Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
a kereső kidobta, hogy voltatok már páran az élesztőben, e-hét szerdán én is
klassz hely, ittam egy alulut, ami egy kaliforniai kókuszos sör, meg egy dunakanyart
érdekes volt, de ízlett mindkettő. asszem visszatérő vendég leszek, pláne, hogy tök közel van hozzánk. vannak még ilyen sörözök bp-en? -
brownus
veterán
ja, tegnap elmentünk, de valami szörnyű volt a nem-szervezettség... készüljetek fel, hogy kurva sokan lesznek, 1600 a belépő, amiért kapsz egy zsákbamacska sörös kupont amit elihatsz.
aztán vegyél egy korsót, ne járj úgy mint én, hogy állok 10 perce a sorban, és aztán derült ki, hogy a poharakat nem ők adják hanem külön kis bódéban kell megvenni (600huf)...az első korsó sör után már lenyugodtam

(#5435) koxx , igen, csak a sláger sörök voltak, blanche d'ardenne, barbár, kriek, ilyesmik...
-
brownus
veterán
I. Budavári Sörfesztivál augusztus 25-28

-
brownus
veterán
[link] ez fake, nem? -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
érdekes, én ezen a nyáron tértem át a sörről borra - rosé fröccsre a hőség miatt - és fogytam 3 kg! a pocakomról, meg oldalról látványosan lement a háj... nem mintha kövér lettem volna, de így mágjobban tetszem magamnak

persze néha 1-2 csapolt lecsúszik, de nem napi szinten. főleg ha az csapolt búza
-
brownus
veterán
és híztok-e a sok sörivástól?
-
brownus
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
ez érdekes, én az Arany Ászokra allergiás vagyok
komolyan, ha abból iszom, akkor elkezdem fújni az orrom, krohácsolok...
NoLF: sör addict is vagy
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Nekem már annyira tele van a tököm a téllel meg a sz@ros-lutykos utakkal és járdákkal, hogy már inni sincs kedvem, sört legalább is. Mondjuk én nyáron sörözöm, télen borozom. De már a jó fajta borokhoz sincs kedvem, így töményezem, meg néha 1-1 ica. Úgy várom már azt, hogy ki lehessen ülni a haverokkal 1-2 korsóra a körúton vagy akárhol, még ha egy vékony kabát kell is. Már azon filozom, hogy szoliba fogok járni, csak hogy egy kis napfényhez jussak.
a felsoroltakból én a pilsner-t szeressem. -
brownus
veterán
Srácok! Csak óvatosan:[link]

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Eladó egy s21+ 5g
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

klassz hely, ittam egy alulut, ami egy kaliforniai kókuszos sör, meg egy dunakanyart