Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
polar-x
tag
Sziasztok! A beépített Youtube alkalmazáson miért nem tudok 3d videót nézni(böngészőből se)? Mindig csak kettőzött kép van csak! ?
És még egy: Milyen beállítások a legjobbak a 3d beállításoknál? -
Flashget
félisten
válasz
bumbalaci55
üzenetére
Állísd vissza a tévét alap állapotára és akkor olyan lesz mikor vetted.
Természetesen újra be kell állítanod mindent (kép, hang) így a beállításokat vagy leírod vagy lefényképezed. Csatornákat is mensd le egy penre biztos ami fix alapon.Tévézés közben nyomd az exit gombot kb. 10 mp-ig ekkor előugrik a kérdés és okézd le.
Én más módszert nem tudok a böngésző visszaállítására. -
bumbalaci55
tag
Sziasztok! Egyik pillanatról a másikra a webböngésző nyelve elállítódott (nem angol, hanem valami keleti).
Vissza lehet állítani valahogy, találkoztatok már ilyennel?
Samsung UE32F6400 -
Gigi01
őstag
válasz
nightshadow
üzenetére
Persze!Nagyon jó!Csak tudod eddig 720p kivetítőm,meg 720p-s tv-m volt.Most vettem egy 1080p-s monitort,mondom visszamegyek oda játszani,a többi marad filmre.
Ráadásul 3d-s.Hát van különbség.Én ha eladom a projit,akkor veszem a tv-t.
Jó a 720p ha megfelelő távolságból nézed!
Sőt nem is jó,kiváló!De a monitorom jóvoltából,most megint ugrok.
A projit eladom,az árából nem jön ki egy fullhd kivetítő,persze miért jönne.
Viszont egy full hd,ráaásul 3d,igaz kisebb mérettel kell számolni ami szóba jöhet,ahol én állok.
Erre írtam,hogy vennék 46coll-t,de drága,inkább 40.és közelebb ülök.
Sokan írják,hogy a kivetítő olcsóbb megoldás.
Én azt mondom,aki nem akar nagy képátlót,itt meglehet állni egy szóra.
Az első pont,a nézési távolság,amit itt páran linkeltek!
Ugye így van a tv-m is. -
Gigi01
őstag
válasz
nightshadow
üzenetére
De egyátalán miért csinálnak ilyen felbontású tv-ket?Mert nem egy van.
Igaz a fullhd már egy ugrás,az árban is. -
Gigi01
őstag
válasz
Gigi01
üzenetére
Esetleg tud valaki nagyobb méretűt potom ráfizetésért?
Mert ugye nem lehet az összes boltot átpásztázni.
Nyilván ott veszem,ahol a gari is több.
Az is érdekes az Euronics honlapon 150, átvehető Ajkán,itt az újságban meg 170.Persze csak 1év gari.
Annyiért már kihozzák Pestről 2 év garival.Különben az érdekelne,hogy az ajánlott távolság 3d-nél ugye a kép szélessége =néző távolság
De 1080p-nél Akkor még nem is volt annál nagyobb felbontású tv.
Ha esetleg az adott távolságból nézzük,akkor jó a kép?Mert elvileg pixelesnek kéne lennie nem? -
Gigi01
őstag
válasz
nightshadow
üzenetére
Igen köszi,engem nagyon zavar az a felbontás.Én is csak olyat találtam.
Az enyém még 200.ért vettem,most azt,és egyben egy projektort cserélek le vele.
3d-t nem rég próbáltam ki a szinte új monitoromon,bár az passzív,így a 3d mellett tettem le a voksom.
Igaz egy picit közelebb kell majd ülnöm,mivel a 720p-re vagyok beállva,és nem veszek nagyobbat,de megoldható.
Projektornál,meg ennyiből fullhd,3d egyenlőre lehetetlen.
Bár igaz,holnap nézem meg,hogy milyen közelről,aztán net!
Köszönöm,hogy segítettél!
-
Flashget
félisten
válasz
pube111
üzenetére
szoktam rögzíteni sport eseményeket, 2-4GB méretben/félidő. A kapott xfs fájlt átkonvertálom .ts-re win7-re és már nézhető is BD mínőségben.
más
Port-hu-s gondokra..jellemzően F széria hiba mert nálam D6500-on tökéletesen fut. Ez a samsung sara cseszegessétek őket. Miként a yt alkalmazás is mert más márkánál semmi baj vele. tipikus koreai..hajlong vigyorogva közben leszarja a problémát.
Az MTVA app - bár néha jön nekem is a hálózati blablabla szöveg, ilyenkor újra indítom és jó. Bár a tartalom elég gyenge lett az elmúlt 1 év alatt mióta van Fuso alkalmazás nem használom. -
Flashget
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Ezt tökéletesen letíltotta a samsung D6500-nál az egyik fw-ben. 1016-nál gond nélkül megy, de a legutolsó 1026-nál már nem. Nem tudom ezt is a 1017-nél tíltotta le vagy később.
Tehát akinél működik most és felrak újabb fw-t ne csodálkozzon ha nem megy. -
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Tudom már sok kérdés-válasz volt a kiszemelt tv-m kapcsán,de ha nem baj felteszem a kérdésem.
Samsung UE-40F6400 megér 150 ezret?
Jelenlegi Samsung LE 40 A431 helyett lenne.Elsősorban plazmát akartam,de olcsóbb 3d-set nem igen találni,főleg fullhd-ben.
-
Meddu
tag
Sziasztok!
Hogyan tudok webcamerát telepiteni 4seriálos samsung tv-re? -
putyu10
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
És még egy jó oldal. [link]
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Szerintem a hama konzolok is vannak ilyen jók ami nekem van kb 5cm re tartja ki a tv t a faltól de azt is csak ugy ha meg van döntve
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék a következő LED TV-vel kapcsolatban:
[link]
Mennyire jó ez a típus, érdemes-e beruházni rá.
Valakinek van tapasztalata a fent említett típussal kapcsolatban? -
putyu10
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
Te nem látsz? Egy kattintás kellene az oldalon.
-
putyu10
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Keresek 55-ös F6500-hoz falra szerelhető konzolt, fogalmam sincs, hogy milyen kellene, tudnátok ajánlani egy jót?
Köszi!
-
putyu10
aktív tag
Biztos pitiáner beállítás az oka de mikor bekapcsolom a tévét pár másodperc múlva elsötétül minden, elkezd bejelentkezni és csak a bemenetválasztóval lehet visszahozni de ezt nem mindig csinálja.valakinek ötlete?
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Akkor még is csak felébresztem a Samsungos emberkéket

Na de most akkor hogy írjak ?
Termékkódnál nincs olyan hogy F6400 ???
Ha kapok választ jelentkezem(írtam a Port-nak is) -
csab2
veterán
válasz
sultiii
üzenetére
Világos. Én kb. 2-3 méterről nézem.
Én csak a saját véleményemet írtam le. Világos, hogy akinek egy bizonyos összeg áll rendelkezésre, az abból tud gazdálkodni. Egy 40-50 collos TV azért messze nem 200-400 forintos kategória. 40-es TV-t már 150 alatt is lehet kapni. Világos, hogy az sem 90, de pl. van ingyen hitel, ami tök barátságos.
Márkátlan TV 90-ért van 40-es, márkás pedig 120-ért van. -
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Érdemes ezt a Samsung fele jelezni ? vagy csak nálam nem működik rendesen ?

-
fjanni
tag
UE46F6640 tv-t szeretnék házimozi rendszerre kötni de csak scart és audio bemenet van a házimozin. TV nézés esetén működik is a scart, de ha külső forrásra kapcsolok (pl. HDD az usb-n vagy wifin) akkor már nem viszi át a hangot. Mi lehet a gond?
-
kisspepe
tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ez az, a D6500-as TV-men megy rendesen az USteram, betölti a videót, azt se írja, hogy Please Wait. Az újabb F6400-as TV-meg amit Anyunak vettem karácsonyra, az meg rámegyek a videóra, és csak azt írja Please Wait, és nem történik semmi. Pedig szükség lenne az alkalmazásra.
-
twon
tag
Tudja valaki hogyan kell a régió kódot Hollandra átállítani F6000-es tv-n?
-
sinick
senior tag
Sziasztok és Boldog Karácsonyt!
Van egy kis problémám egy külső HDD-vel. Leírás ITT. Akinek van valakinek ötlete?
Köszi: sinick
-
kisspepe
tag
Karácsonyra vettünk egy Samsung F6400-as TV-t.
Két problémám lenne vele.
Az egyik, ha rákötök egy HDD-t, amin képek vannak, akkor azokat látja. Rámegyek az első képre, meg is jeleníti, majd elkezd a sarokban pörögni a betöltés egy darabig, és addig nem is lehet a következő képre menni. Így a képnézegetés nagyon lassú. Lehet ezzel kezdeni valamit?
A másik, feltettem az UStream alkalmazást. Ha meg akarok nyitni egy videót, írja, hogy Please Wait, de a videó nem indul akár mennyit várok. Van egy D6500-as TV-m, azon pár másodperc és indul a videó az USteramban. Erre is kellene valami megoldás.
Harmadik az MTVA alkalmazást ha elindítom, azt írja hálózati hiba. Azonban mind a két TV ezt írja, úgyhogy gondolom ott az alkalmazással van a gond.
Mi lehet a probléma, hogy a képek lassúak, az UStream meg nem tölti be a videókat?
-
devil-k
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ez az MTVA szoftveres problémája lesz, nem a Samsungé.
-
Atomantiii
addikt
Nálatok működik az MTVA alkalmazás? Kíváncsiságból felraktam, de indulás után olyasmit ír ki, hogy hálózati hiba lépett fel és semmit se csinál. Pedig rendben van a kapcsolat.
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Flashget
üzenetére
én az ue32f6100 at 110 k ért vetttem 1 hete és nincs olyan menüpont a redszerben amit irtál
ettől nagyobbat nem tudtunk volna hová tenni
viszont amit nem értek hogy mi ie az a direkt led... met van ami a kép szélei felől világit meg ugy tudom ez a gyengébb és van ami hátúlról ami elvileg a jobb
-
csab2
veterán
ES6560-as TV-m van. Ebben tudtommal van BT, soundbar-ral működik is (leírások szerint). BT-s fejhallgatóval miért nem tudom összepárosítani?
-
Flashget
félisten
válasz
pube111
üzenetére
olyan nincs.
olyan van, hogy a tv által felvett műsort feltudod másolni pc-re. PVR alternatív megoldás (2012-06-02)vagy két particiót használsz a vinyón. egyiket a tv formázza a másikat NTFS-re formázod.
-
pube111
senior tag
Van egy olyan gondom a PVR-el, hogy felvétel előtt megformázza a külső vinyót a tévé. Aztán amikor pc-re dugom, hogy filmet másoljak rá, akkor a pc nem látja. Újra kell formázni. Nincs valami olyan formázás amit a pc és a tv is használni tud?
-
Flashget
félisten
Bár a cikk az LG kérdőív alapján készült érdemes megnézni a statot mi alapján döntenek az emberek.
A tévék tekintetében a plazma/LCD/LED típusok tavaly (25%) és tavalyelőtt (18%) még egy kategóriában szerepeltek. Idén külön kérdés vonatkozott a plazma tévé tervezett vásárlására (3%), illetve külön az LCD/LED típusokra (22%).
Azok közül, akik LCD/LED tévét szeretnének ajándékba vásárolni idén, a legtöbben (54%) a LED tévék mellett tették le a voksukat, közülük minden harmadik válaszadó kiemelte a Smart funkció fontosságát (35%), minden ötödik (22%) pedig a 3D képmegjelenítést jelölte meg, mint elvárt tulajdonság. A jövő technológiáját jelentő, Ultra HD felbontású tévék, mint lehetséges karácsonyi ajándékok, nem számottevő mértékűek egyelőre (1%).
-
Gedeon31
addikt
válasz
nightshadow
üzenetére
Akkor van benne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gedeon31
addikt
válasz
nightshadow
üzenetére
Úgy tudom a PVR-t csak a 6000 sorozat tudja.
-
pube111
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Most találtam. Itt is írják, hogy a youtube app nem támogatja. Kár.
http://forums.cnet.com/7723-13973_102-560359/why-won-t-the-smart-tv-youtube-app-let-me-use-the-keyboard/#message5296803 -
pube111
senior tag
A youtube keresőbe hogy lehet billentyűzettel írni? Valamit állítani kell?
ilyennel
F6400 -
almos94
aktív tag
Értem, szóval az F5300 jobban megéri. Akkor valószinűleg ez lesz. Köszönöm a segitséget fiúk!
-
Flashget
félisten
-
csab2
veterán
40 inch alatt nem vennék TV-t.
-
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Összejött egy kicsi pénz, és szeretnék befektetni egy nagyobb TV-re.
SAMSUNG UE 32 F5000-et néztem ki, 90ezerért. Valaki tud róla pár szót szólni? Pozitivum, negativum? Gépre kötve használnám legfőképp filmezni, játszani és netezni. Megfelelő választás? -
Flashget
félisten
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
jajj

menü-Rendszer és itt kell látnod ha van Anynet+
ennek semmi köze a 3D és smarthoz csak én nem fogom kikeresni helyetted a manualból, hogy van vagy sem. -
Flashget
félisten
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
tv t bekapcsoljuk autómatikusan külsőforrásra vált...
van ennek a tipusnak Anynet + funkciója? És az "ki" állásban van?
-
Hexetra
tag
Sziasztok!
karácsonyra kaptam egy samu ue40f6670-es tv-t és valahogy nemtudom beálítani a képet. itt konkrétan arra gondolok, hogy HD csatornán nézem a focimeccset, és szabályszerüen akad a labda, akkor elvan picit mosódva, stb... és esetleg szeretnék valakitől egy kép beálítást kérni, hogy mégis hogy az ideális, vagy én baszok-e el valamit nemtudomSTB-os t-home van hdmi kábellel összekötve FW: 1113
előre is köszönöm a válaszokat, és Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
-
pube111
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Honnan lehet letölteni? A menüből szoftverfrissítés nem ugyanaz? Azt próbáltam.
-
BullZeye
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
F6500ra van +1 év garancia, és jobb mozgás megjelenítés f6400hoz képest, inkább azt célozd meg, F6640 sztem fölösleges, így 1,5 hónap után, de hát akkor ez volt olcsóbb, viszont ha többet adtam volna érte, tuti rossz érzésem lenne.
Bevilágítás/Dirty Screen Effect lesz, akármit veszel (samsung,lg,panasonic,sony) most ami nem plazma/oled, annál lesz, max vaksi vagy, és nem látod, de lesz.
Vannak szerencsésebb és szerencsétlenebb panelek, nekem az előzőnél jobban látszott, a mostaninál kevésbé, de ettől függetlenül ott van, párom nem látja, ismerősök se, én igen.Narrow Viewing angle annyira nem zavaró, hisz jó eséllyel úgyis szemből nézed a TV-t, ha meg oldalról nézed, úgyse tudod milyen középről, így nem zavaró, zöld nem lesz sárga, és kék nem lesz zöld, csak kontraszt csökken, de ez extrém 20-30° szögben, ahol már nem néznéd a TV-t normális esetben, mert a négyzetek a képernyőn trapéznak látszanak körök meg tojások, de elég intelligens az agyad, hogy pár perc után ráálljon, és korrigálja a színeket.

-
Archttila
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Akkor azt mondod jobb vetel egy 50 colos UE50F6400-el (~260K) mint egy UE46F6650 (~248K) Kulfodi tesztekben a vegso tablazatban cont. mind a ket tipusnal a Potential clouding es a Narrow viewing angles. Ez mennyire zavaro? Vagy ez osszessegeben jellemzo a teljes 6xxx szeriara?
-
Kerio
őstag
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Hogyhogy scart kábellel van összekötve? Nincs rajta HDMI?
-
Atomantiii
addikt
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Azért nem megy a tv-vel a digis kártya, mert össze van párosítva a beltérivel és csak a beltériben lehet használni.
-
Atomantiii
addikt
Felraktam Galaxy Minire a smart view programot de sajnos nem fut rajta, mert túl kevés a mini felbontása az alkalmazásnak.

-
Batib
őstag
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Amennyiben jol értem. A box kikapcsolt állapotában is AV-re kapcsol be a tv. Akkor ne a piros bekapcs. gombbal kapcsold be, hanem a csati számgombbal vagy a csati léptető gombbal. Ha a box bekapcsolt állapotában szeretnéd hogy ne váltson át külső forrásra akkor egy nem teljes bekötésű scart átjátszóra van szükséged, amiben nincs bekötve a kapcsoló fesz vezeték.
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
Samsung UE32F6100AWXXH
tv nk van és az a nagy gondom vele hogy van egy digis box a digifilm miatt (mert sajnos a digi kártyáját hiába teszem bele a tv be nem müködik igy az előfizetés miatt kellet a box)
szoval a box scartal csatlakozik a tv re semmi másra nem használjuk a box ot csak a digi filmre! igy általában ki van kapcsolva.. de mikor a tv t bekapcsoljuk autómatikusan külsőforrásra vált... ezt hogyan lehetne megoldani a scart kihúzgálása nem jó mert fali konzolon van a tv és nehéz hozzáférnimás:
konkrétan ezzel a tipussal van valakinek nagyobb tapasztalata ha igen irja le kérem szépen
és a nehézkes csatorna rendezésen kivül swmmi más negativumot nem tapasztaltam eddig nincs fehér csik alul nincs piyel hiba a ledea minőségjavitásnál nincs fura hang
sajnos konkrétan ezt a tipust a samsung honlapján nme talaltam azok között a tipusok között amikhez hiba esetén kijön a samu szerelője és háznál gyógyit
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)