- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
No, sikerült szert tennem végre egy AMD 770 Gigabyte DS3 Rev 2.0-ra.
Itt Pécsett nem egyszerű, sok helyütt nem is volt, ahol volt, ott meg a 4 satából rögtön látszott mi az ábra... Végül egy kis, ismeretlen boltban találtam meg fél napi mászkálás után. A vicc az, hogy nem is kellett kérnem, az asztalon volt az orrom előtt. 
Egy Gigabyte Volar hűtőt találtam hozzá, miután egy Zalman 7700-assal jól befürödtem. Ez pont ideális hozzá, ugyanis az egész konstrukció szöget zár be a lappal, és pont a fetekre fújja a levegőt.

Tanácsra volna szükségem a tuninghoz, ugyanis úgy vettem észre, hogy a lap kissé túlfeszel. Nem sok alap órajelen 1.4 V egy 6000+-os Brisbane-nek? A ramok is 1.875 V-ot kapnak 800-on, kissé soknak találom. Érdemes frissíteni az FA Biost FBC-re, vagy ráér a móka? Ja igen, északi és déli híd mennyi túlfeszt kapjon? A cél a 3300-3400 Mhz, annyi gondolom van benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt Pécsett nem egyszerű, sok helyütt nem is volt, ahol volt, ott meg a 4 satából rögtön látszott mi az ábra... Végül egy kis, ismeretlen boltban találtam meg fél napi mászkálás után. A vicc az, hogy nem is kellett kérnem, az asztalon volt az orrom előtt.