Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devil-k
üzenetére
az írott szabályozásuk több helyen is ellentmond az általad leírtaknak és a belinkelt képnek;
a + 2 hónap, ami azóta már meg is szűnt;
Ez a garancia hosszabbítás csak akkor érvényes, ha a garanciális készüléket a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba és ez hitelt érdemlően bizonyítható a készülék vásárlási számlájával és kitöltött, eredeti garanciajegyével.
prémium;
A Szolgáltatás igénybevételének előzetes feltételei:
- A Vásárló kizárólag a Samsung által forgalomba hozott, a https://my.samsung.hu/szervizfutar honlapján közzétett terméklistán szereplő, a Samsung Electronics Magyar Zrt. hologramjával ellátott, érvényes és hivatalos magyar nyelvű jótállási jeggyel rendelkező terméket (a továbbiakban: "Termék") megvásárolja.
forrás; link
önmagában meg a regisztráció nem sokat jelent, hiszen a feltételekben is leírják, hogy mit kérnek hozzá, és azon iratok a külföldi vásárlású készülék esetén nem adottak. -
BBéci
legenda
válasz
nismoka
üzenetére
Nemrég véglegesítették a HDMI 2.0 követelményeit, erről lehet olvasni a hdmi.org honlapon, ezzel szabaddá vált az út a megjelölés használatára. Korábban megkérdeztünk több forgalmazót, miért nem szerepel a műszaki leírásokban a 2.0, amire azt válaszolták, hogy egyelőre nem alkalmazható. Azért írtam ezt a szót az egyik hozzászólásomba. Ráadásul sem a kábelekre, sem a csatlakozókra nem vonatkozik semmiféle újabb szabvány, ezt is írja a hdmi.org.
-
galaxys80
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
A tévedés sajnos nálad van. A Samsung hivatalosan 1 év garanciát vállal a telefonra. A második 1 évet a Samsung Magyarország adja kizárólag a Magyarországon vásárolt garanciajeggyel ellátott készülékekre.
Valószínűleg a call centeres kisasszony félretájékoztatott. Ha lesz egy kis időm valamikor akkor kikeresem neked az erre vonatkozó jogszabályt majd. Többször is linkelték már mások az S3-S4 topikba is.
Az általad linkelt kép pedig semmit nem bizonyít. A honlapon bármilyen fake adatokkal beenged regisztrálni. Nem ellenőrzi az adatok helyességét. Akár sufni GSM-es telefont is. Ettől persze még nem él a garancia.
Az általad említett garanciális aksi csere szintén nem mérvadó, hiszen a tartozékokra minden esetben 1 év a garancia. Tehát 1 éven belül természetesen kötelesek cserélni. -
Flashget
félisten
válasz
devil-k
üzenetére
Akkor mégis külön kezeli a samsung a garanciát telefon és tv esetében.
Eleve az itthon forgalomba hozott tv-re a törvény által előírt 1 év garit biztosítja mindenféle regisztráció nélkül.
Az megint más dolog, hogy unió területén vett tv esetében milyen előírást alkalmaznak, de sok webshop akik szlovákiából hozzák (vagy a nagyker ahonnan ők veszik), oda is kell vinniük garanciális intézésre, mert az itthoni esetében fizetniük kell.
Ezért tv vásárlás előtt célszerű megkérdezni hivatalos samsung szervizt a kérdésben vagy a samsungot. -
devil-k
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
Erősen át kell értelmezni egyébként a szürkeimport fogalmát, ugyanis ha az Európai Unión belül veszed, ha az országodban is van Samsung és a másik országban is (ahonnan vetted), akkor miről beszélünk?
"Az EU egységes piacán (más néven: belső piacán) ma már nem gátolják nemzeti határok és akadályok a szabad mozgást: a személyek, az áruk, a tőke és a szolgáltatások ugyanolyan szabadon áramolhatnak, mintha egyetlen államról lenne szó.
Az uniós polgárok az EU bármely más országában tanulmányokat folytathatnak, letelepedhetnek, vásárolhatnak, munkát vállalhatnak és nyugdíjba vonulhatnak. Azok is részesülhetnek az egységes piac előnyeiből, akik nem élnek a fenti lehetőségekkel, hiszen a szabad kereskedelem révén az Európa különböző pontjain gyártott termékek széles választékából válogathatnak." [link]
Flashget
Nálam ugyanúgy járnak el, mintha idehaza vettem volna. Ráadásul úgy, hogy nekem nincs magyar jótállási papírom, mint idehaza. Annyit kértek csak, hogy az Amazon.de-ről kapott elektronikus számlára KÉZZEL írjam rá az telefonom IMEI számát. -
Fatalityy
tag
Sziasztok!
Kérdésem,ha Ausztriában vásárolok tévét a garancia csak oda sól vagy itthon is vihetem márkaszervizbe? -
PuMbA
titán
válasz
Tamás34
üzenetére
1080p Blu-rayen van, a TV adások 1080i-sek, ami azt jelenti, hogy 1 képkockában 2 egymást követő időpillanat van kódolva (páros és páratlan sorok) és a TV-nek az 1080i-t át kell alakítania 1080p-re (mivel az LCD TV-k nem interlaced (váltottsoros) megjelenítők, mint a CRT-k, hanem progressive) úgy, hogy a páros és páratlan sorokat szétszedi 2 képkockába, majd az előzőek illetve következő képkockák alapján kitalálja, hogy mi lehet a hiányzó sorokban nagyon jól, de nem tökéletesen
Így lesz a TV adás 1080i 25fps-éből 1080p 50fps 
-
Flashget
félisten
válasz
Disque
üzenetére

mint írtam bármi megjelenik a tévén (az is amit linkeltél)..csak a netes streamekhez (flash videók) kell telepíteni androidra a linkelt progit mivel már rég megszüntették a támogatását.
Na meg ha két eszköz, router és kábel nélkül csatlakozik, hogyan tudná másként ebben az esetben mint direct wifivel? -
Disque
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Nem akarok kötözködni, de a redmibe tuti van wifi display? Ilyet is tud?
-
Disque
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Annyit pontosítanák rajta, hogy nem DLNA képes telefon kell, mert azt már szerintem az összes telefon tudja, hanem wifi display/miracast képes telefon.
A telefont wifi directen keresztül csatlakoztatni kell a tv-hez először és utána engedélyezni a wifi displayt/miracastot.
Ha nincs wifi display a telefonon akkor csak a multimédiás tartalmakat lehet megjeleníteni, kép, zene, videó, egy külső program segítségével, ilyen például az all cast.
Viszont a technologia nem éppen a legjobb játékra mert iszonyat input laggja van, szerintem 1s feletti, de már rég próbáltam.Megnéztem a Samsung Galaxy S Advance nem tud wifi displayt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A hozzászólásokban mellőzzétek a személyeskedő megjegyzéseket!
-
Flashget
félisten
válasz
szilacus
üzenetére
akkor lesz aktív a játék mód, ha HDMI-n keresztűl rákötöd a PC-t vagy konzolt.
vagy van -e olyan lehetőség a galaxy s advance telómon játszott játékot a tv -re kirakjak?
amennyiben a tv-ben van screen mirroring funkció (ezt a source gomb megnyomásával hozza elő amennyiben van benne) már csak egy DLNA képes telefon kell hozzá (nem csak samsung teló a jó, de írták korábban bizonyos LG típust, de én is írtam az aláírásomban szereplő mobil is tudja) direct wifin kapcsolódik a két eszköz és akkor bármit teszel a mobilon a tv-n jelenik meg a kép és hang. Nem csak játék, de netes stream is pl. androidon ennek a felrakása után.
-
nismoka
addikt
HDMI 2.0 [link]
-
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
A Samsung illetékeseivel rendszeres kapcsolatban vagyunk, nem kell hozzájuk az ajánlásod. Egyelőre nem HDMI 2.0 csatlakozók vannak a tévéken.
Amiket kérdeztem, arra szokás szerint nem válaszoltál.[ Módosította: philoxenia ]
-
törölt tag
A Samsunghoz fordulhatsz segítségért, ha komolyan érdekel.
[ Módosította: philoxenia ]
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Meséld el kérlek, miért nem a Samsung honlapnak hiszel? Bizonyára az egész topik örömmel fogadná!
[ Módosította: philoxenia ]
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Nehezedre esik a linket beírni ide?
Érdekes módon, a gyártó honlapján [link] semmiféle utalás nincs a HDMI 2.0-ra, sőt, a részletes műszaki adatok között csak 24; 25 és 30 hertzet írnak a 4K/UHD felbontásokhoz, pedig a 2.0 egyik legfontosabb tulajdonsága az 50 és 60 Hz. 226. oldal. -
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Van ez a 1080i meg az 1080p! Azt tudom, hogy megjelenítés szempontjából a 1080p a jobb, de ez a TV-n múlik, vagy a csatornától, szolgáltatótól?
-
szilacus
tag
48 h6400-as tv-én hogy tudok smartot át állítani hogy a Games Panel bejöjjön,
vagy van -e olyan lehetőség a galaxy s advance telómon játszott játékot a tv -re kirakjak? -
robesz87
tag
Sziasztok!
Valaki tudja 100% biztosan, hogy a Samsung UE32H5000 Direct vagy Edge LED-es? Kb. 50-50%-ban található a két állítás a neten.
-
mihaly13
tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Az első típust semmi képen nem ajánlom mert túl sok ponton mozog és probléma lesz vele a rögzítésben a második típus már sokkal jobb. Az enyém is falon van és nagyon jó lehet a nézőszöget beállítani .
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki TV vásárlás előtt állok, amit a karácsonyi időszakra szeretnék ütemezni.
Eddig egy Panasonic G20-as plazmát használtam és most nyitnék a LED TV-k irányába.Méret tekintetében 55"-ban gondolkozok, de a típus választásban nem gondolom hogy a méret az, ami befolyásolni fog.
Sajnos az utóbbi pár évben nem igazán foglalkoztam a TV típusokkal, illetve fejlesztésekkel, ezért kérnék tanácsot.
Ami számomra fontos:
- kép minősége
- HD filmek lejátszása TV-vel (15-20 GB-os mkv file-ok)
- sok sportot nézek, ezért a képfrissítési frekvencia fontos (nem szeretem a "csóvás" labdákat)
- 3D nem fontos, de ahogy néztem ezt nem fogom tudni megúszniHa jól tudom ilyen méretű mkv filokat wifin keresztül esélytelen lejátszani, ezért az alábbi opciókban gondolkozok.
1. LAN kábelen keresztül összekötni a PC-vel és a PC vinyóját megosztva, arról játszaná le a TV a filmeket (nem tudom ilyen esetben mennyire jó lejátszók vannak a mostani TV-kben)
2. PC-vel játszanám le a filmeket és HDMI kábellel kötném össze a TV-vel és a PC kiterjesztett kijelzőjeként használnám a TV-t.
Ezen igények tudatában milyen típusokat ajánlanátok, illetve hol találok teszteket, összehasonlításokat ebben a kategóriában?
Ár tekintetében: 300.000 Forint körül gondolkozok az 55"-os kategóriában
Köszönöm előre is a segítséget!
-
NeoExDeath
aktív tag
Köszönöm a választ!
Forgathatóra lenne szükség, átböngésztem az edigital-t, ezeket találtam amik árban is beleférnének: [link1], [link2]
Mi a véleményed ezekről, mi lenne a jó választás? Leginkább a horizontális irányú forgatás lenne érdekes, a fel-e kevésbé. Ezeken kívül ajánlanál mást is, vagy ezekből választanál te is?
Ja és ezek jó a TV-hez? (UE40F6650)
Masszív, megbízható szerkezetek? -
mutyi
senior tag
A barátom két tv között vacillál, ebben kérném a segítségét azoknak, akik benne vannak a témában.
Samsung UN65H7150
vagy
Samsung UN65HU8700A két tv között a lényegi eltérés, hogy az előbbi full hd az utóbbi pedig 4K felbontású.
Az egyik kérdésem lenne, hogy mennyire lehet zavaró, ha egy ilyen 4K felbontású tv-n full hd tartalmakat néz az ember?
a két tv között 900 dollár a difi, megéri-e hosszú távon a 4K-s felé elmozdulni?
Köszi a segítséget előre is!
-
Disque
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Azért megtanulhatnál szöveget is értelmezni.
Én leírtam, hogy mire számíthat, ha nem hivatalos viszonteladónál vesz tv-t. Ez nem tudom miért hibás gondolat?
A 6400-ra csak +1 év különben is a garancaia a 3. évben ugyanúgy így járt, szóval inkább a te válaszod a hibás.
A 2. év az ami itt kérdéses, hogy a webshop javíttatja-e vagy sem. -
krisz74
tag
Megtaláltam, köszi.A regisztáció is rendben. Viszont lenne még kérdésem, hátha tudtok segíteni.
Feltettem a smart view programot a pc-re, hogy onnan tudjam irányítani a tv-t, de ez az üzenet fogad: Your TV's current status prevents screen sharing ( e.g.,HDMI is not supported for Windows )
Mi itt a gond?
Másik kérdés: ha a TV WIFI-jén keresztül szeretnék a pc-ről filmet nézni, akkor a média player műsortárából veszi az adatokat, viszont a média player nem társít feliratot a filmhez. Erre esetleg van megoldás? -
bb71
őstag
torzsa3 ezt akarta írni:
Hali mindenkinek, szeretnék venni egy 32GB-os usb pendrive-ot, kinéztem egy párat, szerintetek melyik lenne a megfelelőbb Samsung tv-n 3D filmek nézésére?
Tudom, a megfelelőbb a külső vinyó lenne, egyelőre jó lenne ezek közül is valamelyik, köszönöm.
-
devil-k
nagyúr
válasz
galaxys80
üzenetére
Most már Te is láthatod, hogy kevés olyan 3D-s film van, ami tényleg érzékelteti azt, hogy 3D-t nézel, nem pedig valami ócska bábszínházat. A Gravitáció látványban valóban a toppon van, de úgy ennyi, kifújt a történet számomra.
torzsa3
A legmegfelelőbb egy külső média vagy BD lejátszó lenne, nem HDD vagy pendrive. Ezek nélkül elfelejtheted az igazi 3D, vagyis a BD 3D nyújtott előnyöket.
-
torzsa3
csendes tag
-
-
sunci_02
aktív tag
Tudom nem ide tartozik, de haldoklik a fórum a másikon:
-
YxVs
senior tag
Ma voltam MM-ben és vittem a külső HDD-met kipróbálni különböző tartalmakat egy 55H6410-es tévén.
Legnagyobb megdöbbenésemre amikor rádugtam az USB 3.0-ás LG 1TB-s vinyómat, a tv menürendszere úgy belassult, hogy távirányítóval gomb nyomás után legalább 30 másodpercet kellett várni, hogy bejöjjön a menü.
A kép beállításokon szerettem volna változtatni, de először le kellett csatlakoztatni a HDD-t, hogy megtehessem. A tv USB portjai 3.0-ásak? Nem lehet, hogy ez a gond?Más tapasztalt ilyet? A vinyómat nem szereti, vagy ez ilyen?
Nekem nagyon fontos lenne, mert sok anyagot a vinyóról játszanék le a beépített médialejásztóval. -
Flashget
félisten
válasz
Disque
üzenetére
ezek a hibás gondolatok..mert ha gari időn túl jön a hiba a 3. évben (pl. nem regisztrált tv a +2 évért csak 2 év webshopos) aminek a javítása 50-60-90K is lehet mérettől és típustól függően, az a 20K nem is sok érte.
de mindenki ott veszi a tévét ahol akarja fakultatív program. -
szekimilu
csendes tag
Sziasztok !
Samsun 40ue6400 tv-t akarok venni, de elbizonytalanodtam !
Internetes áruházakban van aki már 131000Ft ért is hírdeti, ma bementem az euronicsba és a legjobb ajánlat amit kitudtam csikarni 151000Ft volt !
Az eladó óva int az online vásárlástól, mert azt mondja ezek szlovák vagy egyéb külföldi importok, és nem fog élni a 1+1 év gari ami miatt bekel regisztrálnom a samsunghoz, lehet ad a webáruház is 2 év garit, de max saját szervízzel vagy én vihetem szerelőhöz és ha szerencsém van kifizetik a javítási költségeket nekem !
Szerintetek mi tévő legyek adjak érte 20 ezerrel többet ? -
kew
senior tag
Sziasztok,
Samsung UE32EH5000 tvhez keresek megbízható fali konzolt. Dönthető-forgatható kivitel érdekelne. Milyen márkákat érdemes megnézni és hol? Olyan ~10k körül lehet kapni normális minőséget?
Köszi!
-
krisz74
tag
Üdv!
Tudnátok segíteni két kérdésben?
Milyen paraméter változtatásával lehet a szappanopera effektet csökkenteni vagy megszüntetni?
Hol tudom beregisztrálni a TV-t a +1 év garanciáért? -
YxVs
senior tag
Valamelyik fórumban olvastam, hogy az 55H6400-ban nem ugyanaz a panel van, mint a kisebb modellekben (40 és 48).
Igaz lehet ez? -
Gombinyó
őstag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Én is kapom. Ezt központilag tolják az ember arcába, ha neten van a TV. Nem tudsz vele mit kezdeni, majd elmúlik.
-
dussy
őstag
Sziasztok!
LG 42 LB650V kontra Samsung 40H6400???
Melyiket miért igen vagy nem?
Köszönöm
-
Tesztelo.hu
senior tag
Napok óta azt írja ki a TV-m, hogy "Tökéletesítettük a Smart Hubot". Ha a További infó gombra nyomok, akkor betölti a webböngészőt, ami egy olyan oldalt nyit meg, aminek a tanúsítványa nem érvényes. Ha ennek ellenére tovább lépek, akkor csak egy Samsung TV-ket mutató oldal jelenik meg szöveg nélkül. Ha teljesen legördítek, akkor TV lefagy, és kikapcsol.
A Smart Hubon semmilyen változtatást nem vettem észre (amúgy is, ez tudja magát automatikusan frissíteni? Ki van kapcsolva az alkalmazások automatikus frissítése.).Tapasztalt valaki hasonlót? Mi a megoldás arra, hogy ne írja ezt ki a TV állandóan? (A fenti infó megjelenítésekor hiba nyomok az OK gombra, akkor is kiírja a következő bekapcsoláskor újra.)
-
picidius
csendes tag
Hú ez nagyon jónak tűnik, mind árban, mind méretben!
Nagyon köszönöm. Én teljesen elveszett vagyok ebben a témában, és karácsonyra szeretném meglepni vele férjemet
Kell még vmit tudni ezekről a tv-ről?
És ajánlanál még vmi konzol félét, amivel fel lehet a falra szerelni? Vagy ez lényegtelen bármilyen jó lehet? -
Fatalityy
tag
Ha pl nem itthon venném meg a garancia hogy működik?
-
PuMbA
titán
válasz
picidius
üzenetére
Amit te írtál H5000 az megfelel ennek a kritériumnak, sajnos a 6000-res sorozat 100k-nál kezdődik. Viszont akkor már inkább én ajánlanám a H4000-res sorozatot, mert a FullHD felbontás sokat nem fog érni, ha nagyobb az elmosódás és a méret kisebb és ha jól látom kép nézegetésre nem fogjátok használni, csak sima telekom TV adásra
UE32H4000 elég baráti árú 
-
Fatalityy
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt vok.
méret 55" Samsung
amiket néztem:
H6400
H6410
H6470
H6500Hol érdemes megvenni?
-
picidius
csendes tag
-
BBéci
legenda
válasz
dethroner
üzenetére
Én beszélek képminőségbeli különbségről. Mert van, nem is kicsi és az bizony a felezettek ellen szól.
Ismétlem, nem a 3D hatásban kell keresni a különbséget. És nem kell 2 db TV, mert egymás után nézve egy adott jelenetet, simán észrevehető, hogy melyik a jobb, vagyis az eredeti, full HD BD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egyéni arckép OFF
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma hozott a futár egy ilyet ni: