Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jsk
senior tag
Akkor viszont nem értem mi a gond ezzel
Emlékeim szerint hamarabb lehetett kapni FHD televíziót, hogy egyáltalán bármelyik csatorna úgy sugárzott volna. Ha nem lennének úttörő UHD-tv vásárlók, akkor sosem bővülne az elérhető tartalom. Úgy hogy előre, hajrá mindenki vegyen UHD-televíziót, hogy mire én is veszek, addigra legyen tartalom rá 
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
MM-ban most 250k az alábbi két TV:
-55" J5500
-55" H6400Melyik az ajánlott? J sorozatnál se szabad 5-el kezdődőt venni?
Köszi. -
azur
tag
Valaki nem tudja. nem született valami okosság, hogy C szeriás tv-n a YouTube-t vissza lehetne hozni? Elég sokat használtam sajnálom, hogy megszünt, egy Plazma C7000-es sorozatom van aminek tökéletes mind a képe mind az állapota, a mai tv-ken nincs ilyen kép mint ezen sajnálom emiatt eladni.

-
Flashget
félisten
válasz
Zozi100
üzenetére
igen mikor megveszed a tévét, de eltelik 2-3 év és elérkezettnek látod az időt, hogy updateld a smartot, de úgy, hogy közben nem akarsz új tévét venni, mert a jelenleginek semmi baja. Na akkor fogsz a zsebedbe nyúlni 80K körüli áron.
Midway: nem
ráadásul csak DVB-T/C tuneres. -
-
Midway
senior tag
Hello
A UE48H6400AW tv dupla tuneres?
A pip funkció miatt kérdezem. -
Villanyász
tag
Másnak is csinál olyat a 40h6400-as hogy műsorújságot nézve a már betöltött tartalom eltünik "Nincs információ" majd gondol egyet később és betöltődik, vagy egyáltalán nem. Ugyanazon antennarendszeren, hálózaton egy pana tévé nem csinál ilyet. azon minden flottul megvan.
-
PuMbA
titán
válasz
Leonardo91
üzenetére
Igen, csúcsmodell közeli, a legcsúcsabb a H9000
Ha magadnak veszed, akkor jó, viszont az íveltsége miatt középen kell ülnöd és többszemélyes nézésre nem lesz valami jó 
-
Asrach
tag
Sziasztok!!
Ha van egy samsung tv-m: Samsung UE48JU6400 akkor arra még + garanciát hogy tudok venni, illetve milyen árban lenne +2 év?
-
Flashget
félisten
válasz
Zozi100
üzenetére
Ez a J széria egy felmérése lehet a samsungnak az ívelt tévék miatt, meg a felkonvertáló 4K-s baromságnak.
Nagyon nem lepődnék meg ha jövőre több FHD-s nem ívelt modell közül lehetne választani mint most. A Tizen rendszer pedig javítva lesz.
Evolution kittel meg védve vagy eleve a smart változtatásokra, csak az meg sok pénzbe kerül.
-
Zozi100
csendes tag
Mondjuk a betekintési szöge jobb volt a D6570-nek mint ennek a JU7000-es sorozatnak (habár az enyém 7002-es,de gondolom egyforma a hardvér benne),de legalább nem felhős,sőt nekem még a pixelhibák is úgy jöttek a 6570-en,mint a gombák az erdőben eső után,de azt panelcserével orvosolták a szervizben
Ezt a Tizen rendszert még szokni kell,meg nem is tökéletes egyelőre,vannak hibák benne -
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Erről a típusról mi a véleményetek?
Leginkább filmezésre és Xbox One-hoz használnám
A mostani C530 már húzza az árnyékot rendesen filmek és játékoknál -
rogers2
csendes tag
Szia.
Békéscsabán lakok lehet hogy tudtam volna kérni servicéből egyet.
Leirom hogy tudtam megcsinálni . Ezer köszönet neked a segitségért.

Fogtam két infra ledet és egy jack dugóra ráforrasztottam (képet nem rakok fel mert nem túl igényes

Utána ezekből a wav-okbol lefuttattam az info factory.wav-ot a madia playerrel miután beléptem a service menübe a sima távirányitóról, majd fel tudtam oldani a menüt és átraktam EU-ra.
köszi még egyszer üdv.
-
Flashget
félisten
válasz
mitibi
üzenetére
Samsung topicban vagy ugye tudsz róla?

LG-t nem vennék a nem létező fekete miatt, így az este a film nézés nagyon nem lenne élvezetes...
J szériás idei samsungot szerintem nincs aki jó szívvel ajánlana tutibiztosbestbuytv-t mert nincs.
Az már jó ki indulópont mire kell a tv..H6200 vagy H6400 a te választásod amíg még lehet venni.
Helyedben nézelődnék Panasonic, Sony topicban is...nálam az LG a 4. helyen lenne.yvsmad 43"? ilyen lehetetlen méretet csak az ellenségemnek kívánnék, mert 3 év múlva sehol sem lesz ilyen kijelző hozzá. Ha a samsung korábbi 37"-os méretére gondolok.
-
yvsmad
őstag
válasz
mitibi
üzenetére
Szerintem ilyen távolságra 40-42-43"-os tévét érdemes venni.
Menj el egy boltba, ahol sok ilyen tévé van egymás mellé kitéve és nézd meg a képüket szemből, oldalról hogy változik a szín és a fényerő, nézd meg a színvisszaadást és a mozgásmegjelenítést (főleg teljes képernyős oldalra mozgásnál). Írj fel magadnak néhány konkrét típust árral együtt, ami tetszik, majd keress rá otthon a neten az árakra. -
mitibi
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás elött állok, ebben kérném segítségeteket.
Piciny kis tömblakásunkban kb 2m a távolság a mostani képcsőves tv és köztem. Lakásunkban kábel tv rendszer mükődik, analog illetve digitális adással. Nem vagyok nagy tévézős, legfőképpen sportot, illetve néha filmet ebből is a dokumentum fajtát szoktam nézni. Amit emelett szeretnék Youtube-on videókat nézni, wifi-n csatlakozva a netre(ez lenne a vásárlás legföbb oka).
Továbbá fontos, hogy külső winchestert csatlakoztatthassak a tv-hez, arra az esetre ha foci nézés közben hirtelen akad valami tennivaló, esetleg tudom, hogy nem leszek otthon és akkor megállítani illetve felvenni a műsort.
2 éve vásároltam kisfiamnak egy LG 22MA-53D-PZ szerintem jó , tavaly Decemberben unokatestvéremnek segítettem egy LG 47LB650V vásárlásban, akkor a budaörsi Metróban láttam a Samsung illetve az LG képét. Nekem tetszik az LG képe, habár lehet ez is csak beállítás kérdése.
3D - nem fogom gyakran használni, de szeretném, ha jó lenne. Olvastam LG passzív - Samsung aktív - ez a jobb. Akinek volt szerencséje mindkettőt összehasonlítani tanácsoljon valamit.
Hang - ténykeg szebb a hangzása a 2.1-nek?
Interneten olvasgattam egy pár tv tesztet, meg fórumot, de szokás szerint ahelyett, hogy tisztázódna a kép, inkább bizonytalanná válok.
Lg-re gondoltam, de az aktív 3D miatt a Samsung-on is gondolkodok, közben nemrég egyik ismerősöm a Philips-et ajánlotta, szerintetek?
A legfontosabb - 160k-180k körül szánok rá.
Bocsánat a hosszú hsz-ért, minden tanácsot és segítséget előre is köszönök.mitibi
-
PuMbA
titán
válasz
István 67
üzenetére
Ha ár/értéket nézzük akkor természetesen a HU7500
Egyébként meg a JU-ra tovább lesz támogatás, tud HEVC kódolású videókat lejátszani, ami a jövőben lehet fontosabb YouTube-hoz például, képminőségben biztos nem nagy a különbség, ez alól kivétel lehet az alacsonyabb felbontású anyagok felskálázása. JU hátrányai: nem tud filmeket teljesen pontos időzítéssel lejátszani, így néha egy-egy akadás becsúszhat. Az új SMART rendszer miatt a szoftvere még gyerekcipőben van, simán okozhat elmosódott képet is egyes tesztoldalak jelentése alapján 
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
Nem is mond, valóban az!
Ráadásul megcsináltam minden beállítást, amit javasoltak a többiek, de így is maradt ugyanaz. (Összefoglaló alapján is)
Igazából, nem fűztem hozzá nagy reményeket, hogy most majd biztos jó lesz, mert van amikor "random"megszűnik ez az idegesítő, - valószínűleg szintén - szoftveres hiba. Általában akkor szűnik meg, ha netezek, vagy YT videókat nézek ezen a tv-én, de ez sem biztos, lehet, hogy csak sima véletlen volt ez is.----------
Ejj samsung, van nálatok a fejekben bőven gond csesszétek meg!
-
István 67
tag
Sziasztok ! TV vétel elött vagyok , melyiket ajánlanátok hu7500-ju7000 és miért ! Köszi .
-
helenne
tag
válasz
sandró60
üzenetére
2.5-es külső vinyó (és a HDD helyre bedugva), próbáltam összepakolni a mappákat, hátha ez szívat meg, de nem segített. Hagyján, de ma elkezdte, hogy nézem a kiscsajommal a youtube-ot, a bejelentkezettet és fogja magát, lenémítja magát a video közben. Egy csomó pénzbe került ez a dög 2 éve és most ezt csinálja! Nem volt még fw frissítés rajta. Szerinted segítene? Fullra megzakkant a tv tegnap előttől. A vinyó WD My passport Ultra 2 TB.
-
toby_as
tag
Barki epithet maganak Factory "taviranyitot", 1-2 infra ledbol es egy 3.5 stereo jack-bol.
http://wiki.samygo.tv/index.php5?title=Build_your_own_IR_transmitter
En csak 1 ledet hasznaltam, es lejatszva a wav file-kat mondjuk egy telefonrol, FACTORY+3SPEED es mar van is kibovitett service menu... -
helenne
tag
Na, még egy kérdést szeretnék feltenni és eltűnök. Miért lehet az, hogy a letöltött filmeknél nézés közben fogja magát vagy a tv, vagy a vinyó és azt mondja, az eszköz nem található és filmnézés közben ezen címszó alatt vissza kell kapcsolnom tv nézésre és ..... vagy emlékszik a tv, hol maradt abba a filmnézés, vagy nem. Köszi a választ! Bár ahogy segítettetek a néhány napban, az csúcs volt!
Van kivétel! Többet nem kérdezek, minek! -
BBéci
legenda
A képjavítónak nevezett mókusvakítások kikapcsolása nem csak PC-hez ajánlott, hanem az összes létező jelforráshoz, lejátszóhoz.
Viszont a Motion Plus nem tartozik ezek közé, mert ha azt is kikapcsolod, valóban 50 hertzes lesz a tévéd.
Az is tény, hogy filmnézéshez nem kell Motion Plus, mert a normális tévék (vannak kivételek) képesek egész számú többszörözéssel történő lejátszásra. Például a 24 fps-est 96-on jelenítik meg. -
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
A SamyGO Extensions Pack kompatibilis ezzel a TV-vel: Samsung LT27B550EW ?
(samba/nfs tallózás a célom vele) vagy erre van jobb megoldás?
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Arról van-e valakinek információja, hogy mi a különbség a J6200-as és a J6202-es tévé között? Tudom, hogy általában valamiféle butított verzió lehet, de a kérdés az, hogy pontosan miben? (bár egy fórumon azt olvastam, hogy ugyanaz a kettő, csak más régióba szánták, de hát ez is csak egy vélemény).
Köszönöm.
-
hati
addikt
Ha beállítom a PC-re ajánlott "minden képjavítást kikapcsoló" funkciót, akkor egy "50Hz-es" megjelenítőt kapok, vagy "100Hz-eset"?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Köszönöm srácok!
Estefelé kipróbálom amiket javasoltatok, köztük az itteni beállítást is.
Előbb nem kerülök tv elé. -
st6969
őstag
A képarányt csatornánként be lehet állítani? Én azt hittem, hogy egyet lehet beállítani, ami minden csatornára érvényes.
SD-nél 16:9-re, biztos?
De ha 4:3-ban jön éppen valami, akkor azt el fogja nyújtani. Este kipróbálom.
Most "Aut. szélesség"-en van, ez majdnem jó mindenhol (nagyon picit csíp le, sokszor észre se veszem) -
st6969
őstag
Az normális, hogy ha belépek szerviz menübe, de nem módosítok semmit, hanem power gombbal kilépek, akkor visszaállítja alapra a képbeállításokat (fényerő, kontraszt, szín, motion plus, minden... kivéve a csatornakiosztás, az megmarad)? Merthogy nálam ez történik. Egyébként is csak akkor tudok a szerviz menübe lépni, ha átváltok egy olyan forrásra, ahol nincs jel. Mert tv forráson egy pillanatra felvillan a szerviz menü, aztán rögtön bejön a tv csatorna.
Bekapcsoltam a "sound share"-t a szerviz menüben, de nincs változás. Vagy meg kellett volna csinálni ezt az újra installálást is?
"Mostmár csak ujra kell installálnod a tv-t (menü - rendszer - beállítás) pin:0000"
Vagy ez nem minden szerviz menüben való matatásra vonatkozik? -
apszi
őstag
Látom, a fekete tónus az neked legsötétebben van. Esetleg nézd meg mi történik, ha kikapcsolod, bár elvileg ez nem játszik közre, de Samunál sosem lehet tudni, egy próbát megér. Nekem a régi D4000-es tv csinálja, és nincs rá megoldás, bár az más kategória, de valóban elég zavaró tud lenni, mondjuk én már megbarátkoztam vele...sokáig tartott

-
st6969
őstag
Tegnap kicsit szórakoztam ezzel. Nekem "Aut. szélesség" van beállítva (jobb híján). Észre is vettem többször (pl. hírcsatornánál alul ahogy fut a szöveg), hogy lemarad egy kis rész valamelyik oldalról, de tényleg csak egy nagyon kicsi, nincs torz kép, a képarány jó. Úgyhogy most ezt a témát olvasgatva, be akartam állítani "Képernyőhöz igazít"-ra, csakhogy inaktív.
Csak a HD adásoknál választható ki, ott látszik is, hogy nagyon minimálisan, de összébb rántja a képet. (F6400 UPC mediacard, ha számít).
Ez miért lehet vajon? Hogy lehetne mindenhol a képernyőhöz igazítást használni? Csak nem itt is régiót kell váltani?
Amúgy ha valamelyik csatorna 4:3-ban adja, akkor ott átvált automatikusan, szóval azzal nincs gond. -
Flashget
félisten
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nos, nekem meg ebből van már elegem.
Előre leszögezem, nem reklámozás céljától szól és fut a háttérben a videó, csak ennél jól látszik, hogy szerintem kivannak kapcsolva azok a funkciók, amiért nem kellene elsötétülnie a képnek, ha kevesebb fényt kap, elsősorban a menürendszer és a feliratok miatt is, ami kicseszett zavaró számomra.Van esetleg egyéb ötlet, vagy állítás, amivel próbálkozhatok?

-
Imi1981
veterán
válasz
robertosz91
üzenetére
Hol akartad venni? Mert én is találtam egy ilyen nagyon akciós oldalt és van egy olyan érzésem, hogy én is azt találtam ahol te akartál venni . Szinte már brutálisan jó árak vannak néhány modellnél, de nem is bízom bennük nagyon.
-
Batib
őstag
válasz
rogers2
üzenetére
Igen kell a factory távszabályzó (a linken is erről van szó).
Esetleg hívj néhány tv szerelőt a környékedről hátha van vkinek. (merre laksz?)
Egyébként ez egy átmókolt egyszerű távkapcs, a gyárban a dolgozók ezzel állították be a tv-ket.
Ne is kérdezd, nem tudom hogy kell átalakítani. Az enyém így néz ki.
-
robertosz91
tag
Hát srácok nem sikerült tv-t venni.

Csak vevő csalogató ár volt neki kiírva, ,,sajnálom uram, de pont elfogyott, csak egy hét múlva tudunk hozni, de akkor már nem lesz akciós és 90 helyett 115e, megrendeljem önnek? Vagy tudok kicsit drágábban ajánlani egy másik típust! " fu..ing bullshit!!!
-
PuMbA
titán
válasz
Asrach
üzenetére
Az újabb játékokat is 4K-ban bírja a géped?
Mert az ok, hogy az input lag kicsi, csak ha nem 4K-ban játszol akkor nézheted az életlen képet közelről, mint amikor FullHD monitoron 1024x768-ba játszol. Továbbá ugye ehhez kell HDMI 2.0-ás kimenet a videókártyádnak, hogy kimenjen a 3840 x 2160 felbontás 60Hz-en
Ha ez ok, akkor nem szóltam 
-
bul07
nagyúr
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nem jártam ott a menüben
Igen ez a furcsa hogy gyorsba megnéztem mikkor kiírta hogy frissített és ki volt kapcsolvaNem értem eddig nem tapasztaltam negatív hatást, bár még nem telt el sok idő
-
Pancsermeste
őstag
Nem botorkáltál véletlenül mostanában a SmartHub -> feltételek és adatvédelem pontjai között?
Én azt tapasztaltam, hogy ha valamit ott megnyitok, akkor az auto frissítés bekapcsol.
Báár, ha frissítés után most azt írja, hogy ki van kapcsolva, akkor érthetetlen, valóban furi...
Más meg arra panaszkodott, hogy be van kapcsolva a frissítés, mégse talál újabbat. Hmm... -
Asrach
tag
Sziasztok!
48" JU6400 UHD Smart 4K TV ez a készülék érdekelne.
Arra lennék kíváncsi hogy ennek milyen a kontrasztja illetve színhűségben milyen a tv?
Illetve még arra is hogy milyen ezen egy Full HD film.
És hogy Samsungnál hogy működik garancia, lehet +ba venni rá?
-
Pancsermeste
őstag
Akinek H6400-as készüléke van, megnézné a Service menü -> option-nál, milyen tuner verziót ír? - de csak az, aki tudja mit csinál, nem szeretném, ha elpiszkálna valamit... annyit nem ér...
-
Batib
őstag
-
bul07
nagyúr
Reggel kiírta a tv hogy van újabb szoftver és lehet frissíteni, ezt figyelmen kívül hagytam mert nem akartam és ki is volt kapcsolva
Most bekapcsoltam a tv-t erre kiírta hogy szoftver frissítés 2770-reÉs megnézve frissítette is magát 2770-re
Hogy tehette ezt meg kikapcsolt automatikus frissítés mellet?
Elég bosszantó a dolog mert nem volt semmi gond 2740 mellet , most meg izgulhatok hogy mit csesztek szét vagy vettek ki a tv a funkciói közül
Lehet felhívom a Samsungot hogy mégis hogy gondolják ezt és távoli belépéssel rakják vissza a 2740-est
Nagyon nem jó ez így
-
allein
addikt
Sziasztok. Segítsetek egy kicsit. Samsung F 7000 típusú készüléken próbálkozom bekeresni a közszolgálati csatornákat, hála a DIGI-nek. Nem jártam sikerrel. Sikerült máe valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- RAM topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa Rally
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- One mobilszolgáltatások
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Emlékeim szerint hamarabb lehetett kapni FHD televíziót, hogy egyáltalán bármelyik csatorna úgy sugárzott volna. Ha nem lennének úttörő UHD-tv vásárlók, akkor sosem bővülne az elérhető tartalom. Úgy hogy előre, hajrá mindenki vegyen UHD-televíziót, hogy mire én is veszek, addigra legyen tartalom rá 

Van kivétel! Többet nem kérdezek, minek!
Csak a HD adásoknál választható ki, ott látszik is, hogy nagyon minimálisan, de összébb rántja a képet. (F6400 UPC mediacard, ha számít).
, rövid youtube videókra +jó lesz így