- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
Dilikutya #26486 üzenetére
Ja, azt mondta az egy iható ivósör vagy valami ilyesmi.
Nagy tapasztalata van sörökben ez tagadhatatlan, de azért celebnek celeb és nagyon visszaköszön ez. Aki leköpköd egy Millert, egy Coorsot meg ivósörnek mond, mikor mind a kettő közös alsópolcos termék, tehát nagyjából egy véleménnyel kéne lennie róluk, annak nem kell minden szavát komolyan venni.
Szerintem az csavarta el a fejét, hogy itt a csehek gyártják, a Millert meg magyarok.Már eleve a rothasztott hal videóban is egy light verziót kóstolt meg, arra könnyű mondani, hogy nem annyira büdös, mert utána se járt alaposabban mit is vett pontosan. Néha hiteltelen, söröknél is.
De amúgy beszéltünk róla 2-3 éve is akkor is ugyanezt mondtuk.
Vagy a teás videója ahol a Sir Morton szar, a Lipton meg jó. Az se kimondottan alapos vélemény. Nem kérdezek meg egy teás embert erről, mert anélkül is tudom, hogy mindkettő kommersz tömegtermék 500 Ft-ért, ráadásul filteresek miről beszélünk akkor. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dilikutya #26332 üzenetére
Van egy ismerősöm, aki kb kizárólag a lager/pilseni vonalat tekinti sörnek, leszámítva némi (modern) kriek elhajlást (értsd, 8 fokos Delerium Red 30+ fokban). Azaz sörnél a karcos, pörkölt malátás karaktert imádja. Egy hosszú nap után a kukoricás Drehert lazítani konkrétan ihatatlannak találta. Mármint annyira, hogy utána gin&tonicra álltunk át.
A tesztelt csapatból a magyar Löwenbrau 15 éve is kb fűrészporszerűen ihatatlan volt.
-
L4D1K
őstag
válasz
Dilikutya #26283 üzenetére
Gondolom
Mmint en 1-1200as doboz arakra emlekszem ami sztem boven az OK ar (monyo/mad az olyan 1500+ nem?).
Sztem mindenki annyiert adja a sort amennyiert nekik megeri - az mas kerdes hogy fogy-e majd.
Nem tudom h a BT allamilag tamogatott e, de eleg puccos fozdet rittyentettek / tuleltek a covidot - es tettek mindezt eleg kerdojeles sorokkel.
-
F-ECT$
titán
válasz
Dilikutya #26280 üzenetére
Nekem is pont ez maradt meg róluk, vagyis inkább nem maradt meg semmi.
Lehet gyorsan akartak nagyok lenni, ha a helyi étterem lett volna a fókusz, és ahhoz méretezik a főzdét, akkor lehet megmaradtak volna, de írják is az FB posztban, hogy sok hibát elkövettek ők is, és a környezet se volt barátságos körülöttük.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dilikutya #26053 üzenetére
mad dog 357 no9 plutonium elvilleg addig megy. ha megkerded mennyi ertelme van, akkor a valasz persze... nem sok. ez gyakorlatilag a youtube/tiktok meme kategoria, en Malmöben kostoltam [link] a Disgusting Food Museumban [link] ahol kb ez a felhozatal. magamnak nem vennek.
fozni barati korben ez nagy kedvenc 75000 koruli SHUval (a mango ad egy szuper, gyumolcsos karakterisztikat, tehat komplexitasa is van es nem csak lemarja az arcod), de van egy ami papiron 50%ban 1millio korulig meno alapot hasznal.
---
ja, szallitas lehet draga, ez itt is kb 1-2 hetig szokott elerheto lenni. viszont ha van szelesebb release, akkor neha erdemes korbenezni a budapesti nagyobb helyeken. esetleg venni egy 20 kilos csomagot egyben kulfoldrol, ami egyben persze draga lesz, de utana par honapig nincs gondod specko cuccokra. Budapestre szvsz jo esellyel par uveg jon meg iden.
szerintem jobb*, mint hazon belul a Nogne O - Dark Horizon. mikozben a felebe kerul. prezentaciora kevesbe letisztult, viszont cserebe viszont kb tokeletes a koncepcio kivitelezese, es nekem nagyon mukodott. mig a Dark Horizon 8 patikamerleggel adagolt minimalizmus, amibol nekem szubjektiven hianyzott egy pici egyeniseg.
persze, igy is draga, de ez itt inkabb egy elmeny amt ivosornek egesz biztosan nem vennek es nem is ajanlanek.
* ami tenyleg a skandinav imperial stout vonal egyik flagshipje.
-
flash-
veterán
válasz
Dilikutya #26014 üzenetére
köszi! akkor marad a bym, illetve Timco és a Zeal,utóbbi kettőről mostanában több tesztet is olvastam ,több is toplistás (aszerint) úgyhogy próba
esetleg Etyek,még talán az.
nameg a bym Still Dreaming,és a No Memories ,Keep Dreaming régi vágy.
főleg utóbbi ha talán lesz?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Dilikutya #26004 üzenetére
+ beerbutik.cz is szállít már ide, packeta pontra 6€-ért. (nincs nekik)
-
nonsen5e
veterán
válasz
Dilikutya #25983 üzenetére
Oh boy, ne is emlékeztessetek rá. Tavaly amikor először megláttam egy boltban, vettem is egyet a világosból. Legrosszabb sör volt amit ittam eddig szerintem.
Más: Ma volt itt Bad Seed Brewing sörfeszt. Borsos belépővel, de korlátlan fogyasztással és többnyire nagyon jó sörökkel. Megérte
[untappd]
Volt jópár erős csoda, a legnagyobb pozitív a Forager Brewery - Silas volt. 4.52-es értékelésű wild ale, az valami brutálisan jó volt - tiszta imperial stout, pedig mégsem teljesen. -
chatran
őstag
válasz
Dilikutya #25983 üzenetére
Én orgoványiból Magyarok sörét és Jáger vöröset ittam. Egyik sem emlékeztetett sörre, valami borzalmas édeskés maláta jellegű ital volt mindkettő.
A kőbányai azért ha nem is klasszisokkal, de jobb. Lehet ennek az az oka, hogy a nagyüzemiek egyre ihatóbbá teszik az alsópolcos söreiket. Mostanában Winkler is egészen pozitívan nyilatkozott a Stefi, Löwenbrau, Aranyfácán kóstolása után.
Amúgy mi történt mostanában a kommersz sörök áraival? Soproni, Borsodi 289, Szalon 229. Ezek korábban mind bőven 300 felett kezdődtek. -
.LnB
titán
válasz
Dilikutya #25862 üzenetére
Elég sokat bringázok. 3900km-nél vagyok idén. De se előtte, se közben nem iszok sört. Azért néha megyek lefele 50-70km/h-val. Az nem játék. Utána szoktam, akkor jól esik.
De mostanában már ritkábban iszok sört. Az már körvonalazódott, hogy nekem a NEIPA-k a gyengéim. Abból meg nem egyszerű jót szerezni.
Szombaton amiket vettem a Lidl-ben, megkóstoltam párat, amit még nem ittam korábban. De annyira nem hatott meg egyik sem. És biztosra mentem, hoztam kettő Hazy Queen-t is most már. Az legalább nem olyan rossz.
#25864PetAd
Köszi! Na azokból még 1-1-et megkóstolok. -
Frod
addikt
válasz
Dilikutya #25829 üzenetére
Én az alapszortimentet már nagyon unom náluk.
Előző két évben 10 csappal ment a Garden, nagyon szeretjük a helyet, idéntől viszont 5-6 csap a max egyszerre, amiből van egy basic lager (pl Pilsner), 4 alap szorti, és ha mákod van akkor 1 db valamilyen limitált tétel, vagy épp semmi.A hónapban még megnézzük a Teto-t, ott milyen a helyzet.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
Dilikutya #25494 üzenetére
Igen, és ezt már a legelején is írtam, hogy a (szerintem nekem, a) keserű dolgok nem jönnek be. Most már be is bizonyosodott.
Volt egy Cseh sör még az elején, ott már gyanút fogtam, hogy ez nem az én világom lesz.
De a Jam72 az érdekes volt. Még páromnak is mondtam, hogy kóstolja meg. És érdekes módon, a pohár végére már enyhült a kesernyésség. Gondolom megszoktam addigra. -
NoLF
veterán
válasz
Dilikutya #25465 üzenetére
igen, lagerből határozottan több elérhető craft vonalon és legtöbbjük tökéletesen hozza is az elvárható szintet - néhány főzde úgymond muszájból tartja, hogy a nem kifejezetten sörgeek rétegből is tudjon pár vásárlót generálni, bár az árak miatt ez nem olyan egyszerű talán
búzából viszont én személyszerint nem is emlékszem egyetlen standard bajor búzára ami ne lenne valahogy megcsavarva, gondolom próbálkoztak páran és egy idő után föladták miután rájöttek hogy egy paulaner vagy schneider weisse szintet nehéz lesz reprodukálni úgy, hogy megérje - mindemellett vásárlóerőt a normál emberekből nehezen kreálnának, a sörgeek társaságnak meg akár kevés is lenne egy craft főzdétől egy "snassz" búza...mindenesetre ezek sejtésem szerint a főzdéknek sem olyan izgalmas tételek, valamint gyártásuk majdnem olyan drága tud lenni mint egy aextrémebb főzet, de eladni viszont kvázi képtelenség lenne olyan áron, hogy igazán meg is érje nekik...
nekem (meglepő módon) amúgy pl. a Fehér Nyúl Pils teljesen bejön, ellenben pl. a gyümölcsös bajor búzájukkal, amit nem tudok igazán értelmezni.
-
hkaroly
csendes tag
válasz
Dilikutya #25411 üzenetére
Nyilván ismerem ezeket (meg még sok mást is), a véleményem tartom. Az a bajom ezekkel hogy nem stabil a minőség, valamikor jók, de inkább nem. Én meg borzasztóan unom már a félresikerült főzeteiket teliáron iszogatni. (Liquid cocain is milyen jó volt amikor először került csapra csakajóban, aztán szép lassan ment lefelé a minőség)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dilikutya #25403 üzenetére
De ugyanígy vagyok a zseniális olajos melaszos kókuszos tökömtudja milyen diós beütésű pastry stoutokkal is. Mostanra pl. a Mad Scientist nálam kuka lett 1-2 sörüktől eltekintve.
MS nem tudom, hogy jon ide, kb egy kotegnyi fozde fozde tud ilyet jol Europaban, az egy szem holland Moersleutel kivetelevel Skandinaviabol es a Baltikumrol.
egyebkent tenyleg hamar be lehetne toluk sokallani, ha nem evi par egyszeri fozetrol (es meg kevesebb alapsorrol) lenne szo, adott esetben minimalis beszerezhetoseggel.
-
hkaroly
csendes tag
válasz
Dilikutya #25403 üzenetére
Persze hogy lehet, hogy a láger vonal lesz nála a befutó, de azért nem baj ha a többit sem a legalja alapján ítéli meg. Az meg hogy majd magának kitapasztalja, az tök jól hangzik, csak nehogy elmenjen a kedve a tizedik ezerötszázforintos mosogatólé után. A mad scientistel teljesen igazad van, én már évek óta elengedtem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dilikutya #25351 üzenetére
ja ramentek untappd checkinekre
emlitett paros tenyleg jo. izesitettekbol volt sved release, azokat kostoltam de nem az en vilagom.
mead: ha tradicionalisat akarsz, azt par lengyel es sved fozde viszi, de kb svedeknel is mutatoban van. barati korben eleg sok a beer geek, de jellemzoen csak a tenyleg elvetemultek es hagyomanyorzo liveokra jarok kostoltak csak.
a modern (USA vonal) bogyos-hordozott vonal kb kb ket USA fozde (Schramm es Superstition), egy norveg (Marlobobo) es egy sved Mjödhamnen, kivetel nelkul horror aron (ertsd 30+euro / uveg also hangon, de inkabb tobb). en egyetlen egyszer futottam ilyenbe bele csapon. ez a modern mezbor vonal.
Malmö Meadery ami ilyen 6 euro korul arul hibrideket a ket megoldas kozott, azok kifejezetten jok. mead scientist is foleg ide esik, bar ok szornak: gyumolcsos mead vonalon a schwarz zsenialis volt.
.LnB: nezz ra Belgian Happinessre, onnan lehet olcsobban jossz ki meg postaval is (!). svedeknel en 10 eur / uvegert szoktam venni relative dragan. 15 folott meg diszdobozzal is kicsit eros.
egyebkent ez tenyleg tulzas nelkul az egyik legjobb quad, ha visszakeresel a nevere itt a topikban sokan kostoltuk, mind megelegedessel
-
-
.LnB
titán
válasz
Dilikutya #25340 üzenetére
Pont ezért is akartam megkóstolni a Reketye búzát. Hogy össze tudjam hasonlítani egy nagyüzemivel. És kicsit teltebb, (nekem) "gyümölcsösebb" volt a Reketye, és tényéeg jó volt, de közel sem volt annyival jobb. Szóval tisztában voltam ezekkel a dolgokkal, ezért is akartam konkrétan így letesztelni. Mellé még a Pannonhalmi Witbier-t is mehetett volna, csak nem akartam annyit inni egy nap.
Lesz egyébként majd nagyüzemi összehasonlításom is, mert van otthon most Paulaner, Augustiner és Hacker-Pschorr. De az még várat magára.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dilikutya #25277 üzenetére
rizs nem hulyeseg mert csokkenti a habzast es nem valtoztatja az izet, nemetek is csinaltak. sot, nemeteknel kocsmaban ittam 50% weissen 50% bananturmixot is, es szuper volt.
koxx: Uiltjet nem kostoltam, a Friendset es a 16!ot igen. Kivancsi leszek mindre mit gondolsz!
Cuvee du Chateaut remelem nem egyedul akarod meginni egy este
barati korben volt egy pont, amikor egy 8 even ativelo systematic survey kozepen kipipaltuk a maradek quadrupeleket a Belga sorozoben, ami estenek hajnal 1kor ez a sor volt a pontja, amikor donthettunk a lehuzos lejtmenet, vagy a kover lud kozott. az este hajnal 5 korul egy kozeli teraszon ert veget, ahol ket dev par elviteles sorrel megvilagosodott a CI paradigmaval es a villamosok zajaval, mikozben Pest felol felkelt a nap.
-
.LnB
titán
válasz
Dilikutya #25253 üzenetére
Áhh az amiről te beszélsz, az a "Mucsi féle bringa", ez az országúti kerékpározás, annál kényesebb dolog. Ezek nem találnak haza maguktól.
ui.: "gázpalackot hova teszed?? hüly..."
-
.LnB
titán
válasz
Dilikutya #25221 üzenetére
És nekem amúgy is idő, és tapasztalat kell még, hogy ezeket értelmezni tudjam.
Brew Your Mind söröket boltban hol lehet kapni? Vagy csak rendelésre tudok venni? Mert ha valahol fellelhető, akkor fogok figyelni.
Én is mennék bringával. Idén tekertem is már 7200km-t. De Békésszentandrás az kicsit messze van nekem. (216km) Igaz volt idén egy 230km-es napom a Balaton körül, de azért na..
-
tranceplanet
addikt
válasz
Dilikutya #25189 üzenetére
Igen egyetértek mehet a listába a Hacker-Pschorr! Szerintem más is kimaradt a listából.
Természetesen import német sörökre gondoltam! Vagy aki kint él az egy mázlista.Az ilyen hazai replikákat kerüljük:
Löwenbrau
Staropramen (Granát, Unfiltered mehet)
Praha
...---------------------------------
#25190 F-ECT$Igaz, adom!
-
olloczky
senior tag
válasz
Dilikutya #25066 üzenetére
Nem rég egy videoban Reketye és Winkler arról beszéltek, hogy valószínűleg az elmúlt évek rengeteg kraft sörét megtapasztalva, torzul az emlék az első kísérletekről. A távoli galaxist emlegették, hogy anno az egy ízbomba volt és az agyukat eldobták. Ma csak egy sima ipa. (ugye régen minden jobb volt..
) Lehet nálad is ez volt a keserű mézzel?
-
flash-
veterán
válasz
Dilikutya #25053 üzenetére
igen az, persze minden relativ, de ahhoz képest hogy nem vártam tőle sokat nekem kifejezetten bejött - meg amúgy is - (persze mostanában nem sok kisüzemi pilsent ittam, azokból szivesen vennék tippeket egyébként !! - talán azokal indult be a magyar sörforradalom? fóti ugrik be elsőre meg még egy..)
Szentandrási igen, hát az nálam lassan már egy alap kiindulási pont.looser:
no én meg még azelőtt sose jártam rajta, csak egyedül ezt hozta ki a google erre a Balatonszengyorgyi "dr csernusos" Pils-re mint találat( a hivatalos oldalukon én nem láttam) de majd meglesem én is jobban,én s sorfigyelo-t szoktam olvasgatni, bár valamiért félnek a bym söröktől,pedig talán lassan az is megkerülhetetlen nálunk mégis ahogy elkezdek bym sörteszteket kereseni szinte semmi találat(untapped, meg e helyen kívül) -
válasz
Dilikutya #24982 üzenetére
Nem azt mondom, hogy valami csoda, de 400-ért simán iható, drágábban is vettem már sokkal rosszabbat. Van egy kis komló, maláta íze.
#24983 proci985
Persze, nyilván nem mindegy a tárolása, de azt nem gondolnám, hogy mondjuk egy Auchna-ba vagy Spar-ba, másképp tárolják a Monyo-t, First-öt, Fehér Nyulat mint például a Horizont-ot vagy a Mad-et. Viszonylag friss főzetekkel is többször volt baj, öntöttem már ki jó pár monyot, first-öt, olyan is volt, hogy kézbe vettem egy doboz voodoo ipát, kicsit megnyomtam a dobozt, mert ha brutál kemény, akkor feltehetően túlment a sör. Erre lepukkant a doboz teteje. Horizontból, Mad Scientist-ből jóval többet vettem, mégsem futottam össze romlottal. Úgy gondolom, hogy ezek a sörök jobban meg vannak csinálva, vagy legalábbis a gyártási technológia jobb, fegyelmezettebb. Kicsit zavaró, mert ezek nem olcsó sörök, aztán ha megromlott, kidobtad a pénzed.Múltkor vettem pár doboz Brew Your Mind-ot, mindegyik ipa, dupla ipa stb. A lejárati idő végén is hibátlanok voltak.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dilikutya #24922 üzenetére
van olyan, ami jo.
ott a Brewdog Nanny state, ott a Mikkeller Drinkin the Sun es a Weird Weather. tokeletesek grill vagy egy jo burger melle after workon, es utana nem kell logisztikazni a kocsival. a Weird Weather siman 3.75 korul van szvsz, szoval boven ittam mar rosszabb testu normal /double neipat nala.
Nanny state elvileg egyszeri fozet volt valahol az ABV verseny kornyeken, es barmennyire is jo a Paradox szeria (beleertve a Tactical Nuclear Penguint), szerintem ez volt a legjobb eredmenye az egesznek.
nekem bejon az alkoholmentes Staropramen es Estrella is vezetni vagy siman csak meginni a tobbiekkel sort ugy, hogy utana hazavezetek. namost egy idoben eleg sokat jartam bulizni ugy, hogy utana 40kmre laktam es elegem volt a vonatbol.
NoLF: hollandiaban mondjuk van minden, egy sima szupermarketben vettem anno BA quadot is
.
svedeknel is valamennyire latszik a trend. en meg orulok, bar pl a Gamma Ray vagy a Punk alkoholmentese mindketto kifejezetten rossz lett.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Dilikutya #24922 üzenetére
Alapjában véve ha otthon megiszok 1-2 sört esténként én sem az alkohol miatt fogyasztom. A komolyabb, testesebb söröknél mondjuk kifejezetten tetszik akár a 10+ % is.
Az ugyanúgy finom, nem feltétlen gyümölcsös verziónál szerintem is lenne létjogosultsága a kis, 1-2% alkoholtartalomnak, viszont a zéró tolerancia kicsit lábon lövi az értelmét.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Dilikutya #24907 üzenetére
Amit eddig kóstoltam, az mind borzasztó rossz volt. Egyrészt ezért sem innék, illetve a korábbi felvetésem miatt. Ha nem fogyaszthatok alkoholt, akkor iszok kólát/fantát/limonádét, de nem alkoholmentes sört. Persze ez ízlés dolga
NoLF: lehetséges. Majd a kereslet eldönti, hogy van-e rá igény. Én a kotyvasztott gyümölcsös sörökben sem hittem volna előzetesen, és veszik mint a cukrot. Ha van mellé megfelelő marketing, akkor a vackot is el lehet adni.
-
NoLF
veterán
válasz
Dilikutya #24896 üzenetére
biztos vagyok benne, hogy pénztárcarobbantó árak lesznek - a fentebb már kitárgyalt, kis hazánkra jellemző brutális drágulás sajnos nem segít senkinek sem itthon
így aztán simán lesznek olyan árak a helyi főzdéknek, mint szinte bármelyik nagyobb név, aki megjelenik külföldről. nem mellesleg jártam mostanában pár külföldi feszten, mindenütt brutálisak az árak - a baj viszont, hogy mostmár mi is utolértük őket, sőt.
-
chatran
őstag
válasz
Dilikutya #24857 üzenetére
Pfff, még a Szent István hasonló “minőség”.
Érdemes kimenni az ósanba, míg tart a sörös akciójuk, 299 Old Prague, 320 Konrad.
Van nekik “kiváló” Ria, Ria és Király sörük is 250-ért. Az áruház előtt egy hajléktalan kinézetű arc, már ezt itta, nem a szokásos szutyok fácánt, stefit, kőbambit.
A saját márkás Arany Szarvas is 300 alatti, a fekete dobozos nekem ebből nem jött be, túl édeskés volt. -
-
olloczky
senior tag
-
NoLF
veterán
válasz
Dilikutya #24574 üzenetére
számomra egy fokkal talán jobb lett, de még mindig nem a venném kategória... egy összejövetelen voltam "kénytelen" azt fogyasztani és bár tényleg nem olyan szar már mint volt, az ihatóság határán billeg még mindig számomra
ugyanakkor soproni 1895öt bármikor veszek magamnak is, ha jót és relatíve megfizethetőt szánok ledönteni.
-
chatran
őstag
válasz
Dilikutya #24565 üzenetére
Elírtam, Oettinger-re gondoltam.
-
Aranypatkány
tag
válasz
Dilikutya #24469 üzenetére
Eddig minden évben volt Boris meg Franky (bár lehet tavaly már nem), gondolom uncsi ugyanazt lefőzni ugyanolyan sörnév alatt
Btw, Carlsberg dobozos láger, habár szerb licences főzet, de nincs benne már kukoricadara. Mióta? "Ezer" éve nem ittam Carlsberget.
Egyébként nem rossz, kicsit mintha rizses lenne, amolyan japános, hehe, mondjuk az eredeti dán is ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BestBuy topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged