Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Szemből nézve jobb oldalt felül lehet benézni a rácsokon. Ott egy nagy cetli van a panelra ragasztva. Ha SAMSUNG rá van írva akkor biztos SAMSUNG panel. (oldalt SQ01 az enyém) Most nem vagyok otthon, a típusszámot nem tudom.
Teljesen sötétben van egy kis fénye van a "teljesen sötét" képernyőnek, de ez egyenletes, nincs bevilágítás sehol.
Az analóg csatornákat lehet átnevezni és sorrend is változtatható.
A digitálisnál amit használ az ember átteszi valamelyik kedvenc részben.
Az egyéb csatornák nálam az 1-es-be , az ismeretterjesztő és hír a kettesbe, a sport a hármasba került.
Az összeset nem használom. -
kammu
csendes tag
Az én version kódom: SQ02 és nem látok ilyen bevilágítási gondot, igaz tök sötétben még nem néztem.
ORCA: Antenna menű, csatornakezelő rész rámész arra a csatornára amit szeretnél sorrendet, nevet változtatni majd TOOLS gomb és ott megtalálsz mindent amire szükséged lesz. Egyébként a kézikönyvben le van írva. A tools sok esetben a barátod, az hoz elő olyan dolgokat egyes menüpontban amire nem is gondolnál
-
kammu
csendes tag
Szia!
Én csak próbából rákötöttem de sima dsub vezetékkel, nincs dvi-hdmi átalakítóm. A képe szép volt - kis túlzással mint egy monitoré, poénból toltam rajta pár meccset (online fps játék - lödd le a másikat) gondoltam ekkora képernyőn könnyebb lesz a célzás, de meg kell szokni hogy minden nagyobb . Nem tapasztaltam a játék során semmi zavarót, nekem fix 125FPS-re van állítva, semmi szaggatás szellemkép vagy bármi. Szépen futott minden, pontosan precízen mozgatta a tájat az ellenfeleket.
Nekem ez elég macerás a gépem és a tv közt van 1 szint és kb 10m különbség, a gépet sem igazán szeretem cipelni, szóval ez csak 1 órás próba volt, de lehet ha lesz majd egyszer időm komolyabban akkor nekiállok és leviszem 2 napra és ami belefér... na de család mellett ez szerintem 1 éven belül nem igazán fog sikerülni.
Látod ezzel a digitális analóggal is mennyit kínlódok, az antennát is 3 nap volt míg rádugtam és megnéztem a digi adásokat - hiába érdekelne a dolog sajnos most van rakás fontosabb dolgom is . Sima 3000 forintos antennán bejött minden még a mindigtv kódolt adásai is... mármint kiírta de "kódolt adás". Pesttől 23 Km-re lakom.Ja a videókártyám nvidia 8800GTS, ATI-t sajnos megutlátam pedig elég nagy ati-s voltam (többek közt a catalyst miatt IS - meg én 3D játékot fejlesztettem egy időben és ég és föld volt a 2 kártya tudása és egyéb dolgai - pl a tv kezelése is sokkal jobb volt az nvidiának)
-
ORCA58
addikt
A tapasztalatik szerint nagy valószínűséggel CMO paneles lehet. A foltok miatt hívd fel a SAMU szervizt, hátha ajánlanak valami megoldást.
Az analógnál nincs műsorújság , az kizárólag digitális szolgáltatás.A 2011-es válaszban KAMMU véletlen nekem címezte a választ. Ezen felül még a csatorna beállítás menüben is el lehet érni ezeket a funkciókat: átnevezés. sorrend váltás. Sajna lassú nehézkes, de egyszer ha átesik rajta az ember érdemes lementi a csatorna listát A szoftver frissítés miatt nem mászott el!
A kedvencek azt hiszem analógnál is megy, de most nem vagyok 100% biztos.
A jelerősség a digitális adások jelerősségét mutatja (mindig az aktuális csatornáét)
-
ORCA58
addikt
Csak az elsőt használtam pár napig AA04 volt ha jól emlékszem. Bevilágítás nem volt, de nem volt olyan helyzet, ahol azonos lett volna az alapszín. Ez alatt azt értem ha csak "fekete" volt a kép és középen ültem a széle felé világosodott. Ha elmozdultam balra vagy jobbra, mindig ott volt a legsötétebb ahol szemben voltam vele. 3 m távolságból is érezhető volt ez. A legnagyobb baj az volt, hogy a fekete inkább kék volt még szemből is. Kicsit oldalról csak kék. Ez után előre megmondtam az üzletnek, csak akkor veszem át ha SQ van az oldalán. Nem az volt, ment vissza.
A csatorna mentéssel semmi gond nem volt Betettem a pendrivot indítottam a menüt. Egy-két másodperc alatt végzett is. -
durkonorbi
tag
Érdekes dolog ez amúgy, mert többen is írták, hogy megy az NTFS is gond nélkül, másnál meg nem... hogy mi az oka, passz...
Firmware-t illetően nem sok az, jó lesz. De ha elindítod, ha jól rémlik kibontja a file magát, csak a pendrive-ot kell megadni, mint célt - ha rosszul emlékszem helyesbítsen valaki!
-
tothbe
addikt
főkönyvtárba tedd az exe-t. ott kicsomagolod és csinál magának egy könyvtárat. "Véletlenül" pont ugyanilyen nevü könyvtárba került a mentésed is.
Elállítódni meg szinte semmi nem szokott. Minimális esetben hallani olyat, hogy ez-az elállítódott, de szinte tuti, hogy ott a cavinton nem szedésével lehettek a gondok, mert ha 1000-böl 999-nél semmi, akkor miért pont nála állna át valami apróság.By(e) Tothbe
-
durkonorbi
tag
Hát... én nem tudom, nálam a B650 teljesen homogén kezdettől fogva, ezt a 3 hetes dolgot még nem hallottam soha (de ez persze nem jelent semmit, csak sejtet.. ). Én ragaszkodnék hozzá, hogy kezdjenek vele valamit, ha zavaró neked... oldják meg - valahogy!!!! Ez azért nem az a kategória, hogy hmmm... jó lesz ez így, majd jövő hónapban veszek másikat... szerintem... szerezzenek be másikat/másik modellt, stb., ha nem megy akkor pénz vissza...
-
durkonorbi
tag
Én lepapíroztatnám velük valahogy, hogy időben bejelentetted a dolgot, és ha lesz készleten cseréljék, nehogy azzal bújjon ki, hogy már későn akarod, most már intézd a szerzvízzel, aki meg vagy hibaként fogadja el, vagy azt mondja, hogy ez technológiai jelenség... sajnos volt már ilyen is, persze nem ismerem konkrétan a céget, de tudod: jobb félni mint...
-
ORCA58
addikt
"Azt is mondta az ember hogy a ccfl csöveknek kell 3 hét mire teljesen homogénen átvilágítják a panelt."
Ez elég gyanús megállapítás!Több mint fél éve mondom, hogy bizony nem mindegy, milyen panel van a TV-ben. Sajnálom hogy bele futottál. Drukkolok, hogy sikerüljön egy SQ-s csere, persze hamarabb mint nekem.
-
gejala
őstag
"leírják hogy ez mit takar és utána hogy kikapcsolják mert úgy jobb."
Na most, ehhez tudni kell, hogy a 100 hz két dolgot csinál: növeli a mozgásfelbontást (kevesebb elmosódás) és interpolál (folyamatosabbá teszi a mozgást extra képkockák beiktatásával).
A legtöbb gyártónál erre előre beállított "módok" vannak, a két dolgot csak együtt lehet állítani. Ebben a formában valóban nem ér semmit, hiszen amatőr videót kell csinálni a filmekből ahhoz, hogy ne mosódjon el annyira a mozgás. Bár a Sony "módjai" elég jól használhatóak.Viszont a Samsung okos volt és náluk van egyéni mód is, ahol egy 10es csúszkán mindkét tényezőt külön lehet állítani (ezt egyébként az LG is kezdi átvenni). Ez azt jelenti, hogy jelentősen javítható a mozgásfelbontás és tökéletesen filmnek fog kinézni a film is.
Az interpolációs rész meg kiváló videóhoz, sporthoz és természetfilmekhez.
Azonban sajnos még nem tökéletes a Samsung algoritmusa sem, néha (főleg gyors vágások után) összezavarodik és pár mp-ig furcsa lesz a mozgás, olyan mintha leesne az fps és el is dobna pár képkockát. De ez minimális kellemetlenséget okoz és bőven kárpótol ezért a kevesebb elmosódás.[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
A Samsung Magyar oldalán ezt találtam c650-tipusnál itt a link-Azért nézd meg pontosan a tv-d tipus betűjelét is ami a 650 után van irva.Nehogy rosszat tölts fel
decemberi firmware Melyik csatorna rendezőt használod?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Amikor külső hangrendszert használsz, a tévé hangját le kell venni nullára.
Egyetlen normális megoldás az optikai kimenet használata, de az digitális bemenettel rendelkező erősítőt igényel. Mivel nekem 12 éve van olyan, számomra természetes.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Valami baj lehet, mert annyira nem szabadna vacaknak lennie. Így távolról, látatlanban nincs konkrét ötletem. Talán az erősítő magasabb jelszintet igényelne? Rossz a kábel?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest