Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
veinertzsolt
csendes tag
válasz
veinertzsolt
üzenetére
Itt is árulják a lapot és szerintük is 16X slot van rajta :
Valamint érdemes megnézni mit ajánlanak mellé: [link] -
veinertzsolt
csendes tag
válasz
rollins
üzenetére
Igen azt az ATI vga dolgot ki tudtam következtetni én is. De a 8X PCIX portot sehol nem találom. Nekem ez van a kéziküönyvben:
2.3 Expansion Slot
PCIE Slots: PCIE1 (pci express graphics slot) is ushed for pci express cards with X16 lane width graphics cards.
Pontos jelentést nem tom ,de valaki kiokosíthatna. -
veinertzsolt
csendes tag
Heló mindenkinek,nekem Asrock Am2nf6g-vsta mATX lapom van,egyenlőre csak az integrált grafikus csIpet használom (anyagi okokból kifolyólag). De ez kiváncsivá tett ,hogy ez a 6100/405 chip vezérli -e majd a videó karikat. A gyártó honlapján utánna néztem ,de gondolom sokan megtették [link] és ha a PCIX kis ikonjára kattintok ott megjeleniek ez a felirat: PCI Express is the latest I/O interconnect technology that will replace the existing PCI interface. With a bus bandwidth 4 times higher than that of AGP 8X interface, PCI Express x16 bus performs much better than AGP 8X in applications such as 3D gaming. Nem vagyok jó angolból szóval aki ért az lefordíthatná. Valmint mivel ebben a lapban is az a NV405 chip van amiról beszéltetek ,hogy nem vezérli a karikat 16X sebességgel, csak anyit szeretnék hozzáfűzni ,hogyha ésszerűen gondolkodom és a honlapon ottvan feltüntetve ,hogy VISTA REDY. Tehát felvan készülve a Vista teljeskörű futtatására, szóval mivel az új oprendszerben debütál a DX10 valószínűnek tarom,hogy ebben a lapban rendesen kell működnie külső videókarinak. Majd megpróbálok kölcsönkérni egy videókarit s megnézni de addigis ha valamit nem jól mondtam vagy van más ötletetek akkor kérlek világosítsatok fel.

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- Autós kamerák
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Köszi az infókat