- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
xcbiker #124811 üzenetére
Olyan nincs, hogy túl nagy TV.
Az 50"-es anno nekem a 32" után brutálisnak tűnt. Aztán az 55" és most már legszívesebben 75"-öset hoznék. Két hét megszokni a nagyobb képet, nem ismerek senkit, aki eddig ne látta volna be rövid idő után, hogy "inkább mégis a nagyobbat kellett volna venni"
-
PuMbA
titán
válasz
xcbiker #124692 üzenetére
4K HDR filmeket lejátszanak USB-ről vagy vinyóról. A DTS hang lejátszás viszont hiányzik az NU TV-kből (tavalyi MU-kban van), ami elég nagy hiány, hiszen a filmek angol hangjának 95%-a ebben van. 4K Youtube videók mennek, szóval sokkal jobb a helyzet, mint régen. Böngészés és a többi viszont ugyanolyan rossz, szóval ezen felül nem érdemes számítani rá.
-
dualface
tag
válasz
xcbiker #124684 üzenetére
Szerintem akkorát vegyél amekkorára szükséged van. Hely, távolság alapján.
Én konkrétan 43"-os 7402-t néztem a médiában és részemről ki is zártam, mert 20-30 fokos szögből nézve a piros már full rózsaszín. Pont szemből nézve szép volt a képe. Ezzel nálam ebben a kategóriában a VA panel ki is esett.
Mindenképp érdemes megnézni élőben vásárlás előtt, azokból a szögekből ahonnan nézni akarjátok.Tudtommal a 7100 és 7400 között inkább esztétikai és távirányító különbség van. Panel talán ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 90 - modellalkat
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest