Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
allein
üzenetére
Azért még egy ház próbát megtennék.Nem olyan drága innen a PH-ról vásárolható.igy néz ki,de lehet,hogy a winchesteredet nem akarja rendesen felismerni a tv ezért egy idő után leválasztja.Nála vásárolható a ház
-
sandró60
addikt
válasz
allein
üzenetére
Tipusa a winchester háznak?Az usb kábel milyen hosszú?innen vettem usb hosszabbitó kábelt és megbizható.Azért kell az usb toldó,hogy kiméljük a tv-usb bemenetét.Egy pár embernek már tönkre ment a ke-be "dugdosástól"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sandró60
addikt
válasz
allein
üzenetére
Elképzelhető,hogy kevés áramot kap vagy egyszerűen a házra "allergiás" a tévéd.Gondolom a HDD-jelű usb-re csatlakozól.Ahol 1A-az usb.Milyen hosszú az usb-.klábel?Az se mindegy,hogy hosszú rövid a kábel,de minőségi lergyenPár embernek volt ilyen problémálya a ház csere után megoldódott.
-
Picit szeretnék tájékozódni

miben jobb a plazma tv a led tv-vel szemben?
Esetleg egy (magyar)linket kérhetek a témával kapcsolatban? -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
Kívánom, hogy úgy legyen!
Ja nekem a sat tv bekötése után 2-3 munkanapra ígérték a tv szállítását... változnak az idők. 
(#54559) sandró60 : Persze, hogy van kibúvó. Nálam az volt, hogy állítólag a hitelképességem vizsgálták 3-4 hétig, úgy hogy a Westel-el együtt 17 éve van náluk a mobil előfizetésem változatlan számmal, 10 éve kb. platina minősítéssel, amit havi átlag 15.000-es számlához adnak...

Ezt is csak egy jóindulatú t-s kolléga súgta meg, mert ugye nekem arra hivatkoztak, hogy nincs az országban.
Mikor lemondtam a tv-t náluk reggel és elindultam az euronicsba a másikért, félúton jártam csörög a telefon, hogy érkezett tv és hoznák. Mondtam, hogy köszi de már nem kell azért sem.
De hogy jót is mondjak róluk, a családi+HD sat csomag kifogástalan és megvagyok elégedve maximálisan. -
Flashget
félisten
válasz
stairmaster
üzenetére
én az 46F7000-t e 3 közül.
Illetve ezeken kívül mit ajánlanátok?viszont ennyiért inkább panasonic plazmát vennék mint LCD-t (350K)
-
Doma88
tag
Egy ilyen TV-t mennyiért lehetne eladni?
-
allein
addikt
Jó estét. Én készülékemmel tuti valami nincs rendben. Új házban új vinyóval, 2.5 méret, usb-n összekötve, filmnézés közben mégis kikapcsol

-
nightshadow
veterán
válasz
Szaszabond
üzenetére
egy újabb optikai kábel és az erősítőbe az egyiket a CD a másikat a DVD bemenetre kötve válogatok a TV illetve a mediaplayer között?
Ez a megoldás, nem kell kidobni.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Ajajj ...akkor mi a megoldás arra, hogy a TV-t illetve a media playert is hallgassam az erősítőn? egy újabb optikai kábel és az erősítőbe az egyiket a CD a másikat a DVD bemenetre kötve válogatok a TV illetve a mediaplayer között? Vagy vegyek inkább egy erősítőt tele HDMI bemenettel (ez mondjuk húzós lenne)?
Kicsit kezdek aggódni azon, hogy a meglévő cuccaimat mind dobhatom ki, mert már szinte semmivel sem képesek együttműködni....
Pedig aztán ilyenem van
Ez meg a hátulja:
-
nightshadow
veterán
válasz
Szaszabond
üzenetére
Ha bármilyen külső eszközt hdmi-n keresztül csatlakoztatsz a tévére, azt az optikain keresztül lekeveri sztereóra. Csak úgy lesz 5.1-ed, ha a külső eszközt közvetlenül kötöd az erősítőre.
Ha a belső mediaplayert használod, akkor kiadja.
-
jano6220
tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
Igen ad ki 5.1-et és DTS-t is.

-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a TV optikai audio kimenete milyen hangot ad ki? (kiadja e az 5.1 et vagy a DTS-t? Az a tervem, hogy egy media playert HDMI-n keresztül kötnék rá a TV-re viszont a TV-t azt optikain tudnám csak az erősítőre kötni (mert régebbi az erősítőm és sajni nincsen rajta hdmi). Teljes lesz e az élmény így hangilag?
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Lenne, egy olyan kérdésem, hogy f6xxx szériás TV-knél ugyanakkora talpa van egy 40"-osnak, mint egy 46"-osnak?
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
LG vagy Samsung?

Az alábbi készülékeket néztem:
Nem 3D-s Samsung UE42F5300
LG Electronics 42LN5400Az IPS nagyon hízelgő az LG-re nézve. Illetve a kedvezőbb ár, fogyasztás, képfrissítés (legalább is amit megosztanak a termék leírásával kapcsolatban.) Kérdés, hogy valójában ennyivel többet tud az LG és még is kedvezőbb árazású.
3D-s :
Samsung UE40F6400 , vagy 6500
LG Electronics 42LA620SItt is hasonlóak mint a fent leírtak. Annyiban, hogy még nagyobb az eltérés...
Érdekelne, hogy nektek mi a véleményetek, javaslatotok!

Röviden a kívánalmaimról:
-Full HD, LED TV , min.100Hz-tól (200Hz, 400HZ)
- képméret: 42" (40")
- WIFI, internet. külső tárolóról való megjelenítés (pendrive, külső vinyó stb.)
- min. 2 Év garancia! (szuper lenne, ha ez még bővíthető lenne)
- Szép éles kép!
Szinhűség! kis fogyasztás , kedvező ár!
nem utolsó sorban MEGBÍZHATÓSÁG!S egy jó bolt ahol mindezt megkapom! .)
Köszönöm!!!
ui.:Válaszokat bárhol, itt is szívesen fogadom! (privátban könnyebben átlátom)
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok van egy Samsung LE40C650L1W led televízióm .
Szeretném frissíteni usb-n keresztül a firmware-t de azt írja ,hogy nem található frissítés.
Mi lehet a probléma ? innen töltöttem le a T-VALDEUC-3018.1 firmware-t.
-
pakriksz
őstag
Ralink 5370 chipsetes usb wifi adaptert működésre lehet bírni az idei smart tvkben, vagy csa ka 2870-es megy?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Az alábbi kritériumok alapján melyik modellt ajánlanátok?
-40" minimum
-'12-es vagy 13-as modell, tehát E, vagy F
-jó válaszidő, mint a 2012-es ES modelleknél. (játékhoz)
-SMART nem kellolyasmi kellene, mint az UE-40ES6100 modell.
köszi előre is

-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni, hogy szerintetek Ár/Teljesítményben melyik éri meg a legjobban?
Ezeket a típusokat nézegettem... Samsung UE46ES8000, UE50F6500, esetleg UE46F7000
Illetve ezeken kívül mit ajánlanátok?
Köszönöm a segítséget!
üdv:stairmaster
-
syler123
veterán
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
szerintetek meg lehet osztani wifi n keresztül a pc képét?
-
sandró60
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Azért a félrevezető reklámoknak is szokot szankció.Csak hát mindig van kibúvó

-
syler123
veterán
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Hát remélem nálam nem ez lesz a helyzet
Ez lenne a karácsonyi ajándék a családnak, szóval elég rosszul esne, ha elhúzódna vagy nem jönne meg. Azt mondták van készlet és 1,5 hét szokott lenni a szállítás és a Samsung hozza ki. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
sandró60
üzenetére
".Amig a honlapon látod addig még rendelhető."
Ez sajnos nem mindig így van "hungáriban"
Szintén 6670-et rendeltem a t-től még májusban /akkor még 270.000-ért/ kb. 3-hét után visszamondtam, mert az agyvérzés kerülgetett már.
A t szerint nem volt belőle az országban 1 db sem, a Samsung ügyfsz. szerint igen, hiába ők szállították volna ki, amíg a t nem küldte nekik a rendelést addig semmi nem tudott történni.
kb. 10-15 hívás után besokalltam és vettem az euronicsban a 6400-et.
Persze ez még az F széria érkezése elején volt, remélem a kolléga megkapja a tv-t.
-
Flashget
félisten
-
jano6220
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Akkor jovétel lenne,mert 60-ra mondja,1. tulaj.
-
syler123
veterán
válasz
vittorio7
üzenetére
Köszi értem.
Már csak azt jó lenne tudnom, hogy a házimozim támogatja-e az 1080p 3d-t. Mert ezen még 1.3-as hdmi van, szóval nem vagyok benne biztos. Sony BDV E370. Nem mai csirke, szóval nem vagyok benne biztos. Az oldal azt írj, bár nem tudom mennyire hihető 1.3 hdmi-vel.
-
jano6220
tag
(#54544) valaki erre?

-
syler123
veterán
válasz
sandró60
üzenetére
Köszönöm

Még lenne egy kérdésem. Tegnap vásárolgattunk, és bementünk a médiamarkt-ba. Nézegettük a tv-ket. Ott is ilyen SSG-5100GB szemüveg volt kitéve, de én ezen semmit sem láttam, ahol tölteni lehetne
Nagyon érdekes, jó lesz leírás, de remélem nem valami egyszer használatos szemüveg, mert elég jó áron van, 3k, akkor még vennék 2-őt belőle. Esetleg ha ajánlatok másikat, ami jó lenne a tv-mhez 
-
jano6220
tag
Üdv mindenki!
Lenne egy ismerősömnek egy Samsung UE32D5000-es tv-je eladó hibátlan minden téren mennyit érhet most ez a készülék?Lehet megvenném tőlle 2. tv-nek.
-
BullZeye
veterán
Azon gondolkozom, hogy a kalibrálás hogy hozhat abszolút szín-hű képet?
Úgy értem kolléga jön, kalibrál, boldogság, kint verőfényes napsütés (sárgás). Aztán másnap borult idő, a színek máshogy látszanak, mint amilyennek a rendező szerette volna, mert más a környezet megvilágítása a TV körül (szürkés). Aztán jön az éjszaka, ahol semmi külső fény nincs, szóval itt is mások lesznek a színek (sötét).Csak azért ötlött fel ez bennem, mert éjszaka próbált haverom kalibrálni 3 monitort egyszerre (kölcsön kapott eszközzel), és az egyiken a fehér lilás, másikon zöldes, harmadikon sárgás lett, és mint kiderült, kalibrálás előtt kell egy "külső fény" a készüléknek, hogy azonos legyen mind. De ez ugye óráról órára változhat. És van aki teljes sötétségben nézné mindig a TV-t.
-
törölt tag
válasz
AirBundy1
üzenetére
Ugye 2 kábelre lesz szükséged, egyik HTPC>erősítő, másik erősítő>TV. Látom nem akarsz sokat költeni
, eBay szóba jöhet? 1-2mméteren ez a kábel elég lenne és nem drága. Ott vannak a választható hosszúságok, Angliából gyorsan ideér. -
Flashget
félisten
válasz
Qtya123
üzenetére
mindenkinek akinek valós 100 Hz-es tévéja ven jelentkezik a szappanopera effekt első bekapcsolásnál.
nem szabad gyári beállításon hagyni hanem ahogy csináltad egyedire kell állítani és a két értéket variálni.
D6500-on 10/3 az ES szériánál asszem 9/2 volt a jó nálad ezek szerint 10/0 a jó érték. ezt kikell tapasztalni melyik a legjobb.
aztán variálni kell a led mozgás javítás, fényerő mozgás, éljavítás értékekkel is. ezek hozzák a kamu Hz-ket (CMR) és bekapcsolva nem mindig jelentenek előnyt valós 100Hz-nél. -
-
Qtya123
őstag
válasz
Landor
üzenetére
Köszi, ezzel sokat segítettél. Rákerestem a szóra és meg is találtam a beállítást, amivel újra filmes hatása van.
10 elmosódás, 0 torzítás értékre állítottam a MotionPlust és így már tökéletes. Nem tudom ki hogy van vele, nekem nagyon idegesítő volt úgy nézni egy filmet, mintha a forgatásról készült dokumentumfilmen nézném az egyes jeleneteket. -
AndrewTdi
addikt
-
AirBundy1
tag
válasz
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
1. Hogy tudom ezt a portonkénti mentést megcsinálni? Nem tudsz esetleg vmi leírást linkelni hozzá magyarul vagy angolul?
2. Kísérletezek majd akkor a beállításokkal.
3. Az lehetséges, hogy a SamsungAllShare (vagy hogy hívják) segítségével megosztom a filmes mappákat és a tv lejátszon BD 3D-t, vagy nem képes rá?
4. Mivel a távolság kb 40cm, keresek majd egy rövid és nem túl drága kábelt
-
tenna
tag
Hello!
Egy ki segítségre lenne szükségem. Boldog tulajdonosa lettem egy samsung ue40f6500-nak nagyon "OKOS" tv-nek.
Filmeket usb és mindenféle köztes megoldás nélkül hogyan tudnák a legjobban lejátszani gépről
(kábel nélkül) csak a wifi segítségével?
van erre valami felhőszolgáltatás vagy esetleg a samsung allshare jó erre? -
steffe8101
csendes tag
Sziasztok!
Volna 2 db tv..
Az egyik egy Samsung UE26C4000 a másik egy Samsung LE32B650
No meg volna egy 3TB-os Western Digital Elements külső vinyó külön táppal!
Az a jelenség,hogy nem akarják kezelni a TV-ék a külső vinyót!
Felismerik,de nem látnak rajta semmit...Azt írják ki,hogy nem található rajta videófájl, válasszak mást..
De félig van a vinyó..
Megpróbáltam azt is,hogy megfeleztem a külsővinyót,de ugyan az a helyzet,ntfs-be van leformázva az egész...
Így is csak az egyik felét látja a vinyónak,mondjuk az lehet azért van mert a másik felén nincs semmi...Mit lehetne tenni,hogy lejátszák a filmeket a TV-k?
-
törölt tag
válasz
AirBundy1
üzenetére
1. Nem csak külön HDMI portonként menthetsz, hanem az ott található profilokat is (film, normál, kiemelt stb) más-más beállításokkal tárolhatod.
2. Ha magadnak állítgatod, biztos hidegebb beállítások kellenek, mint a meleg, meleg2 filmes színei, mert sárga jeget néznél jégkorongnál :-) tehát a színhőmérséklet inkább a hidegebb, mint a meleg irányába tolódik.
3. Brazos egy kiváló médialejátszó, de hardverből nem megy neki a BD 3D (iso) és 4k, ezenkívül minden. A kölcsönző oldalak felezett 3D fájljait tudod lejátszani vele, mint pl sbs és tsi.
4. BD 3D-hez minőségibb kábelt vennék, ez ótvar kategória. Ha nem több, mint 1, 1,5m méter, akkor nem szükséges nagyobb költségbe verni magad.
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. ezek az MKV-ra konvertált "3D" filmek ennyire gyengék vagy csak az én szememnek furcsa?
olyan mint ha a tv nem illesztené össze rendesen a képeket és ezért olyan mint ha duplán látnám a dolgokat...
Jelenleg nincs lehetőségem kipróbálni a BD 3D filmeket..
Másnál is ilyenek ezek az MKV 3D filmek?
-
AirBundy1
tag
Bocs a nyomulásért, de tudnátok esetleg segíteni az F6320-assal kapcsolatban?
1. Hogy lehet egy képbeállítást mint profilt lementeni? Ezt pl hdmi csatlakozónként külön külön megtehetem? Elsőre ezzel próbálkoztam Burt1793 nyomán: [link]
2. Milyen profilbeállításokat ajánlotok pl sportesemény nézéshez?
3. Van egy Brazos alapú htcp-m a tv mellett. Ez elvben képes 3D-t lejátszani. Milyen programmal érdemes próbálkoznom? MPC-HC-vel kezdtem, de az csak sima 2D-ként játszotta le (BD3D MPEG-4 AVC)
4. Több, egymásnak ellentmondó infót olvastam a 3D nézéshez szükségem HDMI kábelről. Ez megfelelő [link]?Előre is köszönöm segítséget.
-
Csocsy
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, és kíváncsi lennénk, h mit szóltok a következő ajanlathoz:Samsung 40 f6640 + f355 hangprojektor. 200 k . A hangprojektor 45-50 k közt mozog. Mondjuk ha ezt eladom kb 30-ért, akkor már csak 170 k a tv.
A másik kiszemelt nagyon távol van ettől, samsung 40 f6100. 140 k . Ez az ára miatt vonzó.
Nagyon nagy a különbség a 2 tv között? Nem okos funkciókat értve, hanem képi megjelenést.
Köszi a segítséget!
-
rozsi71
tag
válasz
megema
üzenetére
Ezt a hang elcsúszás dolgot én is tapasztaltam. Kábelen csatlakozik a TV a routerre, így szoktam filmet nézni pc-ről, de ha beletekerek, akkor nálam is csúszik a hang. Kompromisszumos megoldásként nem szoktam tekergetni a filmet, és akkor teljesen jó a hang is.
Viszont pendrive-ról nem vettem észre a csúszást. -
m4rc!
őstag
Sziasztok! Van vkinek 5lete, hogy miért nem jelenít meg a tv-m (6670) feliratot? A filmek és a hozzájuk tartozó felirat egy NAS-on van rajta, ugyanarra a afile-névre mentve. Most próbálgattam azt is hogy átkonvertálom .srt-ről .sub-ba (idx file-al együtt), egy filmnél fél pillanatig sikerült, azóta annál sem tudom működésre bírni. Hol lehet a gond?
-
István 67
tag
Hello!samsung ue46f7000 megéri-e szerintetek a többlet árat a 6670-6800 -as modellhez képest?
-
BullZeye
veterán
válasz
syler123
üzenetére
Súgok, az összes LCD, ami nem IPS hasonló betekintéssel bír. Ha fontos a betekintés akkor Irány Panasonic és LG frontja!

IPSen viszont a fekete lesz szürke, szóóóval nem nyerhetsz, aki LCD-t akar, az kompromisszumokat köt, aki meg plazmát, na hát az is. Szóval tényleg sehogy se jöhetsz ki tökéletesen a vásárlásból
-
oimuka
tag
ue32eh6030 tv, április elején vásárolva....
Szóval az elmúlt 24 órában már kétszer fordult elő, hogy a távirányító nem reagált a nyomogatásra, be akartam kapcsolni a tv-t és semmi. Pár másodperces nyomogatás után egyszer csak helyrejött. A távirányítóban gyári, Bexel márkájú elemek vannak. Ma kivettem, lemértem a feszültséget: 1,4 V. Tudom, ez nem mérvadó, mert terhelés alatt kellene mérni. Létezne, hogy fél év után bedobták a törülközőt? Azt tudni kell a távirányítóról, hogy nagyon érzékeny a jeladója, mert bármilyen irányba tartom, simán veszi a jelet. Az eddigi tévéinknél, ha kigyengültek az elemek a távirányítóban, az abban nyilvánult meg, hogy a tv. csak akkor vette a távirányítóból érkező jelet, ha a tv felé fordítottuk. Most ez nem áll fenn. Akkor mi a gond? Valakinek valami hasonló tapasztalat? Az elemekkel volna a gond? Vegyek két újat és cseréljem ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- LG (100QNED86A6) 254CM 4K 120HZ CSÚCS PRÉMIUM ÓRIÁS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q700T )165CM 8K QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ja nekem a sat tv bekötése után 2-3 munkanapra ígérték a tv szállítását... változnak az idők.