Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8951) SeniorTilla válasza Fritz Teufel (#8949) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Megnyugtatlak, hogy mindkettő jogtiszta. Ne is értem, hogy merült fel benned az illegalitás. Talán te ilyet használsz? LOPSZ?

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#8952) Micsurin


Micsurin
nagyúr

most azzért megfejelném az esetes srácokat..... mint kiderült a smar security kezelte a tűzfalat (mert elég jóa tűz fala..... tapasztalat) és a sima windows 8-al nem volt maradéktalanul kompatibilis , most nod le , 8.1 fel , nod vissza és jó a gép remélem a 8.1-el nem lesz ennyi inkompatibilis szoftver :U

és mielőtt gyanusitanátok 2 éves licenszes a nodom , 1 hónapja let véve 2 évre.... a win8 meg a gépre gyárilag volt elő telepitve.......

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#8953) VIBO


VIBO
őstag

Sziasztok

Vaio taphoz milyen tokot ajanlotok?
Es hol tudok venni?

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#8954) Ricsxx


Ricsxx
tag

Sziasztok!
Honnan érdemes teljes visszaállítás után frissíteni a videokártya(ati mobility radeon hd 5650m) driverjét?(használtan vettem a notebookot)

(#8955) Sefter válasza Ricsxx (#8954) üzenetére


Sefter
veterán

sok lehetőséged nincs sajna, mert amit nem írt alá a sony azt nem engedi telepíteni :(
A sony viszont szarik a supportra, ezért több éves driverek vannak a régebbi vasakhoz :(((

Psn ID: sefter_hun

(#8956) Ricsxx válasza Sefter (#8955) üzenetére


Ricsxx
tag

Nem lehet sehogy kihagyni a Sony jóváhagyását? :(

(#8957) thesound válasza Ricsxx (#8956) üzenetére


thesound
őstag

Nem. Vannak moddolt driverek. (ez is régi már, de újabb a gyári sony-snál). Én régen egyszer feltettem. Azon kívül, hogy gyorsabban pörgött a ventillátor, mást nem adott. (értsd +0fps)

(#8958) Ricsxx
Én azt javaslom. Egyszer próbáltam igaz, de nekem nem adott pluszt az akkori frissebb moddolt driver. (újat meg nem próbáltam azóta, de sztem nem is fogok. (több vele a macera, mint az elért -kétséges- eredmény))

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#8958) Ricsxx válasza thesound (#8957) üzenetére


Ricsxx
tag

Oké.Köszönöm.Akkor nem igazán érdemes szenvednem vele hagyjam úgy ahogy van? :(

(#8959) thesound válasza Ricsxx (#8958) üzenetére


thesound
őstag

Jah, azért a sony oldalán érdemes megnézni, mert a gyári visszaállításos drivernél valszeg van frissebb, igaz az is 4-5 éves :(

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#8960) VIBO


VIBO
őstag

Hi

Tokot meg mindig keresek a Taphoz.
Mas: eszrevettem, hogy a Tap erintokepernyoje neha magatol klikkel a jobb also sarokban. Ezaltal asztalre megy minden. Ezzel lehet vmit kezdeni?

Vagy gariba vissza?

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#8961) h1ght3chzor válasza VIBO (#8960) üzenetére


h1ght3chzor
őstag

Nem lehet, hogy vmilyen kosz ráment? Próbáld meg letisztítani.

Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.

(#8962) VIBO válasza h1ght3chzor (#8961) üzenetére


VIBO
őstag

kipróbáltam. hát nem oldotta meg. sőt észrevettem, hogy ha nyomom a noti jobb alsó peremét akkor is néha csinálja.
lehet vmi hozzáér. hmmm..... érdekes.

[ Szerkesztve ]

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#8963) h1ght3chzor válasza VIBO (#8962) üzenetére


h1ght3chzor
őstag

Akkor vszínű vmi hibája van, vidd vissza, hátha mondanak vmit rá, csak idő lesz a gariztatás...

Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.

(#8964) VIBO válasza h1ght3chzor (#8963) üzenetére


VIBO
őstag

Bakker. Mennyi ido szokott lenni a gari?

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#8965) h1ght3chzor válasza VIBO (#8964) üzenetére


h1ght3chzor
őstag

Más remélem válaszol, nekem nem volt még szerencsém hozzá.

Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.

(#8966) VIBO válasza h1ght3chzor (#8965) üzenetére


VIBO
őstag

Thx :R

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#8967) amerigo


amerigo
aktív tag

Sziasztok!
Szerintetek lehet processzort cserélni egy SVE 1512E6E laptopban házilag?
Úgy tudom jelent meg i3 procival is, arra cserélném. Gondolom biost is kell frissíteni hozzá...
Valaki tud némi információval segíteni?

(#8968) amerigo válasza amerigo (#8967) üzenetére


amerigo
aktív tag

Bocs, de közben megtaláltam, hogy a HM70 chipset csak Pentiumot vagy Celeront támogat.

(#8969) #66080000


#66080000
törölt tag

Üdv mindenkinek!

Teljesen új tag vagyok itt. Hébe hóba jártam olvasgatni ezt az oldalt. Panaszom nincsen rá. :) Olvastam már itt pár érdekes cikket és véleményt is egyes termékekről.

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Megpróbálok mindent leírni amit kell.

Szeretnék egy Sony Vaio leptopot vásárolni. Mielőtt nekikezdtek, hogy nem olcsó meg stb. Nem érdekel. :) Régóta vágyok egy Vaio gépre. Egyrészt,mert Sony hívő vagyok. Másrészt gondolom nem véletlen kerülnek ennyibe a laptopjai. Ami még nagyon fontos. Tök hülye vagyok a laposakhoz. Én asztali gép hívő vagyok. Ahoz értek, de a laposakhoz lila fingom senemsincsen. Viszont a helyzet úgy hozta, hogy rászorulok. Nagyon kocka vagyok. Szóval a vásárlás célja a játék. Ha időm engedi akkor a napi 13-14 óra kockulás. Tehát gamer laptopot szeretnék.
Szóval kinéztem magamnak egy Vaio-t. Németországban vagyok és itt láttam egy fehér színűt. 1100€ volt. Sajnos nem tudom a típust, de 17", i7, ATI HD 7xxx valami vga. Szóval minden ami nekem megfelel. Mivel játékra kell ezért 17" alá nem megyek. Illetve vga-ból ATI. :) szóval ez nekem a tökéj lapitopi.
Namost írogattam én máshova ezzel kapcsolatban, de igazából ide küldtek. Szóval mondtak olyan dolgokat, hogy pl.: a Vaio nem működik kivett aksival. Namármost 12 óra játék alatt minek legyen benne az aksi? ( fentebb olvastam egy 50%-ra levevős trükköt :) ) Aztán mondtak olyat is, hogy bár mit kezdeni a lapossal rémálom. Mivel németben vagyok így 99% az esély, hogy német kerül a kezem közé. Namármost én utálom ezt a nyelvet. :D Az első dolgom lenne egy jogtiszta Win 7 64-bit telepítése ( angol vagy magyar) . Csak momdták, hogy ez nem úgy működik mint pc-n. Szóval vannak itt ilyen kis cselek, buktatók és miegyebek amik kicsit elvették a Sonytól a kedvem. Vagyis inkább aggódom, hogy nem tudom úgy személyre szabni mint ahogy az asztalimat. Meg azt is mondták, hogy a Sony szarik a driverek frisítésére. Namármost nekem játékra lesz. World of Warcraft, Starcraft 2, Diablo 3, EVE Online stb. stb. Ezek nem nagy gépigényű játékok. Viszont a frissítést igénylik. Utóbb asztalin rámszolt a WoW, hogy kéne frissíteni a VGA drivert mert a játék nem úgy fog futni ahogy kéne. Szóval aggódom, hogy kiadok ennyi pénzt és 2-3 év után nem tudom használni, mert nem tudom frissíteni azt amit a játék igényel. Azért szeretnék ilyen lapost, mert 4-5 év múlva is nyúzni szeretném. És én még bízok a Sony minőségében. :) Sosem volt még ilyen drága gépem. Szóval egy esélyt megér.

Remélem nem hagytam ki semmit. Kérlek benneteket, hogy ha van még ilyen kis buktató vagy hátrány mint a nem egyszerű win telepítés. Akkor azt írjátok már meg. Meg írjatok már pár sort, hogy a ti Vaio-tok hogy bírja.
Hogyha valamit kihagytam volna akkor leírom még. :)

Jah! Azért mert Sony hívő vagyok. Az nem azt jelenti, hogy csak az. Ha van esetleg olyan lapos ami jobban személyreszabható. És rendelkezik az adott paraméterekkel akkor az is szóba jöhet.

[ Szerkesztve ]

(#8970) SeniorTilla válasza #66080000 (#8969) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Gondolom a 17,3-as Vaio E szériára gondolsz, a paraméterek alapján. Ha komolyan szeretnél játszani, akkor vegyél olyan gépet, amiben erősebb VGA van, mint a HD7650, pl. GeForce GT sorozatból.

Akku nélkül is ugyanúgy mennek a sonyk, mint akkuval. Nem tudom ki mondhatta ezt a butaságot, de természetesen nem igaz. :)

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#8971) Fritz Teufel


Fritz Teufel
addikt

Nekem is elegem lett az állandó warezolásból és abból, hogy a Winfos 7 állandóan pörgeti a ventilátort, ha kell, ha nem kell. Arra meg gondolni sem merek, hogy miért villogott a hálózati visszajelző, amikor elvileg nem is volt hálózati forgalmam. Ezt megunva, 2 hónapja csak jogtiszta szoftvereket használok és azóta nincs "furcsa" hálózati forgalom, nincs hangja a laptopnak, nem melegszik egyáltalán és valamivel gyorsabb is lett. Egyetlen egy drivert nem kellett telepítenem, ment minden azonnal a telepítés 15 perces lefutása után, az egész operációs rendszerem tokkal vonóval 9 GiB. Már előbb meg kellett volna lépnem a frissítést...

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

(#8972) Fritz Teufel válasza #66080000 (#8969) üzenetére


Fritz Teufel
addikt

Példa: Sony Vaio SVE1712V1EB Azt azért tudni kell, hogy ez messze nem gamer laptop, nem is látok olyant a Sony kínálatában. Sajnos ennek a memóriája sem bővíthető tovább, a 6 GiB kevésnek tűnik, én ma minimum 8 GiB-et ajánlanék. Persze, ha nem igény a Full HD vagy a teljes effekt elérés, akkor ez már szóba jöhet. Egyébként, ha komolyan játszani szeretnék, akkor kifejezetten játékra tervezett laptopot keresnék, 550.000 magasságától már széles a választék, és azokon az idei játékok és futtathatók maximum beállítások mellett.

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

(#8973) SeniorTilla válasza Fritz Teufel (#8972) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Na jó, azért ne az idegenek bolygójával kezdjük. Ez olyan lenne, mint friss jogsist beültetni egy 400 lóerős sportautóba :)

Van a sonynak is játékra való gépe, pl. az SVF15A, vagy az SVS sorozatból.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#8974) MR007RM válasza SeniorTilla (#8973) üzenetére


MR007RM
addikt

Meg úgy minden laptoppal lehet játszani még az én VPCEH3Q1E nem mai Intel HD Graphics 3000-el futó GPU-val is. Kipróbáltam és még a mai játékok is mennek rajta. Így röhej ez a közel félmillió egy laptopra.

MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

(#8975) dannyl


dannyl
addikt

Ha ennyire szó szerint gamer noti kell, akkor én alienware-t vennék, az tuti.

(#8976) Fritz Teufel válasza MR007RM (#8974) üzenetére


Fritz Teufel
addikt

Természetesen ez az elmút 5 évben gyártott laptopok többségére megáll. Igaz, ha a laptpom létezésének fő célja a játék, akkor céleszközt kell vásárolnom ahhoz, hagy a játékok képesek legyenek maximális élvezetet nyújtani. Márpedig efféle eszközt a Sony nem gyárt. Ehhez én is az Alienware-től vásárolnék bicskát.

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

(#8977) SeniorTilla válasza dannyl (#8975) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Erre céloztam fentebb.

Szívem szerint én is egyből Lamborghini Huracán-t vennék, mert szeretk és tudok is gyorsan vezetni, mint ahogy egy gamer notebookos alienware-t. De nem tehetem meg, nincs elég pénzem egy lambóra, mint ahogy sokaknak nincs egy alienre. :)

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#8978) Fritz Teufel


Fritz Teufel
addikt

Ez gondolom azt jelenti, ha magyarra lefordítom egyeseknek, hogy az ár nem számít: " Mielőtt nekikezdtek, hogy nem olcsó meg stb. Nem érdekel. "
Azt írta, hogy nagyon kocka, bár az mást jelent, inkább a hard core gamer kifejezést használnám. A kocka inkább informatikus, na mindegy... Márpedig akkor céleszközt KELL venni, olyant pedig még egy Sony hívőnek sem gyárt a Sony. Jah, de!

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

(#8979) SeniorTilla válasza Fritz Teufel (#8978) üzenetére


SeniorTilla
veterán

megint front van?

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#8980) Fritz Teufel válasza SeniorTilla (#8979) üzenetére


Fritz Teufel
addikt

Igen, miért?

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

(#8981) hito


hito
nagyúr

És igen, megvan az álomnoti! :C

Sikerült hozzájutni egy Sony Vaio Duo 11-eshez. Ez valami döbbenetes gép. A feldriverezés gondolom itt sem lesz egyszerű, mert az előző tulaj legyalulta a recovery particiót egyem a kis oktodni kezeit :N

[ Szerkesztve ]

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#8982) VIBO válasza hito (#8981) üzenetére


VIBO
őstag

Wow. Gratula. En is olyanra palyaztam. De draga volt. Inkabb szereztem vaio tap-ot. 150ert 2 ev garral.

Mennyiert sikerult venni?

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#8983) hito válasza VIBO (#8982) üzenetére


hito
nagyúr

Az műhelytitok ;) Hát hogy is mondjam, tényleg rászolgál a Sony a hírnevére. Félelmetes, hogy miket tesznek le az asztalra. Bár még csak ismerkedünk egymással, hamar függővé lehet válni. Az ember szinte kényszert érez, hogy 2óránként hozzányúljon, hiába nincs semmi dolga éppen a gépen ;]

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#8984) MR007RM válasza hito (#8983) üzenetére


MR007RM
addikt

Úgy bizony. :K

MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

(#8985) #66080000


#66080000
törölt tag

Nos. Szerintem marad a Sony Vaio. :)

SeniorTilla:
Amúgy igen! Ezt az E sériás notit láttam. Decepticon linkelte amit én láttam a boltban, csak fehér színben volt. Köszönöm a segítségedet a VGA-val kapcsolatban. Sajnos én azt sem tudom, hogy a laptop VGA-k mit tudnak a PC-s VGA-hoz mérten. Gondolom egy 7770-es PC és laptop VGA között bőven van külömbség.

Desepticon:
A gamer laptop-ot azért írtam, mert nem egy 2 magos,2 giga memós valamivel akarok szenvedni. Mert az ember netezésre nem fog magának csak úgy I7-es, 6 giga memós gépet venni 17"-al. Szóval inkább hívom gamer-nek mint sem netezős notinak vagy éppen átlagosnak.

A kocka szó tudtommal nem azt jellemzi aki informatikus, hanem egy gyűjtőnév azokra akik sokat ülnek a gép előtt. Legyen az munka miatt vagy kikapcsolódás vagy esetleg játék. A Hardcore gamerek pedig nem azok akik sokat játszanak, hanem azok akik ligákban illetve olyan helyen játszanak ahol elismeréseket kapnak. Illetve lehetősége van Professzionális játékosnak lennie. Akik pedig Világbajnokok, vagy dobogós helyeket értek már el a játékukban. Azokat hívjuk Professzionális játékosoknak.
Szóval a kocka szó teljesen helyénvaló. Viszont a hardcore gamer már nem. Mert attól én enyhe szóval is távol állok. :)
A pénz kérdésre meg annyit, hogy azért mert azt írtam, hogy nem érdekel mennyibe kerül. Az nem azt jelenti, hogy milliomos kis köcsög vagyok akit apuci anyuci pénzel. A magyarok 90%-a úgy nyög fel mikor meghallja, hogy Sony Vaio. " Az kúrva drága! Az nagyon drága! Annyi pénzt kiadni egy laptopért!? Te hülye vagy?! " Stb stb had ne folytassam. Erre írtam, hogy mielőtt ennek kezdenétek ezt kerüljük.

Az AlienWare meg egy másik dimenzió. Az, hogy 2000 euró alatt gyakorlatilag nincsen gépe már már a vicc kategóriát súrolja. Szépek meg tényleg erősek, de ennyim nincsen. Pénzből élek illetve munkás vagyok. Ha valami öltönyös melóm lenne havi 2500-3500 eurós fizetéssel akkor szó nélkül vennék. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. És ne rajtam veszekedjetek! :D Annyit nem ér az egész. Ha egyformák lennénk az olyan uncsi lenne. :D

[ Szerkesztve ]

(#8986) SeniorTilla válasza #66080000 (#8985) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Mondtam, hogy front volt. :) Sajnos gyakran előfordul, mert így látatlanul és ismeretlenül mindenki jól odaírhat a másiknak. Kíváncsi lennék ezekre élőben ;] ott már lehet pofont osztani a szemtelenségért. De persze élőben az itteni vitruális oroszlánokból kisnyuszik lesznek.

Amúgy nézd meg EZT, ez a konfig már elég jól megbírkozik a játékokkal. Persze lehet majd fikázni, meg így-meg-úgy, hajrá gyerekek.

A SONY VAIO-k egyébként nagyon népszerűek, el sem hinnéd mennyire. Sokkal többet eladok belőlük, mint a HP és ASUS-ból együttvéve. És nagyon kevés a meghibásodás. A legolcsóbb gépeknek is normális kijelzője van, normális billentyűzete (ami a HP-knál sokszor gyalázat, a felső kategóriás gépeknél is), és ami nagyon fontos, jó minőségű az akksi. Azaz évekig menni fog, sokáig bírja.

[ Szerkesztve ]

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#8987) Micsurin válasza SeniorTilla (#8986) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Meg sugom a kijelzőre : barátom asus n55-sl-jének matt a kijelzője nekem nem.... és neki jobban becsillog mint nekem sőt neki elvileg hd+ os az én hd-som sokkal szebb.... neki új játékokban maximum graff mellet van 40 fps-e nekem 55.... erről ennyit kijelző : Sony win Gamer teljesitmény: Sony win :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#8988) SeniorTilla válasza Micsurin (#8987) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Igen, ezt én is tudom :)

A sok okostojás meg hadd használjon matt kijelzőt, és élvezzen el tőle :) Sosem fogják megtudni, mi az igazán szép kép egy laptopon.

Amúgy az igazán profik is használnak kültéren fényes kijelzős gépet, nem is keveset. Pl. meteorológusok, pl. az időképnél.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#8989) dannyl


dannyl
addikt

Még mindig nincs megoldás a két ormótlan ikon eltávolítására a tálcán? :S A touchpad, meg a Scroll lock be/ki ikonokra gondolok.

(#8990) Micsurin válasza dannyl (#8989) üzenetére


Micsurin
nagyúr

esetleg Op , gép tipus stb.... mert én win 8.1-en jobb gomb rögzités felold , és eltüntek.....

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#8991) dannyl válasza Micsurin (#8990) üzenetére


dannyl
addikt

8.1 update 64 bit, VAIO SVF1532C1. Az óra melletti ikonokra gondolok. Rettenetesen zavar az a két "hülyeség". Scroll lock be/kikapcsoló, meg a touchpad ikonja. Nekem semmit nem csinál jobb gombra.

(#8992) madstunt válasza dannyl (#8989) üzenetére


madstunt
addikt

a touchpadosok kozul a synapstics-ost el tudod tavolitani a vezerlopult/eger/eszkozbeallitasok fulon

(#8993) Rich_


Rich_
újonc

Sziasztok!
Egy 2008 decemberi Vaio FW21E notebookom van és gondolkodom, hogy a cseréje vagy a bővítése érné-e meg jobban. Cserélném a teljesen halott akkumulátort, 8GB RAM-ra bővítenék és lehet nagyobb merevlemez is lenne. Viszont ez már akkora tétel, hogy lehet meggondolandó egy új SVF1532-es gép. 5,5 év alatt megszerettem a Vaio-t, semmi gond nem volt vele, ha cserélek, akkor addig tenném, amíg kaphatók. Szerintetek érdemes a régire ennyit költeni vagy jobb lenne az új?

(#8994) SeniorTilla válasza Rich_ (#8993) üzenetére


SeniorTilla
veterán

A régi már nem fog sokkal többet érni a bővítés miatt, és nem lesz lényegesen gyorsabb sem. Mindenképpen az újat ajánlom :)

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#8995) hito


hito
nagyúr

Win8.1-es win8-cal kiadott gépeken (konkrétan Duo 11) mit kell telepíteni a Vaio Control Center működéséhez? Gondolom az Assist gomb megnyomására kéne feljönnie a menünek, de nem történik meg.

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#8996) VIBO válasza hito (#8995) üzenetére


VIBO
őstag

Nekem feljön. Viszont nekem nem engedi frissiteni. Arra valamilyen megoldas? Vaio Tap.

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#8997) hito válasza VIBO (#8996) üzenetére


hito
nagyúr

A rendszer win8-ról 8.1-re, vagy a Control Center alkalmazást?

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#8998) VIBO válasza hito (#8997) üzenetére


VIBO
őstag

Control centert :R

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#8999) hito válasza VIBO (#8998) üzenetére


hito
nagyúr

Passz. Van valami Vaio Update nevezetű program. Ennek az a célja, hogy a gépen lévő gyári szoftvereket naprakészen tartsa. Ha ez nem teszi a dolgát, akkor a gyártói oldalon töltsd le a legújabb változatát a szoftvernek, aztán engedd rá. Vagy ezek is megvoltak?

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#9000) Rich_ válasza SeniorTilla (#8994) üzenetére


Rich_
újonc

Közben olvasgatok, lehet Vaio SVF1532 lesz ebből. Van vkinek tapasztalata a géppel? Átlag 2 havonta vágnék 5-10perces fullHD videókat, gondolkodom, hogy megér-e plusz ~70.000Ft-ot a Core i5 -> i7, 6GB -> 8GB RAM és a kicsivel nagyobb merevlemez. Normál, netezős felhasználás mellett mennyit bírhat aksiról?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.