout-ra kíváncsi leszek :-) -
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Most készülök rendelni tőlük. Annyi, hogy Szlovákiából szállítanak, így valamennyivel több a szállítási költség, de nem vészes. Az ügyfélszolgálattal beszéltem, korrekt cégnek tűnik (magyarul nem tudnak).
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Néztétek a Lidl jövőheti akcióit (nyilván sör témában
)? Ismeritek esetleg őket esetleg, érdemes valamelyiket megkóstolni?
[Kézműves csomag], [Sörművek csomag], [Hoptop csomag] -
Aranypatkány
tag
https://www.drinkonline.hu/sorok/
Innen szoktatok rendelni? Megbízhatóak? Egy csomó sör best buy. Pl. 2013 Alaskan Smoked Porter 0,65 l 1800 ft. ! De sok más sör is elég jó árban van.
-
spe88
senior tag
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
wow, ez precíz post volt. köszi

Azok a poharak, amúgy amiket linkeltem valóban nem megy a legtöbb sörhöz, csak ilyet találtam hirtelen, ami ilyen tálcás történet.Brewdogot mindenképp meglátogatom amúgy, bár igen lehúzták az árak miatt, hogy még a saját söreiket is drágán/drágábban adják, mint közeli egyéb helyek.
A KEG-es Google SW kép valóban kiváló.

-
looser
addikt
-
[CsuCsu]
őstag
Ezek mezei 1/3 pint poharak (190ml), nem 'taster'. Kostolopoharral eddig csak fesztivalon talalkoztam, azok 100ml-esek szoktak lenni es nem igy neznek ki. Taproom-okban mindig az 1/3 pint a legkisebb amit csapolnak egyebkent.
Amit mutatsz egyebkent nem egy jo pohar kraft sorhoz, a kehely formajuak vagy a Teku sokkal jobb. Amit te mutatsz az hagyomanyos angol cask ale-hez valo.
Sok sor eseten az alap mennyiseg 1/3 pint (nagy stout-ok pl). A Brewdog-ban peldaul biztos vagyok benne, hogy csinaljak ezt a talcas dolgot is (mondjuk ott 1/2 pint szokott menni poharankent a talcas rendelesnel).
Szelloztetes szerintem csak a lambic-oknak es wild ale-knek hasznal. Stout-oknak melegedni kell, ugyanis a legtobb hely tulhuti.
-
Luser2000
addikt
A KEG-en kívül pl Debrecenben a Stay is ilyen (legalábbis 2 éve még ilyen volt).
Aztán Pesten a Hedon (Bazilika Taproom) is alkalmas erre, mert ott meg magadnak csapolsz, így akár egy kortyot is engedhetsz a pohárba, ha kell. :-)
-
spe88
senior tag
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
Felszolgálnak mondjuk 3–5 különböző, kb. 1–2 dl sört egyszerre egy ilyen tálca jellegű dologban, tehát gyakorlatilag mennyiségben, mint kb. egy korsó sör, tehát nem hűl ki – van, amelyiknek jót is tesz egy kis szellőztetés elvileg, bár nem tudom ez csapoltaknál mennyire mérvadó.
Leültök négyen négy ilyen "tálcával" és mindegyikőtök megmondja melyik ízlett a legjobban, vagy mindenki összeválogatja magának a szimpatikusat a saját "tálcájára". Persze ez olyan helyeken van csak, ahol millió csap van.Ahogy a nevéből is jön: kóstoló. Belgiumban vannak ilyenek itthon nem tudok róla.
Ha már az általad említett helyeken csapolnak deciket, az már lehet jó jel, de még nem törvényszerű, hogy tasterben szolgálják fel. Persze a lényegen nem változtat max. kis poharakban odaszerencsétlenkedtek az asztalhoz vagy többször álltok sorba.

A KEG sörművházban vannak elvileg csappartik, ahol 32 csapot kóstoltatnak veled végig egy pár óra alatt decinként. De az amúgy nem kis alkoholmennyiség, nem biztos, hogy a vége felé már érdemben tudnád értékelni a söröket.

-
spe88
senior tag
Tudtok olyan helyet az országban, ahol tasterben szolgálják fel a söröket?
Többet lehetne kóstolni és nem megy szét olyan hamar az ember.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
looser
üzenetére
A svedek csinaltak erdei hangyaval izesitett gin-t. En probaltam egy barban, erdekes fuszeres ize van. Nem volt rossz, gondolom a hangyasav adta a bukejat.
-
looser
addikt
A pénzzel, pizzával, baconnel, édességekkel stb. főzött sörök után kíváncsi vagyok, hogy a rovarkaja trend felfejlődésével párhuzamosan ki fog kijönni egy 'bug ale' -el :-)
-
Luser2000
addikt
-
[CsuCsu]
őstag
Nekem hianyoznak azok az idok, amikor mar egy kb akarmilyen belga sornek is orulni tudtam. A Keseru Mez es az elso kraft sorok elmenye. Beszabadultam egy sorboltba, es olyan volt, mint egy kanaan. A sok uveg, soha nem latott logo, erdekessegek.
Most meg mar eleg jo sorok felett ugyanugy elnezek, mintha Arany Aszok lennenek, mivel semmi ujat nem nyujtanak mar. Es konnyeden be tudok szerezni jobbat ha csak ivosor kell ujdonsag ereje nelkul. Hetvegen hazibuli baratokkal? Verdant vagy CW 6-pack berendel, 2 nap alatt kihozzak. Nem nagy ugy. A hutom pedig roskadozik a ritka lambic-oktol es impy stout-oktol. A karacsonyi sor stash pedig...

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Én is ezért ugrottam rá, a korábban említett osanban. Van ott még bőven utánpótlás, ha valaki venni szeretne.

-
-
ROBERTOH
őstag
Minimal beszerzés:

Szent András Esthajnal '18
Szent András Betyár Király -
[CsuCsu]
őstag
válasz
Jhonny06
üzenetére
A Sajand nagyon mas, mint egy atlag porter. Kozelebb all egy imperial stout-hoz valojaban (nem csoda, hiszen imperial porter). Nagyon komplex es kifinomult. Ha a bacon es a Sajand kozott kell valasztani, es egyik sem meggyozo elsore, en adnek egy eselyt a Sajand-nak.
-
Aranypatkány
tag
Ez mennyire jó sör?
The Bruery Or Xata 7,2%, Blonde Ale
0,75 l és 2600 ft.
Vagy ez is frissen ivós sör?
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Akkor hadd nyugtassalak meg, hogy egyik sem egy nagy szam. A Bacon Burger peldaul szerintem kifejezetten rossz.
Nekem az a benyomasom, hogy az alap Noa egy olyan recept, ami pont ugy mukodik jol, alaposan kicentizve. Belenyulsz es szetesik az egesz... meg a sima BA verzio sem olyan jo, mint az alap. Pedig altalaban jot tesz az impiknek a hordozas.
Viszont van naluk Pohjala Sajand ahogy nezem. Azt vigyed, mintha nem lenne holnap.
-
-
jsk
senior tag
válasz
jookomak
üzenetére
Ezeket rendeltem tegnap (átnéztem az összes kapható sört):
Stout:
Neon Raptor - Moon Rocks
Unity - Annum Reserva: Red Wine BA Belgian Double Export Stout
Lervig / Hoppin' Frog - Sipping Into Darkness Barrel Aged (ez kicsivel 10 font felett van)
Kees - Caramel Fudge Stout Brandy BA
Black Iris/Emperor - Princess SlayerIpa/Dipa:
North / Barrier - DDH India Pale Ale
Stigbergets - New And Improved
Lervig - Medicine
Parrotdog - Keith
Loka Polly - Mosaic DDH PaleIpa/Dipa vonalon most nem nagyon volt izgalmas, a Verdantokról lemaradtam, mert tegnapra kaptam meg csak a többiek rendelését.
Stoutokból sokat ott hagytam, mert abból most itthon is van rengeteg. Például ezeket nem rendeltem meg: Neon Raptor Critically Endangered, Pöhjala Early Morning Regrets (mondjuk ez remélem eljut a Beerside-hoz is), LHG Dot Matrix, Siren Accept All Cokkies.
-
jookomak
őstag
Ajánljatok nekem jó söröket karácsonyra! Ghostwhale rendelés lesz, imp stout, és ipa/dipa/tipa vonal érdekelne, abból is a legjobbak, de max ilyen 10 font/palack összegig.
-
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Nemrég kóstoltam ezeket: Let Mælk, Cognac Mælk, Mælk Shake. Egyik sem jött be.
A Jule nekem jobban ízlett.
Amit szintén mostanában kóstoltam és finom volt: BrewDog / To Øl Mercurial Mælk. -
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
A mi cégünk (könyv kis- és nagyker) naponta 100-200 közötti csomagot ad fel futárszolgálattal. Jelenleg a GLS-sel, azelőtt a DPD-vel. Az elmúlt 15 év tapasztalata az, hogy kb. december 3-ik hetében kezdődnek a gondok egy normális futárszolgálatnál. Ami azt jelenti, hogy 10-ből 2 csomag csak a második munkanapon kerül kiszállításra. Más gond nem nagyon szokott lenni. Inkább a feladók nem bírják a rohamot, és késnek a feladással.
Ugyanakkor a Beerside az MPL-lel küld házhoz, ami a Magyar Posta cége. Egy kalap ... a legtöbb esetben december 10-től (ők szállítanak nekünk árut, innen tudom). Valamint a Beerside sem a gyorsaság bajnoka, ami az összekészítést ill. a feladást illeti.
A helyedben jövő hétvége felé rendelnék, hogy tuti rendben megkapd.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Ha futar kuldi nincsen miert aggodni. A gondok a postanal vannak.
-
Aranypatkány
tag
Meddig érdemes rendelni sört belföldi webshopból? Nagyon esélyes hogy ha már MOST rendelek, akkor is csak jövőre kapom meg a csomagot? Horror sztorikat hallani a karácsonyi házhoz rendelésekről....nem is szoktam rendelni semmit karácsony előtt közvetlen.
Vagy ennyire nem durva a helyzet? A 2-3 munkanapnyi szállítási idő ugye csak papíron létezik, a valóság nyilván más, főleg karácsony előtt néhány héttel amikor boldog boldogtalan rendelgeti az ajándékokat.
Tapasztalatok?
Pedig a Beerside biztos kidob valami durva szortimentet még az idén, csak kérdés megkapom-e az ünnepekre a cuccot. -
proci985
MODERÁTOR
itt kicsit valtozo a helyzet. csaladdal iden nem akarok nagyon kiserletezni, tapasztalatok alapjan az imperial stout / belga spontan / dipa vonalat csak en ertekelem. meg az se nagyon fer bele, hogy fel orat szelloztettuk anno a rodenbach alexander '16ot.
ha lazac lesz mondjuk ahhoz a nebuchadnezzar mindig tokeletesen mukodik es nem lopja el a showt. probalkoztam tavaly sulyosabb cuccokkal, de anyam hiaba van benne a gourmandkodasban, nem mindig jon at neki, hogy lassan es ovatosan azzal a KBSsel, mert 12+%os
. -
jsk
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Nekem még hátravan holnap egy rendelés a GhostWhale-től, aztán most már januárig semmi. Igyekszem inkább ipa/dipa söröket rendelni, de azért ott is befigyel majd néhány stout, meg egy-kettő sour.
(#16500) [CsuCsu]: Szép sorozat
BA Sippin Into Darkness az remélem meglesz nekem is. Múlt héten volt black friday a Beerrepublicon. Jó árakon voltak a sörök. Nagyon gondolkodtam, hogy pár amerikai stoutot beszerzek, csak nem akartam 15 eurót kifizetni szállítási költségként.(#16502) proci985: Nálunk nincs gond ezzel. A feleségem benne van a kraftban
, de ő inkább ipa/dipa vonalon mozog. A stoutokkal sincs baja, csak a túl kávés ízűeket nem szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SörcsaPH!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- VoLTE/VoWiFi
- Gurulunk, WAZE?!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az édességéből visszavennék, de ettől függetlenül betárazok belőle, ennyiért nagyon megéri.