Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Külön külön ittam őket, szeretem mindet, de meg nem tudom mondani. Azt vedd, amelyik elérhető, illetve a legjobb áron van.
Radebergert anno imádtam. -
jookomak
őstag
válasz
looser
üzenetére
Néha nincs jobb, mint egy jó lager. Bármikor mentem a Bölcsőbe, mindig egy kori francin-nal indítottam, bármilyen csoda is volt esetleg csapon. Volt egy "kocsma" a közlekedési múzeum mellett, kötelező jelleggel radeberger volt az első rendelés.
El is gondolkodtam, hogy mit vegyek a hétvégi grillezéshez. Sajnos a környéken limitált a lehetőség, pilsner, budweiser (rendes cseh), warsteiner, krombacher. De lehet dead pony lesz, akkor talán nem égetem el a húst (és magam), plusz az asszony se fog rondán nézni rám.
-
jookomak
őstag
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
60-150? Ne má'
25-ért mindig van valamilyen akciós Laphroaig például.
Az meg kb olyan, mint a bajor búzasörök. Nem a legszűkebb elit, de náluk senki nem csinálja jobban. Vagy egy Lagavulin. Az mondjuk pont 60 mindig. Töltök is egyet
Amúgy nem tudom, szoktál e Morrisonsba járni, én a múltkor kellemesen meglepődtem a sörválasztékukon. Northern monkok, thornbridge, cloudwater, volt egy csomó jó árú kraft.
-
jookomak
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Bourbonre.
-
jookomak
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Vagy egy vecsési vágott vegyes csalamádéval.
Mindig megkóstolom a haverok savanyú söreit, de eddig talán 1-2re mondtam, hogy ok, alkalomadtán el tudnám iszogatni. Meg nem mondom mik voltak, úgyhogy ezzel be is zárult a kör. -
jookomak
őstag
válasz
looser
üzenetére
Ahogy [CsuCsu] is írja, nem csak a hordó ára a tényező. Az idő, a raktárhelység, ahova adott idő alatt nem lehet más sört lefőzni.
Abban egyetértek, hogy nem feltétlen kell hordózni mindet, vannak nem BA csúcs darabok is, mást ne említsek a speedway stout, vagy a de molen hel&verdomenis. Egy időben úgy éreztem a hordó nagyon rá tud telepedni a sörre, és elnyomja a hagyományos imperial stout ízeket. Ahogy proci985 is mondja, pl egy Islay hordó. Az tömény füst, nagy valószínűséggel az lesz a domináns ízjegy az adott sörben. Vagy esetleg a wild beernek van boroshordós, érdekes, de nem innám minden nap... -
jookomak
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Rég nem ittam hobgoblint, múltkor találtam kétfélét (red ale és blond ale) az itteni aldiban, 1.25 fontért a fél literes, és azt kell mondjam, ennyi pénzért hibátlan mindkettő. Épp, hogy drágább, mint a nagyüzemi lagerek, de azoknál sokkal jobb.
Jelenlegi brewdog árak szupermarketben: 4 doboz 0.33-as 5 vagy 6 font. -
jookomak
őstag
Én hármat is.
+ 1 üvegest.
Az alapot, a vietnami kávésat, meg még egy kávést, talán hawaii volt pár éve csakajó/hopaholicban, plusz az előbb említett BA üveges. Ez utóbbi volt életem legdrágább söre, de nem a legjobb...
Kóstoltam a sima ipa-jukat is, az nem kimagasló. A stoutok mindenképpen azok. -
jookomak
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Meghoztátok a kedvem egy rendeléshez.
proci, te milyen európai, illetve főleg uk webshopokat tudsz ajánlani?
Nem kell most semmi extra, csak a jól bejáratott kedvencek, kbs, cbs, de molen, esetleg némi omnipollo noa alapverzió.[CsuCsu] te melyik oldalakat szoktad használni?
-
jookomak
őstag
válasz
kökény
üzenetére
Kb egy kategória, ízlés kérdése. Viszont nagy általánosságban a speedwayeket baromi nehéz beszerezni, kbs cbs könnyebben elérhető, és még olcsóbb is.
A titkos favoritom ebben a kategóriában viszont a de molen hel&verdomenis. Zseniális sör, és olcsóbb, mint a fentiek. Mindenképp csapd hozzá a következő rendeléshez. -
jookomak
őstag
Jövő héten megyek haza, van rá esély, hogy elvetemedek a csakajóba stb. Van most olyan újabb magyar tétel, amit nagyon is érdemes megkóstolni? Jelige: savanyúak kíméljenek.
-
jookomak
őstag
válasz
xxxjjjkkk
üzenetére
3 országban éltem az elmúlt pár évben (2,5 inkább), és turistaként jártam néhány helyen. A következőt látom. A nagyüzemi sör alapvetően elég gyenge, és egyre csak romlik, hála a nagy multiknak. Németek (osztrákok), csehek (szlovákok) annyiból jobbak, hogy az ő lagereik ihatóak, kukorica nélküliek, de nincs semmi olyan, amitől eldobod az agyad. Viszont sokkal nagyobb a választék, nem ugyanazt a 3 márkát kapod mindenhol. Illetve náluk mindenhol elérhető ez a kategória, nem kell vadászni.
Angol kocsmákban szinte már mindenhol van egy kraft sör csapon, úgyhogy bárhova mész, tudsz jót inni, minimálisan drágábban. A fogyasztás nagyja a licencelt carslberg, stella, amstel, hejnekem, ami borzalmas, bárhova mész. Észak-Írországban ugyanez, de ott mindenhol van guinness, amit ha szeretsz, akkor nem tudsz mellélőni vele. Hozzáteszem messze nem a legnépszerűbb sörük, hiába jut eszébe az egyszeri embernek, hogy ír--guinness. Olasz, spanyol, görög helyen a sör alapvetően másodlagos, átlag kocsmában, étteremben van 2-3 sör, és ennyi. Ihatók, de semmiképp sem jók. De legalább nem is olcsóak.
Összegzésképp. Ahol megjelenik az abinbev és a heineken cégcsoport, onnantól kezdve ugyanazt a sz@rt kapod, bárhova mész. Nézd meg a dreher termékpalettáját. Van 8 sörük, ebből kb 6 ugyanaz, csak más dobozban. -
jookomak
őstag
-
jookomak
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
A vám miatt macerás egy cégnek behozni, a nagykerek meg nem annyira foglalkoznak vele. Nem nagyon van olyan európai webshop, ahol stabilan elérhető lenne egy jó amerikai szortiment. Inkább totál esetleges az egész, hogy éppen mit tudnak szerezni. ( Piaci rés)
-
jookomak
őstag
válasz
Kergeboci
üzenetére
Ha szemben állsz a keletivel, akkor jobb oldalt a kerepesi/fiumei sarkán volt? Szerintem is mister lehetett.
Én is 2003-4 környékén kezdtem rendszeresen kocsmázni, piázni, nálam általában az aranyátok volt a menő, illetve néha riesenbrau, ha budget megoldás kellett. És persze természetesen kommerszek végeláthatatlan mennyiségben. Vodka, hubi, rum, brandy, ami jött.
-
jookomak
őstag
válasz
kökény
üzenetére
Javaslom szerezz be egy Weihenstephaner-t, ha valami tapasztaltabb főzde sörére vágysz. "Seit 1040"
-
jookomak
őstag
Nem tudjátok mi történt a legjobb sörös insta oldallal? [link]
Valahogy nem olyanok a napjaim, mióta nem látok sose ismert söröket hatalmas cicikkel fényképezve... -
jookomak
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A legtöbb sörös webshop árulja. [link]
De szerintem tesco, auchan, spar is. -
-
jookomak
őstag
Éjszakás műszak után ne menjetek sörözni.
Legurult tegnap egy olyan 5 korsó, és most meg akarok halni. Vagy csak öregszem? Tegnapi versenyzők a cloudwater, hacker pschorr, kernel főzde termékei voltak. Rosszat nem sikerült választani. -
jookomak
őstag
válasz
kökény
üzenetére
Csak egy apró észrevétel. Ne rohanj, nem kell sietni. Az elmúlt pár hétben végigszágulldottál azokon a sörökön, amiket mi évek alatt ittuk lettünk túl. Meglehetősen intenzív élmény, nincs rá mód, hogy kialakuljon az ízlésed, vágyj egy bizonyos sörre, és jutalomként éld meg. Most én úgy látom, hogy na van rá lehetőség, húzzunk be minél többet, aztán majd lesz valahogy. Le kell, hogy ülepedjen a dolog. Érdemes 1-2 sört később újrakóstolni, lehet már azt fogod mondani, hogy meeeh, vagy épp azt, hogy ez most tök jó. Lásd pl. a legutóbbi imperial stout köröd. Akármennyire szeretjük, nincs szezonja. Te is írtad, hogy hosszú ideig kortyolgatod. Na most pl ebben az időben már túlságosan felmelegszik, és jobban is "üt".
Érdekes egyébként, hogy a legtöbben, köztük magam is a: aranyásók--jó lager--belga--ipa--imp stout vonalat követjük az ízlés fejlődése tekintetében. Meg persze vannak a sour kedvelők, de ők olyanok, mint a vegán crossfitesek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jookomak
őstag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Nézd hozzá, hogy pl az amerikai imp stoutoknak (és a legtöbb top főzdének) nincs hivatalos eu-s forgalmazójuk, aki nagy tételben behozná, levámolná stb. Kisebb cégek hozzák, több a biztosíték, arányaiban drágább a szállítás stb. Plusz persze ott van, hogy ezt csak nálam kapni, nyilván kifizettetik veled, hogy vesződjenek vele. Jenki Joe meg puffog, hogy basszus, milyen drága a rizmajer búza a newyorki taproomban.

Másik az elkészítés. Ugye ezeket hetekig, hónapokig érlelik, kell neki a hely, raktározás, meg kell venni a hordókat. Hasamra ütök: egy ipa-t egy hétig tárol hordóban, egy imp stoutot 8 hétig. Ezalatt foglalja a helyet, nem tud másik 3 batch ipa-t lefőzni a sörfőzde, kieső jövedelem. Az esetleges spéci hordókról nem is beszélve (whisky, sherry).
Giffen modell-re asszem a Grey goose vodka egy kimondottan jó példa. Azóta nőtt meg rá a kereslet, mióta feljebb pozícionálták magukat, és beállították luxusterméknek.
-
jookomak
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Orvalt megpróbálnék beszerezni egy viszonylag frisset is. Nagyon durván változik az a sör az érés során. És egymás után kóstolni a kettőt.
Azon gondolkozom, hogy lehet, hogy van nagymuteréknál elrakva egy 2013 körüli palack a pincében.
Hacsak már meg nem ittam valamikor, és nem emlékszem rá. -
jookomak
őstag
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
Az esthajnal '18 kiválóan sikeredett, és még csak nem is drága. Igazából a maguk kategóriájában teljesen korrekt a legtöbb sörük. Állandóan elérhető jó gyümölcsös? Ott a meggy, szilva. Pils? Ogre. Vári nővérek.
Ők megmaradtak olyannak, amilyenek voltak, nem akarnak zöldborsós nyeletlen fejszés árvalánykönnyes tripladupla ipát főzni. Jól csinálják, amit csinálnak, és kész. Ugyanez a Rizmajer. -
jookomak
őstag
Feltéptem a yellow bellyt. Túl sokat vártam tőle, nekem túl gyümölcsös, én inkább a kávés vonalú stoutokat kedvelem. Mondanám, hogy a hel&verdomenis harmadilyen áron szerintem jobb....Vagy egy kbs.
-
jookomak
őstag
Az imént dörgöltem be egy Cloudwater Chubbles-t. Azt a jó mocskos élet. Ez valami eszméletlen jó, nincsenek rá szavak.
-
jookomak
őstag
Lesz itt pénteken egy Verdant tap takeover. Ugye jól sejtem, hogy ez az, amit nem szabad kihagyni?
-
jookomak
őstag
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
Én abszolút nem így látom. Észak-Írország után Angliában vagyok, a helyzet ugyanaz.
Tök mindegy, hogy milyen az anyagi helyzeted, akkor is a nagy többség a legegyszerűbb "csak álljunk be, mint a gerely" típusú italokat issza.
Excsajom bátyjai tele voltak, mégis minden este úgy kezdték, hogy egy üveg Buckfast, ami a helyi kevert kb. Holott bármilyen jó italt meg tudtak volna menni. A kocsmákban, klubokban meg csak a whiskykóla, gintonic és a hasonló borzalmak mennek, többnyire helyi gyártású rövidekből. Amik természetesen borzasztóak. Ez így megy a drágább, elit helyeken is. Múltkor 10 fontot fizettem egy jackie cokért valami nagyon jampi helyen. (Ne kérdezd) Anyád'
Persze van olyan réteg, aki érdeklődik a minőség iránt, legyen az étel, ital. De a kritikus tömeg még mindig az olcsóra van ráállva. Inkább elköltik taxira meg a ruhára a pénzt egy szombat esti kiruccanásnál, mint magára a minőségi piára.Magam részéről örülök, hogy ahogy mondtad, minden boltban lehet már kapni egy punkot, vagy egy thornbridget. Sok helyen northern monk is van pl, vagy stone. Én is inkább megveszem ezeket, mint a carslberg/stella vonalat, még ha 2x annyiba is kerül. Ha meg barátokkal megyünk valahova, akkor szerencsére craft beer rajongó mindenki, úgyhogy akkor természetesen olyan helyre megyünk.
Ha Manchesterben jársz, szólj, gurítunk egy sört. Pont a vasútállomás kijáratánál van egy tök jó pub. Itt még a restiben is craftot mérnek!

-
-
jookomak
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
A kraft = kisüzemi (kézműves). Nem abinbev, vagy hejneken cégcsoportba tartozó főzde terméke. Az erdinger nagyon messze van a krafttól, a Magyarországon kapható edelweiss meg méginkább. Ha nem csal az emlékezetem, már az is hazai gyártás. Egyébként nincs semmi gond az erdingerrel, én szívesen legurítok belőle bármikor egy korsóval, de persze ha top-top búza, akkor weihenstephaner. Érdekes, hogy pont ez a kategória, amiből még sosem ittam jobbat a kraft felhozatalból. Egyszerűen búzát nem tudnak csinálni. Hagyjuk ezt meg a bajoroknak.
-
jookomak
őstag
Egy Evil Twin even more pecan pie Jesus-szal kívánok Boldog Karácsonyt minden sörrajongó topiktársnak!
Ez egy beteg sör. Szénsavasabb, mint az átlag imperial stoutok, és a pecan dió ad neki egy extra szúrósságot. Emellett édes, mint a bűnbeesés, de mégsem az dominál benne.
-
jookomak
őstag
Ajánljatok nekem jó söröket karácsonyra! Ghostwhale rendelés lesz, imp stout, és ipa/dipa/tipa vonal érdekelne, abból is a legjobbak, de max ilyen 10 font/palack összegig.
-
-
jookomak
őstag
válasz
Luser2000
üzenetére
Apropó Fővám téri piac.
Ha bemész, és végigvergődöd magad a sok turistán, akkor a jobb hátsó sarokban, illetve visszább 1-2 standdal van a kedvenc mangalicakolbászom a hentesnél. Csípős, és enyhe, váááá de jó. Nyilván valami gyári fajta, de abból a jobbik.
Fú, ilyenek de hiányoznak. Ha megfeszülök se tudok még csak hasonlót se venni idekinn.
A túrós csusza füstölt szalonnával olyan nekem, mint másnak az ünnepi pulyka, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam. -
jookomak
őstag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Én kimondottan kedvelem a stílust. Ha tudom, hogy nem egy sört fogok inni aznap (tehát mindig), akkor többnyire egy lazábbal kezdek, ráhangolódom a többire, nem vágom szét az ízlelőbimbóimat egy ipával. Azt majd később. Még az imperial stoutok előtt.
Szombaton elmentünk egy kocsmába, többiek szerint olcsó helyre. Az is volt, carling, stb ilyen 2,5-2,7 fontért. Punk ipa csapon 4-ért. Addig ittunk, míg elfogyott.

[CsuCsu]: Én örülni fogok, ha soproni apa-t itathatok apámmal (érzitek a szóviccet). Egyrészt azt fogja jelenteni, hogy én is elviselem, jéghidegen meccsnézés közben, plusz neki is elmegy. És legalább nem kell kétfélét venni, vagy mittomén sima sopronit, vagy drehert.
-
jookomak
őstag
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
Majd komlókivonatot használnak!
Most eszembe jutott valami. Drága kínai barátaink ugye mindent másolnak, hamisítanak, ahogy vesszük, esetenként tovább is fejlesztik. Többen ismerjük a kedvenc kertészünket, ő mondta, hogy konkrét pl cseresznye-típusokat is elvittek innen, és ott termesztik. Nem tartom kizártnak, hogy néhány éven belül megcsinálják ezt a komlóval is, és akkor eljő az olcsó kínai import komló ideje. Lehet olcsóbb lesz a sör. Előállítása. A főzdéknek. Hozzánk már nem jut el valószínűleg. -
jookomak
őstag
Apropó evil twin. Nézelődtem tegnap a brewdog pubban, hogy mit is kéne szűrni következőre. Jé, hűtő, doboz, gonoszikrek doboz. Mi a gyíkom ez? Imperial stout, rossz nem lehet. 17,2 %, ejha. Pizzaszeletek a címkén, de király, ilyet kérek. Gondoltam megosztom valakivel, azért ez így sok . Pultos adja, két pohár, tessék, 22,5 font lesz. Big ass money stout. Hát ebbe beleszaladtam, életem legdrágább sörévé lépett elő.
Jó volt, jó volt, de ennyit messze nem ért. -
jookomak
őstag
válasz
looser
üzenetére
Ouzot vízzel, 1:1hez, rá a jég. Az igaziak így nyomják. Másik helyi cucc a cippuro, az kb a helyi házi pálinka, de leginkább a zúzóra hasonlít. Egyik reggel kimentünk Görögországban a piacra, volt egy stand, na megkôstoljuk milyet vegyünk. Reggel fél tízre sikerült is berugni.
Dr.Zoo: Alpha sör szerintem iható, ha nem akarsz Mythosra költeni. Perlenbacher búza is jöhet bármikor.
jsk: bár a ködös albionban lennék, ott 30 fok körül van a hetekben.
én Írország azon részén vagyok, ahol fonttal fizetnek, és utálják az angolokat, holott ők tartják el őket... És még Guinnesst sem isznak. Tiszta gáz. 
-
jookomak
őstag
válasz
Dr.Zoo
üzenetére
Görögország eu, ugyanúgy használhatod a mobilneted, mint itthon. Melyik részére mész?
Mythos ide vagy oda, azért a tengerparton döglés közben tud jéghidegen mocskos jó lenni. Főleg, ha leküldesz mellé 1-2 ouzo-t, vagy metaxát. Lemondanék vagy 2 hónapig az ipáról, ha az itteni 11 fok helyett most ott lehetnék.
-
jookomak
őstag
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
9 fontért veszem a helyi tescoban a 8*0,33 punk ipa-t. Kisboltban 2,50 alatt mindig van sierra nevada pale ale. Ezekhez képest mocskos drágák a magyar csúcs kézművesek, és nem biztos, hogy jók.

El se dicsekedtem még, legutóbbi rendelésem (merthogy ugye nyár van), 6 imp stout, és egy iipa.
founders cbs
founders kbs (x2)
omnipollo noa
omnipollo nebukanozodoror
mikkeller beer geek brunch
de molen hel & verdomenisEddig a kbs-t és az omnipollokat szűrtem be. Kbs szenzációs, sokkal jobban az én stílusom, mint a noa. Az már egyszerűen túl sok. Nebuchadnezzar most jobban ízlett, mint anno, pedig nem vagyok egy óriási iipa/dipa fan. San diego beer geek-re majd holnap kerül sor, némi bacon és tojás társaságában, természetesen bruncs időtájt.
-
jookomak
őstag
válasz
qltsar
üzenetére
Mikor jöttem haza legutóbb, Münchenben szálltam át, és ha már ott vagyok alapon bedörgöltem egy hb-t a reptéren. Ég és föld a magyarhoz képest. Továbbra is állítom, hogy ha csak egy sört akarsz inni mindenféle extra nélkül, akkor a németek brutál jók. Én tán egy fokkal jobban kedvelem, mint a cseheket.
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a Dublin reptér-Guinness, Budapest-Dreher, és München-HB trióból az utóbbi volt a legolcsóbb. És a pesti a legdrágább. Magyarország jobban teljesít. -
jookomak
őstag
válasz
qltsar
üzenetére
Nagyon sokszor próbáltam ráérezni, de sose sikerült. Egy valamilyen berliner weiss-ra mondtam, hogy ha úgy állok hozzá, hogy egy jó kis üdítő a 40 fokban, akkor ok.
Ha sour-t akarok inni, akkor kérek bármit a legendától, vagy valami kevésbé menőt az élesztőben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg, a marionett mikor szűnt meg?
-
jookomak
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
Nem tudom pontosan hogy zajlott (talán qlstar megerősíti), de a következőt képzelem el. Hasraütésszerűen első főzdefeszten egy kitelepülő stand ára, legyen 500k. Látá az úr, hogy ez jó. A következőn legyen 700k. Látá az úr, hogy ez jó. A következőn legyen egy millió. (Itt már drágulnak a sörök is, mint a veszedelem). Ok, nő az érdeklődés, egyre többen vannak, behozzák a street foodot. Tovább nőnek az árak mindkét oldalon. Hm, hogy lehetne még több bevétel? Metapay kártya. Saját pohár belépő gyanánt. Metapay nem jó, vissza kp. Legyen fizetős a budi.
Egyszerűen vannak rendezvények, amik nem tudnak tovább növekedni egy bizonyos szintnél. A főzdefeszt még akart egyet lépni előre, az lett az eredménye, hogy elbukott. Félre ne értsd, én szerettem kijárni, megvolt az a hangulat, hogy na EZ a kézműves sörfesztivál. Ez most úgy néz ki, hogy van 5 kisebb más. Illetve megmaradt a cseh, bár néha azt látom, ők se tudják, hogy hol, és mennyit akarnak. Meg az oktoberfest majmolás. Vagy ott volt a bbb, beer burger bbq. Tök korrekt rendezvény volt az is. Vagy a hamburger day (erős kézműves-kraft sör jelenléttel). Ezek is bedőltek. -
jookomak
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor már a Lőrinc pap téren sem volt hivatalosan, csak a Krúdy Gyula utcában.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nézzen valaki vissza egy akkor pavilon-térképet!
De tény, hogy azok voltak a legjobbak. Aztán Bart úr nagyravágyásának köszönhetően túlnőtték magukat, belépő, stb, aztán kész, volt, nincs. -
jookomak
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Most már azért van bőven abból is, legalábbis vega vegán, paleo mandulatejes-káposztaleves diétás hely is. A gond, mikor vegyes a társaság. Amúgy nálam nem vált be, pont úgy volt a csütörtököm, hogy nem ettem húst. Másnap valami átkozottul rosszul voltam. Ennek természetesen semmi köze az elfogyasztott 6 sörnek, és a hármféle felesnek...
-
jookomak
őstag
válasz
looser
üzenetére
Az amstel szőrén szálán eltűnt, pedig komáltam. Igaz, az még alkoholista pályafutásom elején volt.
Én is ittam sört a minap "wellness" közben. De átkozottul nem esett jól. Két választás: borsodi és staropramen. Mondom magamban de jó, egyik szar, másik fos. Gellért fürdő, gondoltam lesz 800. Persze, hogyne, 1050 és 1350. Anyátok. Slusszpoén kötelező 10 % szervízdíj. Dobtam egy hátast. -
jookomak
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
Ha nem is kedvenc, de a nyuszi tényleg jó, plusz én kedvelem az american beauty-t is, de a legjobban a franky four finger ízlett tőlük. Többet vártam a boristól, és annyira nem is az én stílusom a barly wine, de az bejött.
looser!
Szombat, vasárnap corvin, ott legyél, különben nem kapsz rántott húst! Na jó, így sem, de legalább koccinthatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest