- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz
Flashget #70991 üzenetére
Tény hogy nem láttam még külső lejátszóról 3D-t, de ismétlem, tökéletesen élvezhető volt a felezett 3D is. Nem volt bennem hiányérzet.
Sőt, szellemképes inkább a BD 3D volt, pedig próbálkoztam a perspektíván állítgatni, de nem volt jobb.(#70995) BBéci Igaz, csak úgy lenne korrekt, de akkor már legyen két ugyanolyan tévén egyszerre látható, egyiken külső lejátszóval, másikon felezett képpel. De ugye ez életszerűtlen, nem tudok egyszerre két tévét beszerezni.
Az élvezetesebb azt jelenti, hogy jobban kijött a térhatás -
PuMbA
titán
-
Flashget
félisten
válasz
bump3r111 #70989 üzenetére
Miért itt kérdezed? Egyszerűbb megoldás lenne holnap felhívni a szervizt és bejelenteni a hibát.
1 dolgot megtehetsz még amihez nem kell szerelő..gyári alaphelyzetbe állítod a tévét és ha a probléma nem szűnik meg, szerviz.
Hol vetted a tévét? webshopban vagy samsung viszonteladónál? -
BBéci
legenda
válasz
dethroner #70990 üzenetére
Egyrészt ugyanannak a filmnek az eredeti és a felezett változatait hasonlítsd össze, másrészt mit jelent az, hogy élvezetesebb? Mert az nem konkrétum.
(#70994) Flashget
5 méterről nézve egy 55 colos TV pici, ezen nincs mit szépíteni. Nem lehet megkülönböztetni a 1080p-t a 720p-től.
A második változat a jó: vetítő és 2,7 m széles vászon. -
picidius
újonc
És esetleg ennek a kistestvére? SAMSUNG UE32H5000?
Ez árban is kedvezőbb, és ez még el is fér a hálószoba falán. Ez jó?Tényleg és ha a nappaliba is néznék mit ajánlanátok? Itt a kihasználtság bővülne abban, h filmeket is néznénk rajta. A távolság ahonnan néznénk kb 5 méter. Viszont itt a közelében van egy téglakályha, ami télen azért rendesen sugározza a meleget.
-
dethroner
veterán
válasz
Flashget #70980 üzenetére
Komolyan, semmivel nem találtam jobbnak a BD 3D-t, a Holnap határán című filmnél, mint mondjuk SBS formában nézett Noé, vagy a OU formájú Stalingrad-nál. Biztos hihetetlen, de a két utóbbi film esetében sokkal élvezetesebb volt a 3D. Ja, és a nézési távolság kevesebb mint 3méter 55 col méretű H6400 tévénél.
-
bump3r111
tag
Sziasztok! Erre esetleg valaki? [link]
Azóta is fennáll a jelenség, most már véletlenszerűen és foltokban vibrál a kép néha, ilyen fél másodpercekre, írtóan zavaró.
-
PuMbA
titán
válasz
picidius #70986 üzenetére
Nálunk is egy 51cm-es régi TV-m volt és lett helyette egy 102cm-es
Ha tényleg megvan rá a pénzkeret, akkor ez a TV ott lesz a szeren a 30 éves előző után és remélhetőleg nagyon sokáig kiszolgál, de ha nem, akkor ajánlunk kisebbet, olcsóbbat
Ahogy cyberkind mondja pár hónap múlva teljesen megszokod és nem fogsz bírni kisebbet nézni. Nálunk UE40F6100 lett egy fél éve kb., előző évi Samsung sorozatból, de nem bántuk meg. 82cm-es lett volna eredetileg, de nagy hiba lett volna, mert nagyon odavág a 102-es. Jó döntés volt (SPAR)
(#70990) dethroner: Olyan 1,5m-ről ütközhet ki normál esetben a BD3D és a SBS közötti különbség
-
picidius
újonc
Köszi, meg is néztem.
Egy kérdés: biztos kell egy hálószobai tv-nek 102 cm képátló? A régi tv tán 40cm-es..
Még működik, úgyhogy nem létkérdés, gyönyörű a képe, csak a hang kezdett el vacakolni (Samsung ).
Egy kicsit drágállom is a 100e Ft összeget rá..
De ha tényleg ekkora kell.... -
picidius
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
34 éves tévémet szeretném lecserélni. Ezt kizárólag a hálószobában használom, Telekom műholdas adásokat nézünk vele. Semmi egyébre nem kellene. A távolság max 2,5m ahonnan nézzük.
Mivel a nappaliban lévő tv is hagyományos, így semmilyen tapasztalatom nincs, h milyet válasszak.
Tanácsaitokat előre is köszönöm! -
devil-k
nagyúr
válasz
cyberkind #70977 üzenetére
Erre mondják azt, hogy a hiba az ön készülékében van!
Az Avatar az egyik legjobb referencia 3D anyag! Persze BD 3D-ben. Itt valóban olyan a 3D, ahogy elképzelik az emberek, hogy lennie kellene. Az, hogy valaki nem tartja be mondjuk a 3D-re vonatkozó nézési távolságot... az is probléma!
-
dethroner
veterán
válasz
gyeniko #70972 üzenetére
Én se találkoztam még ezzel az emlegetett akadással. Pedig 1 kivételével csak a belső lejátszót használtam eddig. Azon 1 alkalommal a pc-ről játszottam le 3D BD filmet és nem találtam semmivel sem jobbnak az ilyen 3D-t, mint a korábbi SBS formulát. Szóval, vagy túl van hájpolva ez a külső médiabox dolog, vagy valaki mutassa már meg hogy, milyen röccenésre kellene felfigyelnem?
-
bump3r111
tag
Sziasztok,
5 hónapos Samsung UE40F6400 tv-men vette észre tesóm hogy film lejátszásakor a képernyő felső harmada folyamatosan vibrál, villog. Nekem is csinálta azóta egyszer, úgy tűnik hogy ki-be kapcsolás után helyrejön. Mi lehet a baja?
+1 kérdés: én a TV-t olyan akcióban vettem, amikor 5 év ingyen gari járt a samu tv-kre. Egy esetleges csere esetén én ezt újra megkapnám? -
Teasüti
nagyúr
Kíváncsi lennék ki az Isten találta ki ezeket a fülbemászó 23.976 fps és egyéb formátumokat.
Mi okozza ezt, talán az aszinkron motor slip-je a filmszalagos kamerákban? -
PuMbA
titán
válasz
Teasüti #70969 üzenetére
A TV-k médialejátszója nem tudja például a 23.976 fps-es filmeket lejátszani rendesen, csak 24 fps-sel és így 40mp-enként lesz egy akadás vagy néha teljesen random, attól függ, hogy ténylegesen hogy kezeli le a TV
Ugyanígy 29.97-nél és stb.
A legtöbb film pedig ilyen.
gyeniko: Próbálj dokumentumfilmet nézni oldalazó mozgásos kamerabeállításokkal és csekkolni, hogy ott van-e az akadás. 1 percen belül látnod kell akadást mindenképp, ha nem jól játszódik le.
-
Teasüti
nagyúr
Ezt nem értem miért. DLNA lejátszáshoz csak megfelelő átvitel szükséges, nem? Ha működik PC-ről a DLNA, meg USB vinyóról a lejátszás, akkor már csak olyan eszköz kell, ami zökkenőmentes átvitelt biztosít. Nem?
Én épp egy Asus N18U routerrel szemezek, az közel teljes USB2.0 sávszélességgel képes megosztani.
A TV számára azt hinném transzparens a router/NAS, csak a megosztás számít. És azt szvsz mindegy, hogy miről van megosztva, amíg biztosított a kellően gyors átvitel.(#70956) ada19
My bad. Vmiért nem találom most a Samsung.hu-n ezt a típust, a kézikönyve meg könnyed olvasmány lényegi infók nélkül.Viszont a kérdés még adott, hogy DVB-S tuner megléte esetén működik a parabola STB nélkül is közvetlenül a TV-re dugva?
-
tomimidi2
csendes tag
válasz
Bambula5 #70898 üzenetére
Ez nem készülék hiba srácok! Sőt egyáltalán nem hiba! Minden DVB-C szolgáltatónál így működik akinek az EPG nem egy külön csatornaként funkcionál. Én pedig ilyet még DVB-C esetén nem láttam. Hogy értsd! Egy TS (Transport Stream) 256-os moduláció mellett 50.8 Mbit műsort tartalmazhat. Ezt a bitrátát tölti fel a szolgáltatód a lehető legoptimálisabban. Így egy muxban lehet 4, de akár 20 műsor is. Ez nyilván függ codec-től (mpeg2 v. mpeg4) és a bitrátától, mert ugye HD esetén jóval nagyobb a bitrátaigény mint SD műsornál. Pld. HD 10-12Mbit, SD 3-4 Mbit!
A TS tartalmazza az EPG infót is az adott mux-hoz tartozóan. Tehát amikor te egy tv műsorra kapcsolsz a TV-d betölti memóriába a TS-ben található EPG infót . Ez az adott mux-ban lévő összes műsort tartalmazza, de a többit nem, mivel az másik TS-ben van. Amikor másik muxra lépsz át, ugyanúgy megkapod a blokkban lévő műsorok EPG információit. A TV-d kikapcsolásáig természetesen a már felvett EPG infó a memóriájában marad!
Tehát ez nem hiba! Érdemes megnézni a szolgáltató digitális műsorkiosztását, amiben látható, hogy milyen műsorok tartoznak egy mux-ba!
-
gyeniko
őstag
válasz
devil-k #70959 üzenetére
No, vettem a fáradságot és gyorsan leellenőriztem, hogy mire is képes a Samsung 65H8090 belső média lejátszója vezetékes hálózatban, NAS-ról:
A film egy 31,8 GB BD remux, több hangsávval, magyar felirattal.
A TV akadás mentes játssza a filmet (24 fps-nek érzékeli és kezeli is). A DTS HD MA hangsávot nem látja a TV, ( a menüben ez nem mutatja), de az összes DD és DTS hangsávot látja és mindet hibátlanul lekeveri sztereora.
A feliratot (ezen csak magyar van) fehér színnel jeleníti meg, nem lehet színt, méretet és pozíciót váltani rajta.
Megítélésem szerint abszolút élvezhető így is. -
mr.tamasbiro
őstag
Ezek közül melyiket választanátok?
http://www.mediamarkt.hu/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelCatalogEntryComparison?storeId=103952&langId=-19Smart fontosabb mint a képminőség.
-
devil-k
nagyúr
válasz
bradley001 #70952 üzenetére
A DivX-es anyaggal boldogulnia kell, úgy ahogy, de a Blu-ray-t el kell felejteni. Ahogy PuMbA fórumtárs is írta, ha többre vágysz, akkor mindenképp be kell szerezned egy megbízható médialejátszót.
-
PuMbA
titán
válasz
bradley001 #70952 üzenetére
A TV-k beépített lejátszója nem képes teljesen akadásmentes lejátszásra, így a NAS-t elfelejtheted (tök mindegy, hogy hány processzoros, egy TV az TV és nem 100in1 masina, ami még kenyeret is pirít)
Médialejátszó vagy rákötsz egy PC-t és előrébb vagy
-
ada19
senior tag
válasz
NeoExDeath #70954 üzenetére
Vogel's konzolok a javasoltak, edigitalon nézz szét. Ha tudod hogy fix vagy forgathatóra van szükséged, konkrét modelleket is tudunk ajánlani.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Rá lehet kötni közvetlenül a tányért egy H6400-as tévére BNC-Koax átalakítóval?
Ugye a Set-Top-Box-ba BNC-vel csatlakozik a tányér, viszont ha lehet akkor kiiktatnám a STB-ot, ha már a TV-ben is van DVB-S tuner. Illetve ha így teszek, akkor elméletileg minden adott lenne a HD adások vételéhez, már ha tudom dekódolni is?
(Vajon a T-Home sugároz HD-ben?) -
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok!
Egy SAMSUNG UE40F6650 készüléket szeretnék falra rögzíteni valamilyen konzol segítségével. Milyen lehetőségek vannak? Vannak fix meg irányokba mozgatható verziók is? Mire kell odafigyelni, konkrét típust tudnátok ajánlani?
Megbízható darabot szeretnék amivel tuti nem lehet kárt okozni a tv-nek, de egy vagyont se szeretnék rákölteni.
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Van egy LE32C550-es készülékem és mostanában egyre több Xvid filmnél kapom a nem támogatott videó kodek hibaüzenetet. Valamit lehet ezzel kezdeni? Ha minden igaz az utolsó hivatalos firmware van a készüléken. Esetleg valami szoftver, amivel nézhetővé tudom tenni a filmeket újrakonvertálás nélkül?
-
bradley001
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy LED-es Smart Tv-t. Kb.80-82cm-es képátlójú kellene. A lényeg, hogy az otthoni hálózatban lévő Zyxel NAS-ról tudjak filmet nézni.
A következő kérdéseim lennének:
1. Milyen TV-t ajánlanátok, ami biztosan képes erre? (gondolom nem mindegy, hogy hány processzoros)
2. Milyen filmeket tudok majd akadás mentesen lejátszani rajta vezetékes Lan-on (Gigabites). DivX, Blu-Ray, stb.?Köszönöm a segítséget.
-
becsitibi
senior tag
http://www.electropark.hu/-ba vettem 4 hónapja.Háttérvilágítás probléma a gondja,másik topikba írták.
-
tamasla
újonc
Üdv !
Samsung UE55H6200 és UE55H6203 között vacilálok. Az utóbbi nem 3D , de ez nem is szempont , a smart és a wifi viszont szükséges.
Van lényeges különbség közöttük a 3D-n kívül ,amit egy átlag user 4 m távolságtól nézve észrevesz ? -
butyu
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 50h6200 tv-t, de 2 problémám van vele:
1. A pc a megfelelő hdmi bemenetre van kötve (dvi-hdmi), de ha a képernyő felbontást 1920x1080 állítom körben lelóg a kép. Kisebb felbontásban minden oké.
2. A galaxy S3-at (rootolt gyári 4.3) nem tudom rábírni a képernyőtükrözésre csak video lejátszás alatt (youtube megy simán a tv-n), de képeket játékokat nem látom. Megkezdi a párosítást de1 s után szétkapcsol.
Ha valaki tudja a megoldást nem tartsa magában légyszi. -
válasz
Flashget #70940 üzenetére
VII.1. Kézipoggyász (ideértve gyermekkocsi és kerekesszék) szállítása
Minden utas legfeljebb 2 db 40x50x80 vagy 2 db 20x20x200 cm méretet meg nem haladó, tömegénél fogva egy személy által hordozható, a fel- és leszállást valamint átjárást nem akadályozó kézipoggyászt, illetve 1 db szánkót, 1 pár sílécet, 1 köteg becsomagolt facsemetét, 1 db 42/35. oldal gyermekkocsit, 1 db kerekesszéket szállíthat díjtalanul. A fentiektől eltérően nem szállítható az a kézipoggyász, amely a fenti feltételeknek ugyan megfelel, de tömege a 30 kg-ot meghaladja.
forrás; link -
Flashget
félisten
válasz
#94529552 #70938 üzenetére
Már többször bemásoltam mi a hivatalos verzió április óta!
10kg felett (csak a kijelző+talp súlya számít) vagy ha kézipoggyászként nem szállítható tömegközlekedési járművön (csomagolási mérete miatt) az eladó köteles a készüléket el szállitani.
Már csak az a kérdés mi számít kézipoggyásznak a BKV-n. -
törölt tag
válasz
becsitibi #70937 üzenetére
Szerintem lenyúlás lenne, ha tényleg 4000 Ft-ot elkérnének. edigi honlapról: A szervizek tömegközlekedésen nem szállítható, nagy termékek esetében a garancia idején ingyenes helyszíni javítást biztosítanak az egész (I)(/I)országban, vagy ha ez nem lehetséges, gondoskodnak a szállításról. De a rendeletet is el lehet olvasni.
-
becsitibi
senior tag
Betudom vinni,Árpád híd után lakok,csak azért féltem nagyon,nehogy baja essen szállítás közben.
-
becsitibi
senior tag
Köszi sráccok!!Felhívtam a szervízt,azt mondták kedden kijönnek 4000 Ft,-ért,mondom fél éve vettem,még 2 év gar van rá,erre ők:ennyi a kiszállási díj Budapesten belül
Na mind1,a lényeg hogy kipróbáltam mindent,és mindig ott van a csík.....azért leírom majd ide hogy mi történt a szervíz után.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Hol tudnám megnézni, hogy melyik típusban milyen panel van? Elsősorban a H6200 illetve a H6400 széria érdekelne. Melyik panel a legjobb, a Samsung? Esetleg itt már nincsen olyan nagy különbség mint annak idején a C650-nél volt?
Előre is köszi.
Üdv.
-
ada19
senior tag
válasz
M@rdel #70924 üzenetére
Érdekes mert itt (https://my.samsung.hu/promo/szabalyzat/5yw_tv_2.pdf) csak az Euronics-ot említi Vöröskő Kft. vonatkozásban, de ha sikerült akkor örülök.
Ami szintén érdekes hogy az Elektrolimitnél minden más TV hasonló áron van mint a "nagyoknál", kivéve ezt.
-
ada19
senior tag
válasz
M@rdel #70922 üzenetére
1 évet ír, ami már eleve nem stimmel ugyanis ezekre 2 év gyári jár. Ahol biztosan gyári garanciát adnak:
MM, Edigital, Expert, Euronics, Tesco, AuchanÁltalános szabály, hogy ami túl szép ahhoz hogy igaz legyen az egyszerűen túl szép ahhoz hogy igaz legyen. Kivéve fekete péntek, különleges pár napos akciók.
-
M@rdel
őstag
válasz
mr.tamasbiro #70920 üzenetére
Pl. ők is gyárit adnak.
És valószínűleg az összes Vöröskő Kft. bolt azt ad. -
raiden1bak
tag
Skacok egyszerre hány szemuveget kepes kezeleni egy samsung tv?Vagy ott is mindegy akármennyit mint a passivnal?
-
mr.tamasbiro
őstag
Még mindig keresem a megoldást,hogy melyik boltok gyári hivatalos viszonteladók akik gyári garanciát adnak.
-
Fr3eWar
őstag
Tervezek venni egy komolyabb Bluetooth fejhallgatót, elsődlegesen a munkahelyemen használnám zenehallgatásra, de felmerült bennem a kérdés, vajon tudnám-e csatlakoztatni a tv hez (h6400).
Valaki próbált már ilyesmit? -
Flashget
félisten
válasz
mr.tamasbiro #70911 üzenetére
marha egyszerű a képlet.
amilyen áron árul az edigital, olyan áron árul másik samsung viszont eladó is. könnyű az árakat összehasonlítani. +- 1-2K az eltérés közöttük nem 10 -30K -
Tamás34
senior tag
Változott a Youtube alkalmazás, furcsa, de majd ezt is meg lehet szokni!
-
szaszapi
őstag
F6400-as tévén érdemes frissíteni firmware-t?Tud valaki erről nyilatkozni?Még nem volt frissítve rajt ,csak érdekelne vannak esetleg újítások,vagy letiltások...
-
Bobbacsi
veterán
válasz
mr.tamasbiro #70911 üzenetére
Sajnos nem
Tőlük vettem tavaly decemberben én is a tv-met (UE40F7000)
Valami Cobra kft foglalkozik a javitással -
mr.tamasbiro
őstag
Av Planet hivatalos márkaforgalmazója a Samsungnak és így gyártói garit is ad?
-
AdamJ:::
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy a UE55F6500SS típusú TV-m Scart csatlakozójáról miért nem tudok audió jelet levenni? Van valami trükk, vagy csak én vagyok túl naiv, hogy ez működik ennél a típusnál is?Köszönöm!
-
RudY
addikt
válasz
XIII Ramses #70900 üzenetére
-
zsoltttt
csendes tag
Ezeknél a led-es tévéknél mennyire jellemzö a kép tökéletllen belvilágítása?A régi fapados lcd tévém nem volt ilyen:/
-
raiden1bak
tag
Üdv!Pasív 3d ről szeretnek aktivra valatani.Egyszerre hány szemuveget képes kezelni pl:H6400 model.És lehet e fekve nézni?
-
krisz74
tag
Üdv!
Mi a véleményetek a Samsung UE48H6200AWXXH TV-ről?
Ajánlott? -
Flashget
félisten
válasz
Bambula5 #70898 üzenetére
Ugyanez a tv csak digikábel a jelenség ugyanaz. Ha látni akarom bekapcsolást követően az adott csatorna epg-t rá kell menni és ott katt az epg-re. Ezzel nem csak az adott csatorna epg töltődik be, hanem az összes azon a frekin lévő csatornáké.
Biztos, hogy nem szolgáltatói hiba, mert az Alma C2200-on nincs ez a jelenség az EPG-n. D6500-on nem volt ilyen hiba ez 100%-ban samu betegség. -
ada19
senior tag
válasz
XIII Ramses #70900 üzenetére
2. Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA