Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adster
tag
válasz Luser2000 #10469 üzenetére
A felső sor az nagyon szép. Azok közül a Mikkellerek közül még csak a sima Black-et ittam, a Black Fist nagyon érdekelne...
Viszont a BCS-hez nekem is sikerült hozzájutnom az alábbi darabok társaságában, az elfogyasztására a megfelelő alkalmat várom, ami valószínűleg a hidegebb idő beköszöntével jön el.
http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/
-
-
looser
addikt
válasz Luser2000 #11010 üzenetére
Amikor elsőnek bemész, azonnal tudja a jóember, hogy még nem jártál ott és a négy mártást megkóstoltatja veled (tzatziki, répás, sajtos meg még valami). Ha mindegyik okés, akkor megy bele. Pita egészben marad, kicsit megsütögetve és úgy félbehajtva, abba pakolja a cumót. Bazi nagy, finom és állati laktató :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz Luser2000 #11012 üzenetére
Szerintem ne aggódj. A tulajt mondjuk nem láttam egy ideje (kb. évente 2-3x járok oda, szóval nem releváns :-) de a lány(ok?) is szépen megcsinálják a szendvicset. Én csak a jatt miatt vagyok gondban mindig, de a 700 Ft-tal szerintem meg van fizetve a kaja.
Boci: pont így szeretném :-) Mondjuk a vége nekem már kicsit fullasztós, szóval érdemes elvinni egy sörözőbe; annak idején lehetett a Kertészbe kaját rendelni, nem egyszer láttam, magam inkább ropit, csipszet vittem inkább.
-
jookomak
őstag
válasz Luser2000 #11029 üzenetére
Kaledóniában talán, majd qlstar, és Kergeboci megmondja a tutit. Nem egészen belváros, 15 percre van onnan a Bölcső, van darts, az tuti, sörök is, kaja is jó. Beer company-ban is azt írja van, Osterbrauban szintén, de egyik sem belváros. Amit viszont látok, hogy a Noiret-ban is vannak jobb sörök.
-
tag
válasz Luser2000 #11029 üzenetére
Jó sör és darts párosítást eddig keveset találtunk mi is. Ahova szoktunk járni, az a BC (télen a gellért téri, nyáron a kiülős Szépvölgyi út alatt lévő Terasz) illetve a NOIRET Biliárd & Darts Szalon a Dessewffy utcában. Itt most Paulanert, Pilsnert és Permontot csapolnak. És itt van egy steel tábla is.
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
jookomak
őstag
válasz Luser2000 #11086 üzenetére
Jó, csak drága. Csapon brewdog, weihenstephaner, belgák szoktak lenni. Üvegesből szintén, emellett mikkeller, de molen, sierra nevada, csakajósörhöz hasonló felhozatal. Még nyáron említette a pultos, hogy pl. belgákból majd a ritkábbakra akar ráállni, nem a bárhol kapható "tucat" sörökre. Ez nem tudom azóta mennyire valósult meg.
-
Jhonny06
veterán
-
jookomak
őstag
válasz Luser2000 #11221 üzenetére
Legutóbbi nagyon jó élményem burgerről a Tuning bár volt. Hopaholic-kal szemben található az Akácfa utcában, szóval hambi után jöhet a sör (bár a tuningban is vannak kézművesek). Agyonhypeolt bamba marha is jó, csak szerintem már éppen túl drága.
Még a bölcső, meg a bajor söröző maradt ki az említettekből, ezekben is remek burgerek vannak.
Ja és baccátok meg, éhes lettem, pedig most reggeliztem. -
looser
addikt
válasz Luser2000 #11221 üzenetére
Hú, tényleg, BC is megvolt, még 2014-ben. Lánnyal voltam (csak kolléga :-/), aki kifejezetten kérte, hogy ne legyen csípős, ezt úgy értelmezték, hogy csípjen mint állat. De egyébként szuper volt a burgi és a sörök is megfizethetőek voltak.
jookomak: Bakker, Hopaholicot most már meg kellene látogatni :-)
-
looser
addikt
válasz Luser2000 #11252 üzenetére
Hát ez nagyon jó! Mi pénteken munka után ugrottunk be egy kollégával a Hopaholicba; kicsit drágább mint a Csakaósör (kb. 15-20%), de állati hangulatos a WC pedig gyönyörű, tiszta, élmény bemenni :-))
A CSJS lepukkant budijához képest (ahol még papír sem kézmosó szappan szokott lenni) ez ötcsillagos. Utána mondjuk a Retróba mentünk (tényleg, jookomak, azt hova tennéd a listán?), egy Brutállal zártam a napot (26dkg hús), másnap délig nem ettem :-))Most pedig pattintok egy üveg bort :-)
-
jookomak
őstag
válasz Luser2000 #11252 üzenetére
Ezt a kajáldát felírom. Fel se tűnt, pedig jártam arra párszor. Viszont ha ilyesmi vonal, ezt mindenképpen próbáljátok ki: [link] A tikka massalát és a naan-t törvénybe iktatnám, hogy időnként enni kell.
looser: Retró, mint retro büfé a beerodalom mellett? Nem ismerem, pedig itt van tőlem 5 percre. De látatlanban a w35 és az előző kategória közé.
-
Jhonny06
veterán
válasz Luser2000 #11372 üzenetére
Pedig még mindig náluk van messze a legjobb kínálat sörök terén, a többiek fasorban sincsenek. Az árak kicsit el vannak szállva (bár mivel más nem forgalmazza a legtöbb sört, amit ők, így nem tudni mi a sok) meg sokszor tapasztalom a "leszarom" hozzáállást (valószínűleg túl jól megy a bolt és megtehetik), de amúgy jó hely.
Nem akarok ünneprontó lenni, de kép alapján itt csak a szokásos Brewdog felhozatal van, meg pár Mikkeller. Azért én is benézek egyszer, jobb híjan (ki tudja, hogy a Csakajó felújítása meddig húzódik).
[ Szerkesztve ]
-
somasz
addikt
válasz Luser2000 #11593 üzenetére
Jaja, élesztő necces. Főzdefesztet sem várom annyira.
Azt nem tudom megérteni, hogy a főzdék miért nem nyelik le a rosszul sikerült főzeteket, biztosan nem buknak annyit rajta, mint azzal, hogy befürdetik a jóhiszemű vevőt a méregdrága ihatatlan szarral, aki többet tőlük nem fog venni semmit.Mad Scientist IPÁt kell inni, mert az fasza lett. Meg még van 1-2 újdonság, ami érdekes lehet, a többi érdektelen.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Jhonny06
veterán
válasz Luser2000 #11593 üzenetére
Én a magyar sörökkel az elejétől fogva így voltam. Van néhány jobb, de a legtöbb nagyon átlagos. Ha pedig azt nézed, hogy némelyik ára lassan eléri az olcsóbb import pl. Brewdogok árát, akkor inkább átlagon alulinak mondható az összehasonlításban. Nyáron kinézek a főzdefesztre általában, de év közben soha nem veszek magyar sört, egyszerűen nem éri meg. Minimális pénzt rádobva bemész a Csakajósörbe és olyan darabokat veszel, amik tényleg ütnek.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Luser2000 #11744 üzenetére
Ezért itthon sem szabad pénzt adni, ugyanolyan rossz, mint a Soproni Klasszikus. Semmi különbséget nem vettem észre.
Más: vasárnap heveny ételundorom és fejfájásom volt kb. 4-5 üveg Staropramen Unfiltered-től (meg egy Dreher Hidegkomlóstól). Ezt a mennyiséget egy jó kis abáltszalonnás vacsorára észre sem kellene vennem, nem hogy másnaposság tüneteit észlelni. Láttam, van benne almakivonat, sok jót nem jelent, ráadásul búza létére semmi búza íze nincs.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
somasz
addikt
válasz Luser2000 #11795 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy ők milyenek, mert feszten tök más íze volt a bunny hopnak.
Úgy látszik, ez hazai betegség, hogy nem képesek két egyforma ízű sört gyártani azonos néven.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
-
somasz
addikt
válasz Luser2000 #12028 üzenetére
Voltam, nem kell bemutatni.
A Kernelt kerestük, ide véletlenül ültünk be. Végül feltűnt, hogy nem a Kernel és továbbálltunk 1-1 sör után. Csak mire odaértünk már záróra volt és csak üveggel hozhattunk. Azokat egy közeli templomkertben meg egy másik parkban, hattyúk társaságában elszürcsöltük.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Luser2000
addikt
válasz Luser2000 #12025 üzenetére
No, tegnap végül jelentős időzavarba kerültünk Londonban.
A Brewdog (Camden town) még zárva volt (mint annyi más hely, az is 12:00-kor nyit), így a The Elephants Head nevű bárba ültünk be egy igazi, fullos angol reggelire.
A kísérő a Theakston Peculier IPA volt hozzá. Véleményem szerint kb. pont megfelelő sör volt délelőttre. :-)
Sajnos kb. semmi másra nem volt idő, így a tervezett "dolgok" elmaradtak. Majd pótolom.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok