Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
yammi
csendes tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Így van, amit linkeltem fentebb onnan szedd le a smart view progit (szerintem a 3.1.9-est szed le, nekem azzal működött, valószínűleg függ a telefontól is). Play-ből nem fogod tudni letölteni, mert ha jól tudom csak galaxy s3 feletti telefonokra érhető el onnan.
LINK -
Syz
senior tag
válasz
cascada
üzenetére
Na jah,most már nekem is tökéletesen működik a PC mód a HDMI1/DVI porton is,de miért csak a normál és a film módot tudom kiválasztani?Színt nem lehet állítani,sem módot váltani?Ha másik bemenetet választok akkor elérhető a természetes és a kiemelt mód,de akkor ha 16:9-be teszem,széthúzza a képet,csak a PC bemeneten teszi magát rendesen 16:9-be.Ebben minden anomália megszűnt,már csak színt kellene varázsolni valahogy
Ötlet? -
cesc
csendes tag
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb megvenni?
UE40F6320 vagy UE40F6400? a 6400 kicsit drágább, megéri a "többletet"? -
Ropykaboy
csendes tag
Áhhá! Nagyon szépen Köszönöm!

-
Ropykaboy
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani hogy honnan lehet leszedni a samsung allshare progit?
mert én nem találom...
Egy ue40f6650 hez kellene!! -
sultiii
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy "samsung ue32F4510 smart tv-m", olyan programot keresek a tv-hez mint ami az LG okos tvkhez van, hogy feltelepítem egy adott készűlékre legyen az telefon vagy tablet és wifin keresztül tudom vezérelni a tv-t, adásokat kapcsolgatni, egérmutatót vezérelni és szöveget gépelni a program segítségével ?!?!?
-
NoiZz
tag
Üdv, van egy samsung 6030as tv amin a csatornákat szeretném elrendezni SamsChannelEditorral, a problémám az hogy pár hete vettünk egy conax cas7 kártyaolvasót, és 2 napig elérhetővé vált az összes eddig kódolt csatorna is, miután ezeket a csatornákat újra lezárták futtattam egy teljes csatorna keresést de ezeket a kódolt csatornákat újra betette, na most mikor rendezni szeretném ott van a listában mind a 135 csatorna amiből nekünk kb 50-60ra van előfizetésünk, hogy tudnám kiszűrni a nem elérhető adókat?
-
Flashget
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
azt is tisztázni kellene csak samsung galaxyt hajlandó elfogadni vagy már márkát is.
D szériánál ezt még csak a D7000/8000 tudta és csak a samsung galaxy s 2-vel. -
Flashget
félisten
YoeYi-nek kellene szólni updatelje az oldalt, mert elég sok infó van már az F szériáról, képtelenség mindent fejben tartani már.

-
yammi
csendes tag
válasz
Flashget
üzenetére
Az F szériás smart tv-k támogatják a flasht. Egyedül a videa.hu-n vettem észre, hogy teljes képernyőn szaggatnak a videók. Másik: F4500-on is mükszik a klotyó tv-zés. Tesztelve galaxy s plus telefonnal és 3.1.9-es smartview-vel. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1808188
-
a8l
aktív tag
válasz
putyu10
üzenetére
Majd nézd már meg légyszi hogy ha teli fehér háttér van akkor szép egyenletes e vagy vannak közép tájt sötétebb foltok.
Ezt tv adásnál nem venni észre annyira.
Elindítod a welcome to smart tv videot ami gyárilag rajta van és 9sec körül megállítod ahol a fehér háttér van. -
Flashget
félisten
válasz
Bobbacsi
üzenetére
A hagyományos értelemben vett pip funkciót ne várd el. Tudom 20 éve a CRT tv-k tudták már..ezek az újak pont ennyi évvel vannak elmaradva a panasonic crt tipustól ha csak a csatorna rendezésre gondolok

indísd el a webböngészőt akkor fog működni vagy BD lejátszóról nézel filmet akkor is lehet a pip funkciót használni, megnézni kis ablakban hol tart a film+on a giga cápa, mega polip film
. -
Flashget
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
mi hűtőnk is samu. a tv nem emiatt lett samu

-
sandró60
addikt
-
laposhus
csendes tag
Sziasztok...
Olvasgattam a témában, szinte végig olvastam minden hozzászólást a sony lcd-k topicban...
lehet eretnekség itt megkérdeznem, s már ott is feltettem, DE:
"Melyiket választanátok, s miért?"- Sony KDL50-W685
- Samsung UE50F6400AA W658-ban ugye nem 50Hz-es panel van? - elvileg a 3D miatt nem is lehet... (de nem)
Bár nem értem mind a kettő 200Hz-esnek van feltűntetve. W685 passzív a 6400 aktív 3DAmi szempont a képminőség a ricegés, akadozás mentes filmek...
NAS-ról nézek filmet általában, mkv-t 1080p-ben...
Néha SD adás (MindigTVextra)
és alkalomadtán PS3 játék
- részben ez utóbbi miatt cserélném jelenlegi 50"-os LG plazmám, tartva a beégéstől. -
Burt1793
veterán
Nem lehet valahogy 4 óránál kevesebb időlimitre rakni az auto kikapcsot? Vannak olyan családtagok, akik azért kapcsolnak be egy csatornát, hogy elaludjanak. Nem szeretnék beégést...
F6400 -
putyu10
aktív tag
Otthon pihen az 55F8000-res.
-
RudY
addikt
A Samsung mostanában vagy nem csomagol a készülékek mellé kézikönyvet (használati útmutatót), vagy olvashatatlan... más okra nem is merek gondolni
persze csak úgy általánosságban érdeklődöm, illetve töprengek...vagy nem is tudom mi ez 
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Tegnap volt nálam Janos666 fórumtárs tv-t kalibrálni, és tényleg szebbek, élethűbbek lettek a színek.
Így jöhet a karácsonyi dömping.
Köszi még1szer! -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nekem is egy három antennás Zyxel router-em van a padlásszobában, de mire a jel leér az alagsorba a két betonkefnis födémen és még néhány falon keresztül, addigra annyira legyengül, hogy csak a jelismétlő tud újra életet lehelni bele. A felső szinten még jó, de az alagsori szobában nem lehet mást csinálni vele. Annyit nekem meg nem ér meg, hogy szétvéssek/fúrjak miatta nyolc méter falat három különböző helyiségben, inkább vetetek öcsémmel valami más márkát, ami nem ennyire finnyás. Első körben LG, Pana és Philips ami szóba jöhet, majd meglátjuk.
-
Bobbacsi
veterán
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Sajnos a PIP funkció nálam is inaktiv
Fogalmam sincs miért ? Ha viszont mindenképp kell a TV-hez az antenna bemenet akkor tudom -
Bilux
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én még nem is hallottam róla, mármint wifi fronton

Ha gynege volt a jel akkor inkább vettem 3 antennás N-es routert azzal volt jel mindenhol a házban. -
cascada
senior tag
válasz
cascada
üzenetére
Szerk: Na, közben sikerült rájönni! Tools gombot menyomva a Névszerkesztés menünél kell a PC-t kiválasztani. Az eszem megáll komolyan, miből lehetett volna ezt gondolni, hogy a névszerkesztés magát a forrást is teljesen megváltoztatja, nem csak a bemenet nevét?
Még a user manuálban sem esik arról szó, hogy a névszerkesztés teljesen megváltoztatja a képet is. Most már gyönyörű tű éles lett minden betű és a videók is csodaszépek. Köszi a segítséget még egyszer! Tényleg ez volt a baj.Közben látom érkezett válasz is. Köszi sandró60 neked is!
-
-
Bilux
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A TV manuáljában még az is benne van, hogy milyen WEP, WPA, WPA2 "kódulású" most fejből meg nem mondom melyiket nem támogatja... illetve sávszélesség limit is meg volt adva ha jólemlékszem.
-
Flashget
félisten
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
PIP funkcióra használd a topic keresőt...
-
RudY
addikt
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Leginkább a gyártó oldalán érdemes keresgélni: [link]
-
Flashget
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Kezdem azt hinni már ők sem

Amúgy, hogy ezek az fw frissítések mit tudnak..volt a samygo D szériához (hack) amit letíltottak a 1017-es fw-vel samuék.
smart részben beírva << 289 >> karaktereket lehetett egyszerűen a smart-ot olyannak beállítani amilyet akart az ember. (angol, német, olasz stb) amíg nem adtak ki egy frissítést amiben letíltották. Azóta a samygo megint megcsinálta, hogy lehet visszafelé újból felrakni a korábbi fw-t.
Ez egy ilyen csiki csuki volt, de a samsung úgy látszik feladta az értelmetlen harcot és nem ad ki újabb fw-t erre a tipusra
-
Flashget
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ha még beszélsz velők kérdez rá a Hbbtv-re mikor jön már ki a várva várt fw frissítés és smartban a Hbbbtv app.
Nincs kedvem átállítani a smartot magyar régióról cseh-re
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nekem volt a problémám, hogy nem tudott az egynapos tévé a jelismétlőn keresztül az internetre felcsatlakozni. Közben a Samsungnál a szakik megvizslatták ez ügyben a többi modellt is, és arra jutottak, hogy mind az idei, mind a tavalyi modellekben gyárilag le van tiltva a repeater-ek használata. Hogy mi a francért, ne kérdezze senki, ők sem tudták a mögöttes okát. Látni látja a készülék, csak használni nem használhatja. Úgyhogy akinek jelismétlője van otthon, az jobb, ha más márka után néz (egyelőre nem tudom, hogy a többi gyártó hogy viszonyul ehhez a témához).
-
-
Flashget
félisten
válasz
moco22
üzenetére
D6500-ra természetesen a celeron procira, kevés memóriára.
F7000-be dupla annyi magos proci (egész pontosan 4 magos) és dupla annyi DDR3 memória mint az ES7000/8000-be így nem lehet gond vele a netezés vagyis gyorsabb és elvileg nem kéne kiakadnia egy oldal betöltése közben.
Viszont a flash playeres oldalak videóit szerintem ez sem fogja lejátszani. -
chokker
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy három éves Samsung LED TV-t.DIGI beltérin nézem,scart csatlakozó toldással vga-n.a problémája h egy idő után a kép és a hang eltűnik, a képernyő elsötétül és elkezdi keresni a csatornákat illetve ugrál visszafelé a csatornákon.
Letakarítottam az érintő panelt ,hátha zsíros,de ugyancsak folytatódott a probléma.a szervízt hívtam,majd azt mondták h tápegység csere és antenna csere.ez valós hiba és probléma ,vagy csak le akar húzni a szervíz?.Előre is köszönöm a segítséget -
rsf
senior tag
-
Mistvan9
csendes tag
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Én fényképezőgéppel jártam úgy, hogy adtak hozzá egy 43 oldalas használati utasítást, amihez én a neten találtam egy 140 oldalasat. A másik gépemhez már csak egy 27 oldalas angol nyelvűt adtak, ehhez is találtam több,122 oldalast, de egyik se volt magyar.
Visszamentem az üzletbe, hogy:
„Tessék mondani, kérem szépen a legnagyobb alázattal, ha nem zavarok nagyon, esetleg kérhetnék a fényképezőgépemhez egy leírást, hogy mit hogy tudok vele csinálni? De tényleg csak ha ráérnek.”Ekkor ők is elkezdték keresgélni a neten, de nem találták. Mondták, majd telefonálnak, ha meglesz. 1-2 nap múlva szóltak, hogy megvan, de be kellene mennem érte egy pendrájval, amire feltehetik, mert náluk (multi cég) olyan a számítógép, hogy azzal nem tudják e-mail címre elküldeni.
Tehát, ha elég szépen kéred, a tévédhez is kaphatsz egy használható kézikönyvet, amit elvileg kötelező lenne adniuk, és magyarul.
Ezt esetleg tudja valaki? :
A Samsung UE 32F6100 AW 32, a kézikönyve szerint az alábbi felbontásokban üzemel:
IBM üzemmód: 720x400
MAC üzemmód: 1152x870
VESA DMT üzemmód: 1920x1080
Mi az a VESA DMT? Pc módban megy a 1920x1080?Köszönöm a segítséget.

-
Ypstone
tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni lassan két éve használok egy Samsung UE40D6510SW készüléket nem igazán szeretnék meg vélni tőle viszont szereztem hozzá egy Samsung Smart touch Tv távirányítót ami RMCTPF1AP1-típus jelölésre hallgat, a ki/be kapcsoló funkción kívül más nem szuperál erre kb számítottam is de ha valaki esetleg el tudna látni egy két tanáccsal akkor lehet össze tudnám hozni a dolgot ha mégsem akkor talán le cserélem a tv-met egy F szériára de előtte jól utána akarok menni a dolognak.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Kellemes ünnepeket.
Üdv Attila -
-
rsf
senior tag
Üdv mindenkinek.
Az lehetséges, hogy egy Samsung smart TV nem tud lejátszani mkv-t wifin keresztül egy NAS-ról, de USB-be dugott mobil winyóról meg igen?
A tv elvileg ilyen UE32EH5300W (egy ismerősömé)
Köszi. -
sandró60
addikt
válasz
moco22
üzenetére
Ezt is ajánlják hozzá.Kicsit olcsóbb Hama Uzzano
-
moco22
aktív tag
De gyorsak voltatok a válasszal. Köszönöm szépen mindenkinek!

-
sandró60
addikt
válasz
moco22
üzenetére
Ehez a gyönyörűséghez egy ilyen illik Logitech K400
-
moco22
aktív tag
Sziasztok! Gyors segítség kellene. Beleszerelmesedtem egy Samsung UE40F7000 gyönyörűségbe.
Olvasgattam itt-ott, de sehol sem találom, hogy lehet-e hozzáficcenteni billentyűzetet?
A Samu oldalán a leírásban nem találtam (vagy vak vagyok
)
Köszi a választ
-
Bobbacsi
veterán
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
-
gahen
tag
Szasztok,
tegnap megérkezett a UE40F6320-as tv-m, este beüzemelés, majd csatorna hangolásnál közelebb menetem a tv-hez és pixel hibát véltem felfedezni.
Szerintetek is az, mert küldöm vissza azonnal. -
a8l
aktív tag
Írtam a samunak a csere miatt, egyelőre kertelnek, sajnálkoznak meg húzzák az időt. Várom a válaszukat, de biztos hogy nem fogom annyiban hagyni ha megtagadják a cserét.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
A kérdésem az lenne: megéri a Smart rendszer a +10-15k-s felárat az alábbi TV-k között?
Samsung UE32F5000AW
Samsung UE32F5300AWLegfontosabb a különféle videofájl formátumok, és feliratok kezelése lenne pendrive-ról. Ebben a tekintetben többet tud a második?
-
Mistvan9
csendes tag
A Samsung UE 32F6100 AW 32, a kézikönyve szerint az alábbi felbontásokban üzemel:
IBM üzemmód: 720x400
MAC üzemmód: 1152x870
VESA DMT üzemmód: 1920x1080
Mi az a VESA DMT? Pc módban megy a 1920x1080?Köszönöm a segítséget.

-
Mistvan9
csendes tag
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Sikerült letöltenem hozzá egy manual, ami szerint le kell játszania az AVI-t.
-
Norby86
őstag
Nekem 1113 volt rajta, azzal sem villogott,meg ezzel sem. Szerintem nálad a felhősödési probléma jelentkezhet. Nekem más problémám van, nálam a gyors mozgású tárgyak körül keletkezik egy fehéres-kékes csík. Olyasmi mint ha kék színű lánggal lobogna az ember amikor gyorsan mozog.
Biztos hiper sebességre kapcsol...Közben az előbb az androidos okos telefonommal sikerült direct-wifin összekapcsolni a tv készüléket, de van egy gondom. Bejött egy másik kapcsolódási pont a wifi listák között aminek szintén a tv nevét adta, de ott jelszót kér. Hogyan tudok csatlakozni erre? Mi a jelszó ilyenkor, tudja esetleg valaki?
-
Syz
senior tag
válasz
Norby86
üzenetére
Nekem hasonló problémám volt mostanában,letöltöttem a legújabb 1026-os firmware-t és most már nem villog a képernyő széle PC módra átnevezve de akkor automatikusan 16:9-re teszi a képet.Ezzel csak annyi bajom van hogy a normál és a film mód közül lehet választani,színt ilyenkor miért nem lehet?Vagy mit kellene választanom ahhoz hogy legyen kiválasztható a Kiemelt vagy a Természetes mód?
-
cesc
csendes tag
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb megvenni?
UE40F6320 vagy UE40F6400? Megéri azt a "plussz" pénzt a 6400? -
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok!
tegnap vásároltunk egy Samsung UE 32F6100 AW 32 TV-t a mérete nekünk megfelelő mert kicsi a szoba és fali konzolra tettük de használni még nem tudjuk mert a kábelszolgáltató holnap szerel be a szobánkba azt szeretném kérdezni hogy ugye usb ről megtutom nézni az avi filmeket? mert tegnap pen re másoltam egy avit és be a tv be de semmi nem történt ott megált hogy csatornák keresése ez igy rendben van?
valamint van valakinek valami tapasztalata ezzel a tipusal? jó vagy rossz tapasztalat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ötlet?

persze csak úgy általánosságban érdeklődöm, illetve töprengek...vagy nem is tudom mi ez 
Fogalmam sincs miért ? Ha viszont mindenképp kell a TV-hez az antenna bemenet akkor tudom