Új hozzászólás Aktív témák

• veinertzsolt

csendes tag

Heló mindenkinek,nekem Asrock Am2nf6g-vsta mATX lapom van,egyenlőre csak az integrált grafikus csIpet használom (anyagi okokból kifolyólag). De ez kiváncsivá tett ,hogy ez a 6100/405 chip vezérli -e majd a videó karikat. A gyártó honlapján utánna néztem ,de gondolom sokan megtették [link] és ha a PCIX kis ikonjára kattintok ott megjeleniek ez a felirat: PCI Express is the latest I/O interconnect technology that will replace the existing PCI interface. With a bus bandwidth 4 times higher than that of AGP 8X interface, PCI Express x16 bus performs much better than AGP 8X in applications such as 3D gaming. Nem vagyok jó angolból szóval aki ért az lefordíthatná. Valmint mivel ebben a lapban is az a NV405 chip van amiról beszéltetek ,hogy nem vezérli a karikat 16X sebességgel, csak anyit szeretnék hozzáfűzni ,hogyha ésszerűen gondolkodom és a honlapon ottvan feltüntetve ,hogy VISTA REDY. Tehát felvan készülve a Vista teljeskörű futtatására, szóval mivel az új oprendszerben debütál a DX10 valószínűnek tarom,hogy ebben a lapban rendesen kell működnie külső videókarinak. Majd megpróbálok kölcsönkérni egy videókarit s megnézni de addigis ha valamit nem jól mondtam vagy van más ötletetek akkor kérlek világosítsatok fel. :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés