- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Silenzio #11993 üzenetére
ezért kell a lapra a legújjabb bios! nem hiába 1,4V az alappfesze, mert már kivan sajtolva belőle a tudás, a kisebbek jobban is húzhatók százalékosan is!(több benne a tartalék)
a windsor az más tészta, azt nem mérik félre a lapok, de pl az én procimnak a tehrelt hőmérséklete 1,4V-nál és 3200-nál is közel 75 fok, ígymeg 3100-nál és 1,375V-nál hatvanakárhány....nemhiába, a fesztől eléggé nő a hője, vagycsak az abitom nem szereti úgy, anno a giga lapomban egy másik proci 1,4V-al 3200-on max 55 fokos volt.... -
diablo1984
veterán
válasz
Silenzio #11991 üzenetére
mondjuk a procinak az a kis fesz nem kicsi, brisbane.nek 1,5V az iszonyúan sok!
1,4V-a gyári, szerintem 3300-on bírna menni 1,425V-al is, de lehet annyi sem kell hozzá(az enyém 35% tunningot tud +1,375V-on)!azt meg nem poénnak mondjuk, hogy toljál oda a kingmaxoknak minimum 2V-ot, de inkább 2,1V-ot, mert azok sem minden lapban szeretnek még 800 fölött sem menni, de így legalább egy hibalehetőséget kikerülnél(meg amúgy is élettartam garosak, mire vársz?). az időzítéseit told cl5-re(5-5-5-15 2T) így 900-ig bírja majd(még akkor is, ha az ati chip nem szereti), ha stabilan megy a cucc, majd nézheted úgy is, hogy visszaosztás nélkül 1000 fölött mit zenél, de oda a 2,2-2,3V is elkél!
HT-t a biztonság kedvéért oszt vissza!
a procihőnek a 79 fok az kissé sok(ne is tolj neki 1,45V-ot se, mert lassan eléri a lekapcsolási hőt...), gondolom arra rájöttél, hogy a maghők hülyeségek(nem az erkélyen tesztelsz, így a maghő szobahőmérséklet alatt van, gondolhatod, hogy félremér, márha nem valami spéci folyékony vackot használsz...)
próbáld ki így,ja és a prociszorzót fixáld(ha még nem tetted)!
-
HERR Z
veterán
válasz
Silenzio #11984 üzenetére
a procit feszelted túl, eccerűen szerintem elfőtt és lekapcsolt(ilyenkor dob egy hibát, bezárja gta-t, vagyis idle-be vágja magát)
amúgy is gáz neki az 1.5V, amit max adj rá biosba az 1.45V(ezt fogja túlfeszelni 1.5V-ra kb)
HT-t felesleges visszaosztanod, ez am2+ -os lap, megy bőven(nekem ment 1700+ -t x2 mellett)
a ramnak biztos-ami-biztos alapon add rá a maxot, az a 2.2Vvagy kevesebb nem túd kárt tenni a ramban, de egy hibát kiszűrhetsz vele -
-
Cadal
őstag
válasz
Silenzio #11890 üzenetére
Hi!
Egy kérdés, négy válasz:
1; Azt hogy rev 1,0 azt nem jelölték, de a Rev 2,0-t ha másról nem a 6 db sata csatiról egyből megismered (ez az egyik plusz SB700-ban)
2; Ha már lesz a boltokban, akkor ragaszokodj hozzá!
3; A Rev 1,0 lap is 100%-ig kezelni fogja az AM3 foglalatos procikat!
4; SB 600 kontra SB 700 (vagy mondhatnám Rev 1,0 kontra Rev 2,0)
- + 2db sata
- + 2db USB
- modosított PWM
- DualBIOS
igy elsőre ennyi. Jah és nagyon jó lap!
-
diablo1984
veterán
válasz
Silenzio #11770 üzenetére
huhh, mercuryval megy a cucc????
vazz a 2900-as vga-k terhelésnél százakárhány wattot is megesznek, a többinek meg mi marad? már az is csoda hogy alapórajelen hibátlanul menne a gép, nemhogy tunning kelljen!
TÁPCSERE alapvető, már régen a szemétbe kellett volna dobni azt a f*st!
moduláris táp annyival tud többet, hogy amelyik ágát nem használod lecsatolhatod,(meg talán áganként magasabb az Amper?) ami egy átlag júzernek felesleges, elfér a házban a sok tyúkbél! felesleges...szvsz -
diablo1984
veterán
válasz
Silenzio #11761 üzenetére
jah, nem az volt a csúcs, de azsem rossz tunninglap! vigyázz mert viszont az a lap is válogat a procik között és semmi sem garantálja, hogy ami procost veszel bele, nem-e fogja a lap túlmérni a hőjét és lekapcsolni a gépet!
ennyit tud a procid tunningra, nem a deszka tehet róla, a ht meg elég 4x-esen visszaosztani, a ramoknak tolj 2,1V-ot, oszd vissza 667-re és cl5 re(bár a 4 slot miatt csodákat ne várj), a procid az windsor magos?, mert ha igen, akkor ne nagyon várj többet tőle, a g2 birsek voltak a hülyérehúzhatók, persze azsem mind.....
a 2900pro meg még nem olyan őskövület, hogy azonnal ki kelljen vágni....
valld be arról van szó, hogy égeti már a zsebedet a sok lóvé és mindenképpen költeni akarsz a gépre!
ha költeni akarsz, akkor a tápot cseréld, a többit haggyd, mert úgysem térül meg, akkor meg mikor cseréled majd a cuccost könnyebben el tudod egyben adni, mert nem egy fos masina lenne(ha procit cserélsz esetlegesen szívhatsz a kikapcsolgató gép miatt)
-
band1103
őstag
válasz
Szvsz a tápban lesz a tuningkutya elásva. Uhh, micsoda képzavar! Próbáld újra a tuningot egy jó táppal. Mondjuk nem bizti a siker hisz ahogy HERR Z kolléga mondta lehet hogy a proci nem tuningbarát. Nem minden procit lehet kötelezően jól tuningolni.
Oliverda: Na végre! Már azt hittem hogy ezaz UD3 csak intel privilégium lesz
.
-
HERR Z
veterán
válasz
eccerűen csak szar a procid tuningja, nem hiszem hogy emiatt a lap a hibás..
valóban csak 275 körüli fsb-t bír, de az is ~3ghz lenne a prociddal mégse megy annyit...
48x0 szériának beugró a 3ghz-es x2,azalatti proci mellé feleslegesen erős...amit csak 2mp+ -os felbontásban tudsz kihasználni -
diablo1984
veterán
válasz
Silenzio #11759 üzenetére
fsb antitunning? az abit kn9-kn9s-kn9sli-és a kn9ultra az egyik legjobban eltalált és olcsó szériája az abitnak, nekem a kn9s-es alaplapban most a 4400+-os proci(alapórajel 2300) 3100-on kavar!
szerintem ne cseréld a procidat sem, mert azok drágák, inkább úgy ahogy van hagyd a cuccodat a p*csába, majdha márciusban veszel lapot, akkor úgyis cseréled phenomra a procid, addig meg kibírod!
-
band1103
őstag
válasz
Silenzio #11755 üzenetére
Szerintem is várj még kicsit. Most még csak 1 gyártó 1 db AM3-as lapja van a piacon. Ahogy hamarosan a gyártók kijönnek a saját AM3-as lapjaikkal úgy fog zuhanni az AM2+-os lapok ára. Most is vehetsz pl.:egy ASUS M3A79-T Deluxe vagy pl.:egy GA-MA790GP-DS4H vagy pl.:egy MSI KA790GX de olcsóbban jössz ki pár hónap múlva.
A fenti lapok nem mintha pont ugyan olyan jók lennének de legalább nem egy gyártótól ajánlottam és ezekben nem csalódtak akik kipróbálták. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest