- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
válasz
BLOODSHOT #29450 üzenetére
40D6500as muszakishop és digitalszalonban talán van, 208 és 210 ezer Ft-ért...
És a jelek, amiről tudni, hogy egy készülék újracsomagolt-e (D5500as esetében, de lehet nálad is segít):
Doboz: azon részen, ahol ragasztás van, ott csak egy ragasztó szalag van, nem kettő vagy több egymásra ragasztva, a csík átlátszó, kb 10. cm széles
doboz tartalma: a külön csomagolt részek zacskói nem szakadta, távirányitó nem elemes, hanem külön elem van, távirányító gombjai nem szöszösek.
üveg talp fóliás,
káva fóliása fóliák nem buborékosak
tv panel nem újjlenyomatos
csatlakozók körül nincs karc, minden csatlakozó első rádugáskor szorul, nem lötyög az usb, hdmi stb.
bekapcsoláskor kéri az otthoni/üzlet beállítást/valamint a nyelvet stb.
A bolt ahol veszed ki kell próbálni, ha nem engedik az is gyanús
gyári garancia kinézete lásd. samsung oldalán
Kb. ennyi.
Én most vettem 2 hete egy valószínűleg utolsó darabok egyikét a UE46D5500asból a digitalszalonból házhozszállítással 1 hdmi, 1 usb, 1 scart kábellal 205 ezer Ft-ért...nagyon jó, semmi hiba eddig.
MM-ben vagy Saturnban 20%-al lett volna több az ára, még ott is volt egy-kettő elvétve az én tipusomból.
Üdv.K.
-
Flashget
félisten
válasz
BLOODSHOT #29450 üzenetére
Igen azt jelzik a csomagoláson...de vannak/voltak olyanok akik pl. laptop esetében ezt a cimkét eltávolították.
Amennyiben számodra nem fontos a 3d full hd-ban akkor nyugodtan ved meg a D6500-at.
Nekem nincs negatív tapasztalatom vele kapcsolatban..valós 100 Hz miatt egy igazi HD adás (nem olyan felkonvertált mint amit az M1-nél volt a foci EB alatt) pl. digisporton motorverseny egy élmény vagy BR film.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged