Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali Mindenkinek!
Szeretném ha ajánlanátok valami olyan am2+-os lapot ami képes nagy HT-ra (legalább 275) phenomal. A jelenlegivel (Gigabyte MA790X-DS4) nem vagyok megelégedve és le szeretném cserélni, most van lehetőségem rá hogy el tudjam adni. Mindenképpen olyan kellene ami az új déli híddal szerelt. (nem BE proci lesz benne, ezért kell a HT,NB/L3 osztó is)
Amilyen márkát nem szeretnék az Asus és Gigabyte. Elöbbit azért mert cégnél szívtam vele sokat (olcsóbakkal és asrockal), utóbbit meg azért mert otthon szívtam vele sokat (tuningnál). Nincs tapasztalatom ezekkel a márkákkal: ECS, Biostar, DFI, Foxconn, MSI (érdekelne melyik gyártó lapja szereti a tuningot)
Integrált VGA nem lényeg, mert szinte biztosan nem használnám.Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Crimson Desert
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Robogó, kismotor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest