Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
veinertzsolt
csendes tag
Heló mindenkinek,nekem Asrock Am2nf6g-vsta mATX lapom van,egyenlőre csak az integrált grafikus csIpet használom (anyagi okokból kifolyólag). De ez kiváncsivá tett ,hogy ez a 6100/405 chip vezérli -e majd a videó karikat. A gyártó honlapján utánna néztem ,de gondolom sokan megtették [link] és ha a PCIX kis ikonjára kattintok ott megjeleniek ez a felirat: PCI Express is the latest I/O interconnect technology that will replace the existing PCI interface. With a bus bandwidth 4 times higher than that of AGP 8X interface, PCI Express x16 bus performs much better than AGP 8X in applications such as 3D gaming. Nem vagyok jó angolból szóval aki ért az lefordíthatná. Valmint mivel ebben a lapban is az a NV405 chip van amiról beszéltetek ,hogy nem vezérli a karikat 16X sebességgel, csak anyit szeretnék hozzáfűzni ,hogyha ésszerűen gondolkodom és a honlapon ottvan feltüntetve ,hogy VISTA REDY. Tehát felvan készülve a Vista teljeskörű futtatására, szóval mivel az új oprendszerben debütál a DX10 valószínűnek tarom,hogy ebben a lapban rendesen kell működnie külső videókarinak. Majd megpróbálok kölcsönkérni egy videókarit s megnézni de addigis ha valamit nem jól mondtam vagy van más ötletetek akkor kérlek világosítsatok fel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Sweet.tv - internetes TV
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest