Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz Norby86 #35034 üzenetére
Ahogy olvasom a hozzászólásodat igen bátor vagy a szerviz menűben-"turkáláshoz"Talán valamit értesz hozzá-feltételezemÉn erre reagálnék" illetve az nem tudom lehetséges e hogy a tuner egyszerre kezelje a földi digitális és a digitális kábel csatornákat" ezt kérdezted.Erre itt a válaszom Antenna választó
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Norby86 #55611 üzenetére
"kliensként való kártyamegosztást meg lehet e oldani F6400 készülékben."
Itt írnak róla, de én nem csinálnám. Nekem ezek tul veszélyes vizek.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
válasz Norby86 #55625 üzenetére
Hát, én sem tudok többet, de valszeg ez a F6400-ra nem jo. Talán a gyengébb proci miatt, talán másért.
Nem hiszem, hogy sokan probálkoztak itthon ilyesmivel itthon tv-re. Szerintem ne számíts sok hsz-re.
Esetleg vegyél 6100-as tv-t és a különbözetből meg egy linuxos boxot.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
-
Bilux
veterán
válasz Norby86 #56714 üzenetére
Chromecast és a telefon se kell majd
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Tegla80
addikt
válasz Norby86 #56714 üzenetére
nem kell semmit venned.
ha megoldod ,h 4.2.x android legyen a telódon akkor menni fog.Belekerül a ficsőr,ami most még nincs ott.
(ha nincs rá gyári,akkor fórumozz a topic jában mert alternatívban lehet,h van már rá. )
Mint írták már előttem is,nem készülék függő,hanem droid verzió szám függő a dolog.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
addikt
válasz Norby86 #56738 üzenetére
Nem és nem, akkora a misztikus katymasz ezzel kapcsolatban, hogy a félreinformáltakat alig lehet gatyába rázni. Wi-Fi Direct vagy [link]
A telefonon a 4.2 Android esetén semmi extra funkciót nem kell keresni agylövéses néven, kizárólag ezekre van szükség:
Sytem Settings/Display/Wireless display
Illetve a Wi-Fi Direct költözik be az alkalmazások közé.
Samsung tv-n nem tudom mit és hogy kell keresni, android box-on Wifidisplay a neve.
Nincs szükség internet kapcsolatra, csak Wi-Fi képes eszközre. A Wi-Fi direct inkább a bluetooth-hoz hasonlítható. -
Syz
senior tag
válasz Norby86 #56800 üzenetére
Nekem hasonló problémám volt mostanában,letöltöttem a legújabb 1026-os firmware-t és most már nem villog a képernyő széle PC módra átnevezve de akkor automatikusan 16:9-re teszi a képet.Ezzel csak annyi bajom van hogy a normál és a film mód közül lehet választani,színt ilyenkor miért nem lehet?Vagy mit kellene választanom ahhoz hogy legyen kiválasztható a Kiemelt vagy a Természetes mód?
"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
válasz Norby86 #56807 üzenetére
Tiszta takony volt a kép,minden egyes gyors mozgásnál tiszta homály volt és elmosódott.A FW frissítés után megoldódott a gond,pedig a zajszűrés meg egyébb ilyen szarok ki voltak kapcsolva akkor is.
"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
deka10
senior tag
válasz Norby86 #60233 üzenetére
Nekem smart view tökéletesen működik galaxy n7000 telón
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
deka10
senior tag
válasz Norby86 #60236 üzenetére
Nálam nincs gond csak elindítom a progit kiválasztom a tv-t és kiírja többkijelzős kapcsolódás és elindul. A note n7000-ben sincs nfc sem screen mirroring, sőt play-ből sem tudom letölteni ezt az appot mert a készülék nem alkalmas felirat fogad, esetleg keress rá a play store-ban hátha a te készüléked alkalmas.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Flashget
félisten
válasz Norby86 #60366 üzenetére
miért akarsz frissíteni? Valami baja van a tévédnek? Magadnak akarsz bajt vele, hogy ami addig jó volt utána ne legyen az?
Kár hogy changelogot ezekhez a frissítésekhez nem mellékelnek. Nem tudom mi tartja vissza őket.
Konkrétan rákérdeztem náluk:."mert nem publikus"
ép csak azt nem mondták valamit letíltottunk benne és akkor az emberek nem rakják fel :p[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
w333
félisten
válasz Norby86 #60371 üzenetére
Itt Link valaki az utolsó hozzászólásnál azt íjra hogy sokkal jobb lett minden, a képminőség is, és a böngésző is sokkal stabilabb és használhatóbb, (bocsi ha valamit rosszul értelmeztem, de összességében azt írja jobb lett az egész )
Itt egy másik hozzászólás ... az írja hogy ez az eddigi legjobb
Hi
Please don't take TV back yet.
Firmware 1116 was OK
1117 was Bad
Latest release from Samsung site 1118.2 looks like the best yet, DSE slight and vertical banding confined to the corners, sharpness back and picture WOW.
Please only download from official Samsung site and use usb to install.
Please excuse my poor English.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Flashget
félisten
válasz Norby86 #60386 üzenetére
és miből gondolod, hogy a 1118 nem hibás?
Szerintem az hogy a tv böngészőjéből magától kilép,
ja ez? ezen nem javítanak csak ha úgy telepakolják hardverekkel mint azokat a pc-ket amiken neteznek az emberek, na majd akkor nem zuhan össze az a fos böngésző.
persze már sokan rájöttek pr ügyelig meg lettek vezetve, netezni azon fognak amin eddig is, mert kevesebb fejfájással jár. Még mobillal is jobban tudok netezni mint tévével.
F7000/8000 amibe 4 magos proci és egy zsák DDR3 memória került..viszont minden más ugyanaz maradt vagyis a fos böngészőjük.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
Flashget
félisten
válasz Norby86 #69610 üzenetére
azt tanuld meg a samsung kiadott fw-től nem kap a tévéd új funkciókat.
ha jól működik nem kell frissíteni csak azért mert újabb fw van. más eszközöknél kellhet, de itt akár az is bekövetkezik, hogy ami addig jó volt fw frissítés után már nem lesz az és nincs lehetőség korábbi fw visszarakására! és ha a samygos srácok valamit kitalálnak azt azonnal tíltja a samsung ergo nem javítást ad ki csak. ezért nincs changelog kiadva.
csak akkor frissíts, ha valami nem oké a tv működésében, mert utána lehet gond. keress vissza rá többen így jártak és megbánták.Realme GT Master Edition
-
micros
újonc
válasz Norby86 #113787 üzenetére
Nekem a számítógép monitorom egy ilyen F6400-as 32"-os TV. Ezen nem kapcsolták ki az biztos, mert most néztem meg a menüjében hogy benne van a 3D beállítás és be is tudtam kapcsolni. Tudomásom szerint nekem a létező legutolsó firmware van fent rajta, ami a T-MST12DEUC-2126.0
Szerintem kb. év elején frissült erre, azóta nem jött több frissítés. Ehhez a TV-hez már nem is hiszem, hogy adnának ki ennél újabbat, bőven lejárt hozzá minden support.
-
veterán
-
insight
aktív tag
válasz Norby86 #139749 üzenetére
Köszi! A PIP számomra jelentéktelen, de a képminőségre érzékeny vagyok, nem szeretnék szürkés feketéket. Feltételezem, hogy egy 55-ös vagy más méret képe és hibái irrelevánsak lehetnek, ha a 75-ösbe teljesen más kijelző került, szóval a 75-öst kéne jól megnéznem. A versenytársa nálam is az RU7 széria.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / A3 e-tron '15 / Scott e-bike
-
junior19
senior tag
válasz Norby86 #139976 üzenetére
Hali!
Gondolom ezen sikeresen átsiklottál olvasás közben.
"The following are the results of the white balance and colorspace calibration on our unit. They are provided for reference, and should not be copied as the calibration values vary per individual unit even for the same model and same size as the TV we reviewed due to manufacturing tolerances. If you want to try them you will need to enter all values shown, as all of them are active at the same time. If you end up with worse picture quality, simply reset them to the default values. "A kérdésedre válaszolva pedig, az Rtings értékei hitelesnek mondhatóak, nem igazán mondanak ellent a mérések és az értékeik. De a televíziód fehéregyensúlyát megfelelően beállítani műszeres méréssel lehet, nem másik készülék értékeinek másolgatásával.
Ha nem szeretnéd kalibráltatni, akkor inkább csak a meleg1 színhőmérsékletet válaszd a meleg2 helyett. Amit mértek, az gyári értékeken elég meleg színhőmérsékletű, így a meleg1 közelebb lehet a szabvány értékéhez. A piros eléggé sok az általuk mért példányon, ha a tieden nem tűnik ez fel, akkor maradhat a meleg2.
[ Szerkesztve ]
codec project
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest