Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz sinick #55781 üzenetére
A garancia hosszabbitás a regisztrációnál fog kiderűlni,hogy Magyar Samsung vonatkozik rá.Amúgy gyakorlatilag fóliázva van(öntapadós) a kerete.A talp is fóliázva.Minden tartozéka külön csomagban van.A távirányitóhoz adott elemek külön csomagban.Én amikor vettem a Tv-(3-éve)akkor elmeséltem az eladónak az elöző tévével,hogy jártam az "újnak" mondott plazma tévével.Nekem is a kiállitott darabból akart visszacsomagolni,de a történetem elmondása után,már nem
[ Szerkesztve ]
-
TraceR
tag
válasz sinick #55788 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e pixelhiba garancia Samsungnál (gondolom a honlapjukon található infó róla), viszont többet között ilyenek miatt kell mindent webáruházból rendelni - akár az Euronicséból is, ha valakinek az a perverziója, hogy többet szeretne fizetni ugyanazért . Ha valami nem tetszik vagy csak meggondolod magad, akkor 8 munkanapon belül, indoklás nélkül visszaküldheted és 30 napon belül kötelesek visszafizetni az eredeti árat.
-
devil-k
nagyúr
válasz sinick #63757 üzenetére
Mi nem?
Az általad linkelt oldalt sem olvastad végig rendesen?Az oldal közepén van:"Fentiekhez képest a jótállás - hétköznapi és közismert nevén „garancia” "De ha beütöd a keresőbe, akkor megtalálod azt amit te is linkeltél.Vagyis van jótállás (másik néven garancia) és szavatosság. Amit ezen felül vállal a kereskedő/forgalmazó/gyártó az más tészta.Akkor értem amit értesz.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
-
Flashget
félisten
válasz sinick #75522 üzenetére
a tv az egy kijelző nem média szerver!
amit az a típus tud a DLNA lejátszás. PC-re telepíted az Allsharet amivel megosztod azon mappákat amit a tévén akarsz látni pl. Film mappa és abba pakolod a filmeket. Ezt tudja. Szórni nem tud semmit
Van még a screen mirroring funkció amihez megfelelő mobil vagy pad kell és azon lejátszott film, zene vagy játék képe jelenik meg közvetlen wifi kapcsolattal a tévén.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz sinick #92799 üzenetére
mivel a samsung konkrét válasza a changelogot firtató kérdésemre az volt, hogy "annak tartalma nem publikus" így sosem fogsz hivatalos verziót kapni.
Te magad írod olvastad gondok voltak utána..most van baja a tévének? Ha nincs mi a fenének akarod frissíteni? új opciót nem kapsz vele csak tíltást (samygo) vagy elvesz a samsung valamit...2013-as modellt nem fog már fejleszteni szoftveresen.Realme GT Master Edition
-
dethroner
veterán
válasz sinick #104197 üzenetére
Na látod, az még borból is egy jó év volt. Az hogy mit olvastál a 6-os tévék mozgásmegjelenítéséről, az a H korszak után megszűnt érvényesnek lenni. Én valószínű más gyártótól vennék FHD tévét. Vagy ha tele a malacpersely, KS8000.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Kam1kaze
tag
válasz sinick #104212 üzenetére
Ha maradsz a Samsungnál és amit ajánlottak belőle Neked, akkor a Samsung UE32K5500 ismét elérhető online Telekomnál 79.990 Ft-ért.
-
mpo
veterán
válasz sinick #114301 üzenetére
Az F6400-ra Win10-ből, a fájlkezelőből küldi ki a filmet a feleségem, mert nem szereti a Total Commandert.
A file-on hosszan jobb gomb, átvitel eszközre.A keresőbe elkezded gépelni: gyorsműveletek, majd hozzáadod a Kivetítés funkciót.
Az Értesítések területen, meg aktiválhatod, ha kell.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz sinick #114314 üzenetére
Még régen, amikor Win7 volt a laptopon, a Win10-ben nem.
A desktop meg UTP-van, ott visszabeszél a kivetítés, de az UTP-s tv-re is megy az átvitel eszközre TC-rel..
Ami nem tetszik ebben a megoldásban, az a nem teljes kép a képernyőn, mobilról meg jó.
Ami WIFI-s és UTP-s tv-re gond nélkül küldi ki a képet Androidon, az a Nero Streaming Player.Ha érted, akkor már elavult.
-
sinick
senior tag
válasz sinick #153465 üzenetére
Sziasztok!
Fejlemény van, történet a válaszolt hsz-ban! Ma kíváncsiságból vissza lett állítva a tévében a DNS kézi Google-ról automatára, ami az ONT-hez csatlakozik és újra működött a tévén a net.
Ilyen nem olyankor van, amikor változik a hálózatban eszköz és/vagy cim és/vagy címzés, aztán meg várni kell kb. egy napot, hogy a hálón végig frissüljön minden?
Köszi, sinick
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iOS alkalmazások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest