Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz nightshadow #46546 üzenetére
A tegnapi napon vásároltam egy ilyen TV-t a kép beállításban kérnék egy kis segítséget van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
A TV Samsung UE40F6400Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Samsung házimozin akarom a TV hangját hallgatni. A hangszóróknál a házimozi inaktív csak külső hangszóró van meg tv.
Egy nyamvadt HDMI kábellel nem lehet megoldani a hangot meg a képet? Optikai kimenetet vagy RCA csatlakozóval kössem össze? Vagy eurocsatlakozóval?Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Androidra van valami olyan alkalmazás billyentyűzet amit tudok használni a TV-hez?
Nincs kedvem 10-20.000Ft-ot fizetni egy billenyűzetért.
Elég kellemetlen a szöveg bevitel távirányítóról, még a tapis távról is.
Samu F6400 a készülék.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz Flashget #53848 üzenetére
MM-ban láttam azokat szép tapis kompakt billentyűzeteket.
De kérdezem app-ot senki sem tud?Simi2000
Youtube videók keresése is eléggé nyögvenyelős és a kislányom türelmetlen mire bepötyögöm a bogyó és babócát...[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
én csak a 6400 Tv-ről tudok információt adni Dlink 1043ND seggében a pendrive rajta egy 1080p 10GB-os mkv-vel és sajna közbe-közbe tölt pufferel a drága a 720-as filmekkel nincs baja.
Így marad részemről a TV bemenete ha ismeri az ntfs filerendszert.
AMit még nem próbáltam meg. De lehet a noname pendrive lassú ilyen filmekhez.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Ha hazamegyek megnézem neked.
Néha nekem is előfordul, hogy nem látom és várni kell egy kicsit, frissíti magát vagy mit tudom én.
De lehet router gond is nem feltétlenül tv hiba.
Az, hogy a tv nem támogatja csak 10 percet, olyan még nem láttam. Érdekes üfsz emberek vannak samsungnál.[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Nekem win 8 alatt külön kellett engedélyeznem a TV-t hogy lássa a megosztott mappáimat.
De felesleges volt mert mkv-t így nem tudok megosztani valamiért nem értem. Avi-val nincs gond.[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Van egy F6400 tip. TV-m. Bár ez szerintem nem típus függő tv-adásból vennék fel sorozatot pendrive-ra.
Ez működik is szépen manuálisan a felvételre kattintva, aztán vesz mindent míg meg nem állítom.
Na mármost, hogy értelme is legyen a dolognak ezt lehet időzíteni? Tehát esete 11-kor megy egy sorozat és fel szeretném venni. Tehát be lehet programozni a felvétel indítását illetve leállítását?Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz Csaby15 #54232 üzenetére
Mindenre azt mondják ami nem megy hogy karbantartás folyik. A youtube sosem akad karbantartás miatt.
Ezek is úgy akarnak javítani mint telefonoknál az okosok factory reset meg szoftverfrissítés...[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz pakriksz #54253 üzenetére
Hát nem, de ez az én véleményem. Azért nem rakok be videót hogy csak menjen valami a tv-ben. Arra jó bármelyik montonbeszédes tudományos csatorna. Olyan könnyen elalszok rajta mint mikor anyám olvasta az estimesét
-
Bilux
veterán
válasz Flashget #54255 üzenetére
Kell-e neked Micro dimming? Tesztelők véleménye szerint EDGE-LED TV esetében tökéletesen felesleges, mivel nem tud szépen működni a kevés zóna miatt, tehát csak ezért nem éri meg megvenni egy drágább TV-t.
Olvasva ezt a SAMSUNG TV-s logout-ot sokmindenre magyarázatot ad
-
Bilux
veterán
válasz marec1122 #54262 üzenetére
Akkor a 6650-et igen jó áron adják ha tényleg annyi, nem kiállított darab volt?
40" F6400 6-os sorozatú Smart 3D Full HD LED TVAjánlott fogyasztói ár: 229900 Ft
40" F6650 6-os sorozatú Smart 3D Full HD LED TVAjánlott fogyasztói ár: 269900 FtEzek a hivatalos árak.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz partyanimal #54492 üzenetére
nem szólna szebben HDMI-n hagyd optikain.
-
Bilux
veterán
Egy gyors kérdés, TV-n keresztül mikor jelennek meg a frissítések?
Mert az USB-s frissítést kezdem unni főleg úgy, hogy majd 2 hetente jelenik meg új FW.
Minek van az online frissítési lehetőség, ha csak USB-re jelennek meg az új FW-ök?!Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz syler123 #55393 üzenetére
Igen mert nekem pl. mikor kivettem a dobozból egyből frissített 1111 re és akkor egyből jó volt a hub is. Addig nekem se kapcsolódott. Most jelenleg a 1116 a legfrissebb a support szerint amit fel is raktam.
-
Bilux
veterán
-
Bilux
veterán
válasz gameresboy #55645 üzenetére
Méret?
-
Bilux
veterán
válasz Atomantiii #55720 üzenetére
Van egy sport opció 6400-en azt ki használja?
-
Bilux
veterán
Nem tudom, hogy valakinek ez új infó e, de tagnap este voltam a TESCO-ban és 149.900Ft a 40" F6400 tv.
2 hete 179.000 vettem...[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz Norby86 #56714 üzenetére
Chromecast és a telefon se kell majd
-
Bilux
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #56715 üzenetére
Frissíts szoftvert.
-
Bilux
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #56844 üzenetére
A TV manuáljában még az is benne van, hogy milyen WEP, WPA, WPA2 "kódulású" most fejből meg nem mondom melyiket nem támogatja... illetve sávszélesség limit is meg volt adva ha jólemlékszem.
-
Bilux
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #56858 üzenetére
Én még nem is hallottam róla, mármint wifi fronton
Ha gynege volt a jel akkor inkább vettem 3 antennás N-es routert azzal volt jel mindenhol a házban.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest