Új hozzászólás Aktív témák

• silent84

csendes tag

Gondolkodtam ;]

Olvastam, jövő hónap közepén jönnek az x3as phenomok 65w-os verziói. Amivel elkezdtem szemezgetni az a 8450e.

150 dollár alatt fog indulni, már csak a négymagosokból kiindulva valahol a sima 8450 és a 8650 ára között lesz.
    Tehát reményeim szerint 24-25kért hozzájuttok:)
    ez kb 10-11kval lesz több mint a 4450e. Mellé, szerintem a sima giga 78gm-s2 kerül, mivel alapból 65w a tdpje, és alulfeszelem mivel OC nem lesz, szóval nem hiszem hogy nagyon meg fektetné a kis giga lapot, a 4 pwm miatt . Meg kezd elég barátságos ára is lenni, most esett az ára is külföldi webshopokon 10$-t. Úgyis 1-2 hónap mirre vásárolok, sok kicsi sokra megy. Ramból 2x1Gb 1066os kingmaxot gondoltam, ezzel szemben mivel nem tuningolok gondolom nincs szügségem a 4kval drágább Corsair Dominator kitre? :F
    Így kb 15kval lépem túl a tervezett összegett, ami belefér, de mégis jobb azért, és egy kis UT3 is belefér, ha veszek VGA-t később mondjuk év vége felé, meg még ha kedvet kapok a Starcraft 2re, ha kijön valaha is..

Linkelek egy-két tesztet amit a héten találtam, egyik HD 4850, másik 9800GTXel készült, de csak a viszonyítás miatt írom :)

Hogy mire is elég a kis phenom.

[link]
    [link]

Nagyon jól látszik a kis phenom, elég türhető UT3 alatt, de a többi játék alatt is. Magas felbontásban. Tehát szerintem 1680*1050ben, AAval még egy HD 4850-et is elbírna, de én kiváncsian várom a 4650/70-et, mit fog tudni a 3850/70hez képest. Ezekhez meg még inkább elég.

Vélemény?

Jaj és elnézést az offért, de inkább ilyen off legyen mint a kék-zöld ;] :W .

Köszöntem a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés