Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8111) Rainfreezer


Rainfreezer
csendes tag

Sziasztok!

Nekünk is. van egy ilyen Sanyi vaioia rettenet. Párom szerettet volna egyet így az asus netbook cserélve lett erre.
Az se volt gyors de ez aztán igazán xar. A lényeg első indításkor minden féle semmi értelme segéd progi töltött be. Azon kívül hogy lassítja az amúgy sem gyors gépet még felesleges is. Szóval Gyári windows 7 töröl a recovery partíció is, új windows 7 fel driverek fel. minden ok csak épp a FN gombokhoz tartozó lehetőségek mint wifi ki-be stb nem működnek. Ja és a gép se lett gyorsabb látványosan.
Amúgy ez egy Vaio SVE11112M1EP 11, akár hány inches gép és természetesen Pink.
Szóval ha és itt a sonyval nem lettem előbbre ezért kérdezem a kedves fórum társakat. Ha lenne valakinek lemezre mentett windows 7 recovery lemeze, vagy csak csinálna nekem egy másolatot természetesen nem kérem ingyen annak nagyon szépen megköszönném.

Észre vétel:
Ha nem a gyári winfos kerül telepítésre akkor a gép kiírja a win betöltésekor (legalábbis nekem ezt csinálta) hogy az akkumulátor nem eredti és készenlétbe lőtte magát ha OK gombot nyomtam.
Megoldás:
amikor ez az ablak felugrik nem nyomunk OK gombot.
Futtatásba msconfig

az automatikusan induló programok közül az ISB Utility letilt. Újra indítás után a hiba jelenség megszűnik.
Ha valaki nem eredet win7-et akar felrakni (pl win8 nem tetszik alapon) azt loaderrel kell aktiválni. Sajnos jó esély lesz rá hogy a loader beleír a boot sectorba és többet nem tölti be az eredeti windows recoveryt. Ezt javaslom figyelmebe venni. (tapasztalatból jelzem)

Aki tud segíteni a windows 7 recovery lemez problémámba kérem írjon privátba)

06 harminc hat 6 hét 9 egy 1 kilenc

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.