Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silent84
csendes tag
Gondolkodtam
Olvastam, jövő hónap közepén jönnek az x3as phenomok 65w-os verziói. Amivel elkezdtem szemezgetni az a 8450e.
150 dollár alatt fog indulni, már csak a négymagosokból kiindulva valahol a sima 8450 és a 8650 ára között lesz.
Tehát reményeim szerint 24-25kért hozzájuttok
ez kb 10-11kval lesz több mint a 4450e. Mellé, szerintem a sima giga 78gm-s2 kerül, mivel alapból 65w a tdpje, és alulfeszelem mivel OC nem lesz, szóval nem hiszem hogy nagyon meg fektetné a kis giga lapot, a 4 pwm miatt . Meg kezd elég barátságos ára is lenni, most esett az ára is külföldi webshopokon 10$-t. Úgyis 1-2 hónap mirre vásárolok, sok kicsi sokra megy. Ramból 2x1Gb 1066os kingmaxot gondoltam, ezzel szemben mivel nem tuningolok gondolom nincs szügségem a 4kval drágább Corsair Dominator kitre?
Így kb 15kval lépem túl a tervezett összegett, ami belefér, de mégis jobb azért, és egy kis UT3 is belefér, ha veszek VGA-t később mondjuk év vége felé, meg még ha kedvet kapok a Starcraft 2re, ha kijön valaha is..Linkelek egy-két tesztet amit a héten találtam, egyik HD 4850, másik 9800GTXel készült, de csak a viszonyítás miatt írom
Hogy mire is elég a kis phenom.
Nagyon jól látszik a kis phenom, elég türhető UT3 alatt, de a többi játék alatt is. Magas felbontásban. Tehát szerintem 1680*1050ben, AAval még egy HD 4850-et is elbírna, de én kiváncsian várom a 4650/70-et, mit fog tudni a 3850/70hez képest. Ezekhez meg még inkább elég.
Vélemény?
Jaj és elnézést az offért, de inkább ilyen off legyen mint a kék-zöld
.
Köszöntem a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest