- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Szia!
Bocs,de a vevőkre és az ár eltérésre gondolsz??2000 vs. 5000??....szerintem a 2000ft-os verzió un. oem termék lehet.Anno adhatták routerhez vagy doboz nélküli termék is lehet.
Erről érdemes lenne a boltot megkérdezni,hogy hogyan is adja a terméket.- ha vki vesz ilyet 2000ft-ért írjon már infót,még lehet vennék én is egy tartalékot a következő tv-mhez is!
VETERÁN találkozó van itt a topikban!!...éljenek a 2000 nap feletti "újoncok"!!!
-
i.attila
tag
Nem négy USB van rajta, de ha megnyomom a piros A gombot, akkor valami négy nemtommi közül kell kiválasztanom a 4-est, akkor megy.
Nekem egyébként 1TB-os Medion vinyóm van, asszem' hitachi van belül, az Aldiban vettem nemrég egész olcsón, külön tápos, gond nélkül megy. Az mondjuk fura, hogy ha jól tudom, akkor ezeken a TV-ken valamiféle linux fut, de ext3 partíciókat nem látja (tudom, specifikáció szerint sem), de akkor sem értem miért.
Holnap cserélik az LE37C650-et LE40C650-re a zúgás miatt, de hallom már azzal is lehet gond? Tiszta lutri ez a TV vásárlás. Hogy ellenőrizzem a 40"-ost? a 37-es zúg mindig, azzal nincs ilyen gond -
stimea
tag
Nekem van egy 1TB HDD, Coolink külső tápos házban. Van rajta 100GB FAT 32 és a többi NTFS. Nem látta a 40B650. Kértem kölcsön másokról is HDD-t. Már 5 darab volt otthon, mind különböző, és egyiket sem látta a TV. Az én kábelemmel!!! Ami, a PC-n hibátlan volt. Aztán, mikor az egyik mellé csomagolt szűrős kábellel dugtam össze (a kábel mind a két végén olyan bumszli izé van) mindegyik winyó jó lett! Ilyennel, megy a Maxell 2,5" 250GB táp nélküli aranyoska is. Ez 40B650.
-
erzol
őstag
Az én 1 terás WD vinyómat nekem se ismeri fel.
A 320 gigás samsung 2,5-ös viszont tele filmmel gond nélkül megy.
A samsung ügyfélszolgálaton viszont azt mondták előfordulhat, hogy
nem minden külső tárolót támogat a tv.
Ezt azért nem értem, mert nagyon sokan vannak itt a PH-n is akik gond nélkül használnak ilyet akár ehhez a típusú tv-hez.
Sima usb-usb kábelt én sem találtam sehol, nehogy jó minőségűt, semmilyet.
Kíváncsiságból kicseréltem a samu vinyó kábelét egy másikra és nem ismerte fel a tv, csak a gyári kábellel.
Az aquában azt mondta az eladó, hogy a kábelnek pont 5 voltot kell átadnia akkor működik csak.
Ezt meg azért nem értem, mert a 3,5"-ös vinyónak külső tápja van , nem is kell neki áram a tv-ből.... -
erzol
őstag
-
ORCA58
addikt
Nekem ugyan van mentésem a csatornalistáról, de nem kellett, a frissítés után minden beállítás megmaradt. Akkor nem tapasztaltam semmi újat.
Azóta frissült a SAMU által, favorizált 5 widget (látható változást nem tapasztaltam), amiből talán a YouTobe ér valamit, meg GoogleMaps. A többi nekem tök felesleges. Indexnek meg semmi nyoma. -
ORCA58
addikt
A PCM és DTS az optikai kimenetnek szól.
Egy olyan menüpont van USB esetén ha minden igaz, hogy hangsáv és mellette "1. hangsáv" stb. Lehet nem pontosan ez a neve, fejből nem megy.
Nem emlékszem, hogy PC-ről próbáltam hangot váltani, avagy sem. USB-n megy. Lehet, hogy PC-ről nem ? Most ki sem tudom próbálni, ráadásul a PC-n sincs egy mkv sem. Ha lesz időm megnézem, engem is izgat. -
ORCA58
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!