Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
nightshadow
üzenetére
Egyik komment: "No problem using 1000 cd/m2 in dark room viewing. Samsungs SUHDs ships with 2 pairs of sunglasses."
Látszik, hogy a Samsung se nagyon tudja már, hogy mit kezdjen magával. -
nightshadow
veterán
Hands-on with Samsung S'UHD [link]
-
BBéci
legenda
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Amennyiben a benne lévő kártyafogadó csak sima CI és nem pluszos, akkor nem tehetsz semmit.
-
Zitronensaft
aktív tag
Sziasztok! Nagyon láma kérdés lesz,de nem tudok 75000 hsz átolvasni,a kereső meg nem adott lényeges találatot,
Van egy ps50c430-as tv-m. Ha upc-s médiakártyát dugok bele,azt írja:nem támogatott eszköz.
Van arra bármilyen mód,hogy működésre bírjam mégis ci+-os kártyával?
Előre is köszi ,ha valaki válaszol! -
soma165
tag
Samsung UE50HU6900 tipusu UHD tv alapbol nem tudja a 3D-t ,
de nem lehet valahogy mégis beélesiteni valahogy? -
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Ma megkaptam az LG plazma tévémre amit 2010-ben vásároltam kiterjesztett garanciával ,display hiba miatt a készülék cserét.
Vettem helyette egy Samsung ue40H6400-at hát mit is mondjak...nem nyűgözött le túlságosan ennek a képe sem. Ettől még az F6400-is és a UE40h62603 is szebb képe van! Az utóbbit semmi nem űbereli idáig!Erről jut eszembe ha esetleg érdekel valakit a 40H6400 -as króm TV lába és a tartója is ,mivel fali konzolt vettem hozzá szóljon.
És megmaradt az univerzális távirányítója is arra sincs szükségem az is szóljon.
-
Sayen
tag
Ezek a bevilágítási , felhősödés, stb... az új készülékeknél is látszik rögtön (amennyiben van ) , vagy egy bizonyos idő eltelte után ?
-
Flashget
félisten
válasz
Iceman05
üzenetére
Először is írd be a keresőbe H6900 és meglátod milyen rossz vétel lenne az elvárásaidnak. Hiába a 4K pr attól az még 50hz-es tv 75-ös inputlaggal jött ki ezt levitték 50 körülire de ez is rossz a 30-hoz képest.
Alacsony inputlaggal, játékhoz az 5xxx a jó, én meg azt nem vennék sosem így nem is ajánlom filmezéshez, tévézéshez. H6500-at xboxal néztük volt inputlag a PC-hez képest nekem nagyon zavaróan magas, de mivel nekem nincs konzol nem tudok ebben segíteni neked. -
spyrro
csendes tag
-
Signum04
tag
Sziasztok,
Samsung UE40ES7000 - Digi kábel tv előfizuval.
A problémám:
A Guide-ban a CoolTV HD műsörújságnál a nem a Cool TV hanem az RTLIIHD műsorújságát látom,,,
Ti is találkoztatok ezzel? vagy ez valamiféle bug?Ha megnéznétek, hogy kinél mit mutat, hálás lennék.
Köszi
-
ecaddsell
senior tag
OK, visszaolvastam és megnéztem a fényképet is (amit referencia hiányában nem tudok megitélni).
Pech.
Abban nem hiszek, hogy más márkájú TV lényegesen jobb. Van ami oldalról nézve jobb, de pl. alapból gyengébb a kontrasztja...
Talán a fogyasztóvédelem békéltető testület tud segíteni.
Viszont mivel a technológia gyengesége ismert (felső kategóriás TV esetében is látható a hiba), arra meg, hogy mi elfogadható meg mi nem jó eséllyel nincsennek jól kidolgozott/egyszerűen mérhető paraméterek bármi lehet a végeredmény... -
YxVs
senior tag
válasz
ecaddsell
üzenetére
Ismerem a technológiát, és tudtam ezt a vásárlás előtt is.
Az enyém egy kirívó eset, amit páran már itt is megerősítettek, hogy az övék nem ilyen.
Valamint én is láttam már más márkájú ledes tévéket, és észre is vettem ezeket a hibákat, de azok jóval kisebb mértékben észrevehetők voltak.
Az enyém sokkal, de sokkal rosszabb.
Amit még én csomagoltam ki a dobozból, ilyen szempontból sokkal elfogadhatóbb volt. Csak annak meg a kijelzője ment tönkre. Korábban beszámoltam arról is. -
ecaddsell
senior tag
Vsz sok jóra ne számíts. Ha annyira zavar és biztosra akasz menni akkor OLED TV-t kell venni, pl. LG-t. Bár az se igazán OLED (hanem ha jól tudom fehér LED van amit pixelenként színszűrőznek), ilyen jellegű hibája nem lehet (más igen; megnéztem én is egy példányt. tényleg döbbenet a feketéje). Cserébe simán 1-5-2x annyiba kerül mint a H7000-es sorozat (ami nekem is van) aminél oldalról nézve szintén észrevehető a bevilágítás ha a kép szélén fekete tartalom van pl. stáblista, más méretarányú film stb.
Viszont mivel nem oldalról nézem a TV-t (legalábbis amikor filmet nézek; szemből meg tökéletes), szóval én semennyivel nam adnék többet ilyen irányú minőségjavulásárt (ha végre rendberaknák a műsorújságot annak azért örülnék, persze ez lehet nem is a TV hanem a UPC sara).Szóval sima LED oldalról nézve sose lesz tökéletes (biztos vannak gyengébb meg kevésbé gyenge példányok, de tökéletes nincs; boltban ahol nincs rendesen besötétítve nem látod), arról hogy ilyennek kellene lenni hozzáértő nem fog szakvéleményt adni (mert ismeri a technológia korlátait), ha ez számodra fontos OLED TV-t kell venni.
-
kisbuba
tag
Van egy 55h6500-as tv-m de nem értem a smart távirányítón az info gombra azt írja, hogy nem elérhető. A másik irányítón az info gombra, meg kiírja az adásra vonatkozó adatokat és az időt.
Miért nem ugyanazt mutatja mindkettő? -
gyeniko
őstag
Sajnos, ez ilyen. Az viszont igaz, hogy a hengerpalástra az alkotók felében állított merőleges sík egy pontjából nézzük a képet, nem ennyire tragikus, különösen, ha elég messze ülünk. Én 480 cm-ről nézem 65"-t. A TV beállításakor az előzőek szerint döntöttem meg a TV-t (a láb hátsó széleit meg kellett emelni, mert alapesetben túlságosan nagyot dől hátra), így éppen megszokható.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Hello!
Az miért van hogy ha elinditom pl a youtube alkalmazást a tvn és semmit nem csinálok szól a rádió. De mat elofordult máshol is pl film nezes kozben vagy a film megszakadt és fekete kép és a rádió megy. Lehet ezzel valamit kezdeni? Smart tv alkalmazás indítás után szól a rádió: http://youtu.be/y0_9bKPcb3w -
PuMbA
titán
Ívelt TV-n hogy hajlik a teniszpálya...

-
gorog67
aktív tag
A fotón alul középen látszik világosabb folt, nekem is van ilyen a szélén, hogy melyik milyen zavaró, azt csak élőben lehetne látni. Javításnál az élvilágítás együtt cserélődik a panellel? Ha nem, akkor érthető lenne, hogy a többinél erősebb LED ugyanott okozza a hibát. Esetleg kérdezz rá, a lcd_plazma_es_projektoros_tv_hiba_topic-ban, oda szerelők is írnak!
-
YxVs
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nincs jelentősége, hogy hol vettem. Nem ők tehetnek róla. Egyébként hivatalos forgalmazónál.
Érdekes, hogy a második kijelzőnek is ugyanott vannak a bevilágításai, mint az elsőnek.
Tehát valószínű, hogy az egész novemberi gyártási sorozat hibásan jött le. Minőségellenőrök vajon hol voltak? Hogy biztos nem a szalag mellett az tuti...
Ami miatt végleg kiakadtam, hogy a szerviz először elismerte ezt a hibát, majd másodszorra ugyanazt a hibát már nem...
Ezért viszem az ügyet tovább. -
YxVs
senior tag
válasz
gorog67
üzenetére
Már 30-40 fokos betekintési szögből is látszódik.
És most nem a világosodásról van szó, amiről Te beszélsz.
Hanem a ledek kékes és egy helyen brutális nagy fehér bevilágításáról.
2.40:1 arányú filmeknél, ahol alul-felül fekete csík van, gyakorlatilag szemből is látszódik.
Ne mondja senki nekem, hogy ez normális. -
gorog67
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Igazándiból én YxVs-nek szántam a kérdést. Az én tévémnek is világosodik a széle, ha kicsit is (5-10 fok) oldalról nézem és szemből sem teljesen homogén, de ez csak gyászkeretnél és stáblistánál zavaró, teljes képnél nem. Engem is idegesít, de valamennyire mindegyik ilyen. Ha bemegy egy áruházba és ott egy fekete jpeg szebb azonos típuson, akkor érdemes újra reklamálni. Szerintem. Én a fotó alapján nem látom annyira tragikusan rossznak az övét.
-
Mura
csendes tag
-
Mura
csendes tag
Segítséget kérek az itt jelenlevő tapasztalt és nagy tudású fórumtársaktól.
Friss és korlátozottan boldog tulajdonosa vagyok egy UE55H6203-nak, amit tegnap csomagoltam ki és üzemeltem be. A beüzemeléskor lefutott a szoftver frissítés, tehát a tv-n elvileg a legfrissebb szoftver van.
Ami a gondom: IPTV-s set-top box-ról (T-Home-os) HDMI-n nézve az adást időnként "darabosodik" a kép. Olyan, mintha frame-eket dobna el, vagy mintha alacsony lenne a sávszélesség. TV kikapcs-bekapcs után rendbe jön.
A set-top box rendben kellene hogy legyen, mert előtte 10 perccel még egy másik TV-n volt, szintén HDMI-n, és ott rendben ment.
Lehet valami kép-processing, amit a 6203-as csinál és ami "megkergül" a set-top box-tól, vagy a TV-nek valami hibája lehet?
Pls help!
-
nightshadow
veterán
válasz
KareszxXx01
üzenetére
Akkor csak a szerviz marad, mert az biztos hogy csak a szerviz menübe való belépéssel tudod visszaállítani.
-
KareszxXx01
csendes tag
Szia
Köszi a segítséget, de az is a baj, h a távirányítóval most csak bekapcsolni tudom, a menüben nem tudok lépegetni, mert arra nem reagál. Az érzékelőnél villog, de nem lép semerre.
-
nightshadow
veterán
válasz
KareszxXx01
üzenetére
Egy másik típussal ugyanígy járt egy másik fórumtárs, a megoldást megosztotta, hátha neked is segít a probléma megoldásában: [link]
-
KareszxXx01
csendes tag
Sziasztok,
Segítsen nekem valaki okos, mert elcsesztem a tv-met (LE40D503).
Próbáltam a szerviz menüben átállítani a típust, hogy USB-ről játszon filmet és vmit nagyon elnyomtam. Először nem reagált a szám gombokra, utána meg fejjel lefelé lett a kép és most már csak bekapcsolni tudom a távirányítóval.Tudom, "hülyegyerek" vagyok és nem kellett volna piszkálnom, de már ez így történt, kérlek segítsetek!
Előre is köszi
Üdv!
-
RudY
addikt
válasz
McLaca
üzenetére
Érdekes cikk, főleg így, egy év elteltével Az Euronicsból ki, az Expertbe be
-
válasz
Flashget
üzenetére
az ügyfélszolgálat ad néha téves, félrevezető nem hozzáértést tükröző választ - a sablonosság ellenére is- , én is belefutottam már - bár nem tv, hanem mobiltelefon kapcsán -, de amikor sikerült a megfelelő útra terelni a dolgot, akkor már minden stimmelt.
Sayen; nem szabadna, de előfordul néha, amiatt viszont nem a szakszerviz minősítendő, jellemzően elkülönül a kettő.
-
poczabence
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40ES6100-as tv-m, mostanában azt vettem észre, hogy kikapcsoláskor pár mp-et még villog a kép, mint régen a crt monitoroknál a képfrissítés. Nem mindig csinálja, de mostanában egyre többször látom. Próbáltam a topikban erre a hibára keresni, de sajnos nem találtam, hogy mi okozhatja. Bármi ötlet?
Köszi!
Üdv. Bence
-
dethroner
veterán
válasz
szaszapi
üzenetére
Tévére nagyon ritkán teszem ki a pc képét, szóval ezt a 60Hz-es vibrálást még nem néztem.
Most rászánok pár napot és különböző tartalmakkal kipróbálom az összes motion plus lehetőséget.
Kalibrálás előtt pár hétig normál értéken volt a MP, egész hozzászoktam már a folyamatos képhez
-
Sayen
tag
A hivatalos szakszervízről a véleményem több , mint lesújtó ! Mivel kacérkodom a UE48H6800-as megvételével megkérdeztem tőlük , hogy most a 600 CMR képfrissítés az most mekkora VALÓS Hz-nek felel meg ? Ime a válasz :
"Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a Clear Motion Rate (CMR) érték a chipset~processzor, a háttérvilágítási vezérlés valamint a valós képfrissítési frekvenciából tevődik össze. Így egy 600 Hz-es CMR értékkel rendelkező TV készülék esetében a valós képfrissítési frekvencia a felét képviseli, hozzávetőlegesen 300 Hz-et.
Bízunk benne, hogy válaszunk teljes körűnek és hasznosnak bizonyult az Ön számára. Amennyiben további segítségre van szüksége, állunk szíves rendelkezésére "
Na ennyit a "szakszerűségről "...
Ami egyébként a képen látható az elfogadhatatlan !!!
-
YxVs
senior tag
válasz
dani_golf
üzenetére
Kedves Samsungos sorstársaim!
Akit rajtam kívül még zavarnak az ilyen jellegű bevilágítási problémák a 2014-es modelleknél, és nem szeretnék elfogadni, mint a technológia "velejáróját", azok bombázzanak meg privát üzenetben olyan szakemberek elérhetőségeivel, akik független szakértői véleményt írnak a jelenségről, és nem elfogadható jelenségként írják azt le.
Olyan független szakértői vélemény kellene, amit elfogadnak a bíróságon/békéltető testületnél is.Sajnos a vásárlástól számított 2 hónapon belül 2 kijelzőt is cseréltek...és mindegyik ilyen...
A hivatalos Samsung szerviz pedig írt egy szakvéleményt, hogy ez nem hiba. Erre a szakvéleményre támaszkodva pedig lepattintott a Samsung.
Itt betelt a pohár...
Sokan kérdezték itt a fórumban, hogy vegyenek-e H6500-öt.
Hát, akinek kicsit is érzékeny a szeme az ilyenre, AZ NE VEGYEN!üdv,
YxVs -
dani_golf
tag
helloka.kérdezném a H6500 ösök az valóságban 100 vagy 200 hz-esek?a mediában azt mondták csak sima 100 hz a valós...mi az igazság mert a leirásban ez van:400Hz CMR..
-
Flashget
félisten
Akkor így jártál.
Én lefényképeztem, levettem a hátlapot a kijelzőre is jelet raktam az egyik sarokba amit elég nehéz észrevenni ha esetleg ezzel variáltak volna...Ez hivatalos samsung szerviz csinálta? Mert nekem meg van a munkafelvevő lap mikor kijöttek és elvitték a tévét akkor hozták, rajta van ez is a többi adat mellett:
Készülék állapota: Normál/Sérülésmentesmég csak nem is kellett külön ráíratni.
-
Flashget
félisten
válasz
McLaca
üzenetére
Az akkor valóban tiszta volt, lehet azóta tulajdonos váltáson is átmentek, mert látod mit csináltak.
Ebben a cikkben is írnak a Vöröskő Kft-ről ha jól emlékszem náluk vett tv-re most 5 év gari van vagy volt (nem tudom tart az akció még)Egyik cég nyomja fel a másikat általában..anno a Bluefisht, Mistralt is felnyomta egy harmadik cég akik azóta is működnek.

-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Ha gariztatás után a szervizből megkarcolt kijelzővel jön vissza a készülék, akkor mit tudok tenni?
Ne fogadjam el, vagy kérjek jegyzőkönyvet?
Mi a megfelelő eljárás ilyenkor?üdv,
YxVs -
dani_golf
tag
helloka.kérdezném a H6500 ösök az valóságban 100 vagy 200 hz-esek?a mediában azt mondták csak sima 100 hz a valós...mi az igazság mert a leirásban ez van:400Hz CMR..
-
sinick
senior tag
válasz
Flashget
üzenetére
Köszi! Ok, értem.
Szegény fater... nagy ritkán van egy-egy műsor, amit jó volna eltárolni (egyszer már bukta volt a HDD-n és elveszett pár szerencsére szirszar felvétel). Mindegy, egy városban egy szolgáltatón vagyunk (helyi körzeti adás miatt) és majd megbeszélem vele és a fontosak esetén szóljon és rögzítem neki.
A PC-jén Allshare-t és Serviio-t próbáltuk. Úgy vettem észre, hogy az Allshare nem frissíti a könyvtárlistát (talán ki- meg visszakapcsolás kell? passz), viszont a Serviio-val nem volt ilyen gond, az azonnal frissít, így az maradt fent.
Egyébként a Serviio 15 nap után mit csinál? Leáll? (Szerintem nem. Én úgy láttam, hogy pár neki nem kellő fícsör nem fog menni, mint valami WEB meg API szolgáltatás.)
-
Flashget
félisten
válasz
sinick
üzenetére
a tv az egy kijelző nem média szerver!
amit az a típus tud a DLNA lejátszás. PC-re telepíted az Allsharet amivel megosztod azon mappákat amit a tévén akarsz látni pl. Film mappa és abba pakolod a filmeket. Ezt tudja. Szórni nem tud semmit
Van még a screen mirroring funkció amihez megfelelő mobil vagy pad kell és azon lejátszott film, zene vagy játék képe jelenik meg közvetlen wifi kapcsolattal a tévén. -
Flashget
félisten
az amcsiknál jóval előbb volt 3D-s samsung tv mint nálunk..itt 2011-ben kezdődött náluk akkor kezdett lecsengeni és mire nálunk "tombolni" kezdett náluk el is múlt a 3D őrület és ott vannak 3D nélküli tévék.
most akik nálunk életben fogják ezt tartani a szolgáltatók lesznek azok. most még a "kinek van több HD csatornája" rongyrázással csalogatják az új usereket, de hamarosan változni fog.
nédda!
[link] -
sinick
senior tag
Sziasztok!
Fateromnak van egy 50-es 6650-ese (Samsung UE50F6650SS) és azzal kapcsolatban kérdezném, hogy a tévé tud-e médiaszerverként viselkedni (azaz DLNA szerver, a leírásban láttam a tévé opcióiban valami allshare beállítási lehetőséget). Ha igen, akkor a tunerén lévő élő adását illetve a tévével a merevlemezére mentett tévéműsorokat tudja-e azon szórni? Ha tudja szorzni, akkor a műsorok menthetők-e PC-n pl. VLC-vel?
(Nekem egy Panasonic 50GT60-as tévém van és én az alábbi módon: katt IDE. Hasonló megoldást keresem fateromnak is.)
Köszi: sinick
-
Fang
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
én személy szerint egész jónak tartom a 3D-t, viszonylag sok filmet nézek így, nem gondolom hogy ez ki fog kopni a tv-kből. Viszont szüleim tuti nem fogják 3D-ben nézni a Szulejmánt

PuMbA: Köszi, akkor ezirányba nem szűkítem a kört, egyébként abban igazad van hogy a mostani is tükröződik
úgy hogy rosszabb nem lesz az tuti"Ablakkal szemben meg nem teszünk kijelzőt" - Máshol nincs helyem, szóval szívás... 2 falon ablak, egyen ajtó, nem nagyon válogathattam
-
PuMbA
titán
A régi TV-ken ennél sokkal gyatrábban lehetett látni a képet, nálunk megváltás volt egy ilyen modern LCD TV tükröződés szempontjából
Tudtommal nincs ma olyan kijelző, ami teljesen jól látható nagy direkt napfényben
Ablakkal szemben meg nem teszünk kijelzőt, nálunk nem szemben van és 3 nagy ablakon keresztül full napfényben is tisztán látszik minden, szóval problem solved. -
Fang
aktív tag
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow
üzenetére
ugyanez a méret, ugyanez a 200Hz és nincs benne 3D H6203
a smartot nem lehet megúszni. -
Willie
őstag
Szia!
Az UE48H6200 most a nagy piros műszaki áruház netes felületén 170k. Ez valódi 100 Hz-es TV, szerintem ezalatt nem érdemes gondolkozni.
szerk.: nightshadow megelőzött
Én még annyit fűznék hozzá, hogy mindenképpen olyan helyről vegyétek, ahol gyártói garanciát tudnak vállalni a TV-re. Mondhatni csak azon üzletekben adnak rá gyártói garanciát, akik küldenek szórólapot. -
Fang
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék szüleimnek venni egy lcd/led tv-t és a segítségetekre volna szükségem.Az ár kb 150k +- 10% Úgy látom hogy ebben az árkategóriában jópár 46 colos típus szerepel, ez a méret érdekelne (vagy nagyobb).
Igazából nincsen szükség semmilyen smart vagy 3D funkcióra, ha gyártanak még egyáltalán ezek nélkül tv-t, a lényeg hogy a kép szép legyen, és ne legyen elmosódás helyes beállítások esetén.
Illetve van még egy fontos szempont, jó volna ha a tv nem tükröződne, vannak egyáltalán még matt kijelzős - vagy kevésbé tükröződő típusok?(Összefoglalva: 150k +- 10%, 46 col vagy nagyobb, és nem tükröződő kijelző)
Előre is köszi a segítséget!
-
McLaca
őstag
Igen, nem is ezért írtam. De mint abban a HSZ-ben, amire válaszoltam, láthattad, a topictárs úgy aposztrofálta ezt az üzletet is, mint a bolti garanciás szürkeimportos TV-k fellegvára, és nem alaptalanul, mert korábban volt is olyan topictárs, aki nem tudta a náluk vásárolt TV-t regisztrálni a Samsungnál.
Üdv!
-
RudY
addikt
válasz
McLaca
üzenetére
Az ÁFA csalás (pl. jogosulatlan visszaigénylés) és a garancia nem összefüggő, ahogy a szürke import sem. Attól lehet még teljesen korrekt a vevők felé egy cég, hogy közben lehúzza az államkasszát. Ők akár még hosszú évekig húzták volna, ha nem ennyire "éhesek" és mindenhova rendesen "tejelnek". Erősen látszik, hogy valaki(k) meglehetősen sokáig dolgoztak a NAV keze alá belülről.
-
McLaca
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Én is tőlük (bemutatoterem.net) vettem a tv-t 2013-ban, emlékeim szerint hangsúlyozva volt az oldalon, hogy hivatalos magyar garival adják. Tudtam is regisztrálni a Samsungnál a 2 év gariért és még 2-t vettem rá, szóval eléggé esélyes, hogy ez nem szürkeimportos volt.

A weboldaluk amúgy továbbra is él és virul.Üdv!
-
ZiD
tag
Erre nincs esetleg valakinek ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Látszik, hogy a Samsung se nagyon tudja már, hogy mit kezdjen magával.

Hiába ívelt tv akkor is téglalap alakú , tehát a készülék felső perememének szélessége meg kell hogy egyezzen az alsó perem szélességével.... Itt a kép alsó széle jóval kisebb , tehát torz a felvétel , így persze a a pálya is 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És milyen részleteket látsz belőle? Nincs túl mesze?

Nem könnyű a sok műszaki adat között eligazodni...
Ebben a cikkben azt írja , hogy valós 200 Hz-nek felel meg ?