Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Kezdem megszeretni a TV-t (55W829B)...
Egy olyan kérdésem lenne, ha felismert automatice egy külső hálózati "média lejátszót" ami nekem nagyon kell oda azt hogy tudom törölni? Nem nagyon találom...
-
aktív tag
Sziasztok! Le a kalappal az Alleeban lévő Sony Center dolgozói előtt. Vasárnap ott vettem a 42W829 tévét. Akkor kérdeztem az eladót a + garancia felől. Azt mondta, hogy 14900 Ft az 5 éves. Ma bementem megkötni és csak mellékesen mondtam az eladónak, hogy a Sony Szalonban erre a tv-re 7500 Ft ugyan ez a gari. Megnézte a Szalon honlapján és azt mondta, rendben, nekem is annyi. Ha már lúd legyen kövér alapon mondom neki, hogy ha jól rémlik volt olyan akció is, hogy aki 42"-os vagy nagyobb tévét vesz annak a tartozékokból 50%-ot elengednek. Az is úgy volt, így hát vettem féláron egy tapicskolós távirányítót.
Az 5 éves gari + a távirányító 16995 Ft volt. -
aktív tag
válasz DummyBoy #4514 üzenetére
A 3D-t még csak két LG demóval próbáltam ki, nekem tetszett. Van Blu-ray lejátszóm ami tudja a 3D-t, de még kell venni filmet hozzá. Mivel a régi 32"-os tv helyére került a 42"-os ezért mindent át kell majd rendezni. Ma kaptam meg a UPC-től a média kártyát, de még van egy pár sorozat a set-top boxon és míg ki nem másolom addig nem tudom a kártyát kipróbálni. Nagy nehezen sikerült a képernyő tükrözést összehozni egy Motorola Moto X telefonnal, jópofa dolog. Jó ez a tapicskolós távirányító is mert a gyárinál nagyon éles a léptető gombnak a pereme és már fájt az ujjam.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy 42W655-ös TV-m. Pendrive-ra feltettem egy filmet és a hozzá való srt kiterjesztésű feliratot de sajnos nem jeleníti meg a feliratot.Ennek a feliratnak automatikusan meg kellene jelennie vagy nekem kell bekapcsolni?
Hogy működik ez az egész?
Amúgy számítógépen ha elindítom a videót ott megjelenik a felirat.A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
-
mg36
tag
Kinéztem az egyik áruházban egy nagyon jó Sony tv-t, (kdl-32w706b) A súgóban és a főmenüben láttam rögzítés hdd-re menüt, szóval képes rá. De ahogy néztem a véleményeket egy másik Sony tévéről (kdl-42w650a) megtaláltam ezt: " Sem elkapcsolni nem lehet az adott csatornáról, ha a HDD felvétel be van kapcsolva." A célom az lett volna, hogy egy új tévével lemondjam az eddigi UPC rögzítő szolgáltatásomat, és továbbra is fel tudjam venni az adást miközben másik csatornát nézek. Ez a TV tudna ilyet? (Csak mertnmessze a legjobb képminőség az összes márka között) A válaszokat előre is köszönöm.
-
nismoka
addikt
-
mg36
tag
Nagy kár. Pedig már azt hittem, ha veszek egy új tévét, havonta ezt megspórolom. Azért köszönöm a gyors választ.
-
Directors
senior tag
válasz nismoka #4443 üzenetére
Igazatok lesz a kábellel kapcsolatban. Kaptam ma kölcsönbe egy PS3 eredeti HDMI kábelt és azzal nincs ilyen jelenség. Igaz csak olyan 15-20 perce figyelem hogy elmegy-e a kép.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
Van itthon egy Sony W805 készülék. Azt meg tudom csinálni, hogy 2 kép mennyen egyszerre? Mármint PIP és P&P van csak azt nem tudom megcsinálni, hogy egyik képen mondjuk az M1 mennyen a másikon pedig a TV2.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
aktív tag
Sziasztok! Ma beüzemeltem a UPC média kártyát a 42W829B-vel és tökéletesen működik. Set top box megy vissza. Van egy Panasonic DVD felvevőm rákötve a tv-re, azzal tudok digitális adást felvenni vagy csak az analógot?
-
Tutu7030
veterán
A SEN részben tényleg ennyi a magyar vonatkozású alkalmazás, vagy csak én keresem rosszul?
Samunál használgattam az origo és a ustream alkalmazást is.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
mg36
tag
Még az lenne a kérdésem, hogy a Sony tv-k tudnak Flast megjeleníteni a böngészőben? Mert jó lenne online filmeket nézni.
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok, új tulajdonosként Sony SONY KDL-50W829B intéznék hozzátok kérdéseket.
Sok időm nem volt még ismerkedni a tévével, eddig egy 3D filmet nézett meg a lányom laptop külsö HDD vel összekötve HDMI kábel csatlakoztatva a tvéhez
Kérdéseim a következők lennének., a hagyományos tv adás nagyon csúnya. (digi tv) érdekelne hogy erre van e valami jobb megoldás, akár más szolgáltatónál (UPC esetleg) olvastam valami MEDIA CARD lehetőségről de nem vágom mi ez? Egy ilyen kártyát berakok a hátuljába és kész? Semmi vezeték nem kell a tvéhez?
A másik dolog az lenne hogy van e valami egyszerűbb módja a letöltött tartalmak megnézésnek, hogy ne kelljen egy laptoppal esetleg PC-vel összekötni a tvét?
Most hirtelen ennyiPSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
m3gtr
senior tag
válasz jokeman #4537 üzenetére
A tévéadás az ilyen de ha van a szolgáltatónál kártya akkor inkább azt bár sztm nem lesz szebb a kép. Film lejátszásra médialejátszó javasolt. Árban és tudásban ez a legjobb, lejátszik mindent.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
B-L-A-C-K
titán
Ma voltam az Allee-ba vásárolni, eszembe jutott ott is van Sony bolt, mondom erre a kis felhősödésre rákérdezek mert kicsit zavart, megmutattam telefonon a fotót, mondta küldjek egy email-t konkrétan ahol vettem kijönnek megnézni, és ha hibának találják kicserélik egy másikra. Ezt hétfőn meg is ejtem majd (már ma zárva vannak, és holnap is az adott üzletben azért hétfőn). Illetve nagyon korrektek voltak, mivel említettem ugye vettem egy ilyen TV-t nekem is 50%-os áron oda adták az One Flick távirányítót így 19 ezer helyett 9500-ért megvehettem... Már össze is párosítottam vele, 5x kényelmesebb így kezelni...
jokeman: Szia! Grat hozzá! Azt megtudnád esetleg nézni hogy fekete háttérnél neked mennyire felhősödik (azaz a szélein mennyire van bevilágítás)...
A másik dolog az lenne hogy van e valami egyszerűbb módja a letöltött tartalmak megnézésnek, hogy ne kelljen egy laptoppal esetleg PC-vel összekötni a tvét?
Erre a célra a Serviio program nagyon jó, én is használom.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nismoka #4546 üzenetére
Láttam utólag beraktad ezt is, azért még ez se rossz mint írtam...
Az ALLEE-ban az eladó mondta nyugodtan írjak nekik, mert ha tényleg nem ilyennek kellene lennie, gond nélkül kicserélik...
Amúgy haveromnak ugyan ez volt pár éve a Samsung 55D7000-esével, megvette, felhős volt nagyon, és kicserélték egy teljesen normálisra azóta is megvan neki...
-
krx21
nagyúr
válasz nismoka #4546 üzenetére
Így fényképről csak akkor van értelme hasonlíthatni, ha ugyan azon a helyen és ugyan avval a géppel, azonos beállításokkal, főleg azonos záridővel fotózunk. A legfelhősebb TV-t is le lehet fotózni, hogy teljesen fekete legyen és fordítva, a legkisebb alig észlelhető bevilágítást is fel lehet nagyítani egy megfelelően hosszú záridővel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest