Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Bluetooth-os fejhallgatót lehet használni a 40h6200-al,felismeri?
köszi -
Batib
őstag
válasz
Redeckt
üzenetére
Köszi!
Most dolgozom
(mhelyen vagyok), otthon majd ránézek.
Arra már rájöttem, hogy ez a widi lenne, de nálam nincs. Ha a második kijelzőre megyek akkor azt írja, hogy nem támogatott.
A noti nem mai gyerek már Dell Inspiron 1525. Most került hozzám, a gyerekem leselejtezte. -
Flashget
félisten
válasz
Ciccuka
üzenetére
Nézze meg, hogyan követi a Google!
minden kémkedik ami smart...
-
Bilux
veterán
Csak nekem új hogy a need for speed most wanted elérhető a tvre?

-
Ciccuka
veterán
-
Redeckt
tag
válasz
Redeckt
üzenetére
Az a "Project" egyébként (magyar nyelven való használat esetén) második képernyő néven kell szerepeljen nálad.
Ha az általam fentebb írtak ellenére sem látod a videóban mutatott útvonal szerint, akkor itt megtalálod a támogatási listát.
Ha ezen legalább az Intel WiDi pont alatt található követelményeknek megfel a géped, akkor érdemes tovább foglalkozni a témával, mert valószínüleg csak valami szoftveres baki lesz. -
Flashget
félisten
válasz
zsoltip
üzenetére
Kezdem azzal, hogy az aláírásomban szereplő tv és mobil simán, jól működik a screen mirror funkcióval.
Tehát ha bármit lejátszok a mobillal az megjelenik a tv-n vagy DLNA-lént használva fényképeket néztük a tévén.
1. ezt használom néha nem tudom H szériával is jó.
2. screen mirror funkció van a tévéden? mert akkor egyszerű a történet.
3. ehhez inkább Logitech K400
4. passz nem használom a skypot -
zozika2
tag
Sziasztok! Egy ES6100-at mire lenne érdemes lecserélni?
H6400?
Vagy az ideiek közül valami?
Köszi! -
HUTCHDB
nagyúr
Segítséget kérnék.
Van egy QNAP TS212p NAS-om.
A filmek gyönyörűen átmennek DLNA-n a samsung tv-re a nas saját TwonkyMedia alkalmazásával.
Az utóbbi időben, viszont nagyon sok olyan filmhez tartozó felirat van, amit egyszerűen nem kezel a tv ilyen DLNA-s megosztás esetén.
C650-en nézek főként sorozatokat, és egyszerűen megőrülök, hogy ez lassan egy állandósult probléma lett.
Több esetben ellenőriztem különböző filmet felirattal USB-n, ahol gyönyörűen kezelte a tv mind a kodeket, mind az srt fájlt is, viszont DLNA-n csak a film játszódik le, a felirat nem.
Külső lejátszót nem szeretnék, pendrive-on sem szeretném hozni vinni az adatokat, nekem ez a NAS megoldás tökéletes...lenne, csak működjön.
A PLEX iszonyat lassú, és vannak olyan filmek, ahol még a videót sem játsza a tv, nem ismeri fel.
Tudtok valamit ajánlani?
-
Redeckt
tag
Nem biztos, hogy sikert hoz, de próbáld ki ezt:
Vezérlőpult / Hálózat és internet / Hálózati kapcsolatok / Jobb klikk a Wi-Fi ikonon / Tulajdonságok / Hálózat fül.
Itt vedd ki a pipát a "Deterministic Network Enhancer" rész mellől, és okézd le.
Ezután restart, és próbálj rá.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem egyelőre bejön a 2770-es update.
Gyorsabb valamivel a tv, a smart kimondottan átgondolt.A többit még nem teszteltem, de ez a része mindenképp jobb, mint a 2740-50-es OS-nél.
-
dethroner
veterán
Érdekes dolog ez az fw keresés. Márciusban samus ügyfélszolga javaslatára, csináltam egy teljes újratelepítést, amiben valami opciót kihasználva egész mostanáig nem jelent meg az új szoftver elérhető szöveg. Pedig biztos volt dögivel eddig is. Ma meg ismét az arcomba tolja az erőszakos pofáját.

Nagyon meg kéne hekkelni a tévét hogy kizárólag akkor és csak azokkal a címekkel létesíthessen kapcsolatot, amire én adok utasítást! -
dethroner
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Saját fájlrendszerre formázott usb meghajtóról tud törölni.
-
Ciccuka
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Android Box-on például nem probléma

-
sandró60
addikt
válasz
pandion
üzenetére
Igen minden jól működik.Kb 2-hónapja van meg.Az intenetezés aránylag elég jól megy rajta.A youtube-keresőbe sajnos a billentyüzettel nem lehet beirni.Ott elő ugrik egy virtuális billentyű azon kel a betüket "be pötyögni".Sajnos ez nem a billentyű hibálya,hanem a videó szolgáltató "sara"

-
Ciccuka
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Röhej kategória, hogy Samsung-nál nem oldották meg.

-
Ciccuka
veterán
Hogy lehet törölni pendrive-ról fájlokat?
-
PuMbA
titán
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Jó

-
Apollo17hu
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
up
-
Ciccuka
veterán
Szemkímélő opciót mintha beraktak volna ide:
A Samsung korszerűsített Clear Motion Rate (CMR) technológiájának köszönhetően még a gyorsan mozgó jelenetek is tisztán jelennek meg. A magasabb CMR tisztább látványt és kevesebb mozgás elmosódást jelent, így az akció filmeket, sportokat és más szórakoztató programokat a lehető legjobb formájában élvezheti. Ez a technológia a panel frissítési rátának és a képfeldolgozási sebességnek megnövekedésével, valamint a háttérvilágítás fejlesztésével jöhetett létre. Ez olyan látványt eredményez, ami egyértelműen jobb minden eddiginél.
-
Gaben06
tag
UE40H6400 szoftverét frissítettem 2770-es verzióra. Megszűnt az után húzás, nem "röcög" a kép. A Smart rendszer alsó kezdő sávja megváltozott, olyan lett mint JU7000-es TV-m TIZEN rendszerén.
-
Batib
őstag
Találtam ezt a videót.
Direkt ezért telapítettem Win8-at is a notira, de én nem találok semmi project nevű cuccot az eszközöknél. Soha nem használtam Win8-at, tud valaki segíteni?
Nem tudom, ez itt off-e, hisz samu tv-ről van szó? -
Ciccuka
veterán
válasz
szaszapi
üzenetére
A gyári weboldalon még nincs kint.
-
Dictator^
veterán
Reggel bedobta a H6400, hogy van egy új software frissítés... ki mit tud róla?
A később frissítsen részt jó, hogy elolvastam, mert a TV kikapcs után automata frissítene a TV... -
Batib
őstag
-
zsoltip
őstag
Sziasztok.
Adott egy Samsung UE32J5500A TV és egy Xiaomi Redmi 2 telefon.
Van néhány dolog, amire szeretném használni ezt a párost, de nem jövök rá a hogyanjára. Sok appot kiprobaltam már, de semmi...
1.) Távirányítóként használni a telefont
2.) Wifin DLNA-val megosztani a média tartalmakat telefonról
3.) TouchPad és billentyűzetként használni a telefont
4.) A TV Skype applikációjában, a telefon kameráját és mikrofonját használni videóhívásokhoz és hanghívásokhozVan valami ötletetetek melyiket, hogyan, melyik alkalmazással tudom megoldani?
Köszönöm.
-
pandion
tag
Sziasztok,
Kérdésem billentyűzetre vonatkozna. H6400 van, és gondolkodok egy billentyűzeten. Valaki használ ilyet? Láttam a MM-ban egy hama mini billentyűzetet 9e-ért, de az USB-s, viszont elméletileg kompatibilis a TV-vel, erről tud valaki valamit? A mérete miatt jó lenne, de ezért nem szívesen foglalnék le egy usb-t.
Köszi -
Livius
őstag
Amikor egy USB-s PenDrive-ot leszeretnék húzni a TV-ről, hol lehetne ezt a TV menüjében "biztonságosan" eltávolítani, ahogy egy Windows-ban szokás csinálni?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ez a pár model : 40h6200/40h6400/40j5100 és a 43j5500 ezek milyen megvilágításuak? Direkt vagy edge ledesek?
-
Apollo17hu
őstag
PC-re kötném a tévét HDMI-n keresztül.
Jó hozzá egy ilyen kábel? Ha nem, milyenre van szükség, mire kell figyelni? -
BBéci
legenda
-
-
Redeckt
tag
válasz
Asrach
üzenetére
Mit köszönsz?
Ettől még valóban nem éri el azt a szintet!(#84531) blakey: A tőled idézett mondat "amelyek tudnak interpolálni" részén van a hangsúly, mert nem azokat a TV-ket nevezzük 100/120Hz-eseknek, mivel mint írtam, már egy szimpla BFI folyamat is interpolációs folyamat, de lényegtelen, és már szerintem off is.

-
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Az tudja esetleg valaki biztosra,hogy a 40H6200 kezeli-e a samsung smart control távot? ha igen melyik típust?
mert nem vennék feleslegesen...akkor ikább valami légegér vagy vezeték nélküli billentyűzettel próbálkoznék,azokat biztosan kezeli...
köszi -
blakey
titán
válasz
Asrach
üzenetére
Ha csak BFI van benne akkor a mozgásmegjelenítése egyenlő az 5000-es sorozat mozgásmegjelenítésével, az interoláció "komolyabb" dolog ezért a "csak" BFI-vel ellátott készülékek 50/60Hz-esek és csak hírből halloták a 100/120Hz-eket.
Azokat a tv-ket nevezzük 100/120Hz-eseknek amelyek tudnak interpolálni (is). -
Redeckt
tag
válasz
Asrach
üzenetére
Pedig pont, hogy lényeg!

A Motion Clarity Index (amit a Samsung Clear Motion Rate-ként használ) pedig szoros összefüggésben áll a Real Refresh Rate-el.
De szerintem olyannyira felesleges ezeket puffogtatni. Pláne vakon.
A fentebb megfogalmazott vélemények ettől még nem lesznek kevésbé igazak, te pedig nem leszel meggyőzve róluk, ha jól sejtem.
-
blakey
titán
válasz
Asrach
üzenetére
Ne keverd össze a monitorokat a tv-kkel, a tv-k fő "tevékenysége" a mozgókép, tehát a frekvenciák a mozgásmegjelenítésben játszanak szerepet, szükség van arra, hogy minél nagyobb frekvencián dolgozzanak, hogy a mozgás ne 300 soros legyen.
Az általad említett tv, nem 60 v. 120 Hz-es, nálunk 50/100 Hz változat van jelen. Az 50/60 Hz kevés a mozgásmegjelenítéshet, ehhez kell IFC vagy BFI, esetleg mindkettő.
Amúgy akkor lesz 100Hz-es ha be van kapcsolva az interpoláció ill a BFI, ezek kikapcsolásával 50/60Hz-en dolgozik a panel.
-
Asrach
tag
Pc monitorok is főként 60 hz-n mennek ami bőven elég gyors mozgásoknál mondjuk cs-ben, pedig ott néha sokkal gyorsabb reflex mozgások vannak mint egy foci közvetítésnél.
Persze vannak már 144 hz-s monitorok de ha nincs hasonlóan sok fps-ed a játékban nincs is értelme az egésznek. -
Redeckt
tag
válasz
facedown1982
üzenetére
Már kaptál választ!
(#84503) Apollo17hu: Nincs mit!
-
Redeckt
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Jó választás!

Amíg várakozol, csinálhatsz előre egy Samsung fiókot, ha még nincs.
Ezen keresztül kell majd regisztrálnod a terméket, a TV hátlapján lévő 15 jegyű sorozatszámmal, a +1 évért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Le Mans Ultimate
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4937
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(mhelyen vagyok), otthon majd ránézek.

Ettől még valóban nem éri el azt a szintet!