Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.attila
tag
Nem négy USB van rajta, de ha megnyomom a piros A gombot, akkor valami négy nemtommi közül kell kiválasztanom a 4-est, akkor megy.
Nekem egyébként 1TB-os Medion vinyóm van, asszem' hitachi van belül, az Aldiban vettem nemrég egész olcsón, külön tápos, gond nélkül megy. Az mondjuk fura, hogy ha jól tudom, akkor ezeken a TV-ken valamiféle linux fut, de ext3 partíciókat nem látja (tudom, specifikáció szerint sem), de akkor sem értem miért.
Holnap cserélik az LE37C650-et LE40C650-re a zúgás miatt, de hallom már azzal is lehet gond? Tiszta lutri ez a TV vásárlás. Hogy ellenőrizzem a 40"-ost? a 37-es zúg mindig, azzal nincs ilyen gond -
i.attila
tag
Ja igen egy kérdés:
Kicsit mintha gond lenne a szinkronnal a TV-nél. UPC beltéri vagy médiabox vagy mi a jelforrás Scart1 bemeneten, de mintha a sok képfeldolgozó izé miatt kicsit késne a kép a hanghoz. Ha a Scart2-n keresztül kiviszem erősítőre a hangot, akkor már nagyon zavaró.
A hangbeállításoknál SPDIF out-ra tudok beállítani hangkésleltetést, másra nem. -
i.attila
tag
válasz KoczekaEG6 #3052 üzenetére
Nekem is volt pár divx, amit nem játszott le, valami kodek probléma volt, de regisztrálni nem kell, a többséget anélkül is lejátsza. A kodekproblémás divx-et át kell csomagolni más kodekkel. (avidemux-al lavc kodekkel jó volt )
-
i.attila
tag
Azt hol lehetne kérni a samsungtól, hogy implementálják bele a következő szoftverbe a kijelző kikapcsolást MP3 lejátszáskor? Úgy emlékszem film nézése közben ki lehet kapcsolni, de ugye ennek nem sok értelme van, MP3 hallgatás közben viszont nem, pedig ennek lenne értelme.
-
i.attila
tag
válasz KoczekaEG6 #3081 üzenetére
Nézd meg valami programmal a kodek típusát, és vesd össze a TV specifikációjával. Lehet, hogy nálad valami nagyobb probléma van. Ha gondolod felrakok valahova egy rövidebb avi-t, amit nekem lejátszik.
-
i.attila
tag
válasz eric.cartman #3093 üzenetére
A TV-re van kötve egy 1TB-os vinyo, amin filmek fotók MP3-ak vannak, és ha már ott van, miért ne hallgassam? Az olcsó MP3 lejátszók kapacítása elég kicsi, meg minek vegyek +1 kütyüt, ha a TV tudná ezt kis energiafogyasztással? Amúgy sem túl gyakran hallgatnám, csak macerás lenne mindig számítógépet bekapcsolni, MP3-at felmásolni stb., mikor ott van már a TV-n. A kérdés inkább az, hogy miért a videók esetén van képernyő kikapcsolás opció, az MP3 esetén meg nincs? Ezt magyarázza meg nekem valaki.....
-
i.attila
tag
válasz fgabor6 #3763 üzenetére
Ezt írják róla:
1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. Description
T-VALDEUC-2001.2
. Add alternative FRC Ics (Zoran)
. SPDIF is not working if sub-dtv sound is selected in PC-DTV PIP mode.
. Watching ''picture'' on media play error with new s/w of I-phone/I-pad.
. OSD Wrapping issue on wireless pop-up window -
i.attila
tag
-
i.attila
tag
Ha belső hálóról akarsz linuxról nyomni filmet, akkor valami media szerver kell neked.
Asszony netbookján ubuntu van, arra feltettem a mediatomb-ot, beállítottam a megosztandó könyvtárakat webes felületen, és máris mentek a filmek a netbookról wifi-n.
Most a rooterre akarom ugyan ezt megcsinálni, de még nem volt időm, és nem tudok még mindent, de ami késik nem múlik. -
i.attila
tag
-
-
i.attila
tag
válasz HUTCHDB #5817 üzenetére
Próbáltam már én is, a mediatomb-ot telepítettem ASUS RT-N16 routerre.
DD-WRT firmware-t tettem vel, arra van egy telepítő script, ami tesz fel DLNA-t is.
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Optware,_the_Right_Way
Olvasd végig, mert a legalján fontos infó van a DLNA-val kapcsolatban
Nekem látta a TV a routeren levő dolgokat, de mégis maradtam a vinyó cipelésnél, mivel ez gyorsabb. -
i.attila
tag
válasz Davebowman #6760 üzenetére
WD MY passport.
Ajándékba kaptam, 500GB, minden gond nélkül megy. -
i.attila
tag
Itt is megkérdezem, hátha válaszol valaki.
Szóval:
LE40C650-es TV-m van, eddig ritkán néztem rajta TV-t meg DVD-t inkább csak külső vinyóról filmeket. A UPC box meg a DVD felvevő SCART-on keresztül csatlakozik, és sajnos azt tapasztalom, hogy kicsit késik a kép a hanghoz képest. Szinkronizált filmeknél annyira nem gond, de pl. híradónál meg koncerteknél azért észrevehető. Próbáltam már kikapcsolni mindenféle képjavító izét, még game módot is beapcsoltam, de nem lett sokkal jobb. Van valakinek hasonló tapasztalata? Mit lehet ezzel kezdeni? Beállítás vagy szervíz? -
i.attila
tag
válasz Mathias-2120 #9044 üzenetére
Nekem nyár óta van egy ugyan ilyen TV-m, egy alpixel (kék) hibával a bal felső sarokban, én sem látom messziről.
Ha valahol a szélén van, akkor szerintem nem gond.[ Szerkesztve ]
-
i.attila
tag
Hello,
többen kérdezték, de még nem láttam egyértelmű választ.
Be lehet izzítani a PVR-t EH5300-as TV-n? -
i.attila
tag
Sziasztok,
korábban követtem a fórumot, és nagyon hasznos információk jöttek innen, de most nincs idő sajnos visszaolvasni, ezért kérdezem meg:
Samsung TV-t szeretnék 32" vagy 37" méretben, full HD, PVR funkciót tudjon, laptopra tudjuk kötni.
A PVR úgy is jó, ha csak okosítva megy, a C650-en is teljesen jó.
Nagynéninek kellene, úgyhogy a fentieken kívül mást nem fog használni szerintem.
Köszönöm a válaszokat előre is.[ Szerkesztve ]
-
i.attila
tag
Megnéztem, ez a 6030-as típus jónak tűnik, esetleg 3D nélkül ugyan ez?
Sajnos nem vagyok tisztában a mindenféle betűk és számok jelentésével.
A mindenféle összehasonlító izék helyett egyszerűen csak megadhatnák, hogy milyen szisztéma szerint adják ezeket a kódokat, így egyszerűbb lenne a váalsztás.
Így kénytelen vagyok titeket zaklatni. -
i.attila
tag
Na pont ezt kellett nekem.
Jó lesz ez az EH6030 típus, ha a PVR aktiválható rajta. samygo alapján igen, de elég bizonytalan volt a leírás.
Van esetleg valaki itt, aki ténylegesen meg is csinálta, és működik?
Szerk: most nézem, hogy elvileg a TM1240 távirányító van hozzá, azon meg nincs frec gomb, így nem tudom, hogy aktiválva használható lesz-e. Tapasztalat?
Ha nem aktiválható, akkor marad az ES6100[ Szerkesztve ]
-
i.attila
tag
Sziasztok,
van valaki itt aki EH5300-on használja a PVR-t?
Láttam leírást itt is, elvileg lehetséges, de nem akarom a TV-t téglásítani, és a leírás is elég elnagyolt.
Köszönöm.
A. -
i.attila
tag
válasz i.attila #49172 üzenetére
Hátha valaki bátrabb lesz, és kipróbálja ezt:
How to activate PVR on Samsung EH5300
Notes: Before doing this, take note of your calibration settings because you'll lose your custom settings.
1.- Download ruSamsungTVCommunicator
2.- Connect your TV and your PC to your local network.
3.- Open ruSamsungTVCommunicator and wait until it finds your TV (If it doesn't find it, you'll need to manually enter its ip address)
4.- A prompt will be shown in your tv, accept it.
5.- Turn off your TV and ruSamsungTVCommunicator then press {INFO} {MENU} {MUTE} {POWER} on the remote and re-open ruSamsungTVCommunicator.
6.- Press FACTORY and after this 3SPEED buttons on ruSamsungTVCommunicator.
7.- From Service Menu select Control, than Sub-option; Find PVR and change it to ON and PVR Num =1
8.- Save settings by pressing POWER on remote controller (TV turns off)
9.- Enjoy your new PVR!!!
Notes: You'll need a fast usb stick or at least a 5300rpm hdd to be able to use the record and timeshift functions. You need first to format your drive to be able to use those functions, to do that go to AllShare, TV Records, select your drive, it will ask you to format it, do it. If it doesn't work it's because your drive isn't fast enough or the usb cable you're using is not good, so first try to use other cables.
-
i.attila
tag
Sziasztok,
Van valami mód LE40C650 TV-n HBO GO-t használni? Kûlön applikációt nem találtam. Van IPad és androidos telefon is, amin már fut, de iOS-ről csak apple TV-vel tudnám osztani, de az nincs, androidról meg nem tudom, hogy tudnám osztani. Samygo-ban lenne valami, ami esetleg segíthetne?
Egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest